FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E simplu, vreau sa dispari, Gigi…

«123459»
manu7124.10.2007 09:32

sunt din aceiasi perioada de timp cu tine Gica chioru.....dar nu-i doresc lui mioriticus,decit suferinta....sa-i dea viata o multime de prosti, cu care nici macar el sa nu se inteleaga, sa intre in faliment,sa-si piarda pamintul furat sau cumparat de la poporul roman,sa aiba o mie de a avocati si nici unul sa nu-l poata scapa de puscarie.......sa aiba 0,ooo1% cota de partid si la presedentie in 2008.......sa vina cineva care sa-i fure clubul prin aceiasi metoda folosita de el,sa le fie rusine intregului neam becalian de el,sa-i ceara iertare lui Hagi ca si cum te-ai ruga la mecca.........eu,asta-i doresc umilinta.........sunt stelist cu vechime,am o inima ros-albastra pina mor,dar mi-e scirba sa mai merg la stadion,numai cind ma gindesc ca-i maresc averea taranului,nu ma mai uit la rubrica de stiri sportive,doar sa nu mai vad colericul in excitatie antiintelectuala.........o sa ridem si noi,o sa vina ziua aceia prostule........in viata totul este trecator,trece timpul tau ciobane......intotdeauna Steaua..... :steag_steaua_ro:

I.N.Money24.10.2007 09:34

Vin sa dau si eu cu toporul unde s-a dat cu lopata.

Personal sunt dezamagit,sunt trist pentru ca Steaua mea,Steaua noastra a murit.Nici Borcea si ceilalti nesimtiti din Romania nu puteau nenorocii Steaua in halul acesta cum a facut Becali.Acesta familie este cea care a omorat fotbalul romanesc dupa revolutie,care au pus mana ca niste papusari perversi pe tineri jucatori cu potential si au reusit sa ii nenoroceasca trimitandu-i in fotbalul mare de la o varsta prea frageda.

Aseara au fost imagini care ne-au rasucit cutitul si mai rau in rana:

Acea femeie cu handicap care era doborata de golul al doilea al Sevilliei,care era nimicita de ce a ajuns Steaua azi.Iar cea de a II a imagine era (sper sa nu ma insel) un Valentin Ceausescu dezolat,pierdut printre spectatori uimit de ce a ajuns Steaua noastra.

bicualin24.10.2007 09:35

profitati de faptul ca Jiji este om bun si una peste alta vrea binele echipei si implicit binele lui!!!!!!!!!!!Nu cred ca face rau echipei.....

"Jiji e un om bun" mai omule tu auzi ce gandesti sau scrii,daca era un om bun lasa antrenori sa faca echipa si sa se implice doar financiar la Steaua,unde vezi tu in Europa finantatori care apar des asa ca Jiji la TV dand sfaturi despre ce ar trebui sa faca un antrenor(de parca el are vreo diploma) sau decate ori apare la TV tine sa reaminteasca ca el a dus de 2 ori echipa in Cl. Cu fraza:"Nu cred ca face rau echipei....." mai dat pe spate,pe langa faptul ca esti surd mai esti si chior,ca doar un chior nu vede cat rau a facut Jiji pana acum la Steaua,parerea mea este ori ca esti neam cu Jiji ori ti-a facut casa la inundatii.

mirceaor24.10.2007 09:35

Oierul trebuie sa dispara ,intr-un fel sau altul. A ajuns echipa noastra de suflet pe mana unui bisnitar, unui mafiot,unui NIMENI CU BANI MANJITI , unui ZERO care-si permite sa ia la misto si sa batjocoreasca milioane de suporteri. Asa nu se mai poate, dar solutia ma tem ca nu este la noi...

Cat despre jocul echipei ,atat putem cu jucatorii astia si tactica de divizia C . Pai daca ne chinuim sa dam gol cu Urziceni si Faru , cum o sa punem probleme lui Arsenal sau Sevillei?

Trebuie remaniat totul din temelii.

Dar mai vreau sa adaug ceva, pentru ca tot am citit posturi in care a fost citit Ienei : nici in sezoanele jucate in CL la mijlocul anilor 90 Steaua nu speria deloc Vestu . Nici in anii dupa Revolutie cand era antrenor nea Imi nu-mi amintesc sa fi avut mari performante pe plan european,asa ca...

