Daca privim jumatatea buna a paharului, UTA joaca destul de binisor ... se leaga pasele ... si au suturi la poarta ....
Daca privim jumatatea buna a paharului, UTA joaca destul de binisor ... se leaga pasele ... si au suturi la poarta ....
Vede careva meciul pe ligaonline?In loc de UTA-Steaua e Gloria-Otelul:(
stai linistit mai frumos se joaca la Bistrita
@toblerone stai linistit , cu mana pe inima ti-o spun : NU AI CE VEDEA
Pai ala este un meci mai interesant ... asta zici ca este balet ... stai linistit ca nu pierzi nimic. Uita-te la desene animate mai bine
@Maldini_Steaua
Thx.
Dom'le, intr-adevar s-au descatusat maidanarii astia de jucatori. Cu Hagi legau 2-3 pase. Acum niciuna. Fir-ati ai dreaq de panarame, petarde si golani imputiti care va numiti fotbalisti. Prosti aia care mai vin pe stadion si va mai sustin. Eu as dizolva galeria Stelei. Astia nu merita nimic.
ps: am vazut la sfarsitul reprizei caseta tehnica; 4 suturi spre poarta 0(ZERO) pe poarta; Jucatorii sunt niste zdrente si niste hahalere cu totii, hai sictir bai, purtatori ilegali ai simbolului Steaua!
Iarba verde si soarele destul de cald sunt ingredientele perfecte pentru un picnic!Si de ce fotbalistii Stelei sa nu gandeasca la fel? ![]()
P.S.Frumoasa reactia aradenilor,care au scandat numele lui Hagi!
unde esti daffy sa comentezi tu in stilul tau atat de documentat, obiectiv si pertinent? hai, te rog! te asteptam! pacat ca nu mai poti da vina pe Hagi! dar, pe de alta parte, daca era Oli acum..... era deja 6-0 pentru noi! ce am spus e valabil pentru toti terminatii care s-au bucurat ca a plecat Hagi
sa vedeti ce o sa fie acuma in CL .... nici nu vreau sa ma gandesc. O sa fim ciuca batailor... o sa isi faca arsenal si sevilia colaveraj frumos pe spatele Stelei
Stiu ce-o sa zica oieru la sfarsit in caz de infrangere sau egal: "ca Hagi a fost de vina" sau ca draq si-a bagat iar coada. beeeeeee
mai schweizer
apasa pe meciu gloria- otelu ca iti apare
afc Becali-UTA
M-am saturat ba de Ovidiu Petre...in afara de meciu retur cu Bate borisov si golurile alea cu Poli si cu faru n`a facut nimic la Steaua x(((((((((( ..si Cristocea o fi revenit el dupa o accidentare ,da nu e posibil sa atinga mingea de 4 ori in 2 meciuri spre24 (in 5 ani spre 24 daca joaca tot asa de 31414 de etape)
Vine beeeeeeeecali si spune ca a fost lucratura diavolului , ca din cauza lu Hagi s-au accidentat Goian si Lovin , si ca jucatorii sunt inca terorizati de Hagi si deaia nu am castigat la Arad
Ma vad nevoit sa tin cu Lacatus in meciul asta... El singur e Steaua pe stadionul din Arad! Aia in ros-albastru care alearga ca testoasele pe teren sunt niste terminati, niste impostori...saracii, i-a "torturat" Hagi cu antrenamente pretentioase, i-a suprasolicitat, si ei sunt prea fragili pentru un asa tratament.
HAI Lacatus!!! Laca, da-le o lectie s-o tina minte toti pupincuristii abjectului!
trup si suflet pentru UTA
Steaua de astazi nu mai este echipa de care m-am indragostit.
voi ramane vesnic suporter ros albastru, al Stelei aceleia magice, insa compromisul pe care l-am facut pentru a uita intrucatva mizeria din prezent nu mai poate continua...
ce mai conteaza campionatul cand oricum daca il castigam oierul va face echipa pentru Liga Campionilor?
ce mai conteaza dragostea pentru o echipa cand oricum faptele care se intampla in prezent la club sunt de o gravitate incredibila, neegalalte in intreaga istorie a Stelei? grave, dar xtrem de simple: un cioban analfabet si-a pierdut mintile si vrea sa antreneze Steaua. orice om cu un minim de bun simt, citind acest fapt, trebuie sa se inchine; din pacate este crudul adevar
ma uit pe forum si vad multi suporteri care inca sustin echipa, se doreste victorie la Arad etc...admir obstinenta voastra de a ignora catastrofa de la aceasta echipa, insa eu nu pot sa o sustin...dimpotriva, in momentul asta o urasc, pentru ca este pervertita de balele unui schizofren
il urasc pe idiotul si nesimtitul de ov Petre, care si-a permis sa critice un jost jucator adevarat de fotbal, asa cum el, impleticitul de la mijlocul terenului, nu va fi niciodata
va urasc pe voi toti, lingailor de jucatori fara valoare, care in goana voastra oarba dupa dolari, v-ati permis sa-i dati lectii de fotbal, ba mai mult, sa-l lucrati, pe Hagi, pe langa care ati fost si veti fi niste nimicuri, niste boarfe.
lasand la o parte lipsa voastra de profesionalism (nu se critica antrenorul de catre jucator), v-ati permis sa puneti la indoiala tactica lui AHagi , cand voi nici nu stiti sa dati cu piciorul in minge
nu stiu cine v-a strans atatia, toti neghiobi si plini de ifose, de parca chelului tichie de margaritar i-ar lipsi
ati devenit toti dupa chipul si asemanarea oierului, de la tatele caruia lingeti laptele infect al depravarii
Hai UTA!
Moarte ciobanului
pana la plecarea dementului mioritic, voi sustine toate echipele care vor juca impotriva Stelei lui Becali
ADEVARAT graiesti!,...suscriu in totalitate, ..am ajuns ca si cetateanul turmentat: "Dar eu cu cu cine tzin?"...Steaua de azi nu mai e Steaua", ...
totusi poate gresesti bagand in aceeasi oala toti jucatorii, ..mai sunt inca caractere printre ei, insa majoritatea au fost bagati in ..aceasta mocirla de Becali. Zilele trecute Becali a zis ca Dica nu este un jucator de exceptie, ci...Banel este?!?!? Cum te poti simtii daca esti in pielea lu Dica?...dupa atatia ani, dupa atata munca...dupa ce ai fost declarat cel mai bun jucator din Rom, sa fi terfelit in asa hal . A avut dreptate Hagi, distruge jucatorii, ...echipa..., jucatorii abia asteapta sa plece de la echipa. Aproape imi dau lacrimile....e atat de trist, si neputiinta noastra doare cel mai tare ...
in ce hal am ajuns...off unde..esti tu Tzepes doamne?
si...da!...nu-mi doresc deloc sa castige Steaua, vreau ca Becali sa fie palmuit prin aceasta infrangere...atlfel..ar tb sa-i suport zambetul diabolic din nou pe la TV cu "v-am spus eu.