FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Arsenal 0 - 1

«1239»
fcsteaua.ro02.10.2007 16:09

Steaua: Zapata - Petre Marin, Baciu, Rada, Emeghara - Ovidiu Petre - Nicolita, Dica, Neaga, Surdu - Vali Badea.

Antrenor: Massimo Pedrazzini

Arsenal: Almunia - Eboue, Senderos, Toure, Clichy - Sagna, Hleb, Flamini, Fabregas - Adebayor, Van Persie.

Antrenor: Arsene Wenger

Steaua a fost invinsa la limita de Arsenal Londra intr-un meci contand pentru grupa H a Ligii Campionilor.

In minutul 72 Iacob scapa singur cu portarul dar executia acestui lasa de dorit si irosim sansa deschiderii scorului.

In minutul 76 Van Persie (Arsenal) inscrie printr-o "torpila" din 10-11 m, fara sperante pentru Zapata!

Scor final: Steaua Bucuresti - Arsenal londra 0 - 1

Click aici pentru clasamentul grupei H
Marvyn02.10.2007 16:16

Nu stiu de ce , dar cand am vazut asezarea Stelei din aceasta seara am avut sa`i zic asa o presimtire ca vom face un meci onorabil. In sfarsit observ doar un inchizator, asa cum imi doream de mult sa vad la Steaua. forzateaua O asezare care, cel putin mie, imi da sperante ca vom putea face un meci frumos :). Ramane de vazut peste doar cateva ore. Le urez succes jucatorilor si ma rog la Dumnezeu sa fim partasii unei minuni din partea echipei noastre mult iubita. fularultras

DonAndres02.10.2007 16:20

Super trupa!!!!!!

In sfarsit un antrenor cu sange in freza!!!!!!!!

Forza Steaua!!!!!!!!!!!! forzateaua fularsteau2

bella02.10.2007 16:21
fularultrasforzateaua FORTZAAAAAAAA !!! incercam si eu .... hai baietzi !! macar un pic de show sa facem :D
Brigante02.10.2007 16:28

Ce tampenie... Ce cauta Badea titular, cand el nu a mai inscris un gol din actiune de anul trecut ? E in urma cu pregatirea, de forma sportiva nici nu mai vorbim, si tu il bagi titular ??? El n-a fost in stare sa dea gol Vasluiului si ii da lu' Arsenal ?

zamainmenu02.10.2007 16:34

Surdu va fi mana moarta. Eu cred ca n-are nici valoare de Steaua si n-are nici experienta internationala, va fi coplesit de miza partidei. Cred ca va fi primul schimbat.

Marvyn02.10.2007 16:39
Ce tampenie... Ce cauta Badea titular, cand el nu a mai inscris un gol din actiune de anul trecut ? E in urma cu pregatirea, de forma sportiva nici nu mai vorbim, si tu il bagi titular ??? El n-a fost in stare sa dea gol Vasluiului si ii da lu' Arsenal ?

Surdu va fi mana moarta. Eu cred ca n-are nici valoare de Steaua si n-are nici experienta internationala, va fi coplesit de miza partidei. Cred ca va fi primul schimbat.

Nu ar fi fost mai bine sa va bage pe voi titulari ? :blink:

raul stelistu02.10.2007 16:42

Uitati-va pe tvr2............Steaua-spurcatii.cand Steaua era Steaua............ce vremuri

rosualbastru02.10.2007 16:52

Hai Baieti, faceti un meci mare am incredere in voi si voi sta cu inima alaturi de voi aici, departe de tara!

daca as fi acasa, as fi mers la meci. pentru voi baieti, nu pentru gg.

Cu Steaua Pana La Moarte!

alex_tetel200702.10.2007 16:52

we dak are cineva de comentat sa nu mai tina cu Steaua eu tin cu sreaya si chiar dak isi ia bataie

forzateauafularsteaua2fularultrasfular-campionii fularsteau2 :tongue:

a

Tetel

dr.adrian902.10.2007 17:04

vorbiti despre Steaua despre iubire fata de echipa atat la bine cat si la rau.

dar nu observati sau nu vreti sa o faceti schimbarea echipei. numele FC Steaua Bucuresti este doar pentru ochii lumii adica a vostri, a mei nu mai e. echipa sa transformat in afc Becali un club condus de un dictator care face tara de rusine mai rau decat toti emigratii si hotii din strainatate.

dar nu vreti sa vedeti asta.

stiu va doriti sa mergeti pe stadion e normal chiar si eu imi doresc sa fac asta. dar stati un pic si analizati situatia actuala de la fosta noastra echipa iubita. ganditi un pic doar nu sunteti animale.