Pe langa asta mai vreau sa spun o chestie: atunci cand bugetul Stelei va fi macar 75 % din cel al lui Olympiakos sau al lui Fenerbahce,putem spera la mai mult. Pana atuncci, ne chinuim cu Surzi si Iacobi.

AndyQ24.10.2007 09:36

@ RedStar

Site-ul asta nu mai e "Site-ul suporterilor" de foarte multa vreme. E un site de campanie electorala anti-Becali. Vad mai multe articole despre Becali decat despre jocul Stelei...

mirceaor24.10.2007 09:38

@ AndyQ

Ce campanie electorala anti-Becali? pai o data trebuie sa-l ia cineva in calcul pentru alegeri , ceea ce mi se pare imposibil pentru orice om intreg la cap.

Si-n al doilea rand e normal sa se vorbeasca despre cioban, din moment ce el e problema cea mai mare a Stelei.

kosm1n24.10.2007 09:38

Sunt stelist de cand ma stiu si nicodata nu mia fost rusine sa o spun nici macar dupa ce am pierdut cu BORO dar acum mi-e rusine sa zic ca sunt stelist pentru cel mai mare INCULT din Romania! De ce pm sa dus sa se roage sa castige de ce nu s-a rugat sa nu mai aiba jucatori accidentati, aia da era o rugaciune decenta! Becali traieste in lumea lui de fictiune si nimeni nu poate sai intrerupa fantezia! Mi se pare umpic exagerat sai dorim moartea dar daca numai asa putem baga frica in el sa plece odata pentru totdeauna sunt deacord! Stelist pana la moarte atat timp cat Steaua O SA FIE Steaua nu Fc Steaua !

AdrianUltras2524.10.2007 09:41
Cred ca dramatizati..... ca deobicei!!!!!!!!!!!!! Si echipe mai puternice ( din toate pct de vedere) iau bataie....dar asa suntem noi, trebuie sa gasim tapul ispasitor pentru ca ne lasam manipulati de presa. Terminati cu prostiile si sustineti echipa si la bine si la rau..... cand era Paunescu si l-a dat afara pe Lacatus nu mai faceati asa urat....profitati de faptul ca Jiji este om bun si una peste alta vrea binele echipei si implicit binele lui!!!!!!!!!!!Nu cred ca face rau echipei.....cred ca infrangerea asta este tot spre binele Stelei, vor vedea realitatea(cei ce trebuie sa o vada!!!) si vor remedia ce e gresit. La Steaua sunt oameni ambitiosi care vor aduce si rezultate..... Forzta Steaua! :steag_steaua_ro:

Doamne fereste!

Tu pe ce lume traiesti omule?

De ce e Gigel om bun?

Ca da cateva mii de euro la un om(avand ini vedre ca are sute de milioane, poate chiar miliarde) si apoi se duce la prima televiziune care ii iasa in cale ca sa se dea mare?

De asta e Gigi om bun?

Ca incearca sa prosteasca oamenii ca sa il aleaga presedinte si sa isi poata satisface mania("pohta" scuzati-ma)?

Daca e asa om bun Gigel asta cum de si-a batut joc in asa hal de Hagi?

Ce a avut cu Andrey?

Cu Elton?

Cu toti fostii mari jucatori stelisti pe care el i-a indepartat de la echipa ca sa faca loc nepotilor?

De ce e om bun?

Ca ameninta pe toti cei care nu il pupa in fund cu bodyguarzii?

Ca umbla cu camatarii si face tot felul de lucruri ilegale(ca doar asa si-a facut averea)?

De ce e om bun Gigi?

Ca incearca sa se dea crestin mai mare ca Sf Petru?

Pai voi credeti ca e normal ceea ce face?

Ca da bani la calugari ca sa se roage pentru el.De cand Il poti mitui frate pe Dumnezeu?

Asta e o blasfemie imensa!

Dar l-a batut Dumnezeu aseara.Fix omul pe care el l-a impus la echipa a jucat cel mai prost.Iar omul adus de Hagi a jucat cel mai bine.

AndyQ24.10.2007 09:44

@Daniel.Steaua

Eu sunt mai prost, de felul meu. Pricep mai greu. Scuza asta cu "nu-mi dau lucrarea de licenta" e penala rau. Un om care invata sa scrie corect, cat de cat, o face fie ca e vorba de lucrarea de licenta ori ca sta la un pahar de vorba cu prietenii.

