Pacat. Era de asteptat. Oricat de mult iubesc Steaua nu pot sa spun ca azi nu am avut noroc. Acum ceva timp am spus ca nu avem jucatori de valoare. Ca nu avem jucatori care sa stie cu mingea, care nu stiu sa faca un stop, de driblinguri nici nu incape vorba. Poate ca multi m-au contrazis, chiar daca nu neaparat in scris ci doar in mintea lor . Tot atunci am spus ca nu are ce cauta la Steaua, Surdu, Croitoru, Badea, Cristocea, Iacob, Lovin, O. Petre. Lenti, previzibili, fara sa stie sa dribleze, fara sa-si urmareasca pozitia in teren fata de adversar. Accept orice ofensa din partea voastra, dar pentru mine acestia nu vor fi niciodata jucatori, nici macar pentru campionatul intern. Avem nevoie de vitezisti, de jucatori care din driblinguri sa lase 2 sau 3 adversari in spate, sa poata sa deschida si sa creeze spatii in apararea adversa. Indiferent ca a fost Lyon, Real, Slavia, Sevilia, Arsenal, brazilieni au facut diferenta. Noi l-am pierdut pe Elton, probabil ca impreuna cu Zapata, au fost cele mai reusite transferuri ale Stelei in ultimi ani. Avem nevoie de brazilieni si sa scapam de ciurucuri, altfel tot asa ne va fi chinul. Sper ca pe viitor sa avem si noi astfel de jucatori. Ciobanul trebuie sa inteleaga asta pana la urma.