Nu sunt suparat...atata putem in momentul de fata! Oricum, daca am vedea ce am vazut in seara asta pe teren la Steaua si in campionat, am spulbera echipele "mici" si am bate la 1-2 goluri diferenta echipele "mari". Pedrazzini merita din punctul meu de vedere toate felicitarile.
Ceea ce ma doare insa pe mine cel mai tare este ca atata timp cat este Becali patron la aceasta echipa noi nu vom putea spera la mai mult, cel putin nu in Champions League. Atata timp cat va fi la Steaua Becali nu vom putea vedea altceva. Azi mergeam cu masina pe Bulevardul Garii Obor si ma gandeam la meciul din seara asta. M-am oprit la un moment dat la un semafor si am vazut mecla lui Jiji pe un banner. Zic: "ce naiba, ma, chiar asa obsedat am ajuns de asta, am inceput sa-i vad fata peste tot? " M-am uitat mai bine, nu aveam o halucinatie, era sediul PNG sector 2. Groaznic, am vazut asta chiar in ziua meciului cu Arsenal, mi-a stricat toata ziua.
In rest, comentatorii de la Pro mananca rahat, ca intotdeauna:
Zapata a luftat cand a respins mingea din zbor cu piciorul iar 3 dintre jucatorii transferati la Arsenal anul asta, Flamini si nu mai stiu care 2 au costat cat Eme si nu stiu care 2 de la noi, adica Costi Copanu sugera ca de ce nu i-am luat noi p-aia. Bai, Copane, te-ai gandit ca aia nu ar fi venit in veci in Romania, ca stateau bine merci de unde au plecat la Arsenal? Pe ce salarii joaca ei la Arsenal ar fi bine de stiut, ca pe ei asta ii doare mai mult!
Oare cand o sa avem si noi o conducere profesionista si nu una care viseaza ma-sa ca da gol sfantul Anton sau ce mama dracului a visat mama lu' ala de zice ca e "finantator" azi-noapte?
Bine, nici cu astia de la UEFA nu mi-e rusina. Cica: ...Zapata, the only non-Romanian in the Steaua side." Ba, da Emeghara asta e roman verde, bai baieti!