AndyQ gandeste la fel ca inainte, crede-ma. Am aceleasi pareri despre Steaua, Becali, antrenorii Stelei sau jucatorii echipei... :)

axl2324.10.2007 09:45

Pareri personale despre alti useri pe p.m., va rog. Altfem ajungem la balacareala in public.

THE RADICAL24.10.2007 09:46
Da. Cu mici exceptii noi suntem solidari si Stelisti doar pe internet.

Motivele sunt complexe.

Si care anume sunt ,George ? Cred ca ar trebui in sfarsit discutate aici pe site aceste motive si apoi facut ceva, altfel chiar ne meritam soarta.

In rest, ma identific 100% cu ideile din acest articol, bravo Gica!

AndyQ24.10.2007 09:47

@ mirceaor

Daca eu il ignor altii de ce nu pot? Uita-te ca de 1-2 ani de zile il luam la injuraturi si ne punem dorinte malefice la adresa lui si tot acolo suntem? Iti dai seama ca vorbim degeaba de atata timp si Gecali e tot Becali, Steaua e tot a lui s.a.md.

Intrebarea: ce s-a schimbat in comportamentul lui Becali (in bine) din cauza noastra? Ce am rezolvat ca atata vreme i-am acordat atentie cand puteam sa-l ignoram?

Raspuns: Nimic!

Se pare ca si autorul articolului si-a dat seama ca singura modalitate de a scapa de el, de a ne salva, ar fi sa dea coltu`, altfel n-avem ce-i face.

RaDoooI24.10.2007 09:58

E simplu, MORI Gigi!!!

AndyQ, daca noi suporterii nu ii dam 'atentie' cu injuraturi, fi sigur ca altii o vor face. Fi sigur ca va aparea zi de zi in ziare ca el sa rugat sa castige Steaua, si ca pariaza bani. Fi sigur ca el va aparea in fiecare zi cu declaratii de gen "EU SUNT Steaua! Baciu e titular in atac si gata!".

andyro24.10.2007 09:59

@AndyQ - sorry sa te dezamagesc man, dar mi-e greu sa cred ca poate exista un articol despre Steaua 2007 fara sa fie mentionat Becali. Cum sa vorbesti despre meciul de ieri (sau tactica) fara sa te intrebi ce cauta Surdu in teren ? Si ajungi la Becali. Cum sa nu ii admiri pe pustii Sevilliei, si sa nu te gandesti la Ochirosii, si sa ajungi la Becali. Chiar daca nu e in scris (cum o sa incerc sa nu il mentionez in continuare), ne gandim la el de fiecare data cand citim ceva despre Steaua

Despre meci :

Aparare :

Un Rada extrem de nesigur, nu stiu ce s-a intamplat cu el asta seara; 3 henturi in careu (nu toate de penalty), greseala la golul 1, si in general nesigur in interventii. Un Emeghara care mi-a placut, si cred ca e unul din cele mai mari castiguri ale Stelei din campania de transferuri (alaturi de Zapata). Goian in nota obisnuita, Petre Marin obligat sa renunte la patrunderile cu care ne-a obisnuit din cauza lipsei mijlocasului pe partea sa (Surdu = cantitate neglijabila). Zapata, ca de obicei, bun. Nu cred ca putea face ceva la cele 2 goluri, plus cateva interventii excelente pe final de meci.

Mijloc :

Marea problema - Surdu inexistent, Nicolita inutil (ca de obicei)...si nu mai intru in detalii gen preluari gresite, samd. Ovidiu Petre BUN. Croitoru prea putin experimentat, si sincer, ma indoiesc ca el e coordonatorul de joc de care avem nevoie. Dica (o sa il includ si pe el aici, pentru ca asezarea a fost mai mult un 4-5-1 cu mijlocasi teoretic ofensivi) nesigur pe ce trebuie sa faca, si foarte incet (am remarcat si eu faza cand a oprit un contraatac)

Atac :

Inexistent. Nu l-as condamna pe Victoras, pentru ca de cele mai multe ori era singur intre minim 2 aparatori adversi. Nu a primit nici o pasa utila de la mijlocasi, s-a zbatut, dar degeaba. De altfel, nici dupa intrarea lui Badea atacul nostru nu a aratat altfel - 2 jucatori izolati intre aparatorii spanioli.

Mi-au placut schimbarile lui Pedrazzini, cat si schimbarea flancurilor Emeghara-Petre Marin din prima repriza (pustiul spaniol n-a mai jucat aproape nimic dupa aia) - arata reactie la ceea ce se intampla in teren.

