FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sevilla - Steaua 2 - 1

«1234568»
Sburatoru23.10.2007 20:39

mda....cel mai bun jucator zapata:)....scorul e muuuult prea bun fata de ce s-a intamplat pe teren...daca stam stramb si judecam drept, au avut adversarii cel putin 10 ocazii de gol...2 bare...1 penalty clar....probabil cam cat au avut si arsenal cu slavia...doar ca ei au si marcat:)...macar de am vedea niste oameni rezonabili care sa accepte valoarea reala a Stelei de astazi (si de maine)...mai mult nu se poate...chiar si locul 3 ar fi o performanta uriasa.

danimarcu23.10.2007 20:39

Am mai spalat putin rusinea in a doua repriza,dar tot aia e...

Daca ne uitam la ocazii, 11 metri neacordat pentru ei,bari si maniera de joc net superioara in marea majoritate a jocului,tot umilinta se cheama!Cine a vazut altceva, sa ma contrazica!

Sburatoru23.10.2007 20:40
sa-mi bag ce nu am in el de meci....vai de noi...ne trezim mereu in repriza a doua..si mereu prea tarziu..si sa-i dau **** arbitrului

de ce?....ti-a furat cumva portofelul si nu stim?

ros-albastru4ever23.10.2007 20:40

Zapata,cel mai bun portar al Stelei din ultimii 15 ani.Ar trebui sa-i facem o statuie in Ghencea la cum apara.E extraordinar,fenomenal,pacat ca nu are colegi care sa-l mai ajute putin si pe el si un patron care sa aiba un comportament decent

papillon23.10.2007 20:41
Jenant! Steaua arata ca o echipa de amatori luata la misto de adevarati meseriasi! Sevilla face antrenament cu public cu Steaua! Mizerabil - iata rezultatul muncii depuse cu sarg de "telemea imparat"!

Dar stati nitel! De ce nu?

hai bai jarhead, lasa mistoul aiurea...de ce pana mea mai tii cu echipa asta? Tine cu Sevilla si gata, esti fericit - nu te pune nimeni sa fii stelist, nici sa crezi in Steaua

Sburatoru23.10.2007 20:41

si inca o treaba misto...arsenal a dat in 7 minute 3 goluri (51', 55', 58')....concluzia:Steaua patronului chiar e echipa tare:)))....sunt ironic, bineinteles

paraipan_2923.10.2007 20:42

Bahh n-a avut Steaua bulan ca in meciurile cu Arsenal si Sevilia nici pe vremea CCA-ului....In rest o echipa de distrusi, o sluga de antrenor si un cioban subteran.

PS: Razboinicu p**i trebuia sa parieze vreo 50 mil de eu. poate asa dadea in p*** mea faliment.

Sburatoru23.10.2007 20:43
hai bai jarhead, lasa mistoul aiurea...de ce pana mea mai tii cu echipa asta? Tine cu Sevilla si gata, esti fericit - nu te pune nimeni sa fii stelist, nici sa crezi in Steaua

man...baiatul chiar tine cu Steaua....suferinta de a tine cu aceasta Steaua provoaca aceste ironii

shack3r23.10.2007 20:43
Cine o sa inchida ma peluzele la meciul urmator din Ghencea?

m-am saturat de voi aplaudacii si pupincuristii becalieni!

De ce crezi ca o sa inchida peluzele? Ca am observat ca mai nou pe Ghencea nu il mai injura nimeni pe Becali,doar rareori mai vezi prin provincie cate un banner amarat antiBecali. Astia suntem noi, " suporterii celei mai mari echipe din Romania"

jarhead23.10.2007 20:43

Alba ca Zapata si cei 7 pitici ... in seara asta am avut doar 2 (doi) fotbalisti pe teren: Zapata si Goian!

