FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Arsenal 0 - 1

«1789»
AndyQ03.10.2007 07:32
MENTALITATE DE INVINGATOR.

Despre 3 puncte norocoase - nu muncite - ce spui?

Macar INCERCI sa te consolezi pentru ESEC. Pofta mare la ciuperci ;)

Tu ai vazut meciul din 86, cand am luat cupa? Ai vazut tu cumva dominare din partea Stelei? A fost un meci aproape identic cu asta de aseara, doar ca am avut mai mult noroc.

Hai nu ma `nebuni!

CRISSMold03.10.2007 07:33

Concluzie: Macar sa joace Steaua si sa piarda asa, decat sa nu joace si sa pairda rusinos.

Dorinta : Mai avem mult de lucrat ca sa ajungem Mari. - de lucrat la mentalitatea jucatorilor si la jocul de echipa. Ce frumos ar fi daca Steaua(jucatorii) ar putea sa aiba un pic de imaginatie, doar un pic, astfel incat si cand joaca cu Urziceniul, Vasluiul, Clujul, etc. sa stie ca joaca cu Arsenal, Lyon, Real..., si sa alerge ca si cand s-ar termina Pamantul, si-ar veni Dumnezeu sa-i salveze! fularsteaua2

Final : EU CRED CA PEDRAZZINI SI Gigi AU AVUT TIMP DESTUL SA FURE DE LA adevaratii antrenori care au trecut pe la Steaua si sa puna in practica tot ce-au invatat. E momentul sa vedem Fotbalul Stelei, sau sa ne lasam ......in voia sortii.

ghuru03.10.2007 07:44
Tu ai vazut meciul din 86, cand am luat cupa? Ai vazut tu cumva dominare din partea Stelei? A fost un meci aproape identic cu asta de aseara, doar ca am avut mai mult noroc.

Hai nu ma `nebuni!

Dar tu ai vazut cum a jucat Steaua pana ce a ajuns in finala? Si apropos, cand au castigat cupa au jucat in Spania, importiva FC Barcelona .... si au crezut in sansa lor. Au crezut si au castigat pentru ca erau foarte bine pregatiti.

[...]

SebaSS03.10.2007 07:48

Dezolanta atmosfera in tribune!!! N-am mai trait asa ceva niciodata.... cantam in unele momente singur :(

FORZA Steaua

AndyQ03.10.2007 07:51
Dar tu ai vazut cum a jucat Steaua pana ce a ajuns in finala? Si apropos, cand au castigat cupa au jucat in Spania, importiva FC Barcelona .... si au crezut in sansa lor. Au crezut si au castigat pentru ca erau foarte bine pregatiti.

Ciuperca

Ohhh!! Deci au batut tot cu 3-4 goluri diferenta, pana in finala, aia vrei sa-mi spui, nu?

Au castigat pentru ca era bine pregatit Ducadam... Nu o mai inflori, ca a venit toamna...

Sau astia de aseara nu s-au daruit, au jucat din rutina, nu? Ai putina dreptate: Neaga si Surdu au jucat in reluare, si inca vreo 2... dar restu`? Zapata? Baciu? Ov. Petre? Emeghara? Marin?

P.S. Nu te mai semna, ca stim despre ce-i vorba...

Miaus03.10.2007 07:54

[...]

Ghuru cand te vad pe tine postand imi aduc aminte de liceu.

Si de bac.Mi-a picat Lapusneanu.Tu te potrivesti perfect intr-unul din mottourile de la inceputul capitolelor.

Si nu, nu e vorba de ala cu Capul lui Motoc vrem

armanovici03.10.2007 08:16

Gigi a zis ca singurul lucru care lipseste lui Fc Steaua e zvacul dar ca va cumpara la urmatoarea vizita la muntele athos zvac sfintit de prima calitate si partidele ce raman vor fi floare la ureche.

Partea buna e ca inca putem face 12 pct si am avut posesie!?! 69 %. Ovidel merge ca un ceas si logic nu are cum da o pasa de 20 m,ati vazut ceas pasator. Petrica e tap ispasitor i-a venit randul,etc

ghuru03.10.2007 08:20

:)))

Ghuru cand te vad pe tine postand imi aduc aminte de liceu.

