Desi sunt suporter Arsenal azi tin in primu` rand cu Steaua, imi place la prima vedere asezarea in teren si jucatori alesi de Massimo Pedrazzini (sper sa nu lom multe ![]()
) ![]()
Desi sunt suporter Arsenal azi tin in primu` rand cu Steaua, imi place la prima vedere asezarea in teren si jucatori alesi de Massimo Pedrazzini (sper sa nu lom multe ![]()
) ![]()
pentru. toti bulangii care vor sa vada meciu pe net se poate vedea de pe Sopcast la Solaris Sport +
Campioni Suntem Noi !
frumoasa asezare in teren, in afara de Baciu. asta nu are ce cauta in ecest meci. Sper ca azi Dumnezeu sa-si aminteasca de noi
Hai Steaua!!!!!!!!!!
Cine imi spune unde pot sa vad meciul pe net va rog .......:x ?????
bravo baieti, impecabil pana acum
Steaua are doar noroc ...Joaca Arsenal cu ei parca ar juca 3 de 18 ani cu 5 picicari de 10 ani .
Vali Badea trebuie schimbat cu zaharia, nu are forta deloc
Incearca
http://myp2p.eu/Matches/Match4.htm
Sau pe site-ul UEFA, costa $8 pe meci; daca esti in Romania, cred ca poti sa vezi meciul la
frumoasa asezare in teren, in afara de Baciu. asta nu are ce cauta in ecest meci. Sper ca azi Dumnezeu sa-si aminteasca de noiHai Steaua!!!!!!!!!!
Se pare ca Baciu da tot ce are el mai bun in meciu asta....asta...sau poate doar are noroc
---------B.Stancu-Keseru
-----Ochirosii-Ionescu-Torje
--------------Bicfalvi
Ninu-Mardare-Tudose-A.Iacob
------------Tatursanu
Ce ziceti de viitorul Stelei? Daca lucram serios cu ea putem sa avem o echipa de top in Europa.
daca ne mai tine si in repriza a doua, suntem tari
))))))))))))))
Nu pot sa cred ca voi va certati pe aici... Trist... De-a dreptu` penibili, domnilor suporteri!!!
Noroc? Pai ce-ai vrea altceva in fata lui Arsenal? Oare n-ai vrea sa-i dominam 90 de minute si sa le dam 4-5 goluri? Norocul face parte din fotbal. Mai bine 1 punct norocos decat zero ghinioniste, cum am patit anul trecut la Madrid...
Aici puteti vedea meciul: http://www.myp2p.eu/Matches/Match4.htm
Apasati pe oricare din linkurile de la CL Channel 3. Merge cu Windows Media Player.
D-zeu are timp pentru toate!!!Ceea ce face Becali e blasfemie...nu are nici o legatura cu cele Sfinte...el I-L pune pe D-zeu inaintea tuturor nesabuintelor lui si se asociaza cu "imaginea"lui D-zeu pentru a capata capital politic!"microbul Becali"despre care i-l aminteau nu-l pot contacta decat cei de-o seama si de-un caracter ca si el....si multumita lui D-zeu stau la polul opus........
NU il amesteca pe Dumnezeu in fotbal, daca crezi in Dumnezeu tine pentru tine, si noi credem, sau poate nu credem... dar nu-l amesteca in forbal
. Eu unul nu vad prin ce ar putea Dumnezeu sa ajute sa castigam... sa taie picioarele adversarilor ? sa fim seriosi...
fularsteau2 ![]()
-----------------------
Intotdeauna Mai Sus !
Vali Badea trebuie schimbat cu zaharia, nu are forta deloc
ai dreptate.se vede ca nu a jucat mult timp.vrea mult dar nu prea poate deocamdata.zaharia ar putea aduce golul. ![]()
Jucatorii n-or sa reziste fizic 90 de minute in ritmul asta. Sper totusi ca si 'englezii' sunt oameni, nu roboti, deci vor mai reduce si ei ritmul. In tot cazul Steaua a jucat foarte bine in prima repriza. Mult mai bine decat in ultimele meciuri. Din pacate nu prea ne putem calari adversarii pentru ca ne sunt superiori atat fizic cat si tehnic. Avem nevoie de noroc. Sa rateze ei si, cine stie, sa marcam noi.
frumoasa asezare in teren, in afara de Baciu. asta nu are ce cauta in ecest meci. Sper ca azi Dumnezeu sa-si aminteasca de noiHai Steaua!!!!!!!!!!
ce vorbersti ... Baciu a fost cel mai bun jucator de pe teren in prima repirza
emeghara si zapata s-au descurcat
Ovidiu "Petarda" a fost degeaba
destul de bine in primele 20 min ... dupa nu prea sa mai legat jocu ... sper ca antrenorul sa schimbe ceva la pauza.
tre' so tinem tot asa(cu acelasi noroc)si poate smulgem un pct....forzza Steaua
fularsteau2 ![]()
steagro
ce vorbersti ... Baciu a fost cel mai bun jucator de pe teren in prima repirzaemeghara si zapata s-au descurcat
Ovidiu "Petarda" a fost degeaba
destul de bine in primele 20 min ... dupa nu prea sa mai legat jocu ... sper ca antrenorul sa schimbe ceva la pauza.
si ce vrei sa schimbe domnu
Avem nevoie de un atacant puternic, de careu, sa mai scoata si ala cel putin 2-3 lovituri libere..
Sa-l scoata pe Badea si sa-l bage pe Zaharia... El e solutia!!
mie imi place cum am jucat in prima repriza
emeghara joaca foarte bine dar si Baciu, in care nu am avut multa incredere ca il poate inlocuii bine pe Goian
tot asa mai departe :tongue:
steag3
ar trebui sal scoata pe Neaga ca nu face apsolut nimic
http://www.Pro TV.ro/live3/ aici se vede in direct la Pro TV... nu trebuie sa platesti nimik
))))))))))))))
Nu pot sa cred ca voi va certati pe aici... Trist... De-a dreptu` penibili, domnilor suporteri!!!
Noroc? Pai ce-ai vrea altceva in fata lui Arsenal? Oare n-ai vrea sa-i dominam 90 de minute si sa le dam 4-5 goluri? Norocul face parte din fotbal. Mai bine 1 punct norocos decat zero ghinioniste, cum am patit anul trecut la Madrid...
Aici ai mare dreptate! Si la madrid au avut cei de la real o gramada de ocazii. Si pana la urma a trebuit sa ne-o bagam noi in poarta. Sper sa nu se intimple asa si acuma:)) ![]()
fularsteau2 ![]()
Foarte bine joaca Steaua. Nici nu ma asteptam, sincer. Pressingul este facut bine, pasele merg bine, mai ramane si golul.
A facut bine Oli sa-i incurajeze, joaca altfel acum.
Forza Steaua!!!