FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla - Steaua 2 - 1

«12348»
xDaJACKALx23.10.2007 19:37

Oare cum arata meciu cu Ochirosii, Elton si Thereau si cu Becali la ospiciu ?

jarhead23.10.2007 19:39

Jenant! Steaua arata ca o echipa de amatori luata la misto de adevarati meseriasi! Sevilla face antrenament cu public cu Steaua! Mizerabil - iata rezultatul muncii depuse cu sarg de "telemea imparat"!

Dar stati nitel! De ce nu?

revivo23.10.2007 19:40

Auzi la el.....daca se supara cumpara Sevilla.

Nu ti-e rusine ba nenorocitule???.... cand noi jucam la mijloc cu Nicolita, Croitoru, Surdu si Ov. Petre.

N-ai cumparat nici un jucator adevarat. Noroc cu Hagi ca la adus pe Zapata ca tu-l bagai pe Vatca, ca pe ala l-ai adus tu.

shack3r23.10.2007 19:41
Becali mori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! l-ai vrut tu pe Surdu... cel mai prost transfer din istoria Stelei... joaca ca niste terminati X(X(

Sa nu-i uitam pe Gigel Coman si pe Croitoru :D Baieti,suntem penibili,chiar Steaua de azi nu ma mai reprezinta,ma uit la meciuri doar din instinct si mai am cate o tresarire de orgoliu doar cand ma cert cu prietenii dinamovisti sau rapidisti. Parca doar d-asta vreau sa castigam,nu pentru Steaua . Noi suntem principalii vinovati a tot ce se intampla,ca l-am acceptat pe Becali . Mai urmeaza o repriza,putem sa invingem cu 3-2,sincer chiar nu ma mai intereseaza,nu are de ce.

laurst23.10.2007 19:41

EXECRABIL...I'm speachless...

ionutzs8123.10.2007 19:41

Ma intreb cat dracului o mai dura toata treaba asta cu ciobanul! De obicei..."pestele de la cap se impute"...insa se pare ca singurul lucru care incepe sa pice este jocul Stelei! Ciobanasul se pare ca are destula urda la saftea sa ii fie bine...dar Steaua nu...si asta se vede...incepem sa devenim penibili...oricat de multa speranta am si oricat de mult incerc sa o pastrez...este greu...Sevilla parca este la antrenament...trece pe langa jucatorii nostri ca pe langa jaloane...Sa traiasca Zapata o mie de ani...in rest...lipsa de imaginatie si...NEPUTINTA!!! Este foarte dureros...:(((((....pacat...eu nu asa vedeam Steaua...dar asta este adevarul...pacat...:((...si totusi...IUBESC Steaua SI ACESTE CULORI!!! Aratati-ne ca se poate si faceti o minune!!!

Crangasi_boy23.10.2007 19:41

suntem penibili :( ..nu mai recunosc Steaua...nu mai astept cu nerabdare sa vad Steaua jucand..la stadion nici nu ma mai duc...nu am de ce..... jucam penibili....dar sa recunoastem...sunt oricum slabi...singurii jucatori mai de Doamne-ajuta sunt zapata, emeghara( in ciuda greselii), Goian si Dica...in rest..... offffffffffff...de Petre Marin sunt profund dezamgit..iar de Nicolita ce sa mai zicem, toata lumea stie ca nu e fotbalist ci maratonist.....

P.S. sutul lui Keita fenomenal!!! sutul lui poulsen bun!!!!! sutul lui Petre slab(presat fiind)....

P.S2 presing sevilla in 4 oameni, noi pierdem mingea dupa 3 pase........presing noi, sevilla nu are nici'o problema....offffff...ce ti'e si cu fotbalul asta...si educatia fotbalistica de mic.... respect...si la mai bine ...noapte buna.

Sburatoru23.10.2007 19:41

din pacate dupa astfel de meciuri tot se vor gasi unii care sa caute scuze...spunea un baiat pe aici (andyq parca, sper sa nu ma insel) ca nu exista "iesire onorabila"...ca o infrangere ramane o infrangere...ei bine, un astfel de meci (sau de repriza, mai bine zis, fiindca suntem la pauza) ar trebui sa-i deschida ochii si asupra valorilor morale ale jocului si ale lumii, in special...caci acest 2-0 cu iz de 5-0 dupa 45 minute nu se va putea compara niciodata cu o infrangere gen 3-2 dupa 90 de minute de lupta de la egal la egal...dupa cum spunea un prieten, decat o viata ca un vierme, mai bine o zi ca un leu:)...din pacate noi (si cand spun noi ma refer inclusiv la suporteri si la tot neamul in general) suntem inca doar niste mici "viermi" (sper ca nu sariti in sus si o luati ca o metafora)...e nevoie de un alt suflu la nivel de mentalitate...iar becalismul dauneaza grav mentalitatii.

