FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dacia Mioveni - Steaua 1 - 2

«145678»
cornel-cluj07.10.2007 21:16
Apropo un pic off-topic asa pentru moderatori.

Le recomand acestora sa isi ia si domeniul www.amintireastelei.ro sau www.ceafostodataSTEAUA.ro,etc unde sa posteze tqr, armanovici, greeneyes,Tupac,etc si sa ne lase pe noi "prostovanii" sa postam aici la Steaua asta vie.

Ei sunt suporterii unei amintiri si nu inteleg ce cauta pe site-ul lui AFC Becali.Asadar moderatorii pe cand www.sitepentrusuporteriiamintiriirosalbastre.ro ?

Aici gresesti. Steaua nu e a ta, nici a mea, nici a lor ci A NOASTRA. Ori cata vreme ISTORIA si TRADITIA te obliga sa spui ce ai de spus, si cata vreme unii dintre noi am apucat vremurile bune si glorioase ale Stelei, nu poate veni NIMENI sa interzica sau sa dea cu flit unor pareri care sunt pertinente si care au refexie in trecutul ante-oier al Stelei. Asa ca te rog prieteneste lasa bravada si lasa-i pe toti sa-si spuna parerea. Unii poate au mai mult dreprtul ca altii.......

Miaus07.10.2007 21:19

@Cornel-Cluj

Pai in conditiile astea acceptam ca exista doar Steaua o echipa cu un trecut glorios si un prezent mai tulbure.

Eu intelesesem din postarile stimabilillor domni ca Steaua aia a murit ca asta e AFC Becali si in atari conditii era inutil ca ei sa se mai enerveze sau sa isi piarda vremea pe aici.

Curat murdar, coane Fanica...

P.S bai rata pe varza hai ca ma duc si eu sa dorm ca nah stii tu cum e cu viata aia "personala" l-).Cred ca ma sparge altcineva daca continuu sa imi pierd vremea pe aici...

danimarcu07.10.2007 21:21
12. Exageram cand spunem ca jucam spectaculos? Pai dupa "era" ZeroHagi, si daca sutam pe poarta pot spune SPECTACOL fara sa ma insel ...

Bafta ZeroDaniMarcu ;-) :P

Cu Hagi antrenor nu am jucat mai slab decat am facut-o in era Oli.

Poate ai mintea imbibata de alcool sau droguri,deci iti reamintesc eu de sfarsiturile de campionat,meciurile la care marele Oli declara peste tot ca el nu mai stie ce sa faca,moment in care intra in scena geanta lui Jiji...

Vai de capul tau ,daca tu te declari multumit de jocul Stelei de acum ,imi inchipui ce teluri marete ai in viata...

@radu si miaus- am impresia ca voi doi va iubiti...

Aveti grija sa nu va prinda Jiji ,hahalerelor,ca va muta inn cartierul "ala"...

axl2307.10.2007 21:21

@ochi verzi

@rata fotografa

@portugalia

Usurel, baieti, ca nu sunteti pe tarla.

radutheodor07.10.2007 21:24
Aici gresesti. Steaua nu e a ta, nici a mea, nici a lor ci A NOASTRA. Ori cata vreme ISTORIA si TRADITIA te obliga sa spui ce ai de spus, si cata vreme unii dintre noi am apucat vremurile bune si glorioase ale Stelei, nu poate veni NIMENI sa interzica sau sa dea cu flit unor pareri care sunt pertinente si care au refexie in trecutul ante-oier al Stelei. Asa ca te rog prieteneste lasa bravada si lasa-i pe toti sa-si spuna parerea. Unii poate au mai mult dreprtul ca altii.......

Cornel, aici discutam despre Steaua 2007 si jocul/rezultatul meciului cu Dacia Mioveni. Daca sustii ca jocul a fost prost, rezultatul injust si jucatorii petarde, nu-mi poti da exemplu generatia din 1986 ... asta a fost ideea lui Miaus.

