i-am calarit bine pe mioveni pacat ca nu am marcat mai mult... De remarcat Iacob Emeghara si Rada
i-am calarit bine pe mioveni pacat ca nu am marcat mai mult... De remarcat Iacob Emeghara si Rada
Mai putin faultul ce a precedat golul doi...
Ce fault care a precedat ce? L-)
Si oricum, daca nu dadea Iacob gol, trebuia sa fie penalty la Dica ... l-a luat un fundas in brate si a valsat 5m cu el prin careu ...
Nu l-as pune la colt pe Ovidiu Petre, in afara de cartonas n-am ce sa-i reprosez, si chiar si faultul ala imi pare oarecum justificat. Omul a incercat un tackling care, daca-i reusea, il punea in pozitie de gol. (Asa se scrie tackling?)
axl. n-ai cu cine. PE Ov. Petre il au tiparit pe retina, cum il au si pe Olaroiu. Chiar daca ar ajunge "Balonul de Aur" (buna gluma) tot de rahat ar fi... Inca stam prost la capitolul limpezime in ganduri...
offffffff ........ afara cu Iacob!!! nu are valoare de Steaua!!!!! parca asta era textul nu?? nu-i asa cunoscatorilor?? uite ca saracu Iacob n-are valoare!!!! mi-e sila........
p.s. am avut dreptate:Steaua a gastigat la limita dupa un joc in care nu a avut probleme!! asta inseamna ca stiu si eu ceva fotbal?? nu cred....... auzi tu,Iacob e praf, sa plece de la echipa!!! pfffffff daca eram asa ca unii refuzam nasterea!!
In fata noii promovate (deci neexperimentate) "supertrupe" din "satul" Mioveni, penultima in clasamentul Ligii 1, Steaua a reusit o mare si importanta victorie, ramanind astfel in carti pentru titlul de campioana - care-i cam departe.
Un Dica total iesit din forma, a carui singura mare grija pe teren e sa-si aseze parul inaintea executiei vreunei lovituri libere, si o linie de mijloc aproape inexistenta ma fac sa spun ca meciul a fost castigat de Iacob, Goian si Zapata.
Excelenta evolutia lui Iacob, la fel ca in meciul cu Arsenal - dar din pacate atunci nu a marcat. Superatacant.
Jalnic si lipsit de imaginatie jocul Mioveniului (si a lui Badea).
Ciuperca
Cred ca la urmatorul meci de pe teren propriu ar trebui strigat TARE DE TOT numele lui Pedrazzini.
E primul meci de cand jucam noi in CL cand jucatorii au fost motivati pentru victorie si au alergat pentru ea pana in min 90.
Jos palaria domnule PEDRAZZINI.
Apropo voi ati lipsit lipsa lui Banel de pe teren? Eu nu mi-am dat seama ca nu a jucat Banel decat la posul lui sunchaser.Uite domne ca nu e chiar asa indisponibil Banel asta...
I-am simtit in schimb lipsa MARELUI Surdu.De data asta ma enervam ca ratam spre deosebire de meciurile cu Surdu cand ma enervam ca pierdea mingea aiurea.Mah nu pleaca Surdu la Buau sa vina Ochisori inapoi...
I-am simtit in schimb lipsa MARELUI Surdu.De data asta ma enervam ca ratam spre deosebire de meciurile cu Surdu cand ma enervam ca pierdea mingea aiurea.Mah nu pleaca Surdu la Buau sa vina Ochisori inapoi...
Surdu/Ochirosii... oricand!! ![]()
Cat despre Banel... parca Steaua ar avea mai multe ocazii fara toate mingile pierdute de Banel, aiurea, in stilu-i caracteristic...
Ce fault care a precedat ce? L-)Si oricum, daca nu dadea Iacob gol, trebuia sa fie penalty la Dica ... l-a luat un fundas in brate si a valsat 5m cu el prin careu ...
A pai stai asa ca la ratarea aia cand am sutat de 4 ori la poarta (terminata cu sutul lui Rada) a fost un penalty CLAR la Goian.
Dar deh...
Apropos doar Farul, Gloria Buzau si Craiova au atac mai slab ca Steaua ...
Un lucru e clar !! Ovidiu Petre AR TREBUI SA FIE TINUT MAI MULT PE MARGINE....NU JOACA NIMIC...MAXIM 2-3 interventii bune in rest nu numai ca nu joaca nimic mai si greseste aiurea
In fata noii promovate (deci neexperimentate) "supertrupe" din "satul" Mioveni, penultima in clasamentul Ligii 1, Steaua a reusit o mare si importanta victorie, ramanind astfel in carti pentru titlul de campioana - care-i cam departe.
