Mai in gluma mai in serios ar trebui politia sa va restezer pentru incitare la violenta.Nu glumesc. gluma e gluma dar deja s-a ajuns prea departe.Voi NU VA PRICEPETI LA FOTBAL DELOC. In anii 90' cand Steaua avea toto ce e mai bun din campionatul nostru nu prea faca fata in Liga cine mai era de vina. Si repet nu se poate compara aria de selectie pe care o ava Steaua atunci cu ce are acum. Acum e ceva normal. Atunci ava tot ce e mai bun .M aintreb unde erati atunci sa ii urati moartea celuilalt Becali.Dar probabil ca giovani facuse doar putin bine Stelei.Imi pare rau pentru greseli dar sunt prea nervos cand vad ce suporteri are Steaua.
Subscriu.
Pentru mine e incredibil ce se posteaza pe situl asta din partea unora care se declara stelisti. Aici e vorba de o nevroza generala, nu de suporteri ai unei echipe de fotbal. Iar daca cei care conduc situl asta provoaca si intretin aceasta stare de isterie cronica prin articole care ne explica ca eventuala moarte fizica a lui Gigi Becali e un lucru bun SI DE DORIT (atentie!!!!), atunci poate am gresit situl.
Nu simpatizez cu PNG si nu sunt fan Becali, cel mult ma distreaza in aparitiile TV, dar am suficienta luciditate sa vad ceea ce se vede si din avion: si anume ca Steaua lui Becali, asa troglodit si dement cum e, e cea mai performanta echipa de club romanesca din ultimii 3-4 ani in cupele europene, ca are singurul stadion la norme Champions League din Romania, ca e (inca) singura formatie romaneasca de CL, ca are o semifinala de Cupa UEFA la activ, etc etc.
Sa vrei moartea unui om care este clar ca vrea binele echipei si a dovedit-o in timp, doar pentru ca Steaua a mincat bataie de la detinatoarea Cupei UEFA si a Supercupei Spaniei, asta e prea de tot!!
Gica Chioru, si eu am fost pe 21 pe strazi si-mi vijiau gloantele pe la 3-4 metri deasupra capului. Crezi ca sta iti da dreptul moral sa instigi la violenta fizica? Nu e de-ajuns cite etape de suspendare a primit Steaua pentru "suporteri" ca multi din cei care posteaza aici?
Steaua (si nici o echipa romaneasca de club) nu are valoare de CL, iar asta nu e vina exclusiva a lui Gigi Becali. Chiar si o echipa de rahat ca Shakhtar e plina de brazilieni si are un buget de 60 mil euro.
Atunci cind si Gigi Becali isi va da seama de niste chestii (ca nu e totusi prost) atunci se va implica cum trebuie la echipa, prin achizitii adevarate, de CL (nu scremete gen Camus), si printr-un antrenor de talie europeana (nu Hagi). Dar o va face, sunt convins, pentru ca e prea orgolios sa se uite la bani. E altcineva in tara asta care ar putea pune la bataie 50 mil buget de transferuri peste (sa zicem) 2-3 ani?