FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dacia Mioveni - Steaua 1 - 2

«15678»
ion1808.10.2007 06:28

Inca un meci, inca o dovada. Este clar ca oamenii de la inaintare sunt greoi, lipsiti de viteza si nici tehnica nu-i da afara. Sunt mult sub cuplurile de la Dinamo, rapid, CFR sau Urziceni :angry: . In aceste conditii antrenorul nu poate face mai mult. Pana la noi transferuri, evident mai bune decat cele facute, ne vom chinui! :angry:

JDERUL08.10.2007 06:38

Inca un meci dintr-un lung sir in care ,,razboinicii"lui jjjj ne demonstreaza ca joaca fiecare ce stie,ce-l duce capul si nu ceea ce le cere antrenorul.Eu nu am vazut in acest meci o strategie,o idee de joc ceva.Afost o inclestare surda,o zbatere necontrolata a jucatorilor nostri in incercarea de a surclasa o echipa care intrase in teren cu sarcini precise de a nu primi gol si de a profita de orice ocazie pentru a marca.Singura faza lucrata a fost cea de la primul gol.In rest ....Nu pot sa nu remarc faptul ca O(f) Petre a comis-o iar.Eu nu zic sa se lase de fotbal (cum se lamenta el deunazi) dar Steaua nu este ,,centina saracilor"unde sunt primiti toti sarmanii si nici centru de terapie unde se resusciteaza toate ,,petardele" din fotbal.La asa meci,asa arbitru.S-a trezit saracu fluierand inainte ca mingea sa fi intrat in poarta la golul doi.Daca ar fi aplicat regulamentul si ar fii dictat ,,minge de arbitru"ce s-ar fii intamplat? Ne fura o victorie pe care o meritam(in ciuda faptului ca nu am jucat nimic),am fii pierdut definitiv contactul cu primele locuri si ...mi-e si frica sa gandesc alte consecinte.

Desigur pentru meciul de aseara Pedrazzini nu are nicio vina.Vina este la jjjjj care ,daca ar vrea intr-adevar binele Stelei,i-ar chema la ,,strunga de aur"pe razboinici si le-ar ordona:,,razboinicii mei,iooo va ordon sa ascultati ooordinele generalului Maximus.Ca daca nuuuu,cine nu ascultaaaa,il pooohteeeeesc la Buzau !"

De la ce-am jucat aseara si pana la ce se joaca in UCL ,,e o cale atat de lunga...."!

p.s.

Victoras Iacob merita felicitari !Are fler de atacant.

armin08.10.2007 07:07

Steaua incepe sa-si creeze ocazii. Joaca altceva decat in era Hagi.

A fost o victorie grea (dar meritata) din cauza ratarilor si a norocului cu care Mioveniul a marcat.

Iacob a jucat bine, dar cu o floare nu se face primavara. Sunt curios daca marca si in cazul in care nu se auzea fluierul ala.

Una peste alta, o gura de oxigen si un dram de speranta pentru viitor.

P.S. De notat pasa lui Cristocea la primul gol. Surdu+Neaga sa ia lectii.

pif_bull08.10.2007 07:11

un nou meci in care am asteptat cu sufletul la gura deznodamantul final. pacat cã noua ne este dat sa suferim atat din cauza lui fecali. umilinta totala.

steauacri08.10.2007 07:13
Inca un meci, inca o dovada. Este clar ca oamenii de la inaintare sunt greoi, lipsiti de viteza si nici tehnica nu-i da afara. Sunt mult sub cuplurile de la Dinamo, rapid, CFR sau Urziceni :angry: . In aceste conditii antrenorul nu poate face mai mult. Pana la noi transferuri, evident mai bune decat cele facute, ne vom chinui! :angry:

Ai dreptate unii sunt greoi dar cand am verticalizat s-a vazut caliatea unor jucatori cum ar fii Cristocea sau Croitoru. Desi multi ati plans dupa Hagi eu sustin cu tarie ca actualul antrenor poate face echipa, sa`l lasam sa lucreze. Sincer de cand a plecat Hagi s-a vazut o imbunatatire permanenta a jocului, nu mai dam in minge ca sa scapam de ea, am vazut multe lucruri bune in jocul Stelei. Un singur lucru am sa ii reprosez lui Massimo, ca il foloseste pe Badea care nu este in forma si se vede!!!.....Sper ca oierul sa nu se mai bage la echipa...Steaua RULzzzz......Cand suntem toti baietii in peluza/ ca suntem huligani lumea ne acuza/ dar noi suntem STELISTI adevarati / de nimeni intelesi dar respectati!!!

