FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Arsenal 0 - 1

«1456789»
alexandra_superSTELISTA02.10.2007 21:20

Citind majoritatea comentariilor voastre am impresia ca acest site a fost creat numai ca sa va certati intre voi! Toata lumea are ceva d comentat cu privinta la jocul Stelei.De acord nu toti su jucat bine, dar cred ca din 11 jucatori, macar 1 a fost cu adevarat p teren! Trebuie sa recunoastem ca echipa a jucat bine pana la gol! Oare noi nu putem decat sa criticam? Imi pare atat d rau de ce s-a ales d Steaua si d suporterii ei! Am ajuns sa nu mai mergem p teren din cauza lui Becali! Penibil!!!!! Credeti ca atitudinea asta il va schimba p Becali? Nu demonstram decat ca suntem ca el- ranchiunosi! Pacat! trebuie sa existe macar un jucator datorita caruia sa spunem ca suntem mandri ca suntem suporterii Stelei! Sau nu? Sper doar sa ne revenim! Steaua are nevoie d noi! Chiar si jucatorii care sunt p teren numai pentru. bani! :(

malasorte1302.10.2007 21:20
Pacat, pacat...

sigur ca e o diferenta de valoare fara comentarii. Dar echipa astazi a muncit si s-a daruit. A luptat si chiar daca am pierdut si sunt trist... am un iz de multumire.

Baciu intr-adevar s-a autodepasit, Petre Marin si Emeghara mi-au placut foarte mult.

la polul opus... Neaga si in special Iacob.

cu putin noroc am fi reusit un 0-0. Asta e.

Felicitari echipei si acelor suporteri care au lasat prostiile acasa si au mers pe stadion si au incurajat echipa!

Cu MULT noroc am fi reusit un 0-0, cu putin noroc insa reuseam un 1-1 !!! :))

Joga Bonito02.10.2007 21:20
nam avut mijlocasi pa teren , lipseste playmakerul , nu e nevoit sa faca ov Petre constructia ,dar un mijlocas bun o face si pasta chit ca e el si defensiv, dar Ov. Petre dupa parerea mea nu e de Steaua cand face o schimbare de directie zici ca se rupe, bine recupereeaza si dupaia????

jucatori ca Fabregas nu cresc in copac... asemenea jucatori sunt rari ... Steaua nu are rost sa caute ca nu gaseste, doar sa ne rugam ca isi revine Plesan...

@DanStan: ai dreptate, se puneau pe 2 randuri si se aparau non-stop... Inter le dadea 5-0...Cred ca ar fi marcat si Chivu :D , Barca 4, Milan 2 cu noroc....

Jony_stelist02.10.2007 21:21

@Lari : si cam care ar fi adversarii externi?? avem asa ceva??? Cea mai mare satisfactie e cand iti invingi adversarul, cel cu care te bati, peste care vrei sa fi mereu superior, de asta am supus ce am spus.Momentan Steaua nu stiu daca are un adversar pe plan european.

Acu hai ca am vorbit cam mult despre asta, era o simpla opinie, proasta, buna mi-o asum.

Steaua a jucat putin mai bine, se vede un progres in joc, dar parca atunci cand vroiau englezii navaleau peste noi si din propriul 20 nu mai ieseam.Am avut si momente bune si chiar foare bune(dupa intrarea lui Iacob), o mare sansa(Iacob), dar nu a fost sa fie, oricum in istorie ramane Steaua-Arsena 0-1, sper macar Cupa UEFA.

Oricum mi-au placut azi Baciu, Zapata, Petre Marin si Ovidiu Petre

yo_marius_xxx02.10.2007 21:21

cam asta e valoarea echipei....

oricum felicitari "maxime" (daca se poate spune asa..) pentru Baciu,rada,zapata,p.Marin si chiar ov.Petre.....(hmmmmm...5 din 11-oare de asta a pierdut Steaua azi??)

Ovidiu_IASHI_Steaua02.10.2007 21:22

MANDRU MANDRU MANDRU de 1000 de ori MANDRU ca sunt stelist!!! fular-campionii Si totusi...cat timp va mai trebui sa fiu mandru pentru un joc absolut eroic, aproape castigat cu ceva mai mult noroc....iar pana la final ...pierdut! Cand voi fi si eu mandru pentru victorii? UNDE sunt cei 10 milioane care trebuiau investiti in echipa? Unde e ''ajutorul divin'' invocat de criminalul de fecali!

Pana cand nu se va schimba RADICAL ceva la nivel de conducere vom merge la fel...pacat!

BRAVO BAIETI! Multa daruire...

