Astea sunt petardele? Zaharia e petarda sau Neaga? Dar cu Baciu ce ai, ca el nu a jucat...

Calmo` ca o dam in prosteala.
Daca citesti cu atentie postul meu se vede clar ca lumina zilei ca este un comentariu la postul facut de userul T-rex. Dar unii useri interpreteaza spusele celorlalti numai asa cum vor ei, si numai in directie de scandal. Mesajul original spune una dar stati, neuronii intra in actiune si poc, samanta de scandal. Totul ar fi OK daca ar exista RESPECT, dar de unde. Nu exista respect pentru marile glorii ale Stelei si Romaniei, de unde respect intre stelisti si romani.
Postul meu a fost un comentariu la adresa lui "yo" care este cancerul numarul unul al Stelei. Nu am facut nici o afrimatie la adresa nici unui jucator mentionat de Trex. Acum stau si ma gandesc la ce fac, dau explicatii la un post pe care oamenii de bine de pe site ul asta l au interpretat cum au vrut ei doar ca sa se dea rotunzi.
Nu are rost. Voi cu Steaua voastra si noi cu Steaua noastra. Din fericire pentru noi Steaua a insemnat ALTCEVA, ceva ce pare ca va este de neinteles. Daca nu puteti accepta faptul ca Steaua de astazi nu are nimic in comun cu ce a fost Steaua odata, cititi l pe Domnul Ardeleanu, uitati va la jocul Stelei cu care am crescut noi astia care nu putem sa vedem cat de valoroasa este Steua de astazi.
Nu m am dezis nicicodata de Steaua din zilele noastre, am remarcat doar ca ea nu mai are nimic din Steaua originala.
Miaus. Vorbeai tata de revolutie si ca oamenii au murit in decembrie 89 pentru ca noi sa ne putem exprima liberi parerile pe site ul suporterilor stelisti. Pai tata cu atitudinea ta nu se mai facea nici o revolutie. Pai te minti singur sau iar vrei sa te dai rotund sa arati la lume cat de cool esti tu. E ca si cum ar fi venit Ceausescul in mijlocul demonstrantilor si le ar di spus, ieri am incercat sa vad unde am gresit cand i am omorat pe aia din Timisoara, de ce ma tinut tara asta sub teroare atatia ani, de ce ma cred cel mai mare si cel mai tare dintre conducatori si.... tot ma incercat, am reusit putin, dar tot comunsim va fi, tot veti muri daca sunteti impotriva mea etc.
Si toti demonstrantii deodata, bai a incercat omul, a vrut, dar nu a putu fratilor nu a putut, dar a vrut, gata numai facem revolutie ca omul a vrut dar nu a putut.
Asta promovati voi. Vointa dar neputinta la cel mai mare club din Romania si unul care de a lungul timpului a tinut piept colosilor din vestul Europei. Pai clubul asta nu a fost fondat pe VOINTA ci pe VALOARE in cel mai profund inteles al cuvantului VALOARE.
Voi nu vedeti ca perpetuati "munca" inceputa de "yo" dupa plecarea lui MM Stoica. Echipa se face dupa poftele lui "yo", daca unul alearga si nu face nimic in tot meciul e ispasit de vina de a nu fi FOTBALIST doar prin faptul ca alearga si ca vrea. Voi puneti semnul de egalitate intre ATLET si FOTBALIST.
Voi nici nu realizati raul pe care il faceti Stelei prin incurajarea vointei in schimbul VALORII. Si va mai dati si mari stelisti. Va spune ceva strigatul Armatei Ultra "JUCATI FOTBAL", daca nu nici nu mai are rost sa mi bat capul.
Inteleg frate sa incurajezi valoarea fotbalistica dar nu vointa.
Si inca ceva pentur "prietenii mei", miaus is radutheodor. Cand ati luat in ras AMINTIREA ROS ALBASTRA ati luat in ras trecutul glorios al Stelei si va mai considerati stelisti.