O sa se intample exact ceea ce spunea MM, se va alege praful de noi!!!!!
Jucatorii nu or sa mai vrea sa mai vina, la fel si antrenorii!!! O sa ajungem de ras!!!!!!!
O sa se intample exact ceea ce spunea MM, se va alege praful de noi!!!!!
Jucatorii nu or sa mai vrea sa mai vina, la fel si antrenorii!!! O sa ajungem de ras!!!!!!!
Badea - Sa incepem cu tine....in primul rand...."LA MULTI ANI",in al doilea rand....ai jucat bine....mie mi-a placut !!!
)
Surdu - Frate....mai bn te duci la Buzau sa faci performanta acolo !!!Ai alergat mult...fara speranta
Ov.Petre - Esti bun....imi place cum joci.
Dica - Ai fost titular????ca nu te-am vazut.
Goian - Lider in aparare
Zapata - E cel mai bun portar pe care l-am vazut eu de cand tin cu Steaua(4 ani),e bun si in poarta,joaca si pe teren....eu totusi ma mir cum a costat atat de putin... 500 mii....putin.
Banel - Alergi mult ca de obicei...fara tine am arata ca niste mosi de 90 de ani.Cat prinzi frate 500 la ora???
Rada - Bunicel
Petre Marin - M-ai cam dezamargit...dar dupa schimbare ai jucat mai bine
Emeghara - In a doua repriza...nu am cuvinte...impecabil.
Iacob - Scz de criticare...nasol rau.
Zaharia - Poate daca nu te grabeai la acel sut mult pe langa poarta....cred ca a fost singurul tau sut.
Croitoru - Maestru cu mingea....da mai exerseaza pasele
))
Neaga - E cel mai bun meci pe care l-ai facut de cand ai revenit....mi-a placut cel mai mult...parerea mea ![]()
CONCLUZIE - Nu sunteti pregatiti sa jucati cu echipe asa mari....desi mie Sevilla mi se pare o echipa obsedata de fotbal...si omogena. :steag_steaua_ro: ![]()
![]()
"Slab, slab, foarte slab.. m-aduceti la sapa de lemn !" .. De fapt ne omorati cu zile.
De becaliot n-avem cum sa scapam. Atata vreme cat Steaua umple stadioanele, face audienta maxima, vinde si reclame si produse diverse, dar mai ales il pune pe sticla pe dement, fecaliotul nu va pleca. N-are de ce. Voi daca ati pune mana pe o mina de aur v-ati indura sa o dati altuia pentru ca urla vecinii ca nu faci extractia corect ? Te doare-n cot de ei si scoti banu`. Ca asta il intereseaza. Banu dar mai ales faima. Fecaliotul ar muri doar daca ar fi ignorat de toata lumea. Dar e imposibil. Presa e la picioarele lui. Il pupa astia si-n dos numai sa le dea un interviu, o poza. orice.
Traim intr-o tara de maro condusa de maronii. Asta e.. Sa emigram toti !
@leynad
@papi
Usurel, dragii mei, exista p.m.-ul pentru parerile unuia despre celalalt.
@AdrianUltras25
Becali e principalul vinovat, e ucigasul acestei echipe frumoase, dar nici jucatorii nu sunt lipsiti de vina.
Cum te poti numi jucator profesionist cand nu reusesti o pasa in 5 metri pentru un coechipier ? Cum te poti numi jucator de fotbal cand un pusti de 19 ani reuseste sa te lase in urma la vreo 15-20 de metri ? Cine crezi ca e de vina ca Iacob parcurge 20 de metri in 5 minute si ca la toate duelurile aeriene loveste cu cotul ? Cine crezi ca poarta vina ca mijlocasii nostri paseaza in spate/lateral si ofera timp adversarului pentru repliere ?
Oare cate centrari bune a dat Nicolita in aceasta partida, prin care sa-si puna in situatii fovorabile coechipierii ?
Cate driblinguri au facut Banel, Iacob, Surdu, daca tot au profil ofensiv.
Cate verticalizari a reusit Steaua ?
E inadmisibil asa ceva ! Si daca toate astea s-ar intampla doar in Liga, unde avem scuza ca intalnim doar formatii puternice, atunci de ce mama dracului e Steaua la jumatatea clasamentului in Romania ?