Cum dracu sa faci egal cu Sevilla in 2?!?

ros-albastru4ever23.10.2007 20:44

Printre jucatorii cei mai slabi ai meciului nominalizez trei sferturi din echipa si anume Dica(chiar e o dezamagire mare),Surdu(varza rau baiatu asta),Petre Marin(e expirat de Steaua,nu mai face fata nivelului),Nicolita(deja m-am obisnuit),pe final Zaharia,Badea(se vede calr ca nu avem un atacant klumea)...pacat mare...si ma gandesc ca o sa jucam pe Emirates Stadium si sa vedeti acolo ce o sa luam :(

AdrianUltras2523.10.2007 20:44

papillon

echipa asta mai e Steaua?

leoc98023.10.2007 20:45
@leoc980

Te rog daca nu te mai uiti asculta te rog sporttotalfm si spune cine sunt co,entatorii. Acum au schimbat repertoriul in urma mail-urilo si telefoanelor primite. Eu i-am acultat lin prima repr si au fost MIZERABILI! Povestesc mai mult dupa,

L-am vazut pe net pe Pro TV.ro... cu un mic delay.. nu m-am putut abtine.. cand o sa crestem si noi jucatori de la 4 ani ca sa fie si ei instare sa faca preluari mai bune ca Nicolita, atunci vom putea emite pretentii.. deocamdata suntem ca tiganii care traiesc din ajutorul social: ne bu

uram odata la 6ani :(

AdrianUltras2523.10.2007 20:46

Shak3r

stai linistit ca acum o sa vina la Cluj domnul berbecaliiii

o sa vada el cat de iubit e

si in Ghencea la primul meci o sa o muste rau

SUPORTERII SUNT ANTIbecaliii

p.s.

ziceai ca nu il mai injura nimeni in Bucuresti

eu te intreb asta: mai vin oameni la meciuri?

I.N.Money23.10.2007 20:47

Stati linistiti ca mai sunt 9 puncte in joc,batem acasa Sevilla si Slavia si batem si Arsenalu la ei impreuna cu Sfantu Anton si cu asta-basta !

Imi pregateam cu totul alt speech dupa inceputul meciului,dar m-am convins ca majoritatea nu aveau nicio vina cand sunt pusi sa joace alaturi de niste maimutoi cum sunt Surdu sau Iacob.In repriza a 2 a cand Pedrazzini si-a asumat raspunderea asupra jocului si a bagat jucatorii pe care ii considera el necesari,am putut observa finalmente ceva in jocul nostru.

Stau atent cu ochii pe Pro sau la Fanatik sa aud cum el,Principele a avut o revelatie in repriza a 2 a si s-a hotarat noi cum sa jucam cu spaniolii,ca a visat el ca intrarea lui Badea si al lui Neaga vor schimba fata Stelei.

Ma bucur in schimb(cam singura bucurie din acest sezon) este ca avem un portar de clasa mondiala,cred ca printre cei mai buni de pe continentul american si ca avem ...avem...avem....a da...Sustinere divina cumparand onoarea cu zeci de mii de euro.

endorama23.10.2007 20:47
endorama!

esti un dobitoc!

esti un ignorant si un dobitoc!

daca tu crezi ca Hagi e de vina pentru ceea ce s-a intamplat aici esti un mare dobitoc!

Hagi nu i-a vrut pe Camus si Ljubikovic de ce?

pentru ca a zis domnu Gigel: "Haaagii...a facut biiiineee....ca sa gandeste sa imi protejeze averea"

n-am zis mai ca Hagi e de vina pentru scorul la pauza. bineinteles ca principalul vinovat e Becali care in loc sa dea banii pe niste jucatori care au si ceva tehnica, prefera sa-i bage in "vitezisti" de gen Surdu sau Badoi. raspundeam la un post de aici care sugera faptul ca noi am duce-o acuma prost fiindca nu mai e Hagi antrenor - ceea ce e o prostie absoluta. cum ziceam, mai degraba o ducem prost fiindca l-am avut pe Hagi decat fiindca nu-l mai avem. cat despre Camus si Ljiubitinovici, eu zic ca n-are rost sa mai scriu nimic daca tu nu recunosti faptul ca Hagi a declarat sus si tare ca "n-are nevoie de ei fiindca are lotul complet". in fine no...

leynad7223.10.2007 20:48

Dai si tu niste replici ca la clasa I-a...ce treaba ai tu cu ce echipa tine el atat timp ceea ce spune reflecta clar ceea ce se intampla in teren ?

Antrenament cu public.

