FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla - Steaua 2 - 1

«1238»
fcsteaua.ro23.10.2007 18:43

Echipa noastra nu a reusit sa realizeze surpriza, pierzand cu 2-1 la Sevilla, pe stadionul atat de drag noua, Ramon Sanchez Pizjuan.

Desi scorul a parut strans, victoria spanilolor este indiscutabila, ei controland partida pe tot parcursul jocului dar mai ales in prima repriza cand a depasit Steaua la absolut toate capitolele.

Spaniolii au vrut sa incheie repede conturile, facand repede 2-0 pe fondul unei degringolade generale in echipa noastra care nu putea tine mingea mai mult de cateva secunde. Scorul la pauza putea fi mai mare, ibericii ratand si alte cateva ocazii mari.

In repriza a doua, pe fondul unor schimbari juste ale lui Pedrazzini si al faptului ca Sevilla luase oarecum piciorul de pe acceleratie, Steaua a reusit intr-o oarecare masura sa se ridice, daca nu la nivelul adversarului, macar la nivelul unei echipe de fotbal venite sa joace. In acest context am reusit sa reducem de handicap prin Ovidiu Petre si sa mai avem cateva actiuni spre poarta lui Palop.

Prea putin, pentru ca Sevilla a gestionat corect finalul de meci si a castigat meciul care o duce practic in optimile de finala ale CL.

Echipa Stelei a fost:

Zapata, Marin, Goian, Rada, Emeghara, Nicolita, Surdu, Dica, Ovidiu Petre, Croitoru, Iacob

Au mai jucat:

Zaharia, Badea si Neaga

In cealalta partida a grupei, la Londra, Arsenal a umilit Slavia Praga administrandu-i un dureros 7-0. Ramanem cu sanse pentru locul 3, dar pentru asta trebuie sa batem acasa Slavia, iar in meciul cu Sevilla sa incercam sa obtinem punctul care ne-ar putea feri de posibilele jocuri de culise din ultima etapa a grupei.

Click aici pentru clasamentul grupei H

Acest meci a fost primul meci pe care fcsteaua.ro l-a transmis integral audio.

Gabi Safta a comentat in stilul sau inimitabil, ajutandu-i pe sutele de ascultatori care dintr-un motiv sau altul nu puteau vedea meciul, sa se simta in tribunele stadionului andaluz.

Speram ca acesta sa fie inceputul unor serii de transmisii audio pentru ca Stelistii din toata lumea o merita.

White_R23.10.2007 18:49

Prima faza primu gol. Bine ca joaca jijiotu in UCL cu echipe cu 4 clase (de liceu) peste Steaua ,ofensiv si bazat pe posesie ,iar in Liga lui mitica cu 2 inchizatori . Isi imagina el ca va domina 60-40 % echipe ca Arsenal sau Sevilai ...Si sa mai spere la puncte...

ros-albastru4ever23.10.2007 18:54

Pffff...ne bate Sevilla de ne usuca :sad2: ...n-a fost Goian in stare sa-l atace decisiv pe ala...

ralutzi23.10.2007 19:05

astia nu se mai opresc?:(((....din gol in gol....daca ar da Steaua gol

Bogdan_AR23.10.2007 19:06

Sa ma f... pe el cioban.....pe cine draq la dus pe ala la Steaua, pe surdu pe Banel pe Iacob pe sfinti si pe stele CAT TREBUIE SA MAI SUPORT NENOROCITUL ALA ACOLO ????????? CAT ?

Tara p...i a nimanui , sa o i-a draq de tara daca a permis sa apar un interlop de genul asta si sa puna mana pe Steaua

Ai distrus TOT

SA TE IA DRACU cat mai repede ciobane!!!

Kekea23.10.2007 19:06

Propun ca antrenorul Becali sa isi dea demisia.Ba chiar si investitorul Becali sa plece.

Bogdan_AR23.10.2007 19:08

Nu mai pronunta numele asta !!!! ............ ignorati-l ma odata .... NU ii mai spuneti pe nume la NEMERNIC

ionutzs8123.10.2007 19:11

Oooofffff....mi se rupe sufletul. Oare suntem chiar atat de neputinciosi?!?! Nu sunt si astia de la Sevilla tot oameni?!? Dar...nu sunt romani...Sper in continuare....desi...este destul de greu....dar...Forza Steaua!!!

ros-albastru4ever23.10.2007 19:12

Ne facem de tot rasu :(( nu suntem in stare sa dam un sut SPRE poarta,nu neaparat pe spatiul portii

Bogdan_AR23.10.2007 19:14
Oooofffff....mi se rupe sufletul. Oare suntem chiar atat de neputinciosi?!?! Nu sunt si astia de la Sevilla tot oameni?!? Dar...nu sunt romani...Sper in continuare....desi...este destul de greu....dar...Forza Steaua!!!

Care dintre voi mai sunt optimisti inseamna ca traiesc pe alta lume !!! Treziti-va ...... pe topogan in jos am luat-o de cateva luni si nu ne vom opri ...vom trai umilinte dupa umilinte gratie nemernicului de cioban....GET USE WITH IT !!!

swamp23.10.2007 19:18
Ne facem de tot rasu :(( nu suntem in stare sa dam un sut SPRE poarta,nu neaparat pe spatiul portii

Salut Gabi ! Apreciez efortul tau de a transmite meciul pentru toti stelistii din lumea intreaga. Sa dea Dumnezeu sa scapam de ciobanul asta care nenoroceste Steaua , sa renastem si sa fim din nou ce am fost candva. Doamne Ajuta Steaua !!