FORZA Steaua

dr.adrian902.10.2007 21:23

sper ca Adi Ilie sia dat seama ca avem nevoie neaparat de Bogdan Stancu in atac. caci suntem prea moi prea inceti si previzibili.

despre Badea si Iacob : nu putem sa le cerem sa fie sageti sa nu uitam ca au fost accidentati si abia au revenit

noapte buna

yo_marius_xxx02.10.2007 21:24
Citind majoritatea comentariilor voastre am impresia ca acest site a fost creat numai ca sa va certati intre voi! Toata lumea are ceva d comentat cu privinta la jocul Stelei

pai cam de asta e forumul asta....sa comentam!!! :)))

Roxana_2302.10.2007 21:24

Deci .. Ov. Petre e pus in teren sa distruga atacurile adversarilor si sa'i paseze ( in meciul asta ) lui Dica, Neaga sau Surdu .. asta e sarcina lui si .. cam atat poate el, nu poti sa'l compari pe el cu Gattuso .. :)) e blasfemie pe bune ..

lucvald-1902 Doar ca eu nu ma pricep nici la una nici la cealalta :P

dr.adrian902.10.2007 21:25

Tehnicianul care a câstigat Cupa Campionilor Europeni cu echipa din Ghencea, Emeric Ienei, a criticat evolutia elevilor lui Massimo Pedrazzini. "Steaua de astazi este sub valoarea echipei de anul trecut sau a celei din urma cu doi ani. Jucatorii s-au zbatut mult, dar nu suntem suficient de buni ca s-o batem pe Arsenal. Mijlocul terenului a fost sub asteptari, câte faze de gol au creat? Steaua nu are jocul coerent din urma cu doua sezoane, nu mai are aceeasi exprimare si a disparut posesia progresiva catre poarta", a declarat Ienei, care a antrenat ultima oara formatia din Ghencea în anul 1999, reusind sa câstige ultima Cupa a României aflata în vitrina ros-albastrilor.

de asta trebuie sa vina Stancu

alexblaja02.10.2007 21:26

Nu sunt suparat...atata putem in momentul de fata! Oricum, daca am vedea ce am vazut in seara asta pe teren la Steaua si in campionat, am spulbera echipele "mici" si am bate la 1-2 goluri diferenta echipele "mari". Pedrazzini merita din punctul meu de vedere toate felicitarile.

Ceea ce ma doare insa pe mine cel mai tare este ca atata timp cat este Becali patron la aceasta echipa noi nu vom putea spera la mai mult, cel putin nu in Champions League. Atata timp cat va fi la Steaua Becali nu vom putea vedea altceva. Azi mergeam cu masina pe Bulevardul Garii Obor si ma gandeam la meciul din seara asta. M-am oprit la un moment dat la un semafor si am vazut mecla lui Jiji pe un banner. Zic: "ce naiba, ma, chiar asa obsedat am ajuns de asta, am inceput sa-i vad fata peste tot? " M-am uitat mai bine, nu aveam o halucinatie, era sediul PNG sector 2. Groaznic, am vazut asta chiar in ziua meciului cu Arsenal, mi-a stricat toata ziua.

In rest, comentatorii de la Pro mananca rahat, ca intotdeauna:

Zapata a luftat cand a respins mingea din zbor cu piciorul iar 3 dintre jucatorii transferati la Arsenal anul asta, Flamini si nu mai stiu care 2 au costat cat Eme si nu stiu care 2 de la noi, adica Costi Copanu sugera ca de ce nu i-am luat noi p-aia. Bai, Copane, te-ai gandit ca aia nu ar fi venit in veci in Romania, ca stateau bine merci de unde au plecat la Arsenal? Pe ce salarii joaca ei la Arsenal ar fi bine de stiut, ca pe ei asta ii doare mai mult!

Oare cand o sa avem si noi o conducere profesionista si nu una care viseaza ma-sa ca da gol sfantul Anton sau ce mama dracului a visat mama lu' ala de zice ca e "finantator" azi-noapte?

Bine, nici cu astia de la UEFA nu mi-e rusina. Cica: ...Zapata, the only non-Romanian in the Steaua side." Ba, da Emeghara asta e roman verde, bai baieti!

steaua nr102.10.2007 21:28

Comentatori mai idioti,cretini si alte sinonime nu am vazut de cand ma stiu.

Nu stiu de ce comenteaza meciurile Stelei cei care sunt clar impotriva Stelei.

Mai aveam putin si crapam de nervi cand ii auzeam pe boii aia.

Aia nu sunt doar impotriva Stelei,sunt impotriva fotbalului romanesc pe care e clar il disconsidera.

FELICITARI ECHIPEI se vede ca se poate.

Tineti-o tot asa!

Steaua!