Sigur ca ne raportam la o istorie pe care o avem in spate, dar Hagi din pacate nu mai poate sa joace (DIN PACATE PENTRU EL SE CREDE ANTRENOR). Asta e. Daca jocul nu v-a placut, astept solutii concrete, gen:

1. Sa plece Gigi Becali (cu care sunt de acord) si sa vina X (unde X = magnatul miliardar ucrainian **** ****, dati voi numele)

2. Sa plece Pedrazzini si sa vina antrenorul Y (unde Y = Mourinho liber de contract sau Ancelotti ca are probleme la Milan)

3. Sa plece "petardele" Ovidiu-Ceas-Petre si P Marin si sa vina Z (unde Z = Kaka, Robinho, R Carlos, Raul, Lampard, Messi, etc)

4. Sa plece suporterii CETATAENI si SAMANTARI si in locul lor sa vina fanii lui Liverpool sa cante you'll never walk alone

5. Sa plece Romania in Africa unde ii e locul si in locul ei sa isi mareasca teritoriul Germania sau Anglia si sa traim si noi intr-o tara civilizata cu un fotbal civilizat

etc etc etc ...

Pana atunci, e mai palpabila ideea lui Miaus cu siteul www.zerolaroiupetardelasteauaovpetreceas.ro sa-si dea cu pararea toti si toate focile si morsele cunoscatoare de fenomen ...

@axl: dar unde ti se pare ca suntem, in cel mai select loc din lume? ;-)

Miaus07.10.2007 21:25

@Dani - ochidesoim- marcu

6 goluri in x meciuri - cel mai slab start din 47 incoa.Meciuri in care ne-au tremurat chilotii cu Bate, jucatori bramburiti pe 100 de posturi, gesturi de mahala, incompetenta si prostie in stare pura.

Iubeste-l in continuare pe Hagi antrenorul pentru ca se stie bine , cin se-aseamana se-aduna.

st_194707.10.2007 21:29
cum sa nu fie criticat ? suntem la 6 puncte in spatele liderului cu un meci mai putin. suntem de rasu curcilor in CL. dam goluri numa din bulan sau faze fixe. nu legam 3 pase. ti se pare normal ?

nu ma intereseaza ce a facut rapidul la mioveni, ma intereseaza ce face Steaua la mioveni.

pana la una alta atat rapidul cat si Dinamo dau goluri si castiga meciuri intr-o maniera clara (cand castiga). noi facem egal sau tremuram pana in ultimu minut cu mioveniul.

sa plece ciobanul, sa vinda naibii echipa la unul care chiar vrea sa faca treaba. NU reclama la TV si alte tziganeli.

Forza Steaua !!!

foarte clar si Dinamo si rapid:)))))))) Dinamo a avut sansa: la 0-0 a scos Danciulescu de pe linia portii si stan a ratat singur cu portarul ,iar la 1-1 a fost faza aia cu 2 bari ale galatziului..,rapid,victorie clara? nu prea cred..a ratat guritza de 3 ori singur cu portarul si dupa a deskis rapid scoru din 11m inexistent ,asta e..

el_g07.10.2007 21:30

Aveti rabdare. Ganditi-va la Steaua ca la o echipa care cateva luni bune a fost bolnava..a zacut la pat ..pentru. ca ilustrul ''antrenor'' Hagi ar trebui sa si incerce norocul prin divizia c , pe urma pe la Urziceni..iar daca este bun dupa 6-7 ani la Steaua..pentru ca ..''antrenorul si omul' Hagi au distrus Steaua..oricum am incredere in noul antrenor FOOOORZZA Steaua :steag_steaua_ro:

CaTaLiNsm StElIsTu07.10.2007 21:33

Eu inteleg multe dar ceea ce vad mai nou ca se intampla pe acest site depaseste uneori ratiunea.Si cand spun asta ma refer la jignirile care se aduc de catre unul sau altul impotriva altora.Hai ca iti mai scapa o data,de doua ori ca te irita ideea cuiva dar nu asa...la fiecare care nu merge pe aceasi idee sa i-l jignesti spunandu-i intr-un fel sau altul.Cred ca ar trebui sa invatam sa respectam oamenii si sa criticam doar ideile lor iar administratorii acestui site sa faca ceva in acest sens.La unele articole vad pur si simplu comentarii care nu au nici o treaba cu articolul respectiv,unii preferand doar sa-si plateasca polite verbale cu cei care nu impartasesc aceleasi idei.Unii intradevar"sar calul"si vorbesc numai tampenii dar totusi nu cred ca ei trebuie jigniti pentru incapacitatea lor de a vedea lucrurile asa cum sunt.E doar parerea mea...