ECHIPA mare , GALERIE tare. asta`i faima mea ULTRA si Steaua

pif_bull08.10.2007 07:13

ce linie de clasament avem

supeeeeeeeeeer

6 Steaua 9 5 3 1 8-4 18

spre div B

malasorte1308.10.2007 07:17
Scurt frate, Iacob e varza, sunt 15000 de pusti in toata Romania mai rapizi si mai tehnici decat personajul asta.

pentru ratarea din meciul cu Arsenal nu o sa-l uit toata viata, aveam sansa sa ne calificam in optimi, sa intram in istorie! Sa mai umilim inca din noua Crapidul si Dinam0 , dc era nevoie...

Asa ca nu-l mai laudati, ca iar rateaza din 2m :P

Da si in Brazilia sunt 10 milioane de tipi mai mari si mai puternici decat Kaka... Ce legatura au cei 15000 de pusti rapizi si tehnici cu V.Iacob ??? In primul rand Iacob e varf de careu---> puternic, cu detenta. In al II-lea rand daca prin tehnica tu intelegi dribling atunci Iacob nu e tehnic, dar daca ne gandim la devierile pe care Iacob le face pentru. coechipieri, la preluari in pozitii dificile, etc. atunci se schimba situatia !

Ah, si inca ceva, din cauza ratarii lui Iacob (cu ARSENAL !!!) nu am umilit noi Rapidul ?!? Pai am avut meci direct cu ei in Ghencea, atunci trebuia sa-i umilim !!!

pentru. JDERUL

"...Daca ar fi aplicat regulamentul si ar fii dictat ,,minge de arbitru"ce s-ar fii intamplat? Ne fura o victorie pe care o meritam(in ciuda faptului ca nu am jucat nimic)..."

MOSTRA DE LOGICA APLICATA !!! Omul (vreau sa spun Jderul) pleaca de la premisa ca NU AM JUCAT NIMIC si ajunge la concluzia ca eram cat p-aci (din cauza arbitrului) sa ratam O VICTORIE MERITATA !!!

Ma intreb, daca nejucand nimic si tot meritam victoria... atunci daca am fi jucat si noi acolo ceva ce mai meritam ??? puncte bonus...

jarhead08.10.2007 07:28

Victorie mare! Trei puncte de aur ce vor ramane veshnic in amintirea oricarui suporter stelist!

Prin jocul prestat Steaua legitimeaza plenar spusele lui Adrian Ilie: Steaua este cea mai buna echipa din campionat!

Jocul magistral, pasele subtile si finalizarile sclipitoare ne indreptatzesc sa speram anul acesta la cashtigarea CL. Invingand echipa din Mioveni jucatorii Stelei au trecut cu brio examenul deplinei maturitatzi sportive!

Stimatul Telemea Imparat ar face bine sa fie consecvent propriei schizofrenii: daca-l da afara pe Hagi pentru incompetentza apai sa-l cheme pe Iacob (si pe inca vreo 5 din lot) si sa le dea sapa in mana ... la munca cinstita ca nu e rushine, la prashila ... la fotbal cine se pricepe la fotbal ...

Dar ce spun eu?!?

Mandra corabia

Meshter Carmaciul ... Mandra Corabia ...

JDERUL08.10.2007 07:50

pentru. JDERUL

@malasorte

"...Daca ar fi aplicat regulamentul si ar fii dictat ,,minge de arbitru"ce s-ar fii intamplat? Ne fura o victorie pe care o meritam(in ciuda faptului ca nu am jucat nimic)..."

MOSTRA DE LOGICA APLICATA !!! Omul (vreau sa spun Jderul) pleaca de la premisa ca NU AM JUCAT NIMIC si ajunge la concluzia ca eram cat p-aci (din cauza arbitrului) sa ratam O VICTORIE MERITATA !!!

