FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla - Steaua 2 - 1

«1345678»
MD_4Steaua23.10.2007 20:53

Stau si ma gindesc, oare jucatorilor, nu le este rusine? Oare chiar nu invata nimic din lectiile primite in meciurile din UEFA sau Ch.L? Oare doar de tricouri pot avea parte ai nostri de la jucatori ca Alves, Navaro, van Persie, etc.? O fenta macar copiata ceva, o maniera, macar 20 % din mentalitate de joc sa fure din Vest. Nimic dom-ne, nimic. Si mai zic ca avem experienta, bla-bla-bla

papillon23.10.2007 20:54
Dai si tu niste replici ca la clasa I-a...ce treaba ai tu cu ce echipa tine el atat timp ceea ce spune reflecta clar ceea ce se intampla in teren ?

Antrenament cu public.

Pacat ca nu are cine sa invete lectiile astea de fotbal oferite gratis tot mai des in ultima vreme de catre mai toate adversarele Stelei...

leynad, vezi-ti de treaba tata ! Daca esti atat de acrit si scarbit de tot ce se intampla acum la Steaua, ce pana mea mai cauti aici? Crezi ca are cineva nevoie de d'alde astia care vin dupa un meci nereusit sa ne fluture evidenta in fata? Stim, stim...Becali, transferurile, jucatorii varza, antrenor sluga - nu esti deloc original, am mai auzit din astea.

Ce vrei tu de fapt acum? Sa te apuci sa-l injuri pe Gigi pana maine dimineata? Si ce pm rezolvi cu asta? Auzi la el, replici de clasa 1...nici macar nu ai stiut contextul in care i-am raspuns lui @jarhead, te bagi aiurea

Ciofu T Dumitru23.10.2007 20:55

Sevilla - Becali FC 2-0

Sevilla - Pedrazzini 0-1

armanovici23.10.2007 20:55

Io Gigi BEEEEEEEEEEEEcaaaaaaaaalii am avut la pauza o reeeeveeelatieee.

Dica frana jocul Stelei si iooooooo, cu manutele mele am decis ca jocul trebuie accelerat cu RIca fara frica care stie sa dea paseee printre ca io il cunosc pe el si psihicul lui ca eu ii stiu cel mai bine pe jucatori si ati vazut cum am umilit a doua repriza sevilla de nu stiau unde e mingea...P{rincipalul vinovat e Petrica Marin care e depasit da ii dau salariul pe 2 ani inainte si il dau afara adica il pun in ceva functie la club!

Hai pa hahalerelor ca m-am distrat destul cu voi!

A...da si era sa uit, tre sa ii gasesc echipa lui zaharia, mironica nu il iei tu acasa sa te joci cu el?

Hai pa!

AdrianUltras2523.10.2007 20:56

Endorama

in primul rand imi cer scuze ca te-am jignit.

sper sa ma intelegi.ca eram intr-o faza destul de neplacuta.

Steaua nu mai e Steaua.

in prima repriza echipa facuta de becalii a jucat la valoarea "antrenorului".

Dica nu mai are ce cauta titular la Steaua

Surdu, o voi repeta la nesfarsit, NU E MIJLOCAS!!!

Nesu unde e?

Cristocea?

becaliii a distrus Steaua!

dax4723.10.2007 20:56

Multumim Zapata ! Ai tinut scorul in limite rezonabile. Esti cel mai bun !

Surdu - du-te la Buzau, lasa-ne, frate, esti penibil.

Petre - multumim, dar retrage-te !

Ov. Petre - la primul sut nu puteai sa tragi decat in portar. Bine ca n-ai facut la fel si la al doilea sut.

Zaharia - ai facut exact ce a facut victorash in meciul cu Arsenal. Ai dat in mingea aia de parca ti-era frica ca bubuie. Ce mama dracului faceti voi la antrenamente ?

Ma mir daca prindem loc de UEFA la sfarsitul sezonului.

MD_4Steaua23.10.2007 20:56
Sevilla - Becali FC 2-0

Sevilla - Pedrazzini 0-1

:((( privind avatarul tau, m-am umplut de jale...

