Incet mai baieti,ce naiba a ajuns forumul asta de ne certam pe toate tampeniile,ca doar nu suntem crapidist,catei sau alte animale din Liga 1.
Aveti cu totii putina dreptate,asa ca nu va mai umflati in pene aiurea. Da,Hagi nu este antrenor valoros si nici nu va fi atata timp cat nu va fi un bun pedagog si nu o va lua de jos ca orice tehnician normal.Da,Becali e un imbecil ca l-a umilit astfel pe Hagi si nu trebuia sa-l puna daca nu-l credea antrenor bun,si chiar daca facuse greseala trebuia sa-l dea afara si sa nu-i mai impuna jucatori in echipa. Da,Miaus are dreptate,numele lui pedrazzini trebuie scandat in Ghencea,nimeni nu i-a aratat nici un fel de sprijin,Becali il tine temporarar pentru ca nu are pe cine sa puna,suporterii nu prea au aratat ca tin la el asa ca eu zic ca ar fi frumos sa-i aratam ca il apreciem.
Dar sa vb putin si de meciul de azi. Orice s-ar zice Steaua a jucat mediocru pentru echipa pe care o vrem noi(si nu vb de lucruri d-astea irealizabile,gen 3-0 in fiecare meci),mijlocul nu exista in continuare,dar mi-a placut determinarea,chiar daca era pigmentata de stangaciile aferente unor jucatori lipsiti de valoare din curtea noastra(se stiu ei si ii stim si noi).
Si nu,nu am fost ajutati de arbitraj,ba chiar as spune ca mai trebuiau galbene pentru cotonogarii lui netoiu. La faza aia controversata,nu e fault la zaharia pentru ca si el era tinut si s-a intors sa ii ia fata celui de la mioveni,si a pus mana pe el tocmai ca sa il opreasca sa ii ia fata. Apoi faza urmatoare e penibila pentru ca ofsaid nu a fost dar berbecaru e vai de capul lui,a facut o greseala in ceea ce-l priveste pentru ca a ridicat mana,dar nu a fluierat,pentru ca si-a dat seama ca nu era ofsaid dar a ramas ca prostu cu mana ridicata iar taranii de la mioveni s-au oprit din cauza unui fluier din tribuna si mai ales datorita mainii ridicate a lui berbecaru,iar Victoras a inscris.
Deci eu nu consider ca am fost ajutati de arbitraj,e frustrarea cotonogarilor ca au pierdut in ultimul minut,in loc sa fi luat vreo 3-4 din timpul meciului,cate meritau pentru anti-jocul lor.
Nu stiu daca pedreazzini e un antrenor de perspectiva pentru Steaua,dar jocul e ceva mai bun si un mare plus la atitudine fata de echipa de vremea lui Hagi sau Olaroiu.
Si oameni buni,daca aveti dispute,folositi un limbaj civilizat,remember "intotdeauna superiori"
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.