FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Arsenal 0 - 1

«1234569»
LARI02.10.2007 20:42

@Zloty

Aia a fost una din fazele in care eu, ca Stelist, m-am simtit egalul celor de la Arsenal. Superb!

Din pacate, e o distanta cosmica intre noi si ei... De aceea, ma bucur ca Massimo a reusit sa-i faca sa joace asa. Sunt ferm convins ca e numai inceputul.

Joga Bonito02.10.2007 20:42
mia placut Steaua in seara asta , asea tre sa jucam faza cu nicolitza si emegara cand l-au deposedat pe adebayor a fost geniala ,asta ne trebuie rautate

La fel o sa joace si cu Dacia Mioveni sau Poli Iasi? Niciodata.

zloty02.10.2007 20:45
La fel o sa joace si cu Dacia Mioveni sau Poli Iasi? Niciodata.

stai ca nam zis ca asea o sa jucam tot campionatu ,dar jocul Stelei imi pare cel putzin mie intr-o crestere asteptam si vedem cum vor juca ,eu am incredere in pedrazzini si sper ca el va putea sa ne scoata din pasa proasta

app. vad ca masimo stie sa lucreze cu jucatori ,cum au jucat Banel ,Baciu ,(Lovin) incredibil ce schimbare in jocul acestor fotbalisti

malasorte1302.10.2007 20:46
Macar nu i s-a implinit visul lui Jiji, sa vad ce o sa spuna, doamne sunt ff trist ca Steaua pierde, dar fericit ca sufera si Jiji :cool: .

Oricum pentru mine, daca ar castiga cu dinamu ar fi perfect, nu se compara tot UCL-ul cu o victorie contra lui dinamu

Mostra de gandire de dinamovist sau rapidist.

RedStar02.10.2007 20:46
Daca Ov. Petre ar fi dat macar o singura pasa buna in ultimii 30 de metri, am fi fost si mai fericiti... 3/4 din mingile lui au fost off-side...

Explica-mi si mie, de unde dracului sa stie Ov Petre ca jucatorii sunt in ofsside? Atacantii trebuie sa se pozitioneze in afara offside-ului...

White_R02.10.2007 20:47

Jiji sa te-auzim :)))))))))

fansteaua4602.10.2007 20:48

Pleaca Pedrazzini ?

Joga Bonito02.10.2007 20:49

Sa stiti fratilor ca e bun noul sistem, cu un singur inchizator...

O sa ne fie mai usor in deplasari de acum incolo.

AndyQ02.10.2007 20:49
Pleaca Pedrazzini ?

De ce sa plece? Steaua tocmai a oferit un fotbal mai aproape de realitate. Steaua a jucat in meciul asta cat a jucat Steaua lui Hagi in 10 meciuri...

Pedrazzini merita o sansa.

cristian8602.10.2007 20:50

Din pacate dorinta nu tine loc de putinta, in plus pentru o echipa facuta in pripa, ne-am descurcat onorabil.

Obiectivul principal trebuie sa fie campionatul si sa speram ca daca vom avea o echipa sudata la sfarsitul acestui sezon vom avea mai multe sanse in editia viitoare in CL.

Inca mai sunt sanse la locul 3, dar nu trebuie sa pierdem cu Sevilla si trebuie sa batem pe Slavia.

Roxana_2302.10.2007 20:50
Explica-mi si mie, de unde dracului sa stie Ov Petre ca jucatorii sunt in ofsside? Atacantii trebuie sa se pozitioneze in afara offside-ului...

Deja e la moda sa se spuna ca Ovidiu Petre nu joaca chiar daca de 2 jocuri se vad imbunatatiri vizibile in joculu lui ..

Pacat .. pacat de scor, pacat de joc .. Pacat !

LARI02.10.2007 20:51
Macar nu i s-a implinit visul lui Jiji, sa vad ce o sa spuna, doamne sunt ff trist ca Steaua pierde, dar fericit ca sufera si Jiji :cool: .