Pacat ca nu are cine sa invete lectiile astea de fotbal oferite gratis tot mai des in ultima vreme de catre mai toate adversarele Stelei...

agu23.10.2007 20:49

Becali de tine ca antrenor m-am saturat ! Da-ti demisia !

Surdu , Nicolita , Petre Marin si Croitoru sunt maini moarte pentru. Steaua . Nu atacam ca nu avem cu cine , nu ne aparam ca nu stim ...

Suntem o echipa de nonvalori ... cu cateva exceptii .

Unde esti tu Elton Doamne ?!?!

MD_4Steaua23.10.2007 20:50

Zapata, te iubesc ca pe Tata!!!

Despre meci, no comment. Da-l dracului. Putem noi sa dezbatem de sute de ori tema Becali & ko, meciuri, etc. Pina nu-l impusca cineva, nu scapam de el (Iarta-ma Doamne).

papillon23.10.2007 20:50
man...baiatul chiar tine cu Steaua....suferinta de a tine cu aceasta Steaua provoaca aceste ironii

@sburatorule, n-ai inteles...ultima remarca a lui @jarhead s-a vrut a fi o parodie la adresa unui articol de-al meu, din cauza asta am spus ca n-are rost sa faca misto aiurea. Astia suntem, astea ne sunt puterile acum - credeti ca daca-l aveam pe Elton si Thereau faceam vreo mare branza? Ma indoiesc...

Ca suporter insa, cred ca am voie sa sper...atat. Nu tine de ratiune, tine de sentimente. Punct

strezahuzum23.10.2007 20:51

Si iata cum ni se demonstreaza iarasi ca fanfaronada si plimbarile cu camerele TV pe la nu stiu ce manastiri nu tin loc de profesionism.

Nu ne trebuie Camus, nu ne trebuie Ivic ... ne descurcam cu alde Banel, Surdu (bravo nea GG, ce intuitie ai tu, esti un geniu), din pacate nici Neaga nu e mai breaz ... Concluzie ? Nu avem mijloc, in afara de Ov. Petre, si nici asta nu-i mare scula de bascula. Nu avem nici aripi, nici un mijlocas central ca lumea care sa poata pasa pe jos, nu bubuind mingi pe sus.

De-acum mai conteaza doar un singur lucru : returul cu Slavia.

Apropo, stiti ceva ? Eu la anul nu mai vreau in CL. La ce bun ? Ne sta mai frumos in UEFA.

novac23.10.2007 20:52

Ref. la meci sunt suparat, negru de suparat si...desi nu-mi place sa recunosc - neputincios. Ma bucur ca v-am gasit pe voi sa pot sa-mi mananc degetele de nervi in public.

Repet - comentariul de pe sporttotalfm a fost degradant - parca ei comentau meciul bulgarilor nu al Stelei. Vreau sa stiu cum ii cheama pe cei doi 'comentatori sportivi' ca sa pot sa le port sambetele prin emisiuni si prin prieteni.

Multumesc anticipat.

ghindoi23.10.2007 20:52

Se putea mai mult.Nu conteaza.Asta e.La buc sunt sigur ca vom castiga in fata echipei din Sevilla.Zapata ca de obicei un meci f bun si la fel mia placut si jocul facut de Banel si Goian.Nu stiu dc gresesc dar mi sa parut ca lui Neaga a jucat cam cu frica. forzateaua fularsteau2

fularsteau2 mereu fular-campionii

paraipan_2923.10.2007 20:53

- Baaaa berpecali n-ai dat destule lovele pa muntele Athos...!!!????

Pe comentatorii astia cine i-a inventat fratilor? Sunt petarde ude!!!

Sburatoru23.10.2007 20:53
@sburatorule, n-ai inteles...ultima remarca a lui @jarhead s-a vrut a fi o parodie la adresa unui articol de-al meu, din cauza asta am spus ca n-are rost sa faca misto aiurea. Astia suntem, astea ne sunt puterile acum - credeti ca daca-l aveam pe Elton si Thereau faceam vreo mare branza? Ma indoiesc...

Ca suporter insa, cred ca am voie sa sper...atat. Nu tine de ratiune, tine de sentimente. Punct

.mmm...sentimentul fara ratiune e ca supa la plic....zeama chioara:)

«1234568»