Si de bac.Mi-a picat Lapusneanu.Tu te potrivesti perfect intr-unul din mottourile de la inceputul capitolelor.

Si nu, nu e vorba de ala cu Capul lui Motoc vrem

"Cã de mã voiu scula pe mulți am sã popesc și eu"

bubylycy03.10.2007 08:39

Mai bine asa decat sa pierzi rusinos...oricum adio grupe Cupa UEFA adio la anul in cl... ca nu cred ca vom termina pe locul 2.. anul asta in camp. si asa mai departe.. asta e.. asta e fotbalu romanesc...mult sub cel din vest... fularsteau2 ..acu as vrea ca si Dinamo si rapid sa piarda dak tot ne merge prost macar nici la ei sa nu mearga

Slider03.10.2007 10:24

Daca va mai juca Dica pana la iarna atat de lent si previzibil mi-e teama ca nu va mai oferi nimeni pe el acele milioane de euro care se vehiculau...in orice caz pentru a face fata in CL si a defila in campionat ne trebuie mijlocasi si atacanti valorosi. Nu putem avea pretentii de a scoate puncte in acest an in CL cu Surdu,Iacob, Badea, Neaga, Dica, Zaharia, Ovidiu Petre, Banel. Jucam destul de bine dar pana la urma fotbalul se joaca pe goluri si din momentul in care suntem condusi de o echipa din CL sansele de a mai scoate un rezultat bun incep sa tinda spre zerOLI...

vecu0703.10.2007 10:35
Mai bine asa decat sa pierzi rusinos...oricum adio grupe Cupa UEFA adio la anul in cl... ca nu cred ca vom termina pe locul 2.. anul asta in camp. si asa mai departe.. asta e.. asta e fotbalu romanesc...mult sub cel din vest... fularsteau2 ..acu as vrea ca si Dinamo si rapid sa piarda dak tot ne merge prost macar nici la ei sa nu mearga

dak pierde si Dinamo si rapid adio puncte bla coeficient UEFA adio echipe accesibile tururi preliminare echipa asta atat poate nimic mai mult in momentul asta poate in viitor?????????

andbos_1403.10.2007 10:51
Ba fratilor nu stiu ce comentati voi dar echipa e cam petarda> Baciu, Emeghara si Surdu n-au fata nici de divizia A dar de CL ce sa mai zicem. Badea sta prost la conditie fizica (probabil ca o sa fie inlocuit de de Zaharia sau Iacob) iar Neaga inca nu confirma. In conditiile astea cred ca partea stanga a apararii noastre o sa fie facuta KO de englezi. Situatia nu arata rau e DISPERATA. Oricum bine ca nu mai avem 2 inchizatori si ca jucam pe cartea atacului ca in aparare oricum va fi haos. Dar asta e..... poate azi e Steaua noastra norocoasa! forzateaua

PS> Goian are 2 galbene de nu la bagat??????

Teapa Baciu a facut tot meciu [...]

Deliric103.10.2007 11:45

Patronii firmei de seminte Nutline multumesc tuturor dinoamovistilor care s-au uitat la Steaua-ARSENAL.

@dy_00703.10.2007 13:14

Si patronii de la Coca - Cola de multumeste dinamovistilor forzateaua

razvan_stelist200703.10.2007 14:17

Steaua a facut un meci bun,a jucat ofenisv,dar si defensiv,folosindu-se foarte mult contraatacul.Eu cred ca trebuia ca Victoras Iacob sa joace din primul minut,si nu Neaga care a facut-o destul de slab.Nu meritam sa fim invinsi pentru ca am avut multe ocazii si am tinut bine meciul.dar asta e fotbalul. :sad2:

MoRRano08.10.2007 13:41

De data asta echipa sa ridicat la marimea asteptarilor nu au cedat ca femeile am pierdut asta e dar macar nu ne-am facut de ras le-am tinut piept cand toti credeau ca o sa ne spulbere cu 3-0, am pierdut cu toate ca nu meritam. Trebuia sa fie egal dar nu e in fiecare zi duminica.

«1789»