Oricum pentru mine, daca ar castiga cu dinamu ar fi perfect, nu se compara tot UCL-ul cu o victorie contra lui dinamu

N-ai inteles nimic si n-ai sa fi in stare sa intelegi niciodata FENOMENUL Steaua, baiatule! Daca vrei, iti dau cateva inregistrari cu victorii ale Stelei impotriva rivalilor interni, fa-le dvd-uri si dormi cu ele sub cap, numai sa nu mai vorbesti niciodata despre Steaua.

Chiar nu pricepi sa suntem unici? Chiar nu intelegi ca noi nu trebuie sa ne raportam la nimeni in Romania? Esti atat de orb incat sa nu vezi ca suntem singurii care inseamna ceva in Europa? Daca ai avea de ales intre a fi ceva in scara ta de bloc si a fi cineva in Romania, ce-ai alege?

AndyQ02.10.2007 20:52
Deja e la moda sa se spuna ca Ovidiu Petre nu joaca chiar daca de 2 jocuri se vad imbunatatiri vizibile in joculu lui ..

Pacat .. pacat de scor, pacat de joc .. Pacat !

Multi vad doar ce le convine...

Ov. Petre a facut 5-6 recuperari repetate, la mijloc. IA nu-l mai ungeti voi cu rahat, pentru ca a jucat cat a putut de bine. Uitati-va la Neaga care a jucat jumatate cat Pv. Petre, sau la Badea....

Deliric102.10.2007 20:52
Jiji sa te-auzim :)))))))))

O sa gaseasca el ceva de spus stai linistit , o sa spuna ca a pacatuit si nu la ajutat Dumnezeu :biggrin:

papillon02.10.2007 20:52

NOTA ZECE PENTRU ATITUDINE !!! Bravo baieti, eu sunt mandru de voi !

printzy02.10.2007 20:52

Futui ***** masii arsenalu lu ***** lui :sad2:

alexmk1702.10.2007 20:52

AM PIERDUT! MECIUL!

Dar nu regret! Echipa a doua a Stelei (6-7 titulari lipsa) a jucat!

S-A DARUIT TOTAL! Au facut atat ca au putut si au dat totul! Merita felicitati!

Chiar si Baciu si Ov. Petre pe care i-am criticat mereu si probabil voi continua sa-i critic!

Au jucat imperial cei 2! Fara nici un fel de ironie!

Pacat ca V.Badea si Iacob nu au avut meciuri in picioare pentru ca s-a vazut lipsa de pregatire!

FELICITARI ECHIPEI Steaua DIN MECIUL CU ARSENAL! STIU CA A FOST INFRANGERE, DAR ASTA E NIVELUL NOSTRU! AL ROMANILOR! ATAT PUTEM!

Felicitari si lui Pedrazzini!

ASTA VREM DE LA Steaua! DARUIRE TOTALA! NU LALAIALA SI INDOLENTA DIN CAMPIONAT!

DanStan02.10.2007 20:53

Steaua a reusit un joc foarte bun. Din pacate diferenta de valoare e prea mare si nici n-am fost in ziua aia in care norocul sa fie 100 % de partea noastra. In orice caz, mai mult de atat nici nu puteam spera in conditiile actuale. E imbucurator faptul ca Steaua a inceput sa mai joace si ceva fotbal. N-a reusit sa impresioneze dar nici nu s-a facut de ras.

Jony_stelist02.10.2007 20:55

@malasorte13 : de ce crezi tu asta, eu personal nu prea pun mare pret pe aceasta competitie, mie mi se pare ca fiind o competitie in care toata lumea alearga pentru bani, preturi uriase la bilete(pentru ce??,tot 22 de jucatori joaca, nu imi ofera nimic pentru aceste preturi), televiziiunile platesc enorm ca sa poata transmita un meci, sponsori care platesc enorm, mie nu prea imi place asta, e pararea mea.