Si vorbind de pusti...unde e scoala noastra de fotbal care sa scoata ce scot cei de la Sevilla ?

Ceea ce ma doare cel mai tare e ca dupa ceva timp, ma uitam la meci ca la un amical oarecare, nu la un meci de CL in care joaca Steaua. De la suporterul care urla, injura, fuma 2 pachete/meci, sarea in sus, dadea pumni in pereti, am ajuns sa imi savurez berea calm ca la un spectacol (de teatru). Becali a facut asta, si il felicit - nu credeam ca cineva ar fi putut vreodata sa faca asta.

alpopa24.10.2007 10:06

De acord. Privind meciurile Stelei nu am decat o singura speranta : sa dispara oierul ! In rest, nu mai simt nimic. Pacat ! Oierul si-a atins scopul : il urasc oare mai mult decat iubesc Steaua ?! Nu cred, nu vreau sa cred...

AndyQ24.10.2007 10:12

@ andyro

Normal ca ma intreb ce cauta Surdu pe teren, la fel cum m-am intrebat cum de a fost laudat intr-un articol pe aici cand el saracu` e prastie. Si mai am multe alte intrebari dar am ajuns la concluzia ca e mai sanatos, pentru mine, sa-l ignor in totalitate pe Becali Stiu ca el e cauza tuturor problemelor de la Steaua, stiam asta dar mi-e mai indemana sa-l ignor decat sa-l amintesc toata ziua. Simplu.

Daca o sa caute careva, de curiozitate, prin posturile mele, o sa vada ca nu-l amintesc aproape niciodata.

alexmk1724.10.2007 10:12

Cineva trebuie sa-l "dispara" pe giji!

Un asasin platit! Si vom fi de acord sa platim de 10 ori, fiecare, pretul unui bilet in Liga cu Arsenal, Real sau Lyon!

Cineva trebuie sa-l "dispara" pe asta, ca nu se mai poate! Nici jucatorii nu mai stiu sa joace! Este inadmisibil sa distrugi jucatorii astia in halul asta!

Deci: Luneta, Cutit, Bomba in maibac, otrava, ORICE! Numai sa-l dispara! O sa vezi tu ce inseamna Steaua, ba hahalera saraca si comunista!

Haideti cu Sevilla toti! Platim biletele, indiferent de pret si strigam 90 de minute:-

" Becali - SARACUL COMUNISTO-SECURIST"

"Moarte lui Gigi Becali"

"Jeg nemernic, hahalera de Becali"

" -Injuraturi si Biiiiippppuriii la greu- (la alegere: de mama, de morti si de vii, de toate)"

Sa-l vedem in fata plutonului!

Nu mai suportam si o sa facem ceva! TREBUIE!

AmuntBoy24.10.2007 10:13

se stia si inainte ca Jiji este un cioban retardat

dar marea surpriza est caracterul de sluga si om care nu prea se pricepe la fotbal al lui Ilie :(

axl2324.10.2007 10:15
Ceea ce ma doare cel mai tare e ca dupa ceva timp, ma uitam la meci ca la un amical oarecare, nu la un meci de CL in care joaca Steaua. De la suporterul care urla, injura, fuma 2 pachete/meci, sarea in sus, dadea pumni in pereti, am ajuns sa imi savurez berea calm ca la un spectacol (de teatru). Becali a facut asta, si il felicit - nu credeam ca cineva ar fi putut vreodata sa faca asta.

Asa m-am uitat si eu in prima repriza. In a doua insa mi-am dat in petec.

AndyQ24.10.2007 10:17
Asa m-am uitat si eu in prima repriza. In a doua insa mi-am dat in petec.

Eu cred ca toata lumea a privit meciul in felul asta. Eu cel putin m-am pus la bere si la povesti pana la pauza...

iov24.10.2007 10:17

Pe mine nu ma mai intereseaza nici Steaua nici Becali, Steaua este depersonalizata de trecut si personalizata acum de un handicapat, deci parerile absurde cum ca Gigi trebuie ignorat si Steaua sustinuta oricum mi se par amuzante si daca ma credeti va spune un om care ...aaaahh forget about it.

st_194724.10.2007 10:17

pleaca din Ghencea,ciobane pleaca din Ghencea,pleaca din ghenceaaaaa

excon24.10.2007 10:25

Il urasc pe oier.... in fiecare dimineata cand merg la munca trec pe langa casa lui si il blestem.

