FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla - Steaua 2 - 1

«1678»
yo_marius_xxx24.10.2007 08:50
l.apreciez totusi evolutia lu zapata,emeghara,ov Petre,si Neaga .......................................pacat ca Badea e rezerva,pacat ca nu mai avem un antrenor ca Zenga sau Protasov.

1.uimeste-ma si pe mine cu ce a iesit in evidenta evolutia lui Neaga???poate ca spre deosebire de surdu el a reusit 2(doua) preluari in 45 de minute???senzational ce sa zic....

2.la fel cu Badea...de ce e pacat ca e rezerva?? ce a facut Badea aseara??? nu ti se pare ca e un pic,doar putin asa, iesit din forma????

3.crezi ca acum ar mai veni Protasov sau Zenga la Steaua??? in conditiile in care antrenamentele nu conteaza,ci doar visele erotice ale mamei lui Becali??? fii serios omule!!!

Vulpoiul24.10.2007 08:50

eu cred in Steaua,si cred ca poate sa iasa pe locul 3,numai dak se schimba ceva in 11-le de start.ar trebui ca Dica si cu Iacob sa fie atacanti

ionutz_interzis24.10.2007 08:58

Niciodata nu o sa judecati normal ..chestia asta este dezastruoasa si nu din cauza lui Gigi! avem o echipa cu jucatori talentatzi in a pasa inapoi si in lateral..frate preseaza....inainteaza cu migea aia...dribleaza....patrunde , pune presiune...ca sincer sa fim....aia de la sevilla nu au 3 picioare frate...au vointza !am vazut de exemplu pe...luis fabiano...fenomelanl...cum intra in careu...ataca poarta...si ia dupa el inca 2 jucatori ..nu putem vedea asa ceva la nici o echipa de fotbal din Romania...sa joci tu tot meciu numa` cu pase pe sus in careu.frate dar cate sa iti iasa...una 2...dar sa castigi?..NU..mai ales cand ai varf...de calitatea lui Iacob care bai oameni...daca il vezi...nu stie sa dribleze nici sa alerge mai rapid..nici sa tina mingea...Badea???saracu` de el..are valoare..dar e plapand ...uitativa la adebayor...ala varf...kanoute alt exemplu! inca odata parerea mea pentru ce ar trebui la Steaua pana la anul`!un jucator sa u 2 care sa faca faza de atac,,,sa o gandeasca dar...sa o faca spre poarta adversa si nu invers...si un varf...care sa poata lua dupa el 2 oameni adversi ca sa ...lase spatii libere .!in fine....Forza Steaua!

bubylycy24.10.2007 09:31

3 victorii ....(infrangeri) tinetio tot asa .. ca oricum sanse la locul 3 nu avem... nu am batu acasa pe praga si voi vreti sa batem acasa la noi... ce sa zic de meciu din deplasare cu arsenal... aseara am juca ... ca ... nush cum sa zic.. in prima repriza parca era o echipa din nush ce Liga inf in teren in loc de Steaua... asta e... la anul adio cl.. ca pe ce loc suntem noi acuu in clasamen.. in Liga I...

forzateaua forzateaua

grizzly24.10.2007 09:36

intrebarea care ma macina pe mine acuma (pe langa cea referitoare la durata de viata a paranoidului ciobaniard) de ce i se mai acorda sanse lui Neaga? a avut 15 meciuri sa faca si el ceva si nimic. NIMIC! ce draq mai cauta ala in echipa nu pot sa inteleg.

alpopa24.10.2007 10:01

Va spun sincer ca n-am avut nici o emotie la acest meci. Nici la 2-0 si ocazie peste ocazie pentru Sevilla, nici la 2-1 cand ne apropiam de careul advers. Nu mai pot, pur si simplu, sa simt nici o emotie cand la carma acestui club se afla un dobitoc ca Becali. Nu mai pot sa ma bucur de victorii, nu mai pot sa ma intristez la infrangeri. Tot ce pot sa fac este sa traiesc fiecare clipa cu speranta ca cineva il va lua de guler si-l va arunca cat colo, la groapa de gunoi, unde merita.

Observ cu surprindere cum unii se angajeaza in discutii "filozofice" despre tactica eronata a lui Massimo, evolutia jenibila a lui Romeo sau nenumaratele sanse de re-afirmare pe care Neaga le-a tot irosit. Opriti-va, va pierdeti vremea. Nu Massimo, Romeo sau X-ulescu sunt vinovati. Cu parere de rau o spun, ei nu inseamna nimic pentru Steaua ! Becali, in schimb, inseamna totul !!!

Pana cand oare ?!

st_194724.10.2007 10:15

.....:| :steag_steaua_ro: iubim Steaua si`o vom urma oriunde`n lume va juca suntem aici pentru culori si pentru ale noastre valoriiiiiiii oleee oleeee oleee olaaa ole ole ole olaa

optarul24.10.2007 10:44

eu am baut cateva pahare de vin pana sa inceapa meciul. asta ca sa intre infrangerea mai usor.

Zerg24.10.2007 11:42
Chit ca a fost impus de Gigi trebuie sa-i explici ca antrenor cum vezi tu primul 11 si eventual va intelege...