AdrianUltras2523.10.2007 20:58

sper ca va e clar ca becalul va zice acum ca la pauza a dat telefon ca sa se faca schimbarile acelea.

papillon

nu avem nevoie de oameni care sa vina dupa fiecare meci reusit sa arate tot ce nu merge.dar avem nevoie oare de aplaudaci care sa vina dupa fiecare meci si sa il pupe in fund pe becalii?

amarel23.10.2007 20:59

SURDU-------inutil,inexistent in atac sau aparare

Dica---------inexistent ,

Nicolita---------------il putem folosi la curse de marathon, mai putin la fotbal!!

Stelystull23.10.2007 21:00

Echipa NOASTRA, Echipa NOASTRA, Nu este Steaua, E O GLUMA PROASTA :((.Avem si noi un jucator gen Capel dar joaca la Buzau si anume Ochirosii dar la mintea ciobanului , care ce viseaza noaptea face ziua ce poti sa-i ceri, si atatia jucatori buni am dat, Elton,Thereau, Paraschiv s.a. S-au adus jucatori cantitativ nu calitativ, unde sunt Camus,Armenteros, Dady si lista continua, cand el imi aduce de al de Surdu :-J. Steaua SUNTEM NOI fularsteaua2

DanStan23.10.2007 21:00

Daca juca Steaua cu Prefab Modelu si tot nu era diferenta de valoare atat de evidenta. M-au capiat mingile alea recuperate si pasate la adversar.

Nu prea vad cum se poate construi o echipa de CL in conditiile actuale de la Steaua.

The Flyer23.10.2007 21:01
De ce crezi ca o sa inchida peluzele? Ca am observat ca mai nou pe Ghencea nu il mai injura nimeni pe Becali,doar rareori mai vezi prin provincie cate un banner amarat antiBecali. Astia suntem noi, " suporterii celei mai mari echipe din Romania"

ehehehehe,cind se discuta despre asta se spunea ca se face rau ehipei!eu propun sa nu mai discutamnimic nici pe forumul asta,se gaseste vreun baiat de la echipa si citeste pe aici,o sa fie xtrem de..........gura ma-sii,cred ca am baut prea mult si nu mai gasesc termenul!cred ca bulversat e!

n-am zis mai ca Hagi e de vina pentru scorul la pauza. bineinteles ca principalul vinovat e Becali care in loc sa dea banii pe niste jucatori care au si ceva tehnica, prefera sa-i bage in "vitezisti" de gen Surdu sau Badoi. raspundeam la un post de aici care sugera faptul ca noi am duce-o acuma prost fiindca nu mai e Hagi antrenor - ceea ce e o prostie absoluta. cum ziceam, mai degraba o ducem prost fiindca l-am avut pe Hagi decat fiindca nu-l mai avem. cat despre Camus si Ljiubitinovici, eu zic ca n-are rost sa mai scriu nimic daca tu nu recunosti faptul ca Hagi a declarat sus si tare ca "n-are nevoie de ei fiindca are lotul complet". in fine no...

bineinteles!acum e Becali!daca nu ma insala memoria,parca Hagi era principalul vinovat!

m-am cam saturat de alde tine si restul,acum v-a venit mintea la cap si v-ati dat seama care e principala problema!parca surdu era un jucator fenomenal care nu dadea randament din cauza faptului ca Gica nu-l juca pe postul sau,pe care-l nascuse doamna mamica lui!si pe rica la fel!MARSH,BAI!

dax4723.10.2007 21:01
Stau si ma gindesc, oare jucatorilor, nu le este rusine? Oare chiar nu invata nimic din lectiile primite in meciurile din UEFA sau Ch.L? Oare doar de tricouri pot avea parte ai nostri de la jucatori ca Alves, Navaro, van Persie, etc.? Nimic dom-ne, nimic. Si mai zic ca avem experienta, bla-bla-bla

Castiga - nu castiga, leafa merge !

CaTaLiNsm StElIsTu23.10.2007 21:02

E,asta e din pacate adevarata fata a Stelei...mai multa vointa decat putere sau forta;si nu e de-ajuns.....Nici nu stiu pe cine a-s putea remarca in acesta partida ca jucant<excelent>...pe nimeni probabil,dar au jucat bine,dupa parerea mea:Zapata,Emegara,Rada si Ov Petre cu un+in a2-a repriza pentru Croitoru(mai mult prin determinare) si V Badea.Restul notandu-i de la modest(Goian),la dezamagitor(P Marin).Restul au incercat dar din pacate nu prea le-a iesit.

