sunt curios sa vad ce veti scrie dupa meciul urmator din campionat. cand veti vedea o echipa adormita pe teren care nu stie ce sa faca cu mingea
Hagi a plecat, nu o sa mai doarma pe teren...
sunt curios sa vad ce veti scrie dupa meciul urmator din campionat. cand veti vedea o echipa adormita pe teren care nu stie ce sa faca cu mingea
Hagi a plecat, nu o sa mai doarma pe teren...
Explica-mi si mie, de unde dracului sa stie Ov Petre ca jucatorii sunt in ofsside? Atacantii trebuie sa se pozitioneze in afara offside-ului...
Ov. Petre si-a facut ok treaba la mijloc.
Dar daca ai fi fost antrenat vreodata de un antrenor care sa stie jocul, ti-ar fi zis cum sa vezi, cum sa anticipezi, cum sa simti jocul astfel incat sa nu dai mingea cand atacantii sunt in off-side. Bineinteles ca si inaintasii nostri au o mare parte din vina. Indiscutabil. Fara discutie ca si intentiile lui Ov. Petre au fost laudabile.
Ca o comparatie, uita-te cand si cum pasau mijlocasii lui Arsenal. Ai sa observi ca nu dadeau drumul la minge din prima decat daca erau siguri ca atacantii (care-si gaseau spatii libere destul de usor, e adevarat) nu sunt in afara jocului.
@Roxana23
Nu fac parte dintre aceia care sustin ca Ov. Petre l-a lucrat pe Hagi. Eu chiar cred ca ar fi stupid sa dam crezare unei asemenea posibilitati. O fi jegali cretin, dar te asigur ca nici atat de handilau nu e.
N-am spus decat ca Ov. Petre a fost slab la constructie, atata tot. Daca voi credeti ca el a jucat bine faza de atac...
Cred ca decat sa aducem fotbalisti de 23-24 de ani ca plesan sau surdu pe care dam o gramada de bani mai bine am face si noi un centru de juniori ca lumea.Se vede lipsa pregatirii la aia se lipea mingea de picior la prima atingere nu stateau cu capul in pamant nu le lua 10 ani sa masoare terenu sa caute solutii si sa sfarseasca prin a da pasa la adversar.Dar la noi la juniori sunt numai nepotii lui Becali si jucatori si antrenori.
@malasorte13 : de ce crezi tu asta, eu personal nu prea pun mare pret pe aceasta competitie, mie mi se pare ca fiind o competitie in care toata lumea alearga pentru bani, preturi uriase la bilete(pentru ce??,tot 22 de jucatori joaca, nu imi ofera nimic pentru aceste preturi), televiziiunile platesc enorm ca sa poata transmita un meci, sponsori care platesc enorm, mie nu prea imi place asta, e pararea mea.Nimic din lume nu ma face mai fericit cand Steaua castiga contra lui dinamu si rapid, nu se pote compara senzatia pe care o traiesc atunci cu senzatia pe care asi fi trait-o daca am fi invins pe arsenal.
Asta e pararea mea, hai noroc si multa bafta
Citeste ce ti-a raspuns LARI !
N-ai inteles nimic si n-ai sa fi in stare sa intelegi niciodata FENOMENUL Steaua, baiatule! Daca vrei, iti dau cateva inregistrari cu victorii ale Stelei impotriva rivalilor interni, fa-le dvd-uri si dormi cu ele sub cap, numai sa nu mai vorbesti niciodata despre Steaua.
Chiar nu pricepi sa suntem unici? Chiar nu intelegi ca noi nu trebuie sa ne raportam la nimeni in Romania? Esti atat de orb incat sa nu vezi ca suntem singurii care inseamna ceva in Europa? Daca ai avea de ales intre a fi ceva in scara ta de bloc si a fi cineva in Romania, ce-ai alege?
Nu vreau sa fiu sarcastic, dar in momentul asta chiar la Romania trebuie sa ne raportam... in Europa, poate ne-am raporta la ..Bate Borisov, si...cam atat.
