@AndyQ - sorry sa te dezamagesc man, dar mi-e greu sa cred ca poate exista un articol despre Steaua 2007 fara sa fie mentionat Becali. Cum sa vorbesti despre meciul de ieri (sau tactica) fara sa te intrebi ce cauta Surdu in teren ? Si ajungi la Becali. Cum sa nu ii admiri pe pustii Sevilliei, si sa nu te gandesti la Ochirosii, si sa ajungi la Becali. Chiar daca nu e in scris (cum o sa incerc sa nu il mentionez in continuare), ne gandim la el de fiecare data cand citim ceva despre Steaua
Despre meci :
Aparare :
Un Rada extrem de nesigur, nu stiu ce s-a intamplat cu el asta seara; 3 henturi in careu (nu toate de penalty), greseala la golul 1, si in general nesigur in interventii. Un Emeghara care mi-a placut, si cred ca e unul din cele mai mari castiguri ale Stelei din campania de transferuri (alaturi de Zapata). Goian in nota obisnuita, Petre Marin obligat sa renunte la patrunderile cu care ne-a obisnuit din cauza lipsei mijlocasului pe partea sa (Surdu = cantitate neglijabila). Zapata, ca de obicei, bun. Nu cred ca putea face ceva la cele 2 goluri, plus cateva interventii excelente pe final de meci.
Mijloc :
Marea problema - Surdu inexistent, Nicolita inutil (ca de obicei)...si nu mai intru in detalii gen preluari gresite, samd. Ovidiu Petre BUN. Croitoru prea putin experimentat, si sincer, ma indoiesc ca el e coordonatorul de joc de care avem nevoie. Dica (o sa il includ si pe el aici, pentru ca asezarea a fost mai mult un 4-5-1 cu mijlocasi teoretic ofensivi) nesigur pe ce trebuie sa faca, si foarte incet (am remarcat si eu faza cand a oprit un contraatac)
Atac :
Inexistent. Nu l-as condamna pe Victoras, pentru ca de cele mai multe ori era singur intre minim 2 aparatori adversi. Nu a primit nici o pasa utila de la mijlocasi, s-a zbatut, dar degeaba. De altfel, nici dupa intrarea lui Badea atacul nostru nu a aratat altfel - 2 jucatori izolati intre aparatorii spanioli.
Mi-au placut schimbarile lui Pedrazzini, cat si schimbarea flancurilor Emeghara-Petre Marin din prima repriza (pustiul spaniol n-a mai jucat aproape nimic dupa aia) - arata reactie la ceea ce se intampla in teren.
Si vorbind de pusti...unde e scoala noastra de fotbal care sa scoata ce scot cei de la Sevilla ?
Ceea ce ma doare cel mai tare e ca dupa ceva timp, ma uitam la meci ca la un amical oarecare, nu la un meci de CL in care joaca Steaua. De la suporterul care urla, injura, fuma 2 pachete/meci, sarea in sus, dadea pumni in pereti, am ajuns sa imi savurez berea calm ca la un spectacol (de teatru). Becali a facut asta, si il felicit - nu credeam ca cineva ar fi putut vreodata sa faca asta.