Oricum eu zic sa nu uitam ca am jucat impotriva unei echipe cum este ceea a Seviliei pe care,din pacate,am regasit-o,ca de altfel ca si in meciul cu Real de anul trecut,intr-o forma buna dupa o mai lunga perioada de"insuccese".Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!

p.s. Si sa nu uitam sa multumim si albitrului din aceasta seara care,sa fim drepti,ne-a cam avantajat putin...zic eu...

leynad7223.10.2007 21:07
leynad, vezi-ti de treaba tata ! Daca esti atat de acrit si scarbit de tot ce se intampla acum la Steaua, ce pana mea mai cauti aici?

Ma, uite...am uitat sa-ti dau tie raportul referitor la ce caut eu aici...sau poate trebuie sa-ti cer voie, mai sti ?

Vad ca tu dai mai repede din frustrare in puerilitate decat restul cu care mai polemizezi pe-aici, si culmea ! Tot tie iti sare tzandara !

PS : Nu sunt fiule nici acrit si nici scarbit, pur si simplu sunt indiferent. Ma doare-n paispe' ! Si asta pentru ca echipa asta nu e Steaua, Steaua la care am tinut si cu care am simpatizat eu a murit demult...Asa ca ma doare fix in pix !

Stelystull23.10.2007 21:07

Poate facem si noi un meci mare in Ghencea in retur si sa-i dam peste nas marelui fotbalist Dani Alves, care cumpara pe Steaua daca se dau 40 milioane pe el:))).Mandru ca sunt stelist fular-campionii

AdrianUltras2523.10.2007 21:07

unde sunt Stelistii adevarati fratilor?

Sames a fost dat afara ca sa faca loc unui nepot.

Lacatus alungat

Hagi umilit si alungat

Dan Petrescu - eterna promisiune

Iordanescu?

de ce nu e adus Marcel Raducanu sa se ocupe de juniori?(credeti ca ar refuza un post de coordonator al centrului de copii si juniori?sa fim seriosi!)

unde e Steaua!!!!!

alexmk1723.10.2007 21:08

Baieti! Fete! Dragi Stelisti!

Nu stiu de ce, DAR:

IMI MIROASE A TOAMNA LUI 1989! Parca e ceva in aer!

Sa vina oare revolutia??? Eu cred ca da! DAR:

M-am saturat de stelisti care spun ca " Nu imi mai pasa, nu ma mai duc la stadion, ca nu mai e echipa mea!"

Stam ca prostii si ne uitam cum se distruge o echipa, o traditie, un spirit!

Chiar nu-si mai aduce aminte nimeni de meciul de anul trecut cu Ceahlaul????? Care venea dupa Dinamo-CFR! Chiar nu mai stiti ce atmosfera incredibila de ura era la adresa dobitocului principal, al distrugatorului Stelei??? Ce frica avea in ochi atunci, si cum a multumit el calugarilor ca a scapat cu viata!

Se distrug zeci de ani de istorie si performante! Si asta dupa ce s-a incercat distrugerea tuturor legendelor steliste!

EU zic sa sacrificam rezultate si campionate! Trebuie platit pretul performantei pentru a scapa de nemernicul de dictator!

30 de mii de oameni pe stadion la fiecare meci si 90 de minute distrus nemernicul! Trebuie facut COMUNIST SI SARAC! Pe langa injuraturi!

Altfel nu scapam de el!

DECI: Ori scapam de el, ori stam ca prostii si inghitim toate tampeniile unui incult!???

A stat la umbra rezultatelor, DAR : GATA!

A distrus jucatori ai Stelei, DAR: GATA!

A distrus legende, DAR: GATA!

S-a terminat: GATA!

NU MAI SUPORTAM!

Sa fie ultimele luni ale nemernicului la Steaua! Si nu prin stadioane goale se protesteaza! Stadion FULL cu Sevilla si Ostilitate non-stop! Nu ne intereseaza rezultatul!