Haideti sa fim realisti si sa nu visam aiurea. Atata putem in momentul acesta.
salut mai baieti!
eu am vazut meciul pe itv 4, ca stau in anglia... Astia aici se temeau foarte tare de meciul asta si chiar azi am vorbit de cateva ori cu un super fan arsenal si spera la 0-0. chiar si comentatorii erau foarte multumiti cu scorul asta si laudau Steaua. nu are nimeni de ce sa fie suparat pentru ca acastigat echipa cu mult mai buna. stati linistiti ca suntem pe drumul cel bun, tot ce avem nevoie este liniste. noroc!
Diferenta intre ei si noi a fost colosala,dar este un progres evident fata de meciurile de anul trecut de acasa,am vazut f multa vointa la baieti chiar daca nu prea a fost putinta. Am avut 2 ocazii mari de tot,cea a lui Iacob si faza lui Dica de la mijlocul terenului(mama daca nu era kolo toure acolo ce gol frumos era) iar arsenal au avut vreo 3-4 faze de poarta. In CL daca vrei sa existi din 2 faze trebuie sa dai 2 goluri. Lucrurile care m-au enervat azi a fost indolenta lui Iacob,lipsa de forma a lui Neaga si faptul ca Badea avea 2 viteze in minus fata de restul.
Chiar daca am pierdut mi-a placut atitudinea pe care trebuie sa o repetam si in campionat,mi-a placut apararea(bravo eme si Baciu mai ales),faptul ca am alergat mai mult si ca am vazut cativa jucatori care ar trebui sa fie titulari indiscutabili.
Asta este,asta e diferenta intre ei si noi. Indiferent de unde am vazut meciul,sunt convins ca multi dintre voi stiu ca golul statea in aer si eu cred ca daca Iacob dadea gol se termina 1-1.
Ei aveau mai toti jucatorii tehnici noi am avut vreo 3-4,trebuie investiti mai multi bani si mai ales investiti cu cap.
Oricum tot respectul pentru Massimo pentru ca Steaua a jucat astazi mult peste ce am vazut in ultima vreme,chiar daca mai sunt lacune. Si sa nu veniti cu prostii d-alea ca Arsenal e echipa slaba,pentru ca la 0-1 se jucau cu noi,Steaua cazuse psihic si m-a dezamagit faptul ca nu am presat ultimele cinci minute.
Cred ca e singura infrangere a Stelei de anul asta pe care o apreciez oarecum,daca se poate spune asa. Ma repet,trebuie sa jucam cu acelasi curaj si in campionat,si acasa si in deplasare.
Din pacate,cred ca s-a terminat cu Europa pentru noi doar daca se intampla situatia miraculoasa in care slavia vine in Ghencea cu doar 3 puncte si ii batem.
Am o intrebare: la egalitate de puncte cu slavia conteaza meciurile directe,nu?
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Steaua a jucat varza ma mir ca nu au luat o caruta de goluri.Meciul foarte asemanator cu cel de la Middlesbrough singura diferenta a fost ca de data asta majoritatea suturilor la poarta s-au lovit de fundasi sau au fost scoase de Zapata.
Steaua a facut o repriza a II(inainte de gol) FOARTE BUNA. Iacob a dezamagit mult la acea faza cind era obligat sa inscrie, dar ma rog fiecare face greseli.Daca Steaua contiunuie in acest ritm o sa facem senzatii in EUROPA!!! Nu uitati cu cine a jucat Steaua... Arsenal echipa care din 11 meciuri a cistigat 10 in acest sezon. ![]()
DA sunt mandru ca sunt STELIST dupa acest meci
20 de min din repriza a2a nu i-am lasat pe arsenal sa respire...BRAVO
Lari .. asta e problema, Ov. Petre nu trebuie sa construiasca nimic .. el trebuie doar sa distruga, intelegi ? Constructia e treaba altora de pe teren nu a inchizatorului .. 8-|
Steaua a jucat varza ma mir ca nu au luat o caruta de goluri.Meciul foarte asemanator cu cel de la Middlesbrough singura diferenta a fost ca de data asta majoritatea suturilor la poarta s-au lovit de fundasi sau au fost scoase de Zapata.
Unii pur si simplu nu inceteaza sa ma mire...
Vrei sa-ti vorbim despre diferenta de atitudine a jucatorilor dintre cele 2 meciuri sau despre diferenta dintre Boro si Arsenal? Vrei sa-ti vorbim despre modul diferit de pregatire al celor 2 jocuri sau despre modul in care au jucat fotbal ai nostri in cele meciuri?