Un Dica total iesit din forma, a carui singura mare grija pe teren e sa-si aseze parul inaintea executiei vreunei lovituri libere, si o linie de mijloc aproape inexistenta ma fac sa spun ca meciul a fost castigat de Iacob, Goian si Zapata.
Excelenta evolutia lui Iacob, la fel ca in meciul cu Arsenal - dar din pacate atunci nu a marcat. Superatacant.
Jalnic si lipsit de imaginatie jocul Mioveniului (si a lui Badea).
Ciuperca
Baiatul vezi ca supertrupa asta a scos un 2-2 cu Timisoara un 2-2 (1-1 ?) cu Dinamo si a luat-o greu de tot cu Rapid.Astea au fost meciurile cu autobaza in poarta.
In restul meciurilor unde si-au furat-o au incercat sa joace fotbal si nu prea le-a iesit.
@ White_R
Apropos doar Farul, Gloria Buzau si Craiova au atac mai slab ca Steaua ...
Multumim Hagi, multumim.
Un lucru e clar !! Ovidiu Petre AR TREBUI SA FIE TINUT MAI MULT PE MARGINE....NU JOACA NIMIC...MAXIM 2-3 interventii bune in rest nu numai ca nu joaca nimic mai si greseste aiurea
Someone give this man a gun...
Rog moderatorii sa se sesizeze impotriva distinsului utilizator radusor ...... este a doua oara cand ma jigneste.
Incetinit mintal esti tu daca nu ti ai dat seama la cine s a refeit comentariul baiatului. Petre destepul mamei, Petre de la CEAS.....O V I D I U P E T R E...... adica CEAS radu mamii, asa iti merge si tie mintea, cum joaca ceasul pe teren.
Si inca ceva, sa i fac pe plac creierasului tau. Cand am spus petarde, nu am dat nume pentru ca petardele sunt cam multe, din pacate, intr o echipa care altadata nu i ar fi tinut pe multi din ziua de astazi nici la a N a echipa a clubului.
e posibil ma ,dupa fiecare meci indiferent cum joaca Steaua , sa fie scandal pe forumu asta? :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:
@greeneyes: maaaaamiiiii, maaaaamiiii, radusor iar ma bate intelectual in fata scarii fcsteaua.ro ... suna si tu la ma-sa la usa sa-l traga de urechi.
Basht. Parerile voastre sunt numai bune de insomniace, sa ne tina pironiti pe site pana la 3 dimineata minunandu-ne si facandu-ne sa incercam ce intelegeti voi defapt din fotbal. Daca judeci viata la fel ca si fotbalul, mi-ar fi si teama sa vad cum arati si unde traiesti.
Anyway, revenind on-topic, pe cine mai avem pe lista in afara de ZerOlaroiu si ZerOvidiuPetre? Da pe cand ZERO-Hagi? Bine, lui ii putem spune PATRU-Hagi, ca am reusit sa dam 4 goluri in 7 meciuri cu el ... o adevarata nebunie ce sa mai ...
P.S.: Miaus, intra bai odata pe messenger, ZeroAntrenor ce esti, sa-ti rup mufa la FM2007 cu Real ... =))
Bah ia mai terminati-va cu PORCARIILE referitoare la arbitraj.Am dat 2 goluri VALABILE!
De acord cu tine. Azi Steaua a jucat fotbal si numai ghinionul a facut sa nu le dam mai mult. Cat despre faza cu tururile, iarasi de acord cu tine. Pai pana cand niste adunaturi sa profite de munca altora. ce pana mea a facut CFR-ul, rapid, Dinamo si ceilalti looseri in cupele europene? Ha? Au luat-o sus la greu si vor CL cand ei nu sunt in stare sa bata niste desculti. Ca Steaua a aratat ca se poate sa bati niste desculti, mai greu, mai usor, nu conteaza. De-aia as vrea ca sa se ia in calcul pentru accederea in CL coeficentul ECHIPEI. Adica, daca anul urmator Romania are direct calificata o echipa in grupele CL, daca acea echipa nu are un coeficient UEFA de x puncte intra in tururile preliminare, conform coeficientului sau si nu datorita coeficientului de tara care poate e facut de 1 sau maxim2 echipe care-si rup gatul prin Europa pentru ca niste grobieni si soiosi ca Borcea, Copos si alti unguri sa beneficieze de el. De aia ma bucur ca azi a castigat Steaua, nu pentru ca tin la cacatul, jegul, ordinarul, soiosul, oligofrenul si imbecilul de beeecali. Dar toate au o limita a suportabilitatii si cateodata mai trebuie zise si in fata adevarurile astea. Toata lumea sa traiasca numai stelistii sa nu moara!!!