Dragoshel23.10.2007 19:20

pentru a transmite mesaje lui Gabi Safta, dati mail la adresa g***@*** !

AdrianUltras2523.10.2007 19:22

De ce l-ai luat Doamne pe Puerta cand berbecalii nu merita nici macar sa vada lumea asta.

ionutzs8123.10.2007 19:22

Da...cred ca ar trebui sa ne obisnuim...dar este tare dureros sa vezi ca duce echipa de rapa ciobanul asta cretin si incult!!! Fir-ar al dracului sa fie el si sa fie blestemat cu cele mai groaznice chinuri....caci asa merita... aratam ca o echipa de mana a 3-a...nu se leaga nimic...astept finalul...inca nu ma pronunt...dar...este greu...ciobanul asta nenorocit a reusit sa distruga niste jucatori magnifici...este mare pacat...vreau sa traiesc iar acele minunate sentimente cand Steaua juca fotbal si umilea anumite echipe bune...dar poate ca asta este valoarea fotbalului romanesc...momentan...avem cand si cand zvacniri...dar nu ne ridicam la nivelul fotbalului european si mondial...

danimarcu23.10.2007 19:23

Asta e inceputul umilintelor!

Mori ciobane, Steaua plateste acum pentru toate magariile tale!

Ce jucator e Surdu asta?

Fmm de cioban borat!

Va spun eu scorul final:Sevilla-Steaua 5-1

Adi Ilie:esti o mizerie,la fel ca si stapanul tau!Auzi la el,"ii putem bate pe Sevilla"!...

x-man270223.10.2007 19:25

cred ca SEVILLA ne bate si la sah

speram sa nu luam mai mult de 5 goluri AUZI BATEM SEVILLA

sevilla = jucatori

Steaua = circari

JALNICI sunteti si va mai ziceti jucatori

fecali esti >>>>

ionutzs8123.10.2007 19:26
De ce l-ai luat Doamne pe Puerta cand berbecalii nu merita nici macar sa vada lumea asta.

Ca bine zici!!! Dar multe pe lumea asta nu sunt asa cum ar trebui sa fie!!! Ciobani din astia nici dracu' nu ii ia!!! Si Romania e plina de ei...fir-ar ai dracului sa fie ei!!! Si Steaua...e prinsa in corzi...mi-am pus mari sperante in meciul asta!!! Offf...ce pacat!!!

butuus23.10.2007 19:26

surdu nici sa alerge nu stie...ce mai e de zis..atunci cand vezi un om care se presupune ca ar fi fotbalist care parca inoata pe teren si e mereu in contratimp cu orice se petrece pe langa el

Ciobanul are stofa, se pricepe la jucatori. Surdu, Croitoru si P. Marin sunt ca fotbalisti la fel de buni cum e ciobanul ca om in general. Pentru toti cei de mai sus, precum si pentru echipa Steaua din acest an se potriveste un singur cuvant: PENIBIL.

Daca asta ar fi fost un meci jucat cu cel putin un an in urma, pana acum cred ca spargeam televizorul de nervi si injuram de ma auzeau oti vecinii, dar de cand a inceput handicapatul de la conducere sa isi bata joc in ultimul hal de echipa aproape ca nici nu imi mai pasa. Parca nici nu pot sa ma mai supar, nu mai are rost cand stiu din cauza cui se intampla toate astea

Atat timp cat jegul ala de asa zis om o sa fie la conducere...nu mai are rost sa mai sper la nimic bun de la echipa. Poate ne ajuta si pe noi v

AdrianUltras2523.10.2007 19:29

e gata.

s-a dus Steaua noastra...

rudolph23.10.2007 19:29

daca nu pleaca Jiji Steaua nu o sa mai faca nimic bun

White_R23.10.2007 19:29

pentru ca pe jijiot il ia dracu

ionutzs8123.10.2007 19:30

Mai nasol este ca nu reusim sa legam mai mult de 2-3 pase...este jale mare...oare chiar atat de incapabili suntem?!? Or fi astia buni...dar noi chiar atat de prosti putem fi? Doar la faulturi putem fi buni...in rest...Dumnezeu cu mila...

ARRYYANNA23.10.2007 19:30

Ma bucur ca in sfarsit dupa jumate de ora reusesc sa va gasesc si sa va ascult dar totodata trista de acest scor. Steaua este o echipa puternica si am incredere ca va avea forta sa revina.hai Steaua..poti,,arata-le tuturor adevarata ta valoare

x-man270223.10.2007 19:31

va mai zic una cel mai bun jucator al Stelei e zapata

ceilalti inexistenti ba chiar mamaligi de surdu ce sa zic e paralel cu fotbalul si cam toti j......i de la Steaua

asta e poate pana in 2999 devenim si noi cineva

IMI PARE RAU DE SUPORTERI Stelei FANI ADEVARATI NU MERITA ASA CEVA

Catalyn0723.10.2007 19:34

Becali mori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! l-ai vrut tu pe Surdu... cel mai prost transfer din istoria Stelei... joaca ca niste terminati X(X(

«1238»