Cat despre meciul de azi...Multumit de victorie,in rest jocul nu prea ma multumit dar cum bine stim fotbalul se joaca pe goluri,spectacolul contand mai putin.Forza Steaua!

cornel-cluj07.10.2007 21:35

Cornel, aici discutam despre Steaua 2007 si jocul/rezultatul meciului cu Dacia Mioveni. Daca sustii ca jocul a fost prost, rezultatul injust si jucatorii petarde, nu-mi poti da exemplu generatia din 1986 ... asta a fost ideea lui Miaus.

Sigur ca ne raportam la o istorie pe care o avem in spate, dar Hagi din pacate nu mai poate sa joace (DIN PACATE PENTRU EL SE CREDE ANTRENOR). Asta e. Daca jocul nu v-a placut, astept solutii concrete, gen:

1. Sa plece Gigi Becali (cu care sunt de acord) si sa vina X (unde X = magnatul miliardar ucrainian **** ****, dati voi numele)

2. Sa plece Pedrazzini si sa vina antrenorul Y (unde Y = Mourinho liber de contract sau Ancelotti ca are probleme la Milan)

3. Sa plece "petardele" Ovidiu-Ceas-Petre si P Marin si sa vina Z (unde Z = Kaka, Robinho, R Carlos, Raul, Lampard, Messi, etc)

4. Sa plece suporterii CETATAENI si SAMANTARI si in locul lor sa vina fanii lui Liverpool sa cante you'll never walk alone

5. Sa plece Romania in Africa unde ii e locul si in locul ei sa isi mareasca teritoriul Germania sau Anglia si sa traim si noi intr-o tara civilizata cu un fotbal civilizat

etc etc etc ...

Pana atunci, e mai palpabila ideea lui Miaus cu siteul www.zerolaroiupetardelasteauaovpetreceas.ro sa-si dea cu pararea toti si toate focile si morsele cunoscatoare de fenomen ...

Eu n-am spus ca jocul din seara asta a fost injust. Nici nu ma hazardez sa dau solutii atata vreme cat clubul e condus (Dumnezeu stie pentru cat timp!) de un oligofren. Ce am vrut sa spun era ca atata timp cat traditia si istoria acestei echipe e prezenta in sufletul si memoria multor colegi de aici nu poate nimeni sa dea cu barda in ei sau sa faca ironii ieftine care nu-si au locul. In fond si la urma urmei TOTI de aici tinem cu Steaua, suntem suporterii ei, dar unii dintre noi au apucat si alte vremuri in care ne jucam ca-n curtea scolii cu echipe de genul celei din seara asta. Atat si nimic mai mult. In rest, discutii putem avea legate de jocul echipei. Sa traiesti!!!

danimarcu07.10.2007 21:36
Aveti rabdare. Ganditi-va la Steaua ca la o echipa care cateva luni bune a fost bolnava..a zacut la pat ..pentru. ca ilustrul ''antrenor'' Hagi ar trebui sa si incerce norocul prin divizia c , pe urma pe la Urziceni..iar daca este bun dupa 6-7 ani la Steaua..pentru ca ..''antrenorul si omul' Hagi au distrus Steaua..oricum am incredere in noul antrenor FOOOORZZA Steaua :steag_steaua_ro:

"Antrenorul" Oli a distrus Steaua,nu Hagi,ca Oli a readus la Steaua (dupa perioada Piturca)jocul de-a latul terenului...

Si tot Oli a adus la Steaua tactica" hai sa vedem cat putem juca fara sa tragem vreun sut spre poarta".I-a reusit bine tactica asta, detine si recordul...

cristian8607.10.2007 21:40
Apropo un pic off-topic asa pentru moderatori.

Le recomand acestora sa isi ia si domeniul www.amintireastelei.ro sau www.ceafostodataSTEAUA.ro,etc unde sa posteze tqr, armanovici, greeneyes,Tupac,etc si sa ne lase pe noi "prostovanii" sa postam aici la Steaua asta vie.