Eu sincer nu ii inteleg pe cei care debiteaza tampenii de genul asta "trebuie sa batem cu 3-0, la pretentiile noastre..etc" sau pe cei care totdeauna gasesc cate ceva de comentat chiar si cand castigam.
Ce "pretentii" are Steaua acum??? suntem la mijlocul clasamentului!!!! de curiozitate, cand a fost ultima oara cand am batut cu 2,3 goluri diferenta, ca "avem pretentii"??? Hai sa fim seriosi, la felul in care merg lucrurile la echipa acum, cred ca victoria de azi e una imensa. Nu vreu sa vb nimic de Mioveni, insa pentru ei meciurile cu Steaua sunt "Champions League" al lor... cred ca ati inteles idea.
BAI, AM CATIGAT!!! Da-i draq de arbitri, de adversari, de mitici, de jijici, de ov Petre, de ratari, s.a.m.d ... Daca nici cand castigam nu ne putem bucura, atunci nu inteleg ce fel de suporteri suntem... asta ca sa nu zic altceva.
Respect Steaua pentru victoria de astazi.
@rata pe varza
Du-te bah la padure cu amicalele tale cu toti bucatarii, lasa ca vedem noi saptamana viitoare cine pe cine rupe in doua.
Si apropo potoleste-te un pic ca apare 2008 si acolo pot sa joc cu o Barca un pic mai "echilibrata" sa vezi atunci ce iti rup banana - ZER(o)adutheodor!
Later edit:bai danimarcu mai LASA-NE bah si uita-te in Portugalia la Liga a 3a.Cum poti mah sa spui ca am jucat prost in conditiile in care raportul suturilor a fost 18/10.Cum poti sa spui ca am jucat prost cand baietii s-au DARUIT pana in minutul 90? Cum poti mah sa compari Steaua - 10fundasi + portar cu Dinamo care a jucat cu Otelul ( si desi nu am vazut meciul b=pun pariu ca aia de la Galati au jucat DESCHIS).Iar cra cra a deschis scorul din penalty - faza fixa - si ce sa spun mare joc etalat in fata farului cand ei jucau acasa.
Asadar du-te tu la culcare un pic vreo 8 luni asa pana se termina campionatul si revino atunci sa sarbatorim 24 impreuna!
Ce fault care a precedat ce? L-)
Faultul lui Zaharia,clar ca lumina zilei,care a precedat centrarea lui Cristocea din care Iacob a inscris golul doi...
Eu nu am spus ca nu am fi meritat victoria,in fata unei echipe care nu a jucat nimic,dar trebuie sa fim corecti daca vrem sa fim credibili...
Referitor la jocul schimbat in bine pe care voi il vedeti de cand a plecat Hagi,eu cred ca exagerati...
Mie nu mi se pare deloc ca am jucat azi bine,mai mult cred ca am jucat prost!
De la bun inceput mi-am declarat sustinerea pentru Massimo,iar in momentul cand o sa jucam bine o sa fiu primul care voi remarca asta!
M-am uitat azi la meciurile rivalelor noastre si spun cu mana pe inima ca jocul nostru este mult inferior rrapidului si lui Dinamo...
Avem in echipa cativa jucatori varza,de care ar trebui sa scapam urgent.Cu lotul actual(excluzand accidentatii) si cu jocul de acum ,nu vom termina campionatul in primele 3 locuri!
indiferent de rezultat as fi scris acelasi lucru.... in sfarsit am avut pe cineva pe partea dreapta care nu greseste 90% din pase si cineva care mai pune mingea jos din cand in cand... cred ca toata lumea stie despre ce mare jucator fac referire... altfel trebuie ca atacantii sa concretizeze mai usor si mai mult din ocazii, ca altfel vom avea probleme cu oricine in campionat... Badea si Dica nu prea sunt in forma. pe Badea il inteleg oarecum, dar Dica..... Oricum cred si sper ca Pedrazzini (daca el face echipa) sa joace in continuare cu 2 varfuri si cu Dica in spatele lor.
De la bun inceput mi-am declarat sustinerea pentru Massimo,iar in momentul cand o sa jucam bine o sa fiu primul care voi remarca asta!
1. Deja jucam mai bine, si nu esti primul care remarca asta. Ia sa vede argumentele mele:
a. Noi am facut 0-0 cu Arsenal dupa un joc frumos, Dinamo a fost eliminata de Elfsborg iar Rapid de Nurnberg.
b. Dinamo a facut 1-1 acasa cu Mioveni, iar Rapid i-a batut cu 2-1 ca si noi, dar si-au creat mult mai putine ocazii si au jucat mult mai pragmatic. Deci ma intereseaza mai putin cum ti se pare tie jocu lu Rapid sau Dinamo, Rapid are DOAR 1p in fata noastra, Dinamo 1p in spatele nostru ...
