FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UTA Arad - Steaua 1 - 1

«14567812»
Astristul22.09.2007 15:58
Faulturi, hent, cartonas rosu, galben ... joaca f bine echipa . Asta este Steaua noastra

Este trist, dar din pacate asta este Steaua lui Gigi. Steaua noastra a apus cand a preluat ciobanul acest club ca sa-si faca publicitate.

El nu suporta cand toata lumea ii aplauda pe Elton, Hagi si pe el il huiduiau. Aia nu ii convenea si de aia i-a indepartat de la club! :angry:

forzateaua

Dicaaa22.09.2007 15:59

FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua FORZZA Steaua

brada22.09.2007 15:59
Sub conducerea glorioasa a ciobanului,Steaua va trai momente de maxim succes!Victoriile impotriva Concordiei Chiajna si Metalului Baicoi din Seria a2-a a Ligii secunde vor fi maximul in urmatorii ani!De asemenea,popularitatea echipei va creste semnificativ,undeva in jur de 5%!In loc de dungi,echipamentul Stelei v-a fi imprimat cu o imensa cruce,cu Jiji(mantuitorul) rastignit pe ea!Echipa isi va schimba denumirea in ''Becali&friends''!

mai bine un an in b fara cioban sa scapam de el decat cu el in a umilinte cu UTA .... la puscarie gigele ca asa tea poreclit mikele

brada22.09.2007 15:59

tribuna macar e la inaltime acu cu Gigi Becali la .... Gigi Becali ;)

petrut_lk22.09.2007 16:00

sunt curios sa vad ce mai comenteeaaza ciobanu' _|_

pda22.09.2007 16:00

Am avut un sut pe poarta si ala deviat =)) si totusi atat de trist.

aditud22.09.2007 16:01
Sub conducerea glorioasa a ciobanului,Steaua va trai momente de maxim succes!Victoriile impotriva Concordiei Chiajna si Metalului Baicoi din Seria a2-a a Ligii secunde vor fi maximul in urmatorii ani!De asemenea,popularitatea echipei va creste semnificativ,undeva in jur de 5%!In loc de dungi,echipamentul Stelei v-a fi imprimat cu o imensa cruce,cu Jiji(mantuitorul) rastignit pe ea!Echipa isi va schimba denumirea in ''Becali&friends''!

Mai, nu mai cobi! Esti nebun?! Oare nu realizezi ca-i posibil?

alexmk1722.09.2007 16:02

Inca o data Ovidiu Petre a fost magistral! Impecabil! Un fotbalist de rasa!

Cred ca e cel mai bun fotbalist din istorie!

Sunt sigur ca Patronul echipei noastre va fi de acord si va spune ca Ovidiu a fost cel mai bun de pe teren!

Si felicitari lui Piti, care a vazut talentul din acest impecabil jucator!

Felicit totodata pe Ovidiu Petre pentru ca a obtinul egalarea de la Arad!

Nu stiu unde ar fi Steaua fara Ovidiu Petre, dar sigur nu ar fi nici macar in Liga1!

Bravo baieti pentru rezultatul MARE obtinut in fata unei echipe de prestigiu si felicitari marelui antrenor George Becali!

PS: Propun urmatoarele scandari pe stadion si cine nu va striga inseamna ca e manjit de banii murdari ai infectului sau nu au cojones!

1. Gigi Becali, Sa moara Gigi Becali

2. Becali COMUNIST SARANTOC!

White_R22.09.2007 16:02
vreau sa plece Dica Goian rada zapata golansky singurii jucatori care au fata de Steaua sa plece departe in europa unde le e bine

vreau sa terminam pe locu 10 sa plece si restu cu tot cu cioban

mai bine sacrificam un sezon decat sa traim umilinte mari cu echipe de 2 lei cu jucatori care nu pot sa joace ce cauta shrek badoi cu Iacob cu Cristocea cu surdu pe teren si Nicolita in afara de gol nimic !

uitasem de magnificul handicapat ov Petre care pune mana pe minge in careu ... cu ce rost doamne ? astia gandesc oare ?

Gica Hagi ! acu se vede cine era de fapt de vina pentru rezultate

Fara Rada....

baby_stelista22.09.2007 16:03

oo da..si acum Becali o sa fie multumit pentru ca 1 punct in deplasare e ceva domne...

aa..da..si badoi si surdu cei mai buni din teren!!..tot asa..

jos cu ciobanu!

mori ciobaneeeeee

Astristul22.09.2007 16:03
Mai, nu mai cobi! Esti nebun?! Oare nu realizezi ca-i posibil?

Pai nu prea e posibil :tongue: Pai in primul rand, ca sa-l vedem pe Gigi rastignit, ar insemna sa moara (n-avem noi norocul asta) si in al 2-lea rand ce e aia "Becali & Friends", ca Gigi nu pricepe ce e aia limba engleza! :laugh:

forzateaua

petrut_lk22.09.2007 16:04

nainte se spunea....datil ca e lesinat..moare pe terennn....acuma ne zgariem pe ochi cu Petre....cred ca stiti la cine ma refer....

AndyQ22.09.2007 16:05

:))))))))))

Tare meciul. De colectie!!!