Ei sunt suporterii unei amintiri si nu inteleg ce cauta pe site-ul lui AFC Becali.Asadar moderatorii pe cand www.sitepentrusuporteriiamintiriirosalbastre.ro ?

Cred ca exagerezi.

Relativ la meciul din aceasta seara, o victorie meritata.

Este regretabil ca unii forumisti balacaresc jucatorii chiar si cand castiga, prin asta se apropie de jegul de finantator care otraveste ceea ce inseamna Steaua zilnic, cu ajutorul mass-mediei. Fratilor , oierul v-a mai intins o cursa, si se pare ati picat in ea.

Este cert ca unii jucatori nu au valoare de Steaua, dar oare unii suporteri au valoare de Steaua? Cei care au fost la Mioveni, cu siguranta da. Dar cei care injura jucatorii ? Exista moduri mult mai civilizate de a contesta jucatorii.

De ce contestam mediocritatea, dar ne complacem in ea?

Din pacate jucatori precum Marcel Raducanu, Iordanescu, Stoica, Boloni, Majearu, Belodedici, Lacatus, Hagi, Petrescu, Dumitrescu, si de ce nu chiar si Panduru, Prodan, Adrian Ilie, Galca, Rosu sau antrenori precum Stefan Covacs, Emerich Ienei , Anghel Iordanescu, Dumitriu nu cresc in copaci, iar la ce mizerie este in fotbalul romanesc si lipsa total de interes pentru viitorul lui, este o mare realizare ca Steaua este momentan pe locul 23 in clasamentul coeficientilor UEFA.

Si un al doilea aspect, un meci cu Mioveniul este un meci cu Mioveniul, nu unul cu Arsenal, este utopic sa crezi ca jucatorii vor putea sa aiba acelasi randament chiar si daca ar vrea, exista o uzura psihica dar si fizica dupa un efort intens.

Echipa este echipa, iar oierul este oierul, 2 entitati disjuncte. Sa nu le mai confundam.

RedStar07.10.2007 21:42

Ma doare capul la ce citesc pe aici...

Noroc cu Glenfiddich Special Reserve.

Miaus, radu, Andy, hai noroc si la mai mare.

predatorpulse707.10.2007 21:52

Incet mai baieti,ce naiba a ajuns forumul asta de ne certam pe toate tampeniile,ca doar nu suntem crapidist,catei sau alte animale din Liga 1.

Aveti cu totii putina dreptate,asa ca nu va mai umflati in pene aiurea. Da,Hagi nu este antrenor valoros si nici nu va fi atata timp cat nu va fi un bun pedagog si nu o va lua de jos ca orice tehnician normal.Da,Becali e un imbecil ca l-a umilit astfel pe Hagi si nu trebuia sa-l puna daca nu-l credea antrenor bun,si chiar daca facuse greseala trebuia sa-l dea afara si sa nu-i mai impuna jucatori in echipa. Da,Miaus are dreptate,numele lui pedrazzini trebuie scandat in Ghencea,nimeni nu i-a aratat nici un fel de sprijin,Becali il tine temporarar pentru ca nu are pe cine sa puna,suporterii nu prea au aratat ca tin la el asa ca eu zic ca ar fi frumos sa-i aratam ca il apreciem.

Dar sa vb putin si de meciul de azi. Orice s-ar zice Steaua a jucat mediocru pentru echipa pe care o vrem noi(si nu vb de lucruri d-astea irealizabile,gen 3-0 in fiecare meci),mijlocul nu exista in continuare,dar mi-a placut determinarea,chiar daca era pigmentata de stangaciile aferente unor jucatori lipsiti de valoare din curtea noastra(se stiu ei si ii stim si noi).

