Mai mari fraieri ca astia de la UTA n-am vazut. Pai daca presau putin ne dadeau minim 2 goluri. Respect pentru aparare care a incercat astazi din rasputeri sa nu luam gol dar tradatorului Ovidiu Petre i-a fost frica sa nu ia o minge in mufarina-i de cal si uite asa au primit penalty. Am dat gol total nemeritat din singurul sut pe poarta in 90 DE MINUTE!!! Daca pana acum numaram cate goluri dam pe meci,in curand o sa ajungem sa numaram cate suturi tragem.
Totusi cred ca e important de facut o diferenta intre jucatorii care jucau,mai ales pe vremea lui Protasov,adica jucatorii exponentiali(care e normal sa mai prinda o zi proasta) si multi dintre impotentii care poarta ilegal tricoul Stelei.
Cum sa ma supar eu pe Dica cand el ne tine in viata de 2 ani? Azi de fiecare data cand avea mingea veneau 2 pe el,si cand era liber trebuia sa combine cu 2 mari fotbalisti in viata pe nume Nicolita si ov Petre. Plus ca el trebuia jucat in spatele a 2 varfuri,omul nu e salahor,cum a jucat dupa ce a iesit Iacob. Desi nu sunt de acord cu gestul lui Iacob,il inteleg oarecum,a fost singur in atac si macinat in gol timp de 70 de min,nefiind ajutat de nimeni,exact ca Dica si din frustrare a dat cu cotul. Cred ca Dica si Iacob,adica atacantii nostri au schimbat 3 mingi in tot meciul,iar asta spune tot. Ce dracu sa le cer lui Iacob si Cristocea care sunt 100% ca forma fizica dar nu ca forma sportiva si sunt fortati pentru ca ciobanul nu da bani pentru lot.
Toata echipa e frustrata si nu pentru ca e sau nu e Hagi,ci pentru ca de doi ani echipa asta nu are sistem de joc ci numai minge lunga in fata la ce o fi. De la Protasov incoace Steaua nu mai joaca nimic doar ca calificarile chinuite in CL si victoriile subrezite din campionat ne-au orbit si ne-au facut sa uitam,noi nu avem sistem de joc ci facem o miuta glorificata.
Macinam in gol iar chestia asta nu are cum sa nu afecteze echipa,dar multi dintre ei sunt mercenari si atata timp cat isi iau banii sunt multumiti.
Cum sa castige echipa cand noi incepem fiecare meci in inferioritate numerica cu jucatori gen surdu,Nicolita,ov Petre pe teren? Calul asta de ov Petre dupa ce ca l-a lucrat putintel pe Hagi e de cinspe ori mai prost ca Lovin si astazi ne-a ingropat dupa ce dadusem un gol nemeritat.
Eu cred ca Hagi incerca incet incet sa faca acolo niste trasee,ceva,dar nu prea cred ca avea cu cine. Echipa are prea multi accidentati iar cei ce intra in locul lor sunt de umplutura.
Suntem penibili si astazi eu am trait o premiera,destul de trista pentru mine,si anume ca nu am reactionat in nici un fel la goluri,nici al Stelei nici al UTEI. Asta a facut ciobanul din Steaua mea,nu prea mai simt nimic pentru ea,pentru ca echipa asta nu e Steaua ci e Fc Steaua.
Momentan cu lotul pe care il avem la dispozitie,cu accidentari cu tot,si la jocul pe care il practicam(nu de ieri de azi ci de 2 ani,auziti incompetentilor de la club!!!) suntem o echipa de locul 10,asta e adevarul. Vaslui o sa ne dea minim 2 si Arsenal 3 ca sunt gentlemani si sa vedeti ce probleme o sa avem cu Bacau.
Cat despre titlu sa nu va aud pentru ca in acest an nu il meritam,nu am facut nimic sa il meritam.
Pacat de niste baieti care merita respectul nostru pentru tot ce au facut la Steaua indiferent de forma lor actuala si anume: Zapata,Rada,Goian,Ghionea,Golanski,Nesu,Petre Marin, hai si Radoi,Cristocea,bicfalvi,Dica,Badea si Iacob. Eu astia cred ca sunt jucatori de Steaua,sunt 15 la numar si luati in considerare ca multi dintre ei sunt accidentati sau revin dupa accidentari.
Steaua nu are lot si asta din cauza incompetentilor din club,iar dragi fani ai olaroiului ia ganditi-va ce s-a intamplat in mandatul sau de a luat-o jocul echipei la vale,de nu ne-am revenit pana acum?
Jur ca eu ma simt de parca Steaua Bucuresti a murit.
VAI DE CAPUL NOSTRU!!!
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.