FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dacia Mioveni - Steaua 1 - 2

«1678»
lupi08.10.2007 19:29

problema cu jucatorii nostri e ca nu sunt constanti.Iacob acu 3 zile era injurat acum e adulat.are o certa valoare insa fotbalistii romani sunt inconstanti.asa ca nu trebuie injurati dupa un meci slab si nici adulati dupa un meci bun...de aceea Iacob nu e in Anglia undeva..pentru ca e inconstant..2 meciuri slabe..1 bun...ori in fotbalu mare trebuie 3 meciuri bune si 1 slab...asta e Romania

cargobot08.10.2007 21:27

Pana acum vad ca (,) jucatorii cu cele mai mari note sunt Zapata, Golanski si Emeghara...intr-adevar buni si constanti, n-am ce zice. :D

FORZA Steaua. :steag_steaua_ro:

ghuru08.10.2007 23:55
Parca ai gandit cu picioarele...Ce e rau in ceea ce a scris Tolontan? Hai, lumineaza-ne!

In primul rand exprimari de genul "centrãri eroice și de respingeri inteligente" nu reflecta nici pe departe ceea ce s-a intamplat la Mioveni. Par niste automatisme de prost gust pe care redactorii sportivi le plaseaza aleator in articolele lor, potrivite mai degraba in manualele de istorie din scoala generala.

In al doilea rand, ANTRENORUL Hagi arata mai degraba ca jucatorul Mioveniului care simula o accidentare si pe care Iacob a incercat sa-l scoata in afara terenului (impreuna cu echipa medicala) cu 2-3 minute inainte de a marca al doilea gol. Hagi ar trebui mai intai sa preia o echipa gen Corvinul Hunedoara (de acolo a plecat Mircea Lucescu) sau Sportul Studentesc, Unirea Urziceni (ma gandesc la Dan Petrescu) daca vrea sa devina antrenor si nu sa aiba pretentii de la Fecali sa-i dea echipa care sa castige Liga Campionilor iar el sa-si insuseasca meritele... Si asta dupa ce IMPUNE el la echipa petarde gen Neaga si (?)Plesan.

undeshila09.10.2007 06:54
Sa-ti mai explic ceva: daca revad finala din 86... nu am nicio urma de emotie in suflet, pentru ca asa era pe atunci, nu? Plus ca a fost si bulan 80% din cupa aia...

Eu am emotii cand revad episoade de genu Kiev ( Du-te Dica!!!! Du-te!!!!!) sau cand il vad pe pustiul ala de la Betis plangand in tribuna, in timp ce Steaua ii executa fara mila echipa favorita.

Cand revad rezumatul de la Kiev cu comentariul euforic la golurile Stelei cad sub masa.

Stii si de ce? Pentru ca Steaua pentru mie o sa fie tot timpul "originala" si o sa ma bucur pentru orice victorie si o sa imi dau pumni in cap la oricare din infrangeri...

Va astept, inapoi, bravi suporteri ai Stelei din perioada comunista, sa reveniti pe cand Steaua o sa fie la fel ca cea din `86. Ok?

cred ca ai exprimat perfect ceea ce simt si eu , si ceea ce probabil simt mii de alti suporteri ... desi trofeul cucerit in 86 este un moment de mandrie fata de restul , nu poate aduce ACUM mai multa bucurie decat celebrul "du-te Dica , du-te !!!! " Si acuma mi se zbarleste pielea cand am citit comentariul tau , inchipuie-ti ce-a fost in momentul in care am trait live senzatiile respective ...

cred ca-i astepti degeaba sa revina pe cei care tin cu Steaua 86 , n-o sa mai fie niciodata asa ... asta nu inseamna ca nu trebuie sa mai sustinem echipa ... cum nu inseamna ca nu trebuie sa mai sustinem echipa atata timp cat este finantator fecali ... Steaua TREBUIE SUSTINUTA INDIFERENT DE FINANTATOR, INDIFERENT DE ANUL IN CARE NE AFLAM , INDIFERENT DE JUCATORII AFLATI PE TEREN , voi cand strigati "FORZA Steaua" aveti impresia ca strigati forza fecali ? NU cred! Si atunci ?

in rest , prea mult pathos ... prea multa ura pentru un jucator care are un meci mai slab , prea multe injurii ... pai 90% din cei de aici l-au desfiintat pe Iacob dupa ratarea din meciul cu arsenal , acuma ca ne-a scos din rahat ce faceti ? jumate din aia zic saru`mana , jumate c-a avut bulan .... si eu m-am numarat printre cei care l-au trecut pe la icoane dupa ratarea monumentala din meciul cu arsenal , dar in timpul meciului si atat , dupa DOAR MA OFTICAM , nu-l faceam nulitate , nu-l dadeam la buzau , nu-l scoteam din echipa ca o masea stricata , un jucator trebuie trebuie analizat la modul asta drastic dupa mult mai multe meciuri , dupa ce dovedeste in mod CONSTANT ca e petarda , etc. Cu Ovidiu 'ceas' Petre sunt de acord cu multi care-l critica , dar nu pot sa fiu de acord cu demonizarea unor jucatori dupa 1 sau 2 meciuri.

il_scorpio09.10.2007 12:01

Tampitul de cioban vrea sa-l ia pe Blay de la Dinamo. Simt ca innebunesc....de-abia astept o formatie cu blay, Ovidiu Petre, surdu, zaharia si de ce nu Baciu si Petre Marin simultan. Cred ca am avea un apetit ofensiv extraordinar si o aparare dementiala.

