Meci execrabil, chiar si in repriza a 2-a, cand am mai legat cel mult 3 pase. Aceeasi buba la Steaua : pasa inapoi, in lateral si de-acolo Dumnezeu cu mila. Poate daca Pedrazzini era lasat de la bun inceput sa introduca pe altcineva in locul prostului de Surdu era altfel..desi ma indoiesc.
Petre Marin e clar depasit, iar pustiul de 19 ani a facut ce-a vrut pe partea aia. Din pacate nici Goian nu poate sa fie in 2 locuri in acelasi timp, in centru si in stanga, ca sa acopere lipsa de reactie a veteranului nostru.
Sa zicem saru'mana arbitrului care n-a dictat vreo 2 penalty-uri si sa fim recunoscatori zeitei Fortuna pentru ocaziile cat roata carului ratate de spanioli.
Nu vreau sa ma imbat cu apa rece, sa sper la ceva, pentru ca nu se poate si asta e realitatea cruda. Chiar si golul lui Petre a cazut intamplator, dupa o balbaiala a lui Iacob in careu.
Una peste alta, scorul este cum nu se poate mai prost.
In urma acestui rezultat de 2-1, Becali va declara vrute si nevrute, iar noi vom privi neputinciosi cum echipa noastra se duce de rapa.
Observ ca in ultimul meci cu Slavia Praga umilita atat de Sevilla cat si de Arsenal ne jucam ultima sansa, dar sunt sceptic si in privinta unei calificari in Cupa UEFA.
Parerea mea e ca din echipa actuala, jumatate din lot ar trebui exclus si adusi alti 7-8 jucatori (de preferinta straini) de valoare, eventual si un antrenor din afara, cu mentalitate de invingator. Nu cred ca tehnicienii romani au momentan fata de Champions League, si cu toate ca-l apreciez pe Massimo, Steaua nu-si permite sa faca experimente in aceasta competitie.
Cum toate astea reprezinta doar o utopie, Steaua va continua pe aceeasi linie, baietii isi vor primi cascavalul neintarziat, cei din conducere vor continua sa doarma avand vise erotice si noi vom inghiti tot amarul.
Steaua 2007.