Mama...Slavia a luat bataie cu 7-0 ????????? Ce ratati....... hahahaaa :laugh:
Nu stiu de ce spuneti de jucatori...dar atata pot si Becali e in impas de inspiratie ca nu mai are pe nimeni sa-i sopteasca in sensul ca sa faca sa dreaga si cum sustine ca face dupa mintea lui e fals si el stie,acum nu in situatia asta chiar ce gandeste face....si e in cadere mare clubul de fotbal,deoarece nu are clasa si viteza ,alceva e cand vezi rachete de jucatori construiti in Champions League si cand vezi romanasii nostri care din acelerarea jocului si ratari fara noima nu pot! Astia suntem ca natie si sa ne bucuram ca suntem cu Steaua in Champion League,ca dusmanii din campionat isi rod unchile ca ei nici TV-ul nu-l deschid de oftica ,sa fim sanatosi si poate facem palmares in viitor...FORZZA Steaua!!!
,sa bem bere si sa ne imbatam sa numai vedem tastele si tampenia sa fim fericiti si poate rasare si soarele pe care l-am avut dar l-am pierdut! astia suntem ca fotbalisti...asta este !
A fost deranj mare in apararea Sevillei. Pacat ca noi inca mai avem probleme la legarea paselor.
Ma doare-n paispe' ! Si asta pentru ca echipa asta nu e Steaua, Steaua la care am tinut si cu care am simpatizat eu a murit demult...Asa ca ma doare fix in pix !
Repet intrebarea, ce mai cauti aici? N-ai ce face in timpul liber? Retorica, nu-i nevoie sa raspunzi...Cat despre puerilitate, nu te mai repeta atata, ma faci sa cred ca suferi de un oarece complex in privinta asta
Imi sare tzandara asa cum zici tu pentru ca suntem cu totii suparati si amarati, totusi mai avem timp sa facem mistouri unii de altii, in loc sa strangem randurile. Crezi ca-i convine cuiva ce joaca Steaua acum? Crezi ca ma incalzeste ca am dat un gol Sevillei, cand aia au fost superiori la absolut toate capitolele? Si nu in ultimul rand, crezi ca e nevoie de cineva sa tot aminteasca chestiile astea? Nu-i nevoie, ne dam seama si singuri
Trebuie sa ne concentram pe campionat, atat...si sa speram ca poate, intr-o zi, nea Gigi isi va gasi alt hobby si va pleca unde o vrea el
@leynad@papiUsurel, dragii mei, exista p.m.-ul pentru parerile unuia despre celalalt.
scuze man, ne-am lasat dusi de val - eu ma opresc aici, cu scuzele de rigoare
p.s. stie cineva cate ocazii a avut Sevilla?? sau macar cate bare??? mie mi s-a parut o nunta cu manelisti :"FARA NUMAR" :biggrin:
Vreo 20 de ocazii de gol...
sa imi bag p.... in Becali...
avem echipa de rahat...jucatori fffff lenti, le trebuie enspe miscari pana sa dea o pasa....
...Surdu un ratat cu R mare...
mijlocu' si atacu' nostru e praf si pulbere pana si pentru Liga 1 dar CL!!
sa nu uit....sa imi bag **** in familia ciobanului...
S-a vazut clar: echipa lui Becali a luat 2 goluri de la Sevilla. Echipa lui Massimo a dat un gol echipei FC Sevilla. Mai mult nu am ce sa comentez despre meci, decat ca Ov.Petre are la mine un mare plus, pe langa multe minusuri.
ma scarbesc oameni ca leynad si filotas, care nu scriu pe aici decat ca sa arate ca "au avut ei dreptate cand au spus...".oameni care spun ca ii doare "fix in pix" de Steaua si "hai sevilla"...puah, mi-e scarba! axl, scuza-ma ca-mi spun parerile despre alti useri pe forum si nu pe privat, dar chiar nu mai suport acest gen de oameni.