Il urasc pe oier.... in fiecare seara cand plec acasa trec pe langa casa lui si il blestem.

Il urasc pe oier... pentru ca m-a adus in starea in care nu ma mai intereseaza ce face Steaua, aseara am ajuns acasa la 9.30 si mama ma astepta sa ne uitamimpreuna la meci. Cand am spus ca eu nu ma mai uit la meci aproape am vazut lacrimi in ochii ei.

Il urasc pe oier....pentru ca atunci cand ma vad cu prietenii (rapidisti, dinamovisti) si ma iau la misto cu Steaua... nu ma mai agit..nu ii contrazic

Ma urasc pe mine pentru ca astept sa faca altii ceva (nu stiu .. miting..orice) si eu sunt impasibil.

Pacat... simt cu moare o parte din mine .. :(

greenyes24.10.2007 10:26

Vezi ca anumite personaje de pe site ul asta sa ar putea sa te fugareasca pe alt site, unde sa fii numai tu si cu ceilalti care au ajuns sa simta la fel ca tine si ca multi altii dintre noi.

Cum scapi de gandacii de bucatarie. Cu siguranta NU prin IGNORANTA. II ignori si ti napadesc casa. Dai cu pesticid, ai scapat de ei. Nu e de ajuns mai dai odata pana esti sigur ca ai scapat de spurcati.

Daca noi o sa ignoram gandacii care misuna in Ghencea si care spurca culorile pe care toti pretindem ca le iubim o sa ajungem manjiti pana peste cap de rahat de gandac.

Acum ori niciodata. Daca nu noi atunci cine??? Cateii, zburatorii??? Cu siguranta nu, ei se bucura sau paote unii ne plang de mila.

Trebuie sa joace Steaua peste hotare ca sa se poata protesta impotriva gandacului????? Cum e posibil asa ceva???? Trebuie sa ajunga Steaua in Spania ca sa se organizeze ceva impotriva spurcatului????? Ghencea ce face???? Se umple de ********* gandacilor????

Inaction is weapon of mass destruction!!!! Pentru ca raul sa triumfe e de ajuns ca cei buni sa nu faca nimic!!!!!

Prin ignorare ne ignoram culorile! Prin ignorare am ajuns in situatia in care se zbate Romania in ziua de astazi. Nu pot sa cred.

Au reusit excomunsitii sa ne transforme in niste ignoranti incatusandu ne cu grijile zilei de maine iar acum gandacul face la fel si cu trairile noastre ros albastre!!!! Ne pune catuse la tot ce inseamna iubire pentru culori si noi trebuie sa ramanem indiferenti?????????????

Daca cei din tara, Bucuresti nu fac nimic si se astepata ca Steaua sa mai joace in Spania la anul sau cand o fi pentru ca cineva sa faca ceva impotriva gadnacului NE MERITAM SOARTA, NE MERITAM CATUSELE!!!!!

Desteapata te romane!!!! Desteapta te stelsitule!!!!

Encipi24.10.2007 10:31

Am citit posturile voastre...si pot sa scriu ca va inteleg perfect pe toti.Si eu tipam..urlam pe geam de bucurie cand dadea Steaua gol...raguseam,si a doua zi nu putea sa zic nici "A".In ultimul an de zile nu am mai urlat la nici un gol...pur si simplu am stat si m-am uitat la meci...ca si cum ar fi un meci oarecare...E incredibil cat de insuportabil poate ajunge un.....un cioban.Ii rog pe ciobani sa ma scuze ca le jignesc breasla.Cu siguranta multora dintre ei le-a murit din mandria pe care o aveau candva.."uita bah..a fost cioban si a ajuns cine a ajuns"...acu probabil si saracii ciobani il injura...E incredibil...

A dovedit inca o data ce caracter infect poate fi.S-a laudat ca el la bagat pe Zaharia cu Zaglebie...ca dupa aia sa nu mai fie bun.Apoi..iarasi e bun..cand a marcat in cupa...ce mai...nici nu pot sa scriu de draci.

Nu vad nici eu alta solutie decat moartea ciobanului....e clar ca de vandut nu o va vinde..castiga prea bine..iar de oprit nu se va opri niciodata din maniera lui "securisto-comunista" de a conduce clubul

«123459»