Atata timp cat noi jucam cu jucatori de valoare mediocra spre medie, care de mici au mancat paine goala, pe cand aia din verst bagau iaurt, nu avem ce pretentii sa emitem.
Sa nu uitam ca Arsenal e o echipa care creste jucatori, care creaza un nucleu in jurul caruia se joaca, o echipa care are un antrenor de 11 ani...
Noi ce avem? Schimbam jucatori la fiecare pauza competitionala si sa nu mai vorbesc despre antrenori, care se schimba mai des decat sosetele...
Mentalitate de roman, nu alta...
Dc aveam un Radoi, un Plesan la mijloc, un Goe in aparare si in atac, un antrenor bun si stabilitate ii rupeam pe englezi!
Degeaba o freaca baietii din presa, Arsenal nu are fata de echipa mare! Dc dadeau in seara de Milan, Inter sau Barca, echipe cu experienta si-o furau cu cel putin 4-1...
Dc mai continua instabilitatea la club o sa pierdem si UEFA, mai rau ne putem afunda si in campionat...
Ia-o putin mai incet. Englezii ar fi jucat altfel daca jucau cu o superechipa.
ce am observat eu e ca Dica trebuie sa plece or sa stea reserva.
in atac aproape ca nu am contat. ba mai mult atacantii nostri Iacob Dica Neaga zaharia Badea a fost jalnici.de fapt cum sunt si in campionat. nu vor sa fuga. si se lasa tot pe Banel si pe surdu in acest meci de exemplu. pai astia doi si in special Banel au fugit cat toti astia 5 la un loc. mai bine un Nicolita netechnic dar muncitor decat un Dica puturos.
in rest bunicel. se putea mai mult dar noah
unde a fost dumnezeul lui Becali azi ???
Lari .. asta e problema, Ov. Petre nu trebuie sa construiasca nimic .. el trebuie doar sa distruga, intelegi ? Constructia e treaba altora de pe teren nu a inchizatorului .. 8-|
Foarte bine spus !!! Daca asteptam si constructia, eventual si pasa decisiva, de la Ov.Petre atunci Neaga, Dica si Surdu de ce mai sunt pe teren ???
Bineinteles ca si mijlocasul defensiv are un rol la constructie (incomparabil mai mic decat mijlocasii de banda sau mijlocasul ofensiv) dar sa-l acuzi pe Ov.Petre ca nu reuseste pase decisive sau pase filtrante... e exagerat.
Italianul a cam scos tot ce se putea de la meciul asta, avand in situatia generala la Steaua plus faptul ca abia a preluat echipa.
Nu pot insa sa-mi reprim impresia ca jucatorii au vrut sa joace acum, spre deosebire de meciurile sub Hagi.
Arsenal nu era de batut oricum, imi pare genul de echipa care se pliaza pe jocul adversarului si joaca exact atat cat trebuie. Daca marca Iacob se prea poate sa fi luat doua goluri repede, insa cert e ca ne mancau ficatii daca treceam in avantaj.
Una peste alta, un joc onorabil. Imi place ca lumea a inceput sa se obisnuiasca cu marile echipe aduse la Bucuresti de Steaua, parca adversarii nu mai sunt pusi inainte de meci sus de tot pe un postament de catre toata suflarea, de la suporteri pana la jucatori si ziaristi sportivi (e posibil sa ma insel, nu prea ma uit la TV si nici nu citesc jegurile unor autointitulati "ziaristi" - dar parca cu Real anul trecut urlau toate canalele media cu multe zile inainte de meci).
Ramane in cele din urma impresia unui sezon care putea fi mult mai bun, poate cel mai bun de dupa revolutie, dar cu un start prost, ce putea fi foarte usor evitat. Insa cu un cioban la conducere si cu calitatile jalnice de antrenor ale lui Hagi am distrus ceva frumos si nu stiu daca vom mai avea timp sa recuperam.
Toata circoteca ce a inceput din vara e o perioada neagra ce s-a suprapus nedorit peste o perioada buna a clubului.
Bravo pentru revenirea poftei de joc, dar atentie mare de tot la felul in care se construieste echipa de acum inainte.
Sper sa prindem UEFA si sa intalnim acolo echipa frustrata de sub pod.
Arsenal joaca bine chiar si atunci cand joaca prost. Steaua joaca in Champions League, chiar si atunci cand joaca prost. Un lux pe care nu si-l permite nimeni altcineva in tara asta.