Sunt de acord cu papillon, sunt si eu un stelist care spera si care iubeste aceasta echipa din tot sufletul, suflet care acum plange, pentru ca Rosul si Albastrul au ajuns pe mana unui descreierat care nu numai ca habar nu are de fotbal, dar nu are habar nici de profesionalism, nici de 7 ani de-acasa. Este dus si gata!
alexmk17, de acord cu tine, dar mi s-a parut sugestiva imaginea televiziunii spaniole cu unul din sefii galeriei steliste. Desi regizorul spaniol habar n-avea cine sunt oamenii aia, cu atat mai mult mi s-a parut interesanta coincidenta (de parca ar exista asa ceva) ca in prim-plan sa fie unul din liderii galeriei...am spus de nenumarate ori ca nu ma bag in viata galeriei, pentru ca nu stiu nimic despre asta, dar ma intreb si eu, ca un cetatean care observa fenomenul de pe margine: CAT MAI AVETI DE GAND SA ASTEPTATI PANA IL VETI INJURA PE CIOBAN? Imi pun speranta in voi, membri ai galeriei, eu nu sunt decat un cetatean care nu poate face nimic decat sa puna in slujba Stelei talentul de a scrie, asa putin cat este....Cred ca revolutia trebuie sa inceapa altundeva, nu la Palatul ciobanului, ci in sanul galeriei!
Singurii jucatori de la Steaua cu valoare de CL sunt Goian,Ghionea,Dica(cand nu se stie transferat deja si chiar ii pasa de joc)si Zapata,cam pe astia ii vad momentan. Cum sa batem noi cand strategia noastra e la fecali si asteptam sa dea gol calugarii de la athos. Majoritatea jucatorilor nostri cadeau in duelurile cu cei de la sevilla si jucatorii lor erau cu 2 clase peste ai nostri.
Sansele noastre erau exact ca la cotele de pariuri 1/10. Vorba lui Vochin,surdu a atins mingea dupa 10 minute,inaceptabil. Singurii care au jucat bine au fost zapata,Goian si poate ov Petre. Dica a fost inexistent,Croitoru n-a avut realizari,Neaga a facut pe el de mai avea putin si plangea,Iacob si zaharia au carat apa cu ciurul,Vali Badea nu mai stie sa alerge,sare mingea din el de zici ca e masa de biliard.
Il aud pe Jiji acum spunand ca Sevilla e peste noi. Mama ce revelatie,parca am mai vazut episodul asta dupa meciul cu madrid din Ghencea. Jiji zice chiar acum ca mai mult de atat nu o sa investeasca la Steaua,deci sa vedeti ce "rezultate" o sa avem in ultimii ani.
Fratilor,deci mai mult de 10-11 milioane pe an nu mai da ciobanul,asta e nivelul la care o sa ramanem,ne plafonam,exact cum s-au plafonat f multi jucatori din echipa. Asta e perspectiva noastra pentru urmatorii ani,sa ne calificam in CL si sa luam bataie si umilinte de la echipe mari. Si stati putin ca dupa cum jucam in campionat poate nici nu mai mergem in CL. De titlu anul acesta nu poate fi vorba,si daca nu se intampla vreo minune nici la anul nu pupam titlu.
Daca e sa o spunem pe aia dreapta,nici in Romania,nu stam grozav,desi cu 6 pc din restante venim pe locul 2,jocul nostru e unul f slab. Am urmarit rivalele noastre pana acum si spun cu durere in suflet ca CFR,Urziceni,rapid,Vaslui,Poli si Dinamo joaca mai bine ca noi si cred ca doar Vaslui si Urziceni se vor pierde pe drum.
In momentul asta avem o echipa f slaba,asta e adevarul:
Zapata-un portar f bun,merita pastrat
Cernea-mediocru,mai bine luam un portar de valoare
Baciu-jucator bun ca rezerva,ar trebui pastrat
Goian-Rada-un cuplu f bun dupa parerea mea si trebuie sa retinem ca va reveni Ghionea.
P Marin-a facut multe pentru Steaua,tot respectul dar ghetele trebuie puse in cui
Emeghara-e un jucator bun care poate creste.
Nesu-sa vedem ce o sa faca cand va reveni,dar e cam bezmetic ca si Nicolita
Dupa cum vedem in acest defensiva Steaua nu sta rau. Insa la mijloc in sus suntem penibili,asta mai ales datorita transferurilor de "mare valoare" facute de cioban. Lovin si Ov Petre sunt destul de buni pe posturile lor(defensive),surdu e varza,badoi nu-si gaseste locul,Dica e plafonat rau de tot,parca nici nu exista pe teren,pare plictisit de fotbal. Croitoru si Cristocea sunt singurii care mai dribleaza dar doar ultimul mi se pare ca are fata de Europa. Vali Badea nu mai stie sa alerge,Victoras e bun in UEFA si cu taranii din campionat iar Zaharia e atacant de divizia B,de unde si vine. De Nicolita nu vorbesc pentru ca el a fost zapacit de cate ori a fost mutat ba pe stanga ba pe dreapta,singurul sau atu fata de ceilalti mediocri ai Stelei este ca fuge mai mult.