yo_marius_xxx09.10.2007 14:15
In al doilea rand, ANTRENORUL Hagi arata mai degraba ca jucatorul Mioveniului care simula o accidentare si pe care Iacob a incercat sa-l scoata in afara terenului (impreuna cu echipa medicala) cu 2-3 minute inainte de a marca al doilea gol. Hagi ar trebui mai intai sa preia o echipa gen Corvinul Hunedoara (de acolo a plecat Mircea Lucescu) sau Sportul Studentesc, Unirea Urziceni (ma gandesc la Dan Petrescu) daca vrea sa devina antrenor si nu sa aiba pretentii de la Fecali sa-i dea echipa care sa castige Liga Campionilor iar el sa-si insuseasca meritele... Si asta dupa ce IMPUNE el la echipa petarde gen Neaga si (?)Plesan.

daca tot esti la capitolul "iluminare" am si eu o intrebare: ce echipa a antrenat mourinho inainte de porto???

tu,sincer acuma, chiar crezi ca pentru a fi un antrenor de valoare trebuie NEAPARAT sa preiei o echipa mica cu care sa ai rezultate????

daca asta e conditia atunci m-am linistit!!! avem atatia antrenori in B la echipe mici incat in curand toate echipele mari din europa vor fi antrenate de romani!!

ghuru09.10.2007 15:15

In perioada in care s-a specializat in metodologii sportive Murinho a stat langa taicasu la F.C.Rio Ave unde acesta era antrenor. Apoi a antrenat cateva echipe de liceu, a facut parte din stuff-ul tehnic la Vitoria de Setubal. In fotbalul mare a intrat ca translator pentru Bobby Robson la Sprting, FC Porto si la FC Barcelona. Dupa despartirea Barcelonei de Robson a lucrat cu inlocuitorul acestuia, Louis van Gaal, implicandu-se in mod activ managementul tehnic. Asta l-a propulsat ca antrenor pentru FC Barcelona B.

Apoi a urmat o perioada de un an la Benfica ca antrenor secund, apoi antrenor principal la Uniao de Leiria, unde a obtinul cea mai buna performanta din istoria clubului - locul 5 in campionat.

A preluat Porto in 2002, Chelsea in 2004.

Ceea ce a facut Murinho iniante de a prelua Porto se aseamana foarte mult cu ceea ce a facut Massimo Pedrazzini inainte de a prelua Steaua.

1991-1996 AC Milan (antr. la grupele de juniori);

1996-1997 Internazionale Milano (antr. U18/19);

1997-1998 Pro Sesto Calcio (antr. tineret);

1998-2000 Internazionale Milano (antr. juniori U 17, U18/19, antr. coordonator al Centrului de juniori); 2000-2001 Internazionale Milano / Serie A (secund al lui Marcelo Lippi);

2001-2002 Hellas Verona (antr. tineret U20);

2002-2003 Monza/C2 (antr. principal);

2004-2005 Steaua (antrenor secund)

(vezi http://fotbal.totalh.com/?p=162)

Lucescu jr. pare a urma oarecum acelasi tipar. Probabil si-a dat seama ca pentru a ajunge un antrenor cu pretentii are nevoie de rabdare si multa munca.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.

andyro09.10.2007 15:33
Hagi ar trebui mai intai sa preia o echipa gen Corvinul Hunedoara (de acolo a plecat Mircea Lucescu) sau Sportul Studentesc, Unirea Urziceni (ma gandesc la Dan Petrescu) daca vrea sa devina antrenor si nu sa aiba pretentii de la Fecali sa-i dea echipa care sa castige Liga Campionilor iar el sa-si insuseasca meritele... Si asta dupa ce IMPUNE el la echipa petarde gen Neaga si (?)Plesan.

Pretentii de la Becali sa-i dea echipa ? Ce pretentii a avut Hagi stimabile, sau stii ceva mai mult decat noi? A cerut 5 jucatori ca sa i se acopere posturile deficitare, i s-au adus vreo 2-3 buni si alti 15 care sa bata tusa. Nu zic neaparat ca achizitiile au fost proaste, dar de aici si pana la "Hagi a avut pretentii sa i se dea echipa cu care sa castige Liga Campionilor" e distanta mare. Si chiar si cei care i-au fost adusi jucau doar daca visa noaptea prea-fericitul.

Sa-si insuseasca meritele. Ce merite si-a insusit Hagi cat a fost antrenor, pentru simpla mea curiozitate. Macar 3 exemple, ca sa ma lamuresc si eu de unde trage maria-voastra concluziile atate de obiective care au aparut pe aici.

Bine ca n-a impus Becali nici o petarda la echipa, si le-a impus Hagi. Tu te auzi cand vorbesti ? Plesan petarda ? Bine ca avem acum pe cineva in locul lui Plesan. Bine ca Surdu nu e petarda, Nicolita nu e petarda, Lovin nu e petarda, si e Plesan petarda, care a jucat in 3 meciuri, impus de Hagi.

Si ca sa nu reiau polemica cu bunii mei prieteni, poate Hagi a fost antrenor sau poate nu. Poate ar fi avut rezultate, sau poate nu. Da' cand vad tot Gheorghe cu branza printre dinti emitand pareri despre ce javra de om(de om, nu de antrenor) e Hagi cand incearca el sa-si insuseasca meritele, mi-e rusine ca am ceva in comun cu astfel de specimene.

Miaus09.10.2007 15:56

Eu atat am de adaugat:

Daca Hagi nu a cerut jucatorii aia cine i-a adus?

Jiji, pai cum s-a bagat Jiji peste Hagi? Pai coloana aia vertebrala a lui Hagi unde era?

Aha, am inteles.

«1678»