Ma intreb, daca nejucand nimic si tot meritam victoria... atunci daca am fi jucat si noi acolo ceva ce mai meritam ??? puncte bonus...

Imi pare rau ca interpretezi tendentios.,,Nu am jucat nimic "din punct de vedere tehnico-tactic.Meritam victoria pentru ca am jucat mai mult in terenul lor si am avut mai multe suturi la poarta.Eu am criticat modul cum s-au exprimat in teren jucatorii,nu efortul pe care l-au depus.Daca jucau,,mai legat "cum se spune bonusul cum spui tu era aprecierea din partea privitorilor.

Steua si-a castigat fanii de-a lungul timpului incantand prin frumusetea jocului.

ghuru08.10.2007 08:22
Iacob a jucat bine, dar cu o floare nu se face primavara. Sunt curios daca marca si in cazul in care nu se auzea fluierul ala.

Iacob a sutat exact in momentul in care apararea Mioveniului a fost "Oprita" de presupusul fluier al arbitrului.

Cu doua flori .... meciul cu Lens ... Iacob a marcat primul gol si a fost coautor la cele doua goluri ale "superbului" Dica in acel meci ....

Si am putea aduna inca ceve flori ....

Despre Ovidiu Petre ... isi face treaba aproape foarte bine pentru pozitia pe care joaca.

Da, da ... la Dinamo Dorinel Munteanu n-ar strica media de varsta a atacului ;)

CaTaLiNsm StElIsTu08.10.2007 09:39
Victorie mare! Trei puncte de aur ce vor ramane veshnic in amintirea oricarui suporter stelist!

Prin jocul prestat Steaua legitimeaza plenar spusele lui Adrian Ilie: Steaua este cea mai buna echipa din campionat!

Jocul magistral, pasele subtile si finalizarile sclipitoare ne indreptatzesc sa speram anul acesta la cashtigarea CL. Invingand echipa din Mioveni jucatorii Stelei au trecut cu brio examenul deplinei maturitatzi sportive!

Stimatul Telemea Imparat ar face bine sa fie consecvent propriei schizofrenii: daca-l da afara pe Hagi pentru incompetentza apai sa-l cheme pe Iacob (si pe inca vreo 5 din lot) si sa le dea sapa in mana ... la munca cinstita ca nu e rushine, la prashila ... la fotbal cine se pricepe la fotbal ...

Dar ce spun eu?!?

Mandra corabia

Meshter Carmaciul ... Mandra Corabia ...

Felicitari pentru post!e cel mai beeton din ultimul timp.E ceva in stilul Caragiale...comedie ironica dar cu iz de adevar.

ion1808.10.2007 09:40
Da, da ... la Dinamo Dorinel Munteanu n-ar strica media de varsta a atacului ;)

Este adevarat, dar cat inca mai joaca, JOACA! :tongue:

ghuru08.10.2007 10:00

:))))))

Tolontan ataca,

<<Ok, fotbalul nu e atît de nobil, dar priviți cele 20 de minute de șuturi disperate ale steliștilor, de centrãri eroice și de respingeri inteligente ale gazdelor, care fac parte din aceeași categorie generoasã, în fața cãreia afirmația lui Gigi Becali "Bãi, Hagi, dacã ești terminat, stai acasã!" își probeazã întregul grotesc. Pentru cã a venit Iacob, a marcat și a spus "Bãi, Becali, în sport nu e nimeni terminat". Treci la haka sã vezi!>>

Parca a scris in wc

cosminho08.10.2007 10:10

DACA NICI ACU NU-L DA AFARA DIN ECHIPA PE Ovidiu Petre... AJUGEM DRAQ DE RASU LUMII!!!

ion1808.10.2007 10:24
Ai dreptate unii sunt greoi dar cand am verticalizat s-a vazut caliatea unor jucatori cum ar fii Cristocea sau Croitoru. Desi multi ati plans dupa Hagi eu sustin cu tarie ca actualul antrenor poate face echipa, sa`l lasam sa lucreze. Sincer de cand a plecat Hagi s-a vazut o imbunatatire permanenta a jocului, nu mai dam in minge ca sa scapam de ea, am vazut multe lucruri bune in jocul Stelei. Un singur lucru am sa ii reprosez lui Massimo, ca il foloseste pe Badea care nu este in forma si se vede!!!.....Sper ca oierul sa nu se mai bage la echipa...Steaua RULzzzz......Cand suntem toti baietii in peluza/ ca suntem huligani lumea ne acuza/ dar noi suntem STELISTI adevarati / de nimeni intelesi dar respectati!!!