Se intampla ceva ciudat.... in sfarsit vedeti si voi ca jucatorii sunt varza, nu antrenorul...

Nimeni nu injura antrenorul ca altadata... hmmm. Ceva nu e curat aici :))

DelPiero1022.09.2007 16:05

@Artristul:Il invata ZerOli,asta le are cu limbile!

mir8622.09.2007 16:05

Am ajuns sa fim de rasul tuturor inainte nici nu cutezai sa obtii o victorie cu Steaua, vad ca acuma scopul echipelor mici e macar un egal daca nu o victorie.Un joc slab chiar foarte prost.Arsenal in meciul din campionat are deja 4-0.O sa fim bataia de joc a Europei.Greu e sa faci performanta cu un patron incult si atotcunoscator.Mi-e si scarba sa ma uit la meciurile Stelei sa vad cum fac adversarii jocul.In meciu de azi am avut un singur sut pe poarta!!!! si ala gol.

Si-a primit pedeapsa Ovidiu Petre asta-i hent de jucator profesionist ?

bgdb22.09.2007 16:06

se mai poate spune ceva? uitati-va pentru cine se chinuia Hagi. pentru ce jucatori a indurat toate umilintele maniacului. RUSINEEEEEEEEEEEE! Gigi, SCOAL' DE TE CULCA

BRAVOOOOOO OVIDEL

ESTI CEL MAI TARE

AdrianUltras2522.09.2007 16:07

cacatul ala a facut hent intentionat!!!!!!!!

am jucat la egal!!!!!!

MichaelCorleone22.09.2007 16:07

AVEM SUPER-ECHIPA!!!!

Ovidiu Petre A JUCAT CA CEASUL!!!! PERFECT!!!

PE BENZI JUCATORI Z-B-U-R-D-A-U!!!!

VOMIT VOMIT VOMIT VOMIT VOMIT!!!!!!!!

AdrianUltras2522.09.2007 16:08

nu imi vine sa cred!

tremur de nervi!

trebuie sa facem cheta sa angajam un lunetist sa ne scape de cioban!!!!

bgdb22.09.2007 16:08

cred ca lui ovidel nu ii mai place nici de pedrazzini si s-a gandit el sa rezolve treaba repede si curat

pda22.09.2007 16:08

Pai ce sa faca ma jucatorii, cand i-a maltratat Hagi pe micutzi. Saracu Ovidutz nu mai mancase de 3 zile.

Le reseau pansant22.09.2007 16:08
Ce gol...hai cu egalarea! In minutul 92, sa crape stim noi cine!

sa crape mata,

Ba ce mama dreaq aveti? ma uit pe ce scrieti pe aici si parca as fi pe un site de javre sau ciori. Cum ma sa vrei sa castige UTA? cum ma sa piarda Steaua?

Alllo stelistii? aia care e cu Steaua pana la moarte, aia care isi da viata pentru culori, aia care este trup si suflet acuma unde sunteti ma? acuma de ce vreti ma sa pierdem? doar pentru a-i face in ciuda la cioban?

Aflati bai tata ca putem sa pierdem 20 de meciuri, sa ne umileasca toti, ciobanul nu va pleca din Ghencea nici mort, indiferent de proteste, indiferent de rezultate, indiferent de ce se va intampla.

Unde sunteti ma, aia care il injurati pe Oli si Hagi ca nu jucam nimic? ba atunci cel putin castigam, acum ce facem bai stelistilor? ne rugam sa piarda? sa ni se accidenteze juctorii? sa moara si sa se aleaga praful de ei? sa retrogradam?

Stiu ca Becali o sa faca ca toti draci, dar cel putin nu castigam pentru el, castigam pentru noi.

Sau acuma nu mai e valabila aia cu Steaua sutem noi suporterii? acuma care este? aia cu Becali suntem noi? Si eu il uresc pe cioban de moarte, si eu sunt socat de ce se intampla la club, dar niciodata nu mi-am dorit sa piarda echipa doar ca patron este un parvenit redus mintal.

Hai ca am facut egal? sunteti ma fericiti? va bucurati ma? va convine ma? ce faceti ? va adunati la Universitate sa sarbatoriti? beti sampanie? Daca intradevar ne pasa de echipa si vrem sa facem ceva pentru ea haideti sa actionam comun, sa ne strangem 20.000 de mii si sa aratam ca nu mai suntem indiferenti, ca ne ajunge mizeria si incompetenta din club, ca daca vom continua asa se va alege praful, ca suntem de ras si ca nu mai suntem dezbinati si nepasatori.

drucker22.09.2007 16:08

Turnator nenoricit Ovidiu Petre pleaca dracu de la Steaua ..esti o jigodie de jucator de poker ca de fotbal habar nu ai.....esti praf...du-te in plm in padure si joaca cu ursii beacalieni...

mir8622.09.2007 16:09

Antrenorul face echipa dar daca nu e echipa ca sa joace degeaba.Potential avem dar unde sau in cine e?

Astristul22.09.2007 16:09
@Astristul:Il invata ZerOli,asta le are cu limbile!

Aaaa da, uitasem de carpa! :wink:

«14567812»