Posteaza si tu in topicul special, dar nu stium daca putem face asa ceva, ca nu scrie nimeni Becali cu litere mari:).
Posteaza si tu in topicul special, dar nu stium daca putem face asa ceva, ca nu scrie nimeni Becali cu litere mari:).
Ii astept pe@andyQ
@Radutheodor
@Miaus
@Endorama
si altii ca ei,sa ne explice ce fotbal frumos joaca Steaua de cand a plecat Hagi!
ce logica au unii suporteri... adica faptul ca acuma jucam prost inseamna ca Hagi era un antrenor bun? dimpotriva, as zice ca efectele celor trei luni irosite sub Hagi inca se resimt nu doar in modul in care evolueaza echipa, ci si in faptul ca jucam cu panarama de Croitoru in loc sa il avem pe Camus sau Ljiubitinovici fiindca desteptul de Hagi a zis ca are "lotul complet".
eu raman la parerea ca desi e 2-0 pentru Sevilia la pauza, Steaua are infinit mai multe sanse de a evolua intr-o directie pozitiva pe ansamblu fara incompetentul de Hagi decat avea cu el.
ce faza la Dica: scapa pe contraatac la mijlocul terenului si in locul unei angajari in adancime ii da o pasa laterala lui Ov Petre care la randul lui mai freaca menta vreo cateva secunde cat sa se regrupeze cei de la Sevillia.... vai de capul nostru... nici nu mai stiu daca e vorba de tactica sau pur si simplu de lipsa de valoare.
din era Hagi e schema asta!am vazut-o pe net de citeva ori!
i-auzi:schimbare soc la Steaua:au iesit Dica si surdu si au intrat Neaga si Badea!!!!!!!!!i-am rupt pe spaniloi!10 le dam!!Pro TV,un comentariu de rahat!plus fraza cu' se pare ca finantatorul Stelei n-a avut mina buna!"
a iesit Dica
:||:
|:
:|
:|
:|::
:||:
|:|: DOAAAAAAAAAAAAAAAAMNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
S-a terminat prima repriza si s-a intamplat ce era normal. Oricat de stelist sunt,nu eram inconstient ca sa cred ca puteam sa batem sevilla,daca scoteam un egal era extraordinar. Vrem sau nu sa recunoastem am fost umiliti la greu,am atins mingea mai consistent in primele 5 minute,in rest am fost jaloane. Ne-au dat o lectie de fotbal si din pacate mai exista si o repriza a 2-a. Petre Marin a aratat ca nu mai poate si din pacate va fi luat la rost de cioban si va fi scos ca singurul vinovat. Nici un om din apararea noastra nu se poate pune cu rapiditatea si tehnicitatea jucatorilor de atac ai sevillei(cu exceptia lui kanoute care e lent),nici un om din mijlocul nostru nu poate sa-i dribleze pe ai lor,iar atacantii nostri nu au primit mingi folositoare,iar cand le-au primit au fost inconjurati. Deci,va intreb eu,cum sa ne punem cu ei? Si lasati-ma cu "sa ne dam viata pe teren",valoarea conteaza pana la urma. Inter a jucat slab astazi si tot a batut pe tska,o echipa care ne da usor 3 la orice ora,inter a batut prin valoarea intrinseca a jucatorilor care activeaza acolo.
Suntem saracii Europei,sa o recunoastem,noi o luam cu vreo 4-0 iar la pauza slavia e condusa de arsenal cu 3-0. Asta e fotbalul azi,trebuie sa bagi bani multi si sa-i investesti cu bani daca vrei in CL,adica in lumea bogatilor. Daca nu,iti iei jucariile si mergi in UEFA,unde stau cei din clasa de mijloc si de jos(cred ca noi suntem la mijloc). L-ati vazut pe baiatul ala(capell parca) care a dat de pamant cu emeghara si pmarin? Noi nu avem asa ceva,nici la Steaua si nici in Romania,avem doar sperante care probabil vor esua pentru ca sunt crescute intr-un sistem corupt(sperante ca torje,Ochirosii,deac). Cum sa mearga Steaua cand ciobanul a dat 350.000 de euro la athos(si se vede ca rugaciunile merg) si a pariat 300.000 de euro pe victoria noastra,deci 650.000 de euro in vant,bani cu care cresteam si noi niste juniori ca lumea.