careva a zis pe forum ca nu sustinem numai pe jucatorii buni. poate e adevarat. dar cum sa sustin niste jucatori care joaca numai pentru bani nu pentru placere. sa stiti ca in viata asta nu totul se rezuma la bani. ei nu aduc fericirea iti dau numai o satisfactie imorala. in plus cum sa fiu alaturi de niste jucatori care ii fac placerile celui cu banii si sunt niste MM mai mici. ca l-au sapat pe Hagi nu mai conteaza e de domeniul trecutului. un om care a vrut sa le impuna placerea de a fii pe teren si a juca fotbal. ceea ce am vazut cu ochii mei la mierlo.dar sa lovit de indiferenta unora.

trebuie sa intelegem ca am fost tradati de cei de la fosta Steaua.am fost vanduti!!!

de ce sa mai aiba rost sa mergi la meci???

sper ca ati inteles mesajul meu

Dica,Radoi,Petre,Marin,Neaga si nu in ultimul rand Becali afara din Ghencea. atat timp cat acesti indivizi mai ales ultimul sunt in Ghencea echipa pe care credeti ca o iubiti nu se numeste FC Steaua Bucuresti

noapte buna Ghencea.luminile sau stins

Steaua,odihneasca-se in pace

think_again02.10.2007 17:07

ba astia care comentati de Badea sau de alti jucatori gen Ovidiu Petre ganditi si voi cand spune-ti ceva unu pe aici a zis ca Badea nu a mai jucat si ca surdu o sa fie penal ceea ce nu e adevarat deoarece surdu e jucator de Steaua pentru ca e tanar si e talentat si cu munca o sa ajunga mare Nicolita cred ca la antrenamente numa exercitii pentru imbunatatirea tehnicii face dar si pentru logica ii mai trebuie azi oricum pronostic:o victorie a Stelei la care aproape nimeni nu spera dar sigur o sa castige Steaua;)forza Steaua si succes surdu pentru ca eu am zis ca o sa dea gol si chiar o sa dea si nu va mai luati de Becali lasati-l in voia lui daca el e prost trebuie sa fim si noi prosti ?? echipa are nevoie de sustinere nu de injuraturi asa cum unii suporteri le ziceti la meciuri lui Ovidiu Petre pentru ca nu poti sa joci fara Petre si in plus voi nu suntetzi ca sa criticati un jucator sau altul sunteti ca sa sustineti echipa Steaua care dupa parerea mea o sa revina la maxim cu ajutorul lu massimo care se vede ca a facut parte din echipa lu Zenga si in plus a trecut si pe la Milan;)

Renunta la limbajul gen MiRC. Ultimul avertisment.

optarul02.10.2007 17:11

Arsenal uita-te, ora ta s-apropie!

Stanici02.10.2007 17:14

Vad multa lume care nu merge la meci in seara asta... unii din motive corecte, altii pentru ca li se pare ca Steaua le e datoare cu ceva. Ce pot sa spun... ma doare sufletul ca s-a ajuns la situatia asta, in care sa fim efectiv divizati de prezenta unui om ca ala in fruntea celui mai mare club de fotbal din Romania. Eu unul nu o sa merg la meci, nu suport gandul ca niste oligofreni se vor lauda dupa meci ca "ce public minunat au ei". Nu suport gandul ca o sa fac act de prezenta in fata celui care se costituie in cel mai rau lucru care se putea intampla Stelutei. Unii spuneau ca echipa trebuie incurajata in orice moment, indiferent de situatie. Eu cred ca nu echipa ci clubul trebuie iubit neconditionat - Clubul Sportiv al Armatei Steaua- cel de care m-am indragostit cand aveam 1 metru, cel la ale carui meciuri am inceput sa merg atunci cand Steaua se zbatea pe locurile de la mijlocul clasamentului dar se lupta cu onarea nepatata, cel ale carui principii si valori morale sunt calcate acum in picioare de catre acest personaj hidos. Oricum, cei care spun ca ar trebui sa lipsim la acest meci din considerente financiar -parerea mea- gresesc. Nu era niciun capat de lume daca faceam un efort pentru a beneficia de dreptul de a incuraja pe Steaua, nu jucaria de fotbal, rampa de lansare in viata publica a nesimititului.

Din pacate, exista multi care inca merg la stadion convinsi fiind de faptul ca Jiji e un lucru bun pentru Steaua, oameni pentru care conteaza doar tactica din teren si rezultatul. Pentru care nu conteaza jignirile adresate de ala speciei umane numai prin faptul ca exista. Oameni carora le trebuie o echipa care sa castige neaparat (macar daca ar fi fost asa), care nu cred ca pun mare pret pe principiile in baza carora a fost infiintat acest club maret.

