a distrus echipa ciobanul ... pentru acest sezon
si vin agarici lui aici gen aia care zic ca sunt din club si ii tot iau apararea
a distrus echipa ciobanul ... pentru acest sezon
si vin agarici lui aici gen aia care zic ca sunt din club si ii tot iau apararea
Gata am inchis televizorul... Nu mai pot sa suport vai de Steaua noastra........ cred ca o sa stricam recordul lu as roma de anul trecut din cl la meciul cu arsenal... cat o sa fie 0-8... 0-11???... Mi-e scarba avem jucatori buni si oierul nu ii vrea din cuaza complexelor lui tampite... Imi pare rau de Golanski... Oierul asta chiar isi bate joc de carierele jucatorilor .... NUUUUUUUU IMIIIIIIIIIII VINEEEEEEEEEE SA CREDDDDDDDDDDDD... NUUUU MAAAAA MAAAAAAAAI POTTTTTT UITAAAAAAAA LAAAAAA UNNNNNNN MEEEEECIIII AL STELEEEEEEEI... MA DOARE CAPUL.
Ciobaneeeeeeee , uite tata cum joaca Steaua cand esti tu antrenor !!!!! Te rugam ciobaneeeee , pleaca in mo**ii ma*ii din Ghencea si i-ati o echipa de Liga a II -a si antreneaz-o tu si fai ce vrei din ea.DAR NU DIN Steaua CIOBANE !!!!!!!!!!!!!!!!! Steaua E A NOASTRA NU A TA fu**ti mo*tii ma*iiii de jegosssss
bgdb
stai linistit!
Laca nu va veni niciodata antrenor cat vreme ciobanu e patron
nu va suporta ciobanul sa aduca un om mai iubit ca el!
sa nu fie el in centrul atentiei
sa fim seriosi!
a zis ca vrea sa il aduca pe Laca doar ca acesta sa arunce meciul de azi!
asta intelege becalii prin stelist adevarat
un om care se sclaveste pentru el!
fratilor l-am vazut pe Dica ... inseamna ca este pe teren .... asta e bine
hai afc Becali la culcare.
afc=anti-fotbal club
Splendida repriza....se vede ca Jiji e antrenor...exat asa arata echipa ca si o turma de oi la pascut...Mi-e groaza cand ma gandesc cum o sa aratam in CL...vom face de ras CL-ul...si Steaua nu merita sa fie privita asa dar din pacate cei de dincolo nu stiu ca Steaua de azi=Jiji ...si de la el vine "jocul de turma".Si nu pot sa inchei fara a multumii aradenilor care au strigat numele lui Gica!...da chiar....nu am auzit niciodata sa se strige undeva"Becali"fara ca ciobanul sa nu imparta bani...poate asta asteapta si pupincuristii astia care ii iau apararea pe-aici pe site;ba fraieri Jiji nici nu va baga in seama...si nu ca nu ar vrea...dar nu stie sa citeasca posturile si ii e rusina sa plateasca p cineva sa i le citeasca;)...Totusi sper ca Steaua sa castige pentru a nu compromite numele de Steaua...Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!!!
Ciobaneeeeeeee , uite tata cum joaca Steaua cand esti tu antrenor !!!!! Te rugam ciobaneeeee , pleaca in mo**ii ma*ii din Ghencea si i-ati o echipa de Liga a II -a si antreneaz-o tu si fai ce vrei din ea.DAR NU DIN Steaua CIOBANE !!!!!!!!!!!!!!!!! Steaua E A NOASTRA NU A TA fu**ti mo*tii ma*iiii de jegosssss
Fratie nu se merita sa faci pacate din cauza lui!!!!
O sa si primeasca rasplata de la CEL de SUS!!!!
eu tare cred ca astia isi bat joc ... nu pot sa cred ca asa joaca ei de fapt. Sper ca joaca asa intentionat ca sa ii dea peste nas la jegosu ala de Cioban. Joaca prea distrus ... si in spatele blocului daca jucau cred ca era mai ok. Nici o faza pe poarta ... cred ca portarul de la UTA mananca seminte ... ca de ... se plictiseste omu
gol UTA
ma intreb ce gandeste Hagi acum. oare ce o fi in sufletul lui cand se uita la super jucatorii care l-au lucrat?
mori ciobane!!!!!!!!!!!!!
Ziceti-mi si mie pe ce sa ma uit...un film frumos ?
P.S : Bravo ba Baneleeeeee ![]()
Gooooooooooooooooooooooool Banel.
sa ma .... trebuia sa dea asta gol. HAI UTA!!!!
ce gol deosebit
foarte mult bulan.
nu pot sa ma bucur
Ce gol...hai cu egalarea! In minutul 92, sa crape stim noi cine!
ce ma a dat gol Banel
ca am fost fac o cafea
Degeaba am dat un gol asa norocos , ca Steaua TOT NU JOACA NIMIC !!!!!!!!!
Doamne cat bulan am avut la gholu ala !!! Cum as putea sa ma bucur cand vad imitatia asta jalnica de football ??? Daca vreau sa vad football spectacol tre sa ma duc in curtiile scolii ca ii mai spectaculos ala si ala din Liga 2 !!! FC Lingaii Ciobanului 1-0 UTA !!! Hai UTA !!! MOARTE CIOBANULUI INFECT !!! FORZA Steaua CE-A ADEVARATA !!! steag3 fularsteau2 ![]()
ce ma a dat gol Banelca am fost fac o cafea
cica da
eu citeam un tabloid...
cred ca e primul gol alstelei la care nu ma bucur
a dat t.i.g.anul un super gol
de acum poate sa nu mai joace nimic 2 ani ca nu ii zice nimeni nimic
vreti raul Stelei numa sa ii faceti din ciuda lui Gigi
nu pot sa cred ce suporteri
![]()
![]()
intodeauana superiori
baaa sa il schimbe pe zapata ca sa dea si UTA un gol. Ca doar portar mai avem.
L-ati vazut ma pe Ov Petre ?a sarit mingea din el 7 metrii , ca din gard =))) Bine , nu ca ar fi fost prima data , dar oricum
Pot spune ca e primul gol al Stelei pe care l-am primit cu lehamite!