regards;)

paraipan_2923.10.2007 19:41

RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baaaa cand o sa inteleaga ciobanu in MM ca Surdu si Croitoru n-au ce cauta in CL. Prostia din capul lui e fara limite. Cred ca singurul lucru bun din meciu asta e c-o sa piarda aia 300.000 eu. Massimo e cam moale fratilor daca ii permite oierului sa-i faca echipa, dupa ce i-a mai facut-o odata lu Hagi si am pierdut la Praga.

Pleaca oierule PPPLLLLEEEEAAAACCCCAAAAA nu te mai suport!!!!!! Iti bati joc de Steaua, iti bati joc de noi toti!

Sper ca intr-o zi sa-ti cada intelegerea cu Base si sa te bage si pe tine cineva la parnaie......Imi place sa sper, ca stiu ca niciodata n-o sa se intample asta.

In rest toata echipa e varza, inafara doar de Goe si Zapata. Parca nu mai lupta deloc.

costy223.10.2007 19:41

Becali sasiii ia pe toti de la Steaua si sa siii duca la pascut scuze inafara de citi va care tin echipa in spate dar joaca frumos cei de la muntele athos

The Flyer23.10.2007 19:41

surdu(asta s-a nascut in dorul p.....i,vai soarta lui),Croitoru,Banel(tu cind ma-ta inveti sa faci un stop,preluare.s.a.?),****** de Ov. Petre(am vaga impresie ca asta daca da o **** lesina din cauza efortului!!).p. Marin!si avem juma' de echipa in plus!

sa nu-l uit pe Dica si carsten jancker din Ghencea!

pacat de rufay ca-si sparge capu' prin poarta!

ba,chiar sinteti toti chiori?ciobanul a dus jucatorii la starea de a-si baga ceva in el de fotbal,numai sa plece!chiar nu-i mai intereseaza de echipa,spirit etc!

la revedere Steaua!

si la meciul urmator sa nu injurati pe stadion,ca daunati echipei!

ps:ma duc sa beau si ma uit la glasgow-barca!ala fotbal!

pps:ciobane,sa-mi bag **** in sumele tale pe care le scoti din tara si in pariurile ***** ma-tii!mori,in gura familiei tale basinoase!

AdrianUltras2523.10.2007 19:42

e gata treaba

Steaua nu mai e Steaua

a ajuns FC becalii

Steaua a murit

Steaua a murit odata cu plecarea lui Protasov!

Unde e Elton?

Thereau?

Paraschiv?

Ochirosii?

Nu e vina jucatorilor oameni buni.Nu e vina lui Surdu.El in viata lui nu a jucat mijlocas de banda.Era tot extrema sau varf.Post total diferit.

Banel si Dica sunt oameni care sunt impusi la echipa.Ei sunt titulari innascuti.NU e vina lor ca nu sunt in forma si ca sunt fortati sa joace.

Croitoru nu prea are valoare de Steaua.cel putin pana acum nu a aratat nimic.iarasi, nu e vina lui ca e impus.

asta e

ne-a mai ramas Steaua 2

ne putem mandri cu tinerii de acolo!

danimarcu23.10.2007 19:42

Ii astept pe

@andyQ

@Radutheodor

@Miaus

@Endorama

si altii ca ei,sa ne explice ce fotbal frumos joaca Steaua de cand a plecat Hagi!

Am ajuns ca in anii 91-2000,cand eram umiliti de adversari mai slabi decat Sevilla!

Cu un cioban in frunte,cu o carpa ca Adi Ilie sau alta ca Argaseala,nu avem cum sa facem vreodata performanta!Pedrazzini e doar o marioneta,ca ceilalti doi de mai sus!

Anul asta ne asteapta dezastrul:o sa pierdem toate competitiile la care participam...

Pacat, Steaua noastra a fost furata de un idiot fara sentimente si fara scrupule,care a transformat-o in jucaria lui ...

Ar trebui sa incepem revolutia daca vrem sa ne recastigam echipa inapoi!

brada23.10.2007 19:42
De ce l-ai luat Doamne pe Puerta cand berbecalii nu merita nici macar sa vada lumea asta.

de ce doamne avem jucatorii astia si ciobanu ala acolo sus ca arunc acest TV pe geam ....

sevilla joaca previzibil dar atat timp cat un jucator de al lor pleaca cu 3 metri din spatele oricarui fundas deal nostru si ajunge inaintea lui la minge eu nu am ce comenta la acest meci ...