Jucatorii sevillei au 2 clase peste ai nostri si au o viteza de joc impresionanta,ai nostri sunt ca o adiere iar ai lor ca un uragan. Asta e diferenta:GET USED TO IT!!!
Eu nu pot sa fiu suparat pe Steaua pentru ca stiu ca cu echipe ca Sevilla,din 10 meciuri sigur pierzi 9,mai ales daca vii din estul sarac. Singurele echipe din est care se pot pune cat de cat cu vesticii sunt tska si sahtior,locuri unde s-a investit cu adevarat. Oricat am freca-o,locul nostru e in UEFA,si aici vb de romani,nu numai de Steaua.
Gigi ESTI UN ANTRENOR DE CACAO!!!! DA-TI DEMISIA!!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Sunt la fel de dezamagit ca voi, dar hai sa vedem mai realist problema...jucam cu o echipa care are pretentii de primavara CL! Locul nostru e de 3-4, adica de nivelul Cehilor...nici p-aia nu am reusit sa-i batem, dar poate suntem peste ei la Bucuresti.
jucam cu o echipa care are pretentii de primavara CL! Locul nostru e de 3-4, adica de nivelul Cehilor...nici p-aia nu am reusit sa-i batem, dar poate suntem peste ei la Bucuresti.
esti dus!mori si tu!vreau sa muriti toti cretinii astia care cauta scuze d'ampulelea!
jucam cu panarama de Croitoru in loc sa il avem pe Camus sau Ljiubitinovici fiindca desteptul de Hagi a zis ca are "lotul complet".
eu raman la parerea ca desi e 2-0 pentru Sevilia la pauza, Steaua are infinit mai multe sanse de a evolua intr-o directie pozitiva pe ansamblu fara incompetentul de Hagi decat avea cu el.
muhahaaaa:)))....hai lasa-ne amice...te rugam...o dai acum ca nu e camus la Steaua fiindca nu l-a vrut Hagi....pffff......devii penibil, serios...in curand o sa auzim ca Elton si Thereau au plecat tot fiindca Hagi avea lotul complet, desi nu ajunsese la Steaua:))))....dar e de inteles...obsesia pentru o idee impinsa dincolo de ratiune naste asemenea argumente hilare....stii....cred cu tarie ca Hagi VA FI UN MARE ANTRENOR....chiar o cred...sper ca se va tempera si va alege o echipa unde sa stea doi ani si sa se vada cu adevarat daca face din rahat bici...eu unul am un feeling ca e de rasa...ne vom lamuri peste muuulti ani de acum....sa spui ca nu e antrenor dupa cateva luni petrecute la echipe de rahat gen bursa, Poli sau afc Becali e cam hazardat....
regards
Haideti sa recunoastem, sezonul a fost compromis din momentul in care a fost adus Hagi.
Am ajuns sa-l regretam pe bOlaroiu. Adica rau.
Colac peste pupaza, l-am cumparat si pe Surdu. Ba si mai mult, l-am cedat pe Ochirosii.
Steaua are o conducere de tot rahatu. punct.
Mori ciobane!
Haideti sa recunoastem, sezonul a fost compromis din momentul in care a fost adus Hagi.Am ajuns sa-l regretam pe bOlaroiu. Adica rau.
Colac peste pupaza, l-am cumparat si pe Surdu. Ba si mai mult, l-am cedat pe Ochirosii.
Steaua are o conducere de tot rahatu. punct.
Mori ciobane!
Vorbeste in numele tau,eu nu cred ca sezonul a fost compromis de cand a venit Hagi!
Si nici nu-l regret pe Oli!