ECHIPA mare , GALERIE tare. asta`i faima mea ULTRA si Steaua

Raman la parerea ca inaintarea Stelei este ca o haina prost croita. Te incomodeaza dar o porti ca nu ai alta.

il_scorpio08.10.2007 12:26

Si eu critic echipa de multe ori, poate chiar mai mult decat este cazul, dar aseara am vazut si eu progresul ala cu care ne omora Hagi. Nu zic ca echipa a jucat senzational, magnific doar ca a jucat bine- ceea ce trebuie sa se joace intr-o deplasare de genul celei de la mioveni.

Cred ca unii de pe aici sunt niste pesimisti innascuti si nici daca Steaua s-ar califica in finala CL tot n-ar fi multumiti.

Aseara Steaua s-a aparat bine( ma rog nu prea a fost cazul pentru ca Mioveniul a fost inexistent, dar am stiut sa ne aparam departe de poarta, golul lor fiind doar o nimereala nesimtita), la mijloc am construit mai bine( asta si datorita faptului ca n-am mai folosit 2 inchizatori) si ne-am creat si cateva ocazii bunicele.

Pe de alta parte nu vreau sa se inteleaga ca sunt un suporter de duzina care se multumeste cu putin, dar cred ca la jucatorii care ii avem in lot aseara s-a obtinut ceva normal( nu avem jucatori cu 4-5 clase peste adversari, ci doar 2 asa ca ne multumim cu acest 2-1).

Si pentru cei care-l critica pe Iacob: "cu el e greu, dar fara el e rau de tot".

greenyes08.10.2007 12:34
Astea sunt petardele? Zaharia e petarda sau Neaga? Dar cu Baciu ce ai, ca el nu a jucat... :)

Calmo` ca o dam in prosteala.

Daca citesti cu atentie postul meu se vede clar ca lumina zilei ca este un comentariu la postul facut de userul T-rex. Dar unii useri interpreteaza spusele celorlalti numai asa cum vor ei, si numai in directie de scandal. Mesajul original spune una dar stati, neuronii intra in actiune si poc, samanta de scandal. Totul ar fi OK daca ar exista RESPECT, dar de unde. Nu exista respect pentru marile glorii ale Stelei si Romaniei, de unde respect intre stelisti si romani.

Postul meu a fost un comentariu la adresa lui "yo" care este cancerul numarul unul al Stelei. Nu am facut nici o afrimatie la adresa nici unui jucator mentionat de Trex. Acum stau si ma gandesc la ce fac, dau explicatii la un post pe care oamenii de bine de pe site ul asta l au interpretat cum au vrut ei doar ca sa se dea rotunzi.

Nu are rost. Voi cu Steaua voastra si noi cu Steaua noastra. Din fericire pentru noi Steaua a insemnat ALTCEVA, ceva ce pare ca va este de neinteles. Daca nu puteti accepta faptul ca Steaua de astazi nu are nimic in comun cu ce a fost Steaua odata, cititi l pe Domnul Ardeleanu, uitati va la jocul Stelei cu care am crescut noi astia care nu putem sa vedem cat de valoroasa este Steua de astazi.

Nu m am dezis nicicodata de Steaua din zilele noastre, am remarcat doar ca ea nu mai are nimic din Steaua originala.

Miaus. Vorbeai tata de revolutie si ca oamenii au murit in decembrie 89 pentru ca noi sa ne putem exprima liberi parerile pe site ul suporterilor stelisti. Pai tata cu atitudinea ta nu se mai facea nici o revolutie. Pai te minti singur sau iar vrei sa te dai rotund sa arati la lume cat de cool esti tu. E ca si cum ar fi venit Ceausescul in mijlocul demonstrantilor si le ar di spus, ieri am incercat sa vad unde am gresit cand i am omorat pe aia din Timisoara, de ce ma tinut tara asta sub teroare atatia ani, de ce ma cred cel mai mare si cel mai tare dintre conducatori si.... tot ma incercat, am reusit putin, dar tot comunsim va fi, tot veti muri daca sunteti impotriva mea etc.