Si nu,nu am fost ajutati de arbitraj,ba chiar as spune ca mai trebuiau galbene pentru cotonogarii lui netoiu. La faza aia controversata,nu e fault la zaharia pentru ca si el era tinut si s-a intors sa ii ia fata celui de la mioveni,si a pus mana pe el tocmai ca sa il opreasca sa ii ia fata. Apoi faza urmatoare e penibila pentru ca ofsaid nu a fost dar berbecaru e vai de capul lui,a facut o greseala in ceea ce-l priveste pentru ca a ridicat mana,dar nu a fluierat,pentru ca si-a dat seama ca nu era ofsaid dar a ramas ca prostu cu mana ridicata iar taranii de la mioveni s-au oprit din cauza unui fluier din tribuna si mai ales datorita mainii ridicate a lui berbecaru,iar Victoras a inscris.

Deci eu nu consider ca am fost ajutati de arbitraj,e frustrarea cotonogarilor ca au pierdut in ultimul minut,in loc sa fi luat vreo 3-4 din timpul meciului,cate meritau pentru anti-jocul lor.

Nu stiu daca pedreazzini e un antrenor de perspectiva pentru Steaua,dar jocul e ceva mai bun si un mare plus la atitudine fata de echipa de vremea lui Hagi sau Olaroiu.

Si oameni buni,daca aveti dispute,folositi un limbaj civilizat,remember "intotdeauna superiori"

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dax4707.10.2007 21:59

Daca Iacob e super atacant, atunci astia din strainatate ar trebui sa fie 100000......000000000 super atacanti. A dat si el doua goluri din pozitii super excelente si gata, e super atacant. Hai sa fim seriosi. Parca ati fi toti prezentatori de televiziune unde totul e super mega super star.

Anul asta nu avem nimic super bun la echipa, poate doar portarul Zapata, singurul care e constant in a-si indeplini obligatiunile.

Important e faptul ca fara Nicolita Steaua a jucat mult mai bine. Intr-adevar, si adversarul a fost foarte slab, dar totusi, se vede ca e un pas inainte. Ca nu prea reusim sa inscriem decat in situatii echivalente cu poarta goala e alta treaba. Poate le cumpara Gigi gps uri sa vada si ei unde trebuie sa trimita mingea ca sa dea goluri, mai ales pentru mister Badea. Ma bucur ca si-a revenit Cristocea. Dar ii mai trebuie meciuri.

Am castigat 3 puncte, cu mare noroc, si cu asta basta. becalul poate visa la recucerirea Sevilliei, iar circul acestui campionat isi continua cursul.

grizzly07.10.2007 22:09

a fost totusi un meci in care am luat gol la singura faza in care puteam lua, si unul in care atunci cand ne-am pus pe adversari i-am bagat cu totul in careu. eu zic ca e spre bine. numai sa continuam in acelasi mod. sper sa avansam si sa construim pe jocul din asta seara. pentru ca azi am vazut ceva ce nu am vazut de mult. Steaua a dominat. bineinteles, petardele alea de la mioveni, dar a dominat. e un inceput, zic eu.

ghuru07.10.2007 22:17
Da,Miaus are dreptate,numele lui pedrazzini trebuie scandat in Ghencea,nimeni nu i-a aratat nici un fel de sprijin,Becali il tine temporarar pentru ca nu are pe cine sa puna,suporterii nu prea au aratat ca tin la el asa ca eu zic ca ar fi frumos sa-i aratam ca il apreciem.

Poate e greu de pronuntat ... sau de citit .

Orice s-ar zice Steaua a jucat mediocru pentru echipa pe care o vrem noi(si nu vb de lucruri d-astea irealizabile,gen 3-0 in fiecare meci),mijlocul nu exista in continuare,dar mi-a placut determinarea,chiar daca era pigmentata de stangaciile aferente unor jucatori lipsiti de valoare din curtea noastra(se stiu ei si ii stim si noi).

Right!!

Deci eu nu consider ca am fost ajutati de arbitraj,e frustrarea cotonogarilor ca au pierdut in ultimul minut,in loc sa fi luat vreo 3-4 din timpul meciului,cate meritau pentru anti-jocul lor.

O echipa de stupizi ... Nu au jucat nimic. S-au preocupat mai mult sa strice jocul Stelei - si fotbalul in general - decat sa lege si ei ceva. Si au impresia c-au pierdut din cauza arbitrajului ... si al ghinionului. Din pacate nu e singura de acest gen din Liga.