Nimic din lume nu ma face mai fericit cand Steaua castiga contra lui dinamu si rapid, nu se pote compara senzatia pe care o traiesc atunci cu senzatia pe care asi fi trait-o daca am fi invins pe arsenal.

Asta e pararea mea, hai noroc si multa bafta

strezahuzum02.10.2007 20:55

S-a terminat. Jucatorii au vrut, au incercat ... dar deocamdata atat putem. Echipele mari din vest sunt in mod clar nuci prea tari pentru noi.

Arsenal a fortat cat a trebuit, si pana la urma tot ne-au dat gol. Victoria lor a fost meritata ... doar cu noroc am fi putut sa scoatem un egal.

PS : Nu-mi vine sa cred ca spun asta dar omul meciului a fost Baciu. Urmat de Zapata, Emegara, Petre Marin si Rada. De fapt ... cred ca faptul ca oamenii remarcati sunt fundasii si portarul spune totul despre meciul asta.

Si totusi .. hai Steaua !

AndyQ02.10.2007 20:55

Atata timp cat noi jucam cu jucatori de valoare mediocra spre medie, care de mici au mancat paine goala, pe cand aia din verst bagau iaurt, nu avem ce pretentii sa emitem.

Sa nu uitam ca Arsenal e o echipa care creste jucatori, care creaza un nucleu in jurul caruia se joaca, o echipa care are un antrenor de 11 ani...

Noi ce avem? Schimbam jucatori la fiecare pauza competitionala si sa nu mai vorbesc despre antrenori, care se schimba mai des decat sosetele...

Mentalitate de roman, nu alta...

dr.adrian902.10.2007 20:56

sunt curios sa vad ce veti scrie dupa meciul urmator din campionat. cand veti vedea o echipa adormita pe teren care nu stie ce sa faca cu mingea

Tav02.10.2007 20:57

Mi-a placut rautatea si daruirea din jocul Stelei....cel putin in faza de aparare

Baciu a fost admirabil, Rada dovedeste ca este fundas adevarat.

Zapata a aratat ca Steaua are macar portar.

In atac insa nu ne-am depasit conditia din campionat...

Dica foarte multe greseli....Badea nerefacut este degeaba pe teren...

...iar Iacob ...

Nicolita si cu Surdu s-au zbatut foarte mult(nu cu mult folos) alergand si pentru Neaga, Dica, Badea, Iacob si Zaharia la un loc.

Oricum...tribunele goale din Champions League au aratat jalnic....nu conteaza cauzele...

Cred ca vom lua totusi locul 3.

AndyQ02.10.2007 20:57
@malasorte13 : de ce crezi tu asta, eu personal nu prea pun mare pret pe aceasta competitie, mie mi se pare ca fiind o competitie in care toata lumea alearga pentru bani, preturi uriase(pentru ce??), televiziiunile platesc enorm ca sa poata transmita un meci, sponsori care platesc enorm, mie nu prea imi place asta, e pararea mea.

Nimic din lume nu ma face mai fericit cand Steaua castiga contra lui dinamu si Rapid, nu se pote compara senzatia pe care o traiesc atunci cu senzatia pe care asi fi trait-o daca am fi invins pe arsenal.

Asta e pararea mea, hai noroc si multa bafta

In competitia asta in care lumea fuge dupa multi bani se vede si cel mai bun fotbal din lume. Nu-mi spune ca Liga 1 e la acelasi nivel, ca murim naibii de ras!!!

Ce-as vrea eu sa se fuga si la noi dupa bani, dar sa avem acelasi nivel fotbalistic....

Vorbesti prostii...

CaTaLiNsm StElIsTu02.10.2007 20:58

Sa fim seriosi....atata putem si gata....In rest un meci bun,pacat ca vre-o2-3jucatori "nu si-au regasit locul",ca sa nu ma exprim altfel...Ce-i drept nici englezii nu au avut un meci stralucit preferand un meci mai mult"de tatonare",facand diferenta atunci cand vroiau!Eu unul ma declar"mutumit"

«1234569»