Imi pare rau sa o spun dar cam 3 sferturi din echipa par niste baieti care au fost luati de pe strada sau de pe camp si pusi sa imbrace tricoul Stelei. Ei incearca,Jiji le promite bani,calugarii se roaga pentru ei,dar mai mult nu pot,lucru vazut in sfarsit si de Telemea Imparat.
ca sa iesim din abisul in care am intrat ar trebui:
-sa plece Jiji,care a declarat acum 5 min ca mai mult decat a cheltuit anul acesta nu va mai cheltui cat va sta la Steaua(10-12 milioane pe an)
-sa plece jucatorii plafonati,mai ales Dica(desi e un preferat de-al meu),p Marin si altii.
-sa scapam de mediocri sau in cel mai rau caz sa-i trecem pe banca.
-noul investitor sa fie dispus sa dea vreo 20 milioane pe transferuri anual si sa gasim si noi vreo 2-3 jucatori tehnici pentru mijloc plus vreo 2 atacanti,unul de careu si unul de viteza.
Dar astea sunt vise,ramanem cu fecali si intram usor usor in mediocritate.
A fost odata o echipa mare,si se numea Steaua...
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Ce ar mai fi de spus...................prima repriza jalnica a doua multumitoare mai ales ca am reusit sa si marcam.
Cu acest gol Ovidiu 'rolex' si-a spalat pacatele daca le are
si nu cred ma mai merita sa fie huiduit.
Oricum Steaua mai are de tras sa ajunga forta de odinioara .................oricum bv baieti mai mult nu se putea,trebuie sa fim constienti si realisti ca cu jucatori gen surdu Banel Croitoru' ii greu sa faci fata unei super echipe cum e Sevilla
FORZA Steaua
Ps foarte buna analiza ta predatorpulse7
Singurii jucatori de la Steaua cu valoare de CL sunt Goian,Ghionea,Dica(cand nu se stie transferat deja si chiar ii pasa de joc)si Zapata,cam pe astia ii vad momentan.
@predator, Dica...nu prea mai e Dica. Nu stiu ce e cu el, poate a imbatranit, poate l-a zapacit un eventual transfer in afara. Ne-a scos de atatea ori, stiu, da' parca nu mai poate...Si e naspa ca nu mai avem pe nimeni in locul lui, nici Croitoru, nici Neaga, nici Surdu nu par sa aiba fata de coordonator de joc
Daca stau bine si ma gandesc in seara asta Steaua a pierdut cu 2-1 in fata Sevilliei, la Sevilla acasa, intr-un meci de CL. Parca nu suna chiar atat de rau.
Si mai terminati cu postarile ca vreau sa ma culc.
"Nu se poate numai cu noroc. Eu tot mã bazez pe noroc, dar cât noroc sã ai? Puteau sã ne dea un 5-0..."
Sa mori, tu, Jiji, ca puteau sa ne dea 5-0...hai, ma! Pe bune?
@axl...hai ca mai suntem doar vreo 15 ![]()
-sa plece Jiji,care a declarat acum 5 min ca mai mult decat a cheltuit anul acesta nu va mai cheltui cat va sta la Steaua(10-12 milioane pe an)
Daca scazi de aici banii pe care i-a primit pe Thereau,Elton, precum si ceea ce a primit de la UEFA pentru LC,cred ca investitia lui Jiji pe anul asta e ZERO...
@axl23 Somn usor!Culca-te linistit,promitem sa nu ne injuram!...
Glumesti ? Ia mai fa niste calcule. S-ar putea sa descoperi ca de fapt a castigat ! Si daca-i vinde si pe Dica si Goian ... muntele Athos se va imbogati cu inca o manastire.
Am scris cam 20 de minute.......si am sters tot.....!!!!!!