Sa-i bagam draq sabia de razboinic in fundul lui de piticot tampit!

merty23.10.2007 21:10

imi pare rau.... a fost trist.... cu putszine sperantze in repriza a 2ua.... in rest trist!!! IMI PARE RAU!!!

yo_marius_xxx23.10.2007 21:11

sunt foarte suparat acum ca sa pot sa fiu coerent asa ca:

1.cum am spus ori de cate ori am avut ocazia,romeo surdu este 0(zero) in materie de fotbal

2.Steaua din prima repriza a fost clar Steaua lui Becali,iar in a 2 repriza ANTRENORUL Pedrazzini a incercat sa mai salveze cat s-a putut......

p.s. stie cineva cate ocazii a avut Sevilla?? sau macar cate bare??? mie mi s-a parut o nunta cu manelisti :"FARA NUMAR" :biggrin:

cristian01423.10.2007 21:13

Meci execrabil, chiar si in repriza a 2-a, cand am mai legat cel mult 3 pase. Aceeasi buba la Steaua : pasa inapoi, in lateral si de-acolo Dumnezeu cu mila. Poate daca Pedrazzini era lasat de la bun inceput sa introduca pe altcineva in locul prostului de Surdu era altfel..desi ma indoiesc.

Petre Marin e clar depasit, iar pustiul de 19 ani a facut ce-a vrut pe partea aia. Din pacate nici Goian nu poate sa fie in 2 locuri in acelasi timp, in centru si in stanga, ca sa acopere lipsa de reactie a veteranului nostru.

Sa zicem saru'mana arbitrului care n-a dictat vreo 2 penalty-uri si sa fim recunoscatori zeitei Fortuna pentru ocaziile cat roata carului ratate de spanioli.

Nu vreau sa ma imbat cu apa rece, sa sper la ceva, pentru ca nu se poate si asta e realitatea cruda. Chiar si golul lui Petre a cazut intamplator, dupa o balbaiala a lui Iacob in careu.

Una peste alta, scorul este cum nu se poate mai prost.

In urma acestui rezultat de 2-1, Becali va declara vrute si nevrute, iar noi vom privi neputinciosi cum echipa noastra se duce de rapa.

Observ ca in ultimul meci cu Slavia Praga umilita atat de Sevilla cat si de Arsenal ne jucam ultima sansa, dar sunt sceptic si in privinta unei calificari in Cupa UEFA.

Parerea mea e ca din echipa actuala, jumatate din lot ar trebui exclus si adusi alti 7-8 jucatori (de preferinta straini) de valoare, eventual si un antrenor din afara, cu mentalitate de invingator. Nu cred ca tehnicienii romani au momentan fata de Champions League, si cu toate ca-l apreciez pe Massimo, Steaua nu-si permite sa faca experimente in aceasta competitie.

Cum toate astea reprezinta doar o utopie, Steaua va continua pe aceeasi linie, baietii isi vor primi cascavalul neintarziat, cei din conducere vor continua sa doarma avand vise erotice si noi vom inghiti tot amarul.

Steaua 2007.

AdrianUltras2523.10.2007 21:14

oamenilor nu are rost sa ne luam de jucatori ca nu e vina lor.

becaliii E VINOVATUL!

lucvald-190223.10.2007 21:16

Suntem de UEFA...dar asta in sezonu' urmator :(

Nicolita1623.10.2007 21:17
SURDU-------inutil,inexistent in atac sau aparare

Dica---------inexistent ,

Nicolita---------------il putem folosi la curse de marathon, mai putin la fotbal!!

bai amarel nu mai critica jucatori....daca jucau bine ziceai bravoo aa.....si fara Nicolita iti zic nu stiu daca mai jucam discret cate mingi a scos in mecirile trecute daca iti amintesti in ultimul meci din sezonul trecut cand a scos din fata porti daca nu era petru el nu mai jucam acuma in CL deci mai usor cu criticile sau bagate tu in locul lui sa te vad ca la vb aiuria esti bun. !!!LUPTA Steaua!!!

AdrianUltras2523.10.2007 21:17

lucvald-1902

nici slavia nu prea pare sa joace fotbal

daca ii batem acasa atunci ne calificam de pe locul 3 in UEFA

si va spun sincer ca lucrul asta ma sperie!

«1345678»