Intotdeauna superiori.
nam avut mijlocasi pa teren , lipseste playmakerul , nu e nevoit sa faca ov Petre constructia ,dar un mijlocas bun o face si pasta chit ca e el si defensiv, dar Ov. Petre dupa parerea mea nu e de Steaua cand face o schimbare de directie zici ca se rupe, bine recupereeaza si dupaia????
ce am observat eu e ca Dica trebuie sa plece or sa stea reserva.in atac aproape ca nu am contat. ba mai mult atacantii nostri Iacob Dica Neaga zaharia Badea a fost jalnici.de fapt cum sunt si in campionat. nu vor sa fuga. si se lasa tot pe Banel si pe surdu in acest meci de exemplu. pai astia doi si in special Banel au fugit cat toti astia 5 la un loc. mai bine un Nicolita netechnic dar muncitor decat un Dica puturos.
Mai bine un "Dica puturos" decat 11 Baneli "atletisti" !!!
Asta e.....Baciu si Zapata au jucat super
ce am observat eu e ca Dica trebuie sa plece or sa stea reserva.in atac aproape ca nu am contat. ba mai mult atacantii nostri Iacob Dica Neaga zaharia Badea a fost jalnici.de fapt cum sunt si in campionat. nu vor sa fuga. si se lasa tot pe Banel si pe surdu in acest meci de exemplu. pai astia doi si in special Banel au fugit cat toti astia 5 la un loc. mai bine un Nicolita netechnic dar muncitor decat un Dica puturos.
Pai si ce folos ca fuge Nicolita daca nu poate face nimic cu balonul.... In schimb Dica marcheaza. Sunt de acord ca Dica nu a facut tocmai un joc bun azi dar nici chiar nu a fost "puturos fularsteau2 "
Te rog eu mult, uita-te inca o data la meci si numara de cate ori a fost Ov. Petre in postura de a da ultima pasa. Asta e si ideea in fotbalul modern: cei de la mijloc sunt obligati sa stie si sa deposedeze, si sa paseze. De-aia a fost atat de apreciat Dorinel Munteanu, de-aia, de exemplu, Gattuso, e un fotbalist magnific.
Crede-ma, sunt fericit ca am vazut o Steaua care a jucat pe alocuri de la egal la egal cu o echipa de 10 ori mai valoroasa. Ma bucur ca am avut o atitudine senzationala, pe care nu o mai vezi la nicio echipa din tara cand joaca impotriva unor forte fotbalistice. Si pot continua la infinit.
Nu am facut decat sa observ ca Massimo ne-a dus binisor pana la 30 de metri de poarta. De acolo pana-n plasa, valoarea personala este importanta in proportie de peste 90%. Iar noi n-am avut asa ceva. E ceva fenomenal, in schimb, ca am putut juca un astfel de fotbal in fata unei echipe ce s-a obisnuit sa marcheze de la 3 goluri in sus indiferent de adversar. E colosal!
Dar linia noastra de mijloc a fost net depasita. Mai mult, cand am avut sansa de a ne crea ocazii clare, pasa sau sutul decisiv au fost penibile. Inclusiv la Ov. Petre.
e ca si cum tu ai te-ai pricepe doar la bucatarie si ti-ar cere altcineva sa antrenezi la rugby...ca
dar...fotbalul modern nu inseamna doar distrugere...iti trebuie un iinchizator care sa stie sa mestereasca si altceva decat bubuieli...
sper sa gusti gluma in seara asta trista !
Pacat, pacat...
sigur ca e o diferenta de valoare fara comentarii. Dar echipa astazi a muncit si s-a daruit. A luptat si chiar daca am pierdut si sunt trist... am un iz de multumire.
Baciu intr-adevar s-a autodepasit, Petre Marin si Emeghara mi-au placut foarte mult.
la polul opus... Neaga si in special Iacob.
cu putin noroc am fi reusit un 0-0. Asta e.
Felicitari echipei si acelor suporteri care au lasat prostiile acasa si au mers pe stadion si au incurajat echipa!
Pai a fost destul de prezent.Asa cum ne-a dat gol putea sa ne dea in prima repriza si sutul peste bara a lui Adebayor din sfarsitul meciului si la multe alte faze care nu imi vin in minte acum