INTODEAUNA CAMPIONI

INTODEAUNA DEASUPRA TUTUROR

zloty02.10.2007 21:28
jucatori ca Fabregas nu cresc in copac... asemenea jucatori sunt rari ... Steaua nu are rost sa caute ca nu gaseste, doar sa ne rugam ca isi revine Plesan...

@DanStan: ai dreptate, se puneau pe 2 randuri si se aparau non-stop... Inter le dadea 5-0...Cred ca ar fi marcat si Chivu :D , Barca 4, Milan 2 cu noroc....

a deci ce zici tu e ca nici nu trebuie sa cautam a?? la cuplurile profesioniste se cresc jucatori pentru anumite posturi ,la noi nu ,bicfalvi cred ca poate fi o solutie ,poate si Alexandru Iacob ,dar au nevoie de meciuri in picioare,fabregas are 20 si joaca de la 15 , de meciuri in picioare au tineri fotrbalisti

alexandra_superSTELISTA02.10.2007 21:28
pai cam de asta e forumul asta....sa comentam!!! :)))

una e comentatul si altceva cearta si jicnirile! ;);)

yo_marius_xxx02.10.2007 21:30
Nu sunt suparat...atata putem in momentul de fata! Oricum, daca am vedea ce am vazut in seara asta pe teren la Steaua si in campionat, am spulbera echipele "mici" si am bate la 1-2 goluri diferenta echipele "mari". Pedrazzini merita din punctul meu de vedere toate felicitarile.

cu totul de acord...chiar asa e si m-as bucura sincer sa jucam asa si in campionat.....si cu putin noroc sa prindem locul 3 (mi se pare evident ca suntem peste slavia) si sa vedem ce va fi in februarie in UEFA!!

armin02.10.2007 21:32

1. Daca pierdeam cu 4-0 nu eram asa de suparat !

2. Iacob si Neaga, fu** off ! Nu meritati sa jucati la Steaua.

3. Felicitari tuturor, inclusiv Massimo, exclus cei de la pct.2

4. Eu personal, jucam cu Cristocea in locul lui Neaga.

greenyes02.10.2007 21:34
a deci ce zici tu e ca nici nu trebuie sa cautam a?? la cuplurile profesioniste se cresc jucatori pentru anumite posturi ,la noi nu ,bicfalvi cred ca poate fi o solutie ,poate si Alexandru Iacob ,dar au nevoie de meciuri in picioare,fabregas are 20 si joaca de la 15 , de meciuri in picioare au tineri fotrbalisti

Ei l au dat pe Ochirosii la "rodat", de parca e plina echipa de alde Messi si nu mai era loc si pentru el, dehh, "stana"...pardon club profesionist!!!!

DanStan02.10.2007 21:36

Ai vazut meciul cu Sevilla ?

Joga Bonito02.10.2007 21:36
4. Eu personal, jucam cu Cristocea in locul lui Neaga.

A "latrat" oligofrenul, stai linistit.... Crezi ca Pedrazzini nu ar fi jucat cu Zaharia si Cristocea?

Sa nu credeti vrajeala de declaratie a gunoiului...

Joga Bonito02.10.2007 21:37
Ai vazut meciul cu Sevilla ?

1. Ai vazut primul gol?

2. Ai studiat psihologia?

malasorte1302.10.2007 21:39

Becaliotu' ne-a vazut cu posesie 67%... no comment.

Din nou Jiji l-a laudat pe Ov.Petre... cu atat mai mult o sa fie injurat... pacat, sincer.

DanStan02.10.2007 21:40
1. Ai vazut primul gol?

2. Ai studiat psihologia?

Nu, psihokinezia. Iti spun alta data ce-i aia.

Vezi ca Arsenal e totusi o echipa de contraatac. Aia stiu sa joace cel mai bine. Si aia ar fi jucat daca intalneau o echipa de calibrul lor.

elika02.10.2007 21:40

Baciu cel mai bun jucator de pe teren Neaga cu surdu nu isi gaseau locurile nu se poate asa :unsure: aveam pretentii de Liga Campionilor pei cum se poate asa ceva........... incet incet Jiji face vrea si o sa distruga Steaua ma doare sufletul cand spun asa dar Steaua nu mai este ce era

zloty02.10.2007 21:41
Ei l au dat pe Ochirosii la "rodat", de parca e plina echipa de alde Messi si nu mai era loc si pentru el, dehh, "stana"...pardon club profesionist!!!!

ei vezi asta e arsenal club cu pretentzi europene isi permite sa sacrifice cateva sezoane sasi faca echipa ,la noi se face totu pripit in graba ,neprofesionist eu cred ca Iacob si cu Ochirosii ar fi avut loc la prima echipa ,in schimb lui Tudose ia priit imprumutu

dani orastie02.10.2007 21:44

lupta Steaua pentru noi! Forta Steaua fular-campionii fularsteau2

«1456789»