2. Exageram cand spunem ca jucam spectaculos? Pai dupa "era" ZeroHagi, si daca sutam pe poarta pot spune SPECTACOL fara sa ma insel ...
Bafta ZeroDaniMarcu ;-) ![]()
Ma faci sa rad desteptul mamii...... maii......ce plin de tine esti....bravo, respect...rotundule....
Bai baiatule, comenatiul meu a fost o completare la ce a scris unul dintre suporteri,.... oooohh, stai, tu esti prea destept, nu acorzi atentie prea mare detaliilor, sa nu cumva sa ti se consume din desteptaciune.....
Vinovati nu sunt petardele care joaca la Steua in momentul de fata, si din pacate sunt cateva muraturi bune, vinovati sunt cei care i au adus si mai ales cel care le palteste salariile, ala care e cel mai destept dintre toti pamantenii, care le stie pe toate si care vrea sa conduca si o tarisoara.
Apropo un pic off-topic asa pentru moderatori.
Le recomand acestora sa isi ia si domeniul www.amintireastelei.ro sau www.ceafostodataSTEAUA.ro,etc unde sa posteze tqr, armanovici, greeneyes,Tupac,etc si sa ne lase pe noi "prostovanii" sa postam aici la Steaua asta vie.
Ei sunt suporterii unei amintiri si nu inteleg ce cauta pe site-ul lui AFC Becali.Asadar moderatorii pe cand www.sitepentrusuporteriiamintiriirosalbastre.ro ?
Parerea mea ! Deci aceasta este parerea mea si trebuie luata ca atare, respect celalalte opinii ! Parerea mea este ca Steaua incepe sa arate fotbal, insa intr-un ritm de dezvoltare foarte lent. In seara aceasta s-a vazut ineficacitatea Stelei de a finaliza faze bine construite, si cateodata norocul s-a opus ca mingea sa nu intre in poarta ! Este cert ca lucrurile merg in SUS ! Pedrazzini este un om calculat, cara nu da apa la moara presei, gandeste bine jocul, si mai bine gandeste schimbarile, desi inca nu are curajul sa le efectueze un pic mai devreme ! Exemplu : Iese Badea Intra Zaharia, schimbarea asta trebuia facuta din pauza pentru ca Vali Badea nu si-a revenit dupa accidentare si tinde sa devina un nou Cristea al Stelei, cu o explozie de forma la inceput si un con de umbra care nu se mai termina ! In rest jocul e Ok, apararea incepe sa se inchege, Ovidiu Petre face FOARTE BINE ceea ce face ! (distruge jocul adversarului ) ,insa sunt multii care nu accepta ideea unui mijlocas la inchidere, pentru ca pur si simplu nu inteleg ca fotbalul se joaca si cu MINTEA si iti trebuie un astfel de om pe teren ! Printre dezamagirile meciului se numara Dica (intr-o forma proasta, el incetineste 90% din atacurile Stelei) si Badea ! Printre remarcati....mie mi-au placut Cristocea, Croitoru dar per-ansamblu' toti au facut un joc bun, insa o spun NU AVEM VALOARE DE UCL ! Numai respect ![]()
![]()
![]()
Vinovati nu sunt petardele care joaca la Steua in momentul de fata
Imi pare rau sa te dezamagesc si sa-ti spun urmatoarele aspecte:
1. Petardele si muraturile care joaca acum la Steaua ne-au adus 2 titluri, o semifinala UEFA, o eliminare a Valenciei, 2 ani de grupe CL, respect in Europa si coeficient cum nu ai sa mai vezi la o echipa romaneasca in urmatorii 10 ani. Pentru asta isi castiga, meritat, banii. Radoi si Dica puteau castiga de 10 ori mai mult inca de acum 2 sezoane, daca plecau in strainatate, dar au stat sa le ia unii ***** in p*** si sa-l faca pe Dica lenes si tigan nesimtit ... si ti-au adus goluri precum cele de la Kiev
2. Anumiti antrenori, nu le mai dau numele, au scris istorie cu petardele astea. Problema a aparut cand un anumit zero-antrenor-nul-caracter, nu-i dau numele, a dat 4 goluri in 7 meciuri cu "petardele" astea.
3. Tin sa te dezamagesc: tocmai am vb cu Messi si Robinho la telefon si nu prea vor sa vina la Steaua ... au zis ca daca nici Camus n-a vrut, de ce sa vina ei ... L-) (poate ai inteles, daca nu, iti fac un desen)
Hai noapte buna. Iti urez sa te faci suporterul echipei din Romania cu cele mai ne-petarde de jucatori. Poate Dinamo, ca uite, ii are pe Oprita, Bostina ... L-)
P.S.: Miaus o cauti cu lumanarea, te sparg ... =))