Ciobanul este buba la Steaua,asta trebuie sa moara ca sa ne revenim!
Suntem penibili... si ei si noi. Stam si ne plangem ca fecali isi bate joc de toata lumea, dar nu se face nimic. DE CE se mai merge la stadion? DE CE acceptam atata umilinta ? DE CE ....???Nu zic sa mergem in sos pipera-Tunari sa sa aruncam cu pietre dar o sa il doara mai rau sa nu ne mai intereseze... sa nu mai mearga nimeni pe stadion.Respect Safta7-0 pentru Arsenal
:)
endorama!
esti un *******!
esti un ignorant si un ********!
daca tu crezi ca Hagi e de vina pentru ceea ce s-a intamplat aici esti un mare *******!
Hagi nu i-a vrut pe Camus si Ljubikovic de ce?
pentru ca a zis domnu Gigel: "Haaagii...a facut biiiineee....ca sa gandeste sa imi protejeze averea"
doar 2 jucatori i-au fost adusi lui Hagi si lumea stie bine acest lucru: Zaharia si Zapata!
Credeti ca Hagi nu vroia alti jucatori?
Credeti ca nu vroia pe Thereau sau Paraschiv?
dar Thereau a fost dat afara ca sa ia berbecalii banii.
Paraschiv a fost "lasat" sa plece ca sa faca loc lui Ov Petre.
Elton?
Ochirosii?
ce mai vreti?
chiar credeti ca din cauza lui Hagi a ajuns Steaua aici?
unde sunt acele transferuri de 5 stele?
unde sunt jucatorii pe care becalii dadea 10 milioane?
bai endorama
casca ochii frate!
cine l-a adus pe Hagi la Steaua?
Cine impune jucatorii la echipa?
Cine o sa inchida ma peluzele la meciul urmator din Ghencea?
m-am saturat de voi aplaudacii si pupin******* becalieni!
duceti-va si tineti cu FC becalii si lasati Steaua in pace!
poate o sa iau ban de la admini pentru ceea ce am spus
dar chiar nu mai imi pasa
nu pot sa ma uit la meci!
ma doare inima!
off-topic.
Prefer de 1000 ori sa il ascult pe safta decat sa ma uit la televizor.
Nicolitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... singur....... FMM.....de idiot ![]()
6-0 pentru arsenal !!! ...si in timp ce scriam post-ul asta : GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL Steaua
Gol.
M-as bucura daca nu ar fi fost bafta chioara si ma doare inima .... daca se va face CUMVA egal....se va zice ca e meritul lui fecali
Goooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll !!!!!!!! FORZA Steaua!!!!!! :steag_steaua_ro:
6-0 pentru arsenal !!! ...si in timp ce scriam post-ul asta : GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL Steaua
Gata. Meci terminat pentru mine, inchis TV, intrat pe net. Daca a ajuns sciopu asta sa dea gol... iar vinehandicapatu' si spune c-a visat ma-sa goluri.
ce noroc are ciobanul!!!!!!!!!!!!!
hai Sevilla!!
de ce nu joaca Nesu?
Este pentru prima si singura oara cand ai dau dreptate ciobanului infect:Petre Marin nu are ce cauta la Steaua!!Din cauza lui am luat primu gol si pe partea lui a fost mereu pericol.
A ajuns Sevilla sa traga de timp =)))...chiar le e frik lu astia
...ce idioti
@leoc980
Te rog daca nu te mai uiti asculta te rog sporttotalfm si spune cine sunt co,entatorii. Acum au schimbat repertoriul in urma mail-urilo si telefoanelor primite. Eu i-am acultat lin prima repr si au fost MIZERABILI! Povestesc mai mult dupa,
Daca nu era Zapata in poarta era vreo primeam si noi ca slavia vreo 7-8
sa-mi bag ce nu am in el de meci....vai de noi...ne trezim mereu in repriza a doua..si mereu prea tarziu..si sa-i dau **** arbitrului
magnific Zapata
OMUL ADUS DE Hagi