Scuze pentru lacunele din exprimare, presupun ca cei care sunt la fel de suparati ca mine vor intelege. Numai bine!

alexandra_superSTELISTA02.10.2007 17:29

Atat am d spus: BAFTA Steaua!!!!! fularsteaua2 sprecl2

paraipan_2902.10.2007 17:29

Ba fratilor nu stiu ce comentati voi dar echipa e cam petarda> Baciu, Emeghara si Surdu n-au fata nici de divizia A dar de CL ce sa mai zicem. Badea sta prost la conditie fizica (probabil ca o sa fie inlocuit de de Zaharia sau Iacob) iar Neaga inca nu confirma. In conditiile astea cred ca partea stanga a apararii noastre o sa fie facuta KO de englezi. Situatia nu arata rau e DISPERATA. Oricum bine ca nu mai avem 2 inchizatori si ca jucam pe cartea atacului ca in aparare oricum va fi haos. Dar asta e..... poate azi e Steaua noastra norocoasa! forzateaua

PS> Goian are 2 galbene de nu la bagat??????

Brigante02.10.2007 17:58
Ba fratilor nu stiu ce comentati voi dar echipa e cam petarda> Baciu, Emeghara si Surdu n-au fata nici de divizia A dar de CL ce sa mai zicem. Badea sta prost la conditie fizica (probabil ca o sa fie inlocuit de de Zaharia sau Iacob) iar Neaga inca nu confirma. In conditiile astea cred ca partea stanga a apararii noastre o sa fie facuta KO de englezi. Situatia nu arata rau e DISPERATA. Oricum bine ca nu mai avem 2 inchizatori si ca jucam pe cartea atacului ca in aparare oricum va fi haos. Dar asta e..... poate azi e Steaua noastra norocoasa! forzateaua

Esti mai prost decat prevede legea. Somn usor.

bogdyman0702.10.2007 18:01

chiar dak Steaua va invinge sau nu ea va ramane tot timpul in inimile noastre,ale stelistilor,nu si in celor care la fiecare gol primit d Steaua o injura si...problema e ca Steaua nu are sanse cu un antrenor ca Becali asa ca pana c nu va pleca el d la Steaua - si asta nu se va intampla curand :( - echipa nu va ajunge niciodata in PRIMAVARA EUROPEANA :(:(:(:(

rosualbastru02.10.2007 18:08

auoleu, astia sunt suporterii Stelei?

Goian are o juma' de galben si de-aia nu l-a bagat, sa nu riste pentru meciurile din campionat, ce naiba! voi nu urmariti echipa si ce se intampla cu ea?

hai noroc!

ps. evident ca am fost ironic.

Forza Steaua!

CaTaLiNsm StElIsTu02.10.2007 18:10

Baieti eu zic sa ne spunem rugaciunea si sa speram la"bine"...Forza Steaua!

dr.adrian902.10.2007 18:16
Baieti eu zic sa ne spunem rugaciunea si sa speram la"bine"...Forza Steaua!

tu crezi ca Dumnezeu are timp pentru fotbal.

sper ca nu a intrat si in tine microbul Becali.

paraipan_2902.10.2007 18:21
Esti mai prost decat prevede legea. Somn usor.

N-ai decat sa jignesti cat vrei! Probabil ca IQ-ul tau negativ si rotitele ruginite sunt dovada ca locul nasterii tale se numeste Caracal. Sigur esti dintre aceia care locuiesc intr-un bloc-notes si isi ridica picioarele peste calea ferata ca sa nu se curenteze. Cat despre fotbal, cred ca stii mult mai putine decat Irina Loghin sau Elena Basescu.

Impusca-te! cu un prost mai putin ar fi mai bine pentru societate (si in special pentru site).

Forza Steaua! Intotdeauna superiori! Bafta!

NicuVlad02.10.2007 18:24

Haide-ti sa uitam, pentru moment cine conduce echipa ... si sa fim cu sufletul alaturi de jucatori. Au nevoie de noi ! Sa nu uitam ca joaca acasa si .... au nevoie de al treisprezece-lea jucator - PUBLICUL .

dr.adrian902.10.2007 18:25

am vazut poze de pe stadion - asa merita porcii.

nar trebui nici sa ne uitam la meci dar cine se poate abtine

CaTaLiNsm StElIsTu02.10.2007 18:41
tu crezi ca Dumnezeu are timp pentru fotbal.

sper ca nu a intrat si in tine microbul Becali.

D-zeu are timp pentru toate!!!Ceea ce face Becali e blasfemie...nu are nici o legatura cu cele Sfinte...el I-L pune pe D-zeu inaintea tuturor nesabuintelor lui si se asociaza cu "imaginea"lui D-zeu pentru a capata capital politic!"microbul Becali"despre care i-l aminteau nu-l pot contacta decat cei de-o seama si de-un caracter ca si el....si multumita lui D-zeu stau la polul opus........

«1239»