Becali pLEACA DIN Ghencea ! si ial sipe surdu cu tine ca si nevoie de unu sa-ti scrie poezii pe hartie igienica ca fotbal nu stie pustiu asta minune...

cristian01423.10.2007 19:42

Cel mai tare meci pe care l-am vazut vreodata.

Surdu loveste mingea de n-o misca de pe loc.

Iacob zero, nu se tine pe picioare.

Petrica, multumim, dar las-o dracu' ca nu e de tine Liga.

Croitorule, du-te ba la Aversa.

Dica - sters si inconjurat de retardati.

Petre - zero.

Sper la un 5-0.

endorama23.10.2007 19:43

ce faza la Dica: scapa pe contraatac la mijlocul terenului si in locul unei angajari in adancime ii da o pasa laterala lui Ov Petre care la randul lui mai freaca menta vreo cateva secunde cat sa se regrupeze cei de la Sevillia.... vai de capul nostru... nici nu mai stiu daca e vorba de tactica sau pur si simplu de lipsa de valoare.

Chaos23.10.2007 19:44

io nu-i mai pot auzi pe astia cand zic ca nu joaca echipa desi au primele alea mari. Daca ar fi destept oieru , banii aia din primele astea astronomice i-ar strange si ar plati salaru unui jucator bun.Degeaba...pentru el cei mai importanti sunt banii obtinuti din CL cu investitii minime si cu prime astronomice pe care oricum si le-ar fi scos printr-o eventuala calificare

Catalyn0723.10.2007 19:44

daca pedrazinii mai joaca cu Surdu in repriza a II-a, in ochii mei e un rahat cu ochi, si un antrenor de 2 bani

costy223.10.2007 19:45

RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE RUINE RUINE RUIENE RUINE Becali SA TE IA DRACU

adi_steaua23.10.2007 19:46

Aproape ca-mi vine sa plang, dar nu pentru rezultat sau pentru joc, ci pentru dezastru in care ne-a adus ciobanul infect.

Nu mai bine ciobanul infect cumpara Sevilia cum s-a laudat si ne lasa pe noi in pace?

Unde gatu matii esti tu Adrian Ilie care declarai ca facem 12 puncte in grupa, sluga ce esti, papitoiule, inganfatule si incompetentule.

In tribune, televiziunea din Spania a filmat grupul de suporteri romani, in prin-plan era unul din liderii galeriei: era unul care in numele tuturor suporterilor a facut pace, armistitiu cu Becali. Bravo dragilor lideri de galerie! Suntem mandri de voi!

AmuntBoy23.10.2007 19:46

sa-i iau pe genunchi pe toti aplaudacii ciobanului ca ei il tin in viata pe retardat

se stiu ei care sunt de aici de pe forum si din conducerea Stelei

AdrianUltras2523.10.2007 19:47

cer administratorilor seitului fcsteaua.ro sa schimbe setarile astfel incat atunci cand scriu becaliii cu litere mici mesajul sa fie postat asa cum l-am scris.numele sa fie scris cu litere mici.

nu vreau sa creada lumea ca am respect pentru aceasta hahalera!

Sburatoru23.10.2007 19:48

la pauza aresenal-slavia 3-0....sper ca nu se vor gausi romanasi care sa spuna ca noi "am scos" un 0-1...

costy223.10.2007 19:48

Protasov Protasov, sal pupe Becali in fund ca el a adus echipa unde afost anul trecu si a lasa mostenire lui Olaroiu si altii si au distrunso impreuna cu oierul care foloseste clubul Steaua cred ca sasi spele bani

leynad7223.10.2007 19:48

N-avem nicio treaba cu sportul asta.

Ne umplem de penibil, "razboinicii" astia nu stiu nici macar abc-ul fotbalului, ca sa nu mai vorbesc de tactici si alte chestii suparator de complexe pentru mintea fotbalistului roman in general...

Nu stim sa facem preluari simple, nu stim sa pasam, sa ne demarcam, sa tragem la poarta...ne facem de ras!

Oricum, in Liga asta n-avem ce cauta, mai avem putin si nu mai avem prea multa treaba nici in Liga aia a noastra mizerabila.

Felicitari inca o data oamenilor aia de la CFR Cluj, care merita tot respectul pentru politica pe care au adoptat-o in ceea ce priveste transferurile, lucru pentru care eu personal ii admir si le doresc sa castige Liga I pentru ca merita !

«12348»