Declaratia lui Jiji de miercuri dimineata. Bate in retragere, ca sa nu se mai ia lumea de el, dupa faza cu Surdu. Stie ciobanetele ca asta il mai poate costa 1% in sondaje.
======================
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri dimineațã, la sosirea în România, ca nu este suparat pe jucatori pentru prestatia din partida cu Sevilla, fiindca diferenta de valoare a fost net de partea andaluzilor. Totodata patronul stelist a recunoscut ca s-a simtit "ca un gandac" la oficiala, cat a stat alaturi de presedintele Sevillei, Jose Maria del Nido.
"Nu vreau sã-i acuz pe jucãtori, n-au ce sã facã sãracii. Nu sunt supãrat pe Pedrazzini, ca sã joace tactic trebuia sã-l aibã și pe Lovin lângã Ovidiu Petre. Ce sa faca Neaga, ca doar nu e Maradona. Sevilla are buget de 95 de milioane. Sevilla se autofinanțeazã, eu dau bani de la mine și se golește sacul, e foarte greu. Sper sã creascã acești copii, Bicfalvi, Tudose, Ochiroșii, sã-și revinã Vali Badea. În România trebuie sã crești jucãtori de valoare pentru a te putea bate cu ei, altfel n-ai nicio șansã", a subliniat Becali, care a continuat "mã dau eu rãzboinic, dar vin bãtut, cu inima distrusã. Nu mi-e ușor, e greu sã stai lângã un președinte și sã te simți ca un gândac. Asta sunt, pentru cã m-a bãtut. Nu îmi e ușor, am si eu demnitate" a subliniat Becali.
Latifundiarul a recunoscut ca echipa sa putea suferi o soarta mai rea. "Sevilla putea lua și pielea de pe noi. Sevilla a jucat pe talent, noi pe muncã, dar n-am putut mai mult. Am scapat usor totusi" a incheiat Becali.
=======================
Ca sa nu mai incite lumea face pe realistul, o schimba pe tema cu tinerele talente si crede ca ne pacaleste. Pai cine l-a oprit pana acum sa faca o pepiniera de talente la Steaua? Avea timp pana acum. Era un lucru elementar. Deja avea rezultate. Dar poate ca a uitat prietenul Hrebenciuc sa-i spuna si despre asta.
Eu unul nu am nevoie la Steaua de un asemenea bou care isi da seama dupa 7 ani ca trebuia sa produca tinere talente ca sa se poata pune cu echipele din Europa.
Dupa ce Iliescu mi-a mancat 17 ani din viata (si vrea sa-mi mai manance ca nu se lasa) pierdem si 7 ani de Steaua dar cu repercursiuni mult mai grave. O sa vedeti ca se poate si mai rau si mai urmeaza.
ar trebui sa consulte un psiholog, sau o persoana care sa-l faca sa inteleaga ca treaba lui e alta, nu sa faca echipa si sa introduca jucatori cu scopul de a ii vinde dupa aceea bazandu-se pe unul sau doua meciuri mai bune prinse de acestia. daca ar intelege asta, ar fi perfect. sa taca, sa dea bani pe jucatori si apoi sa vedem rezultatele
Dar pe psiholog cine-l plateste? EL. Si daca-l plateste el nu trebuie ala sa faca ce zice EL ?
Prietene, poate nu stii, nebunii nu se duc la psiholog ci la psihiatru.