Nu mai pot...imi bag **** in cziobanu' ala de 2 lei...........care a pierdut meciul cu surdul lui!!!!!!!
Poate sa-mi redea cineva mandria de stelist??
Nu cred..atunci...................va rog sa-mi acordati onoarea sa-l impusc pe cioban....pentru binele Stelei...ma duc la puscarie!!!!!!!Oricum..nu se mai poate!
Serios nu mai rezist...................!!!!!
Lupta Steaua!
Mi-a placut de el in seara asta,era dezamagit ca toata lumea il critica,ca de ce sa isi puna el averea la bataie cand lumea ii vrea raul :biggrin:
"La 2-0 ce sa ma mai bag eu " .
De becaliot n-avem cum sa scapam. Atata vreme cat Steaua umple stadioanele, face audienta maxima, vinde si reclame si produse diverse, dar mai ales il pune pe sticla pe dement, fecaliotul nu va pleca. N-are de ce.
Adevarat, pana la un punct.... si anume;
Nu va pleca atat timp cat Steaua ii va aduce beneficii de imagine, aparitii TV, interviuri, glorie etc.
Insa in momentul in care pe stadionul Steaua 28.000 de oameni vor scanda meci de meci impotriva ciobanului infect, nu ii va fi bine.
Deja scursura becaliota si mizerabila de cioban retardat mintal a scazut dramatic in sondaje dupa ce si-a batut joc de Gica Hagi cum a vrut el.
Acum este momentul sa scada si mai mult!
Acum este momentul sa dispara de pe scena politica si sociala a Romaniei!
Anul acesta nu mi-am mai facut abonament la meciurile Stelei din campionat (dupa ce in ultimii 3 ani am fost abonat), si nu voi mai merge la meciurile din CL (pentru care anul trecut platisem cu bucurie 3.500.000 lei), si asta pentru ca nu il mai suport pe jegul de _becali!
Imi propusesem sa nu mai merg deloc la meciurile Stelei.
Insa acum ma gandesc sa-mi reconsider optiunea!
Cred ca voi merge la meciurile echipei Steaua din campionat, si voi merge ca sa strig impotriva acestui nemernic pe nume: fecali!
Si asta pentru ca galeria Stelei nu a organizat nici o actiune de protest in ultimile 6 luni!
Probabil (mai bine spus sigur) ca liderii de grupari din galeria Stelei au fost platiti cu mii de euro de catre argatul lui Jiji - Argaseala, si de aceea sunt atat de docili.
Asa incat de la galerie nu putem astepta nimic in acest sens.
Voi merge ca de obicei in tribuna, si in ciuda multora care pe acest forum doresc organizarea de proteste mai deosebite, eu voi striga lucruri simple ca:
"m**e Jiji
augh! augh! augh!"
sau:
"pleaca din Ghencea!
_becali pleaca din Ghencea!"
Si asta deoarece in tribuna nu poti organiza ceva special, iar galeria, care ar putea face ceva, a ales banii lui _becali in locul protestelor!
O iubire ros albastra ,se pare ca ati uitat tot ceea ce ati iubit cu adevarat vreo data ......Forza Steaua
@axl...hai ca mai suntem doar vreo 15![]()
15, da' buni.
@axl23 Somn usor!Culca-te linistit,promitem sa nu ne injuram!...
Tu, da' altii?
Mai stau un pic si ma culc. Sustin in continuare ca scorul din seara asta nu-i o mare tragedie.
Mi-a placut, evident, Zapata, bravo lui!
Ov. Petre s-a miscat bine, M. Petre ne va spune adio, Rada binisor, Nicolita ineficient, Croitoru usor spectaculos dar inutil, exceptand faza golului, Eme bun, Neaga absent, Dica si mai absent, atacul varza.
@axl
ca la rugby ![]()
"Sunt dezamagit de primele 30 de minute când Sevilla a avut un ritm foarte ridicat de joc. Au venit cele doua goluri, si era foarte greu sa ne revenim. Sevilla are jucatori foarte buni, care fac diferenta pentru ca au un buget foarte mare. Urmeaza un meci de campionat si un meci cu Sevilla pe care îl vom disputa acasa, si trebuie sa-l câstigam. Cu putin noroc putem sa învingem Sevilla", a declarat Adrian Ilie.
DEMISIA!DEMISIA!