vreti raul Stelei numa sa ii faceti din ciuda lui Giginu pot sa cred ce suporteri
intodeauana superiori
Care STEA ma? Asta nu este Steaua ... trezeste-te. Sau tu te uiti la alt meci.
HAI UTA
vreti raul Stelei numa sa ii faceti din ciuda lui Giginu pot sa cred ce suporteri
intodeauana superiori
HAI UTA
Un gol venit normal dupa 60 de minute de dominare clara, cu ocazii care s-au succedat cu repeziciune la poartea lui Tudor, numai ghinionul facand ca scorul sa ramana 0-0.
Nu imi vine sa cred cand citesc posturile voastre ca ma aflu pe un forum al Stelei. Daca tot vreti sa de`a UTA gol duceti`va fratilor pe UTA.ro .
M**e celor care tin cu UTA!
Nici eu nu m-am bucurat la golul lui Banel cum o faceam odata.
intodeauana superiori
prietene, asta nu e Steaua noastra
e o chipa condusa de un dezechilibrat si care are in componenta foarte multi iuda! asa ca scuza-ma daca nu pot fi extaziat de golul bulanos al tiganului
pe cine vroiai fundas central prietene.gandeste si tu!
Prietene gandeste tu ce e mai bine : un fundas doar asa ca sa fie echivalentu a zero oameni sau orice alt jucator ? Fixu ca trebuie 4 fundasi ....Si daca tot au fixuri de ce nu au inceput cu Baciu cel zero ..asa doar sa irosesca o schimbare
intodeauana superiori
Amice, asta nu prea mai e Steaua! Nu te lasa inselat de nume... Asta nu mai poate fi numita Steaua pana nu dispare sinistrul de la echipa.
Eu vreau sa castigam , e logic asta , dar nu ma multumesc numai cu rezultatul.Eu nu sunt Berbecali care il intereseaza doar rezultatul.EU VREAU SA VAD Steaua CA JOACA FOTBAL !!! Nu turca !!!
Nu imi vine sa cred cand citesc posturile voastre ca ma aflu pe un forum al Stelei. Daca tot vreti sa de`a UTA gol duceti`va fratilor pe UTA.ro .
BA dute si baga un pui de somn. Sau tu esti tatuat pe bratul drept Gigi Becali
intodeauana superiori
Ai dreptate. Pana la urma, echipa nu are nicio vina pentru ca Becali e retardat!
![]()
pfoai
forza Steaua ma orice ar fi ce sunteti asa prosti
? dak vreti ceva pentru echipa ziceti si voi jos cu oieru de Becali ....
BA dute si baga un pui de somn. Sau tu esti tatuat pe bratul drept Gigi Becali
Cu riscul sa imi i`au un ban iti adresez niste cuvinte sincere: esti prost.
Ai dreptate. Pana la urma, echipa nu are nicio vina pentru ca Becali e retardat!
Cum sa nu aiba nici o vina? Ei au toata vina!!! I-a chinuit Hagi .... saracii de ei.Au fost maltratai...
Asta este o echipa de BABE
Vorbeste mah frumos,ca poate n-ai vrea sa-ti dam si noi la ue nu?Tu parca erai unu' din acei sustinatori frenetici ai lui ZerOli,nu?Tu esti multumit ce se intampla cu Steaua in momentul asta?Eu(si nu-s singurul,se vede clar) simt ca aceasta echipa nu ma mai reprezinta...aceasta nu e Steaua noastra,e o gluma proasta!
Dute la colt si gandeste-te la ce ai zis
Mama a fost Iacob pe teren, nici nu-l vazusem.
Victorasssssssss , ne-ai omorattttt
Ce idiot e Iacob...un derbedeu,nu e prima data cand face asta!Halal jucatori,halal conducere,asta nu e Steaua noastra!
HAI UTA
Nu exista scuze sub nici o forma pentru a spune Forza UTA in momentul in care joaca contra echipei tale de suflet. Nu vreau sa ma cert cu niste copii inculti care nu stiu ce inseamna dragostea pentru o echipa, pentru niste culori. Doar atat ca ne facem de ras in fata dusmanilor cu astfel de posturi. Ura pentru Becali si dragostea pentru Steaua sunt lucruri complet diferite. Forza Steaua! pentru cei care inteleg.
Hai ma ... mai zi acuma ceva... asta este fotbal. NU? Asa trebuie sa joace Steaua? Asta este Steaua care o sustinem? Asta este Steaua cu care ne mandream?
Este o gluma proasta... asa ca lasa-ne si tine pentru tine...
Mama a fost Iacob pe teren, nici nu-l vazusem.
In meciul de azi putem spune asa despre toti aproape, cu mici exceptii. Acu au iesit in evidenta Victoras si Banel! ![]()
MI-E SILA!!! VOMIT!!!!
MI-E SILA!!!! VOMIT!!!!
MI-E SILA!!! VOMIT!!!!
DOAMNE, am ajuns sa tin cu echipa adversa!!!
Nu exista scuze sub nici o forma pentru a spune Forza UTA in momentul in care joaca contra echipei tale de suflet. Nu vreau sa ma cert cu niste copii inculti care nu stiu ce inseamna dragostea pentru o echipa, pentru niste culori. Doar atat ca ne facem de ras in fata dusmanilor cu astfel de posturi. Ura pentru Becali si dragostea pentru Steaua sunt lucruri complet diferite. Forza Steaua! pentru cei care inteleg.
Farate nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni dar ... zimi si mie ... esti multumit de ce vezi? esti multumit de plecarea lui Hagi? Tu confunzi echipa Steaua cu tentativa asta de echipa
Arsenal 4 - 0 Derby County min 75. Va dati seama ce o sa pateasca Steaua ? ![]()
MI-E SILA!!! VOMIT!!!!
MI-E SILA!!!! VOMIT!!!!
MI-E SILA!!! VOMIT!!!!
DOAMNE, am ajuns sa tin cu echipa adversa!!!
inseamna ca nu esti normal
scuza-ma ca-ti zic, dar........
Iete-te la Victoras! Hai c-a avut dreptate mooieru'...dupa plecarea anonimului aluia care nu stia nimic si mai si maltrata jucatorii, bravii nostri vitezisti au redevenit luptatorii de odinioara. Daca era Radoi in teren, mai vedeam si cate un picior in freza, asa trebuie sa ne multumim cu coate-n gura...