Ce gol...hai cu egalarea! In minutul 92, sa crape stim noi cine!
sa crape mata,
Ba ce mama dreaq aveti? ma uit pe ce scrieti pe aici si parca as fi pe un site de javre sau ciori. Cum ma sa vrei sa castige UTA? cum ma sa piarda Steaua?
Alllo stelistii? aia care e cu Steaua pana la moarte, aia care isi da viata pentru culori, aia care este trup si suflet acuma unde sunteti ma? acuma de ce vreti ma sa pierdem? doar pentru a-i face in ciuda la cioban?
Aflati bai tata ca putem sa pierdem 20 de meciuri, sa ne umileasca toti, ciobanul nu va pleca din Ghencea nici mort, indiferent de proteste, indiferent de rezultate, indiferent de ce se va intampla.
Unde sunteti ma, aia care il injurati pe Oli si Hagi ca nu jucam nimic? ba atunci cel putin castigam, acum ce facem bai stelistilor? ne rugam sa piarda? sa ni se accidenteze juctorii? sa moara si sa se aleaga praful de ei? sa retrogradam?
Stiu ca Becali o sa faca ca toti draci, dar cel putin nu castigam pentru el, castigam pentru noi.
Sau acuma nu mai e valabila aia cu Steaua sutem noi suporterii? acuma care este? aia cu Becali suntem noi? Si eu il uresc pe cioban de moarte, si eu sunt socat de ce se intampla la club, dar niciodata nu mi-am dorit sa piarda echipa doar ca patron este un parvenit redus mintal.
Hai ca am facut egal? sunteti ma fericiti? va bucurati ma? va convine ma? ce faceti ? va adunati la Universitate sa sarbatoriti? beti sampanie? Daca intradevar ne pasa de echipa si vrem sa facem ceva pentru ea haideti sa actionam comun, sa ne strangem 20.000 de mii si sa aratam ca nu mai suntem indiferenti, ca ne ajunge mizeria si incompetenta din club, ca daca vom continua asa se va alege praful, ca suntem de ras si ca nu mai suntem dezbinati si nepasatori.