Te inseli amarnic :) Gigi sa inteleaga cand ii intra lui ceva in cap? Never! ...

P.S. Miss Thereau!

androsteaua24.10.2007 11:58

ce a facut romeo surdu--nimic.sa vad ce mai zice oieru' in leg. cu romeo surdu!sicer sa fiu nici nu am meritat victoria--suntem niste castraveti abia scosi din borcan!! pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali pleaca Becali

agu24.10.2007 16:59
oamenilor nu are rost sa ne luam de jucatori ca nu e vina lor.

becaliii E VINOVATUL!

Ei , na ! Dar a cui ? Suntem vreo echipa de tehnici care a prins in meciul cu Sevilla o zi proasta ? Aiurea , suntem majoritatea nonvalori , mediocri , si acolo ne e locul : acolo unde suntem acum in Liga I !

Cat despre cioban , stai linistit ca singura lui vina e ca exista ...

Nicolita a alergat peste 12 km aseara...ce sa spun respect! Daca ar fi alergat toti asa va zic eu ca bateam!

S-au vazut aseara marile transferuri Surdu si Zaharia...

Crede-ma ca Nicolita putea sa alerge si 100 de Km ca tot degeaba o facea . Fuga si cheauneala asta de nu stii unde e mingea nu face din el un jucator de fotbal la nivel european . Eu ma mir de ce il tot cheama Piturca la nationala . E limitat intelectual si asta se vede si in jocul sau . E slab ...

dax4724.10.2007 17:11

Am luat bataie onorabil. Ganditi-va la ce a patit Slavia Praga. Damn, imi pare rau ca n-am vazut meciul. 7-0 !! Prea tare !

rino24.10.2007 17:49

fularsteau2 forzateaua slab Steaua...uuuuu

zapata bravo :steag_steaua_ro:

leoc98024.10.2007 18:31

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/lig...in-genunchi.htm

Personalitate si caracter la jucatorii Slaviei. Exact ce ne lipseste noua mai mult. Pariu ca stim deja echipa care ramane acasa in toamna?

think_again24.10.2007 18:51

bah in fiecare meci il injur pe Petre Marin pentru ca e cel mai mare tampit care il poate avea Steaua plus Nicolita care macar alearga si na dar Petre Marin e penal!!!!!!!!!

antonio2924.10.2007 19:43

nu mai merita sa mergem pe stadioane pentru a vedea cum echipa noastra de suflet ia bataie sau face egal cu diferite echipe din cauza mentalitatii patronului si a altor jucatorii care se fac ca joaca fotbal..... nu mai merita.

juhnior25.10.2007 11:30

eu tot nu inteleg cum nimeni nu vede ca acest mare fotbalist Nicolita este de fapt un 0 nu face nimic dar totusi joaca meci de meci

agu25.10.2007 13:16

@juhnior

Eu vad ...

costy_k1_G.25.10.2007 18:41
bah in fiecare meci il injur pe Petre Marin pentru ca e cel mai mare tampit care il poate avea Steaua plus Nicolita care macar alearga si na dar Petre Marin e penal!!!!!!!!!

Nu poti sa-l injuri mai ales ca atat mai poate...Vina e doar a conducerii care nu si-au luat jucatori.

Acelasi lucru sa intamplat si cu Para dar el a ales sa plece nu sa devina o leguma la Steaua si pentru asta are tot respectul meu.

Gandire comunista de-a lui Jiji si visuri nebunesti a adus Steaua unde e...pacat,insa vina nu e a nici unui jucator pentru ca el isi face doar meseria.

mache26.10.2007 09:53

o mica nelamurire am si eu : cum naiba a ajuns sa fie notat Surdu mai bine ca Dica??? Voi sunteti constienti de ce note puneti sau puneti la misto??

costy_k1_G.26.10.2007 10:00

@mache

Asta nu e nimic e ceva mai grav: Unii inca il mai slujesc pe Jiji !!! Asta e omul...

Sunnyblack26.10.2007 17:38

Fotbalu romanesc e la pamant nu numa Steaua, toti toti fare exeptie,degaba adevarut e ca in Romania nu se face nimic pentru tineret, Standioanele sunt praf, vai si amar de noi!!Daca Arsenal o castigat 7:0 cu Prag si noi pierdem 2:1 pai ce valoare e ai?Gigi Labert nur Unsinn, so einer hat nix verloren bei Steaua.Steaua e o legenda si nu numa in Romania, m-am saturat sa ma uti la antifotbalu lor.........FORZZAZAZZA Steaua 1986 Mindira ROMANIE.Fotbalu romanesc e la pamant nu numa Steaua, toti toti fare exeptie,degaba adevarut e ca in Romania nu se face nimic pentru tineret, Standioanele sunt praf, vai si amar de noi!!Daca Arsenal o castigat 7:0 cu Prag si noi pierdem 2:1 pai ce valoare e ai?Gigi Labert nur Unsinn, so einer hat nix verloren bei Steaua.Steaua e o legenda si nu numa in Romania, m-am saturat sa ma uti la antifotbalu lor.........FORZZAZAZZA Steaua 1986 GLORIA MARE AI ROMANIE

«1678»