Probabil e frustrant si nebenefic pentru jucatorii Stelei sa joace impotriva unor asemenea echipe.

Intotdeauna superiori.

viali1707.10.2007 22:23

Off topic(Nu ca mai conteaza ca probabil toata lumea doarme in Romania la ora asta)

Tocmai am urmarit meciul cu Arsenal (chiar dupa meciul cu Dacia) si tre sa spun ca avem aparare de Champions League, spun asta in special pentru ca am jucat cu o rezervele pe post de fundasi centrali, in acelasi timp trebuie sa recunosc chiar daca nu imi prea place Oviudiu Petre are un rol important in aceasta aparare

Revenind la meciul de azi eu zic ca am jucat destul de bine(chiar daca articolul din Prosport zice Iacob si doar atat- ma tot intreb daca Iacob a dat doua goluri si a ratat alte ocazii tot el si-a dat pasele sau cum a ajuns mingea la el daca ceilalti nu au existat)

Tre sa recunosc ca in timpul meciului i-am "urat de bine" lui Iacob(mai ales ca tot el a ratat si cu Arsenal) dupa ratari dar pana la urma a iesit cum trebuie si chiar daca mai rateaza cred ca e solutia cea mai buna in atac

Plus Emeghara imi place

Cred ca arbitru totusi a fluierat in momentul golului 2 crezand ca e offside si dupa ce s-a uitat la asistent si-a dat seama ca a s-a grabit si a validat golul (spun asta pentru ca a ridicat mana ca si cum ar indicat lovitura libera in acelasi timp in care se aude fluierul) oricum era greseala lui daca fluiera asa ca golul tot valid e

ghuru07.10.2007 22:26
Daca Iacob e super atacant, atunci astia din strainatate ar trebui sa fie 100000......000000000 super atacanti. A dat si el doua goluri din pozitii super excelente si gata, e super atacant. Hai sa fim seriosi. Parca ati fi toti prezentatori de televiziune unde totul e super mega super star.

Anul asta nu avem nimic super bun la echipa, poate doar portarul Zapata, singurul care e constant in a-si indeplini obligatiunile.

Nu stiu cum sa zic, dar e cam greu pentru un varf sa ajunga in pozitiile alea superexcelente. Asta tine de valoarea lui.

Iar Iacob isi creaza asemenea pozitii si impotriva Arsenalului, si impotriva Mioveniului. Si asta in conditiile in care mijlocul Stelei e cam varza.

viali1707.10.2007 22:34

Si inca ceva:

SUPER ATMOSFERA (cu Arsenal)chiar daca stadionul a fost jumate gol

no_problem07.10.2007 22:58

Ati uitat bucuria ba....prea o ardeti aiurea.

Steaua e TOTUL

Joga Bonito07.10.2007 23:05

Scurt frate, Iacob e varza, sunt 15000 de pusti in toata Romania mai rapizi si mai tehnici decat personajul asta.

pentru ratarea din meciul cu Arsenal nu o sa-l uit toata viata, aveam sansa sa ne calificam in optimi, sa intram in istorie! Sa mai umilim inca din noua Crapidul si Dinam0 , dc era nevoie...

Asa ca nu-l mai laudati, ca iar rateaza din 2m :P

hypno07.10.2007 23:25

"Daca vom juca așa, o sã luam sase puncte cu Sevilla.

Cre ca ciobanu' s-a uitat la alt meci.

Per ansamblu bine ca am castigat, aveam nevoie de puncte.

Jocul a fost de rahat, mult sub pretentiile unei echipe care vrea sa se califice in primavara europeana.

Un plus este eliminarea lui Ov. Petre care astfel nu va mai juca 1-2 meciuri ... :))

Forza Steaua !!!

qnzny8108.10.2007 05:27
pai ce nu e adevarat ? nu joaca ca un ceas Ovidiu Petre ? ca un ceas stricat ? :))))

LOOOOOLLLLLL :)))))))))))))))) MISTO

George Stan08.10.2007 05:49

Felicitari suporterilor. La inaltime din toate punctele de vedere: steaguri mari si multe, prestatie vocala excelenta, m-ati facut mandru. Steaua sunteti voi.

«145678»