Si toti demonstrantii deodata, bai a incercat omul, a vrut, dar nu a putu fratilor nu a putut, dar a vrut, gata numai facem revolutie ca omul a vrut dar nu a putut.

Asta promovati voi. Vointa dar neputinta la cel mai mare club din Romania si unul care de a lungul timpului a tinut piept colosilor din vestul Europei. Pai clubul asta nu a fost fondat pe VOINTA ci pe VALOARE in cel mai profund inteles al cuvantului VALOARE.

Voi nu vedeti ca perpetuati "munca" inceputa de "yo" dupa plecarea lui MM Stoica. Echipa se face dupa poftele lui "yo", daca unul alearga si nu face nimic in tot meciul e ispasit de vina de a nu fi FOTBALIST doar prin faptul ca alearga si ca vrea. Voi puneti semnul de egalitate intre ATLET si FOTBALIST.

Voi nici nu realizati raul pe care il faceti Stelei prin incurajarea vointei in schimbul VALORII. Si va mai dati si mari stelisti. Va spune ceva strigatul Armatei Ultra "JUCATI FOTBAL", daca nu nici nu mai are rost sa mi bat capul.

Inteleg frate sa incurajezi valoarea fotbalistica dar nu vointa.

Si inca ceva pentur "prietenii mei", miaus is radutheodor. Cand ati luat in ras AMINTIREA ROS ALBASTRA ati luat in ras trecutul glorios al Stelei si va mai considerati stelisti.

Miaus08.10.2007 12:47

@greeneyes

Asa scurt ca vad ca e mai dificil pentru tine sa intelegi niste lucruri.

Pentru mine nu exista Steaua 86,Steaua 92, Steaua din meciul cu Dinamo 5-0, Steaua de azi si alte asemnea tampenii.

Exista o singura Steaua fosta CCA fosta CSCA.Doar una, UNICA.Tu ai mai multe stele, de fapt tu cred ca vezi multe stele...

Dupa cum ziceam va vaitati ca nea Florica pe sant dar nu am vazut pana acum nici macar o singura solutie concreta de inlaturare a lui Becali.

Amintirile ros-albastre sunt ale noastre, sunt lucruri de care suntem mandrii, de unele mai putin dar le tinem acolo unde sunt,IN TRECUT that is.O sa le povestesc nepotilor mei aceste amintiri.Doar ca acum e timpul pentru PREZENT si VIITOR.

Deci ramaneti anacronici intepeniti in '86 sau continuati cu Steaua de azi.Nu exista cale de mijloc, calea romanesca binecunoscuta cu curul in 2 luntrii nu merge aici.

AndyQ08.10.2007 12:59

@ greeneyes

Tot la postul aluia m-am referit si eu, doar ca din greseala am dat reply la al tau comentariu. Pacat ca te-ai ambalat, ca o sa te calezi.

Uimeste-ma si pe mine care e Steaua originala. De ce trebuie sa ne lovim de trecut tot timpul? traim in prezent cu ganduri de viitor. Cu ce ne ajuta trecutul in momentul asta? Doar nu o sa plece Becali, din simplu motiv ca Steaua Originala nu e asta a lui, nu?

Voi astia cu Steaua originala, ar trebui sa va faceti rapidisti sau dinamovisti si sa steptati ca Steaua sa revina la forma "originala"... stii tu chestia aia cu supa primordiala, amestecatura de bacterii, asa-i?

Eu prefer sa tin cu Steaua indiferent ca e cea "originala" sau asta imitatie, made in China pe o barca. Eu nu tin cu Steaua pentru ca exista Becali, si nici nu o s-o numesc AFC Becali, cum fac adevaratii stelisti de pe site-ul asta, mari oameni, mari caractere. Pentru mine Steaua e aceiasi, ca vorbim de Steaua 86 sau de asta de acum.

Sa-ti mai explic ceva: daca revad finala din 86... nu am nicio urma de emotie in suflet, pentru ca asa era pe atunci, nu? Plus ca a fost si bulan 80% din cupa aia...

Eu am emotii cand revad episoade de genu Kiev ( Du-te Dica!!!! Du-te!!!!!) sau cand il vad pe pustiul ala de la Betis plangand in tribuna, in timp ce Steaua ii executa fara mila echipa favorita.

Cand revad rezumatul de la Kiev cu comentariul euforic la golurile Stelei cad sub masa.

Stii si de ce? Pentru ca Steaua pentru mie o sa fie tot timpul "originala" si o sa ma bucur pentru orice victorie si o sa imi dau pumni in cap la oricare din infrangeri...

Va astept, inapoi, bravi suporteri ai Stelei din perioada comunista, sa reveniti pe cand Steaua o sa fie la fel ca cea din `86. Ok?

jarhead08.10.2007 13:03

Scuze pentru off-topic dar citind posturile vin si intreb in legatura cu Steaua noastra - Steaua voastra, suporteri adevaratzi sau falshi si alte "subtilitatzi": oare Eminescu desfintza epigonii pentru ca nu-si iubea tara?

La trecutu'ti mare ... ei?

Ovidiu_IASHI_Steaua08.10.2007 13:53

Steaua progreseaza! Incet dar sigur! Asta va dura insa doar pana atunci cand (daca) se va baga din nou ciobanu la echipa...tensionand spiritele...din nou!!

Bravo baieti! Bravo Pedrazzini....pana acum!

FORZA Steaua :steagcruce:

Slider08.10.2007 14:51

Astazi la Special pe Sport.ro Becali a declarat ca cel mai valoros jucator din Romania cu exceptia lui Mutu este...tineti-va bine, nimeni altul decat "Ceasul Elvetian" Ovidiu Petre. Ce mai trebuie sa faca Ovidel pentru a-i demonstra Preailuminatului ca de fapt nu este asa bun precum crede el ? :laugh:

Piece of Mind08.10.2007 17:34
:))))))

Tolontan ataca,

<<Ok, fotbalul nu e atît de nobil, dar priviți cele 20 de minute de șuturi disperate ale steliștilor, de centrãri eroice și de respingeri inteligente ale gazdelor, care fac parte din aceeași categorie generoasã, în fața cãreia afirmația lui Gigi Becali "Bãi, Hagi, dacã ești terminat, stai acasã!" își probeazã întregul grotesc. Pentru cã a venit Iacob, a marcat și a spus "Bãi, Becali, în sport nu e nimeni terminat". Treci la haka sã vezi!>>

Parca a scris in wc

Parca ai gandit cu picioarele...Ce e rau in ceea ce a scris Tolontan? Hai, lumineaza-ne!

Miaus08.10.2007 18:18
Astazi la Special pe Sport.ro Becali a declarat ca cel mai valoros jucator din Romania cu exceptia lui Mutu este...tineti-va bine, nimeni altul decat "Ceasul Elvetian" Ovidiu Petre. Ce mai trebuie sa faca Ovidel pentru a-i demonstra Preailuminatului ca de fapt nu este asa bun precum crede el ? :laugh:

Mda mare greseala a lui Becali.

De fapt ov.Petre este CEL MAI BUN jucator din tara.

Cred ca asta ii imputa toata lumea lui Becali acum ca l-a subevaluat pe OV.Petre:)

androsteaua08.10.2007 19:26

Steaua va fi intotdeauna a suporterilor stelisti de pretutindeni,nu a lui Becali!!! Becali detine doar parte materiala,insa noi avem sufletul. si trebuie sa luptam pentru Steaua,sa ajunga iar pe culmea gloriei,pentru ca noi nu trebuie sa uitam ca Steaua a fost regina europei! cine este acest cioban , acest fariseu,acest m prefacut,care se confunda cu imaginea DOMNULUI.un adevarat crestin nu se lauda cu cati bani are si face Biserici doar pentru a fi ajutat. aceste lucruri sfinte se fac cu sufletul!!! nu ii doresc raul lui Becali pentru ca el va plati cu varf si indesat,acum sau mai incolo! Si acum cand Becali "conduce",tot a noastra e Steaua si atunci cand Becali nu va mai fi,tot a noastra si a copilor nostri va fi Steaua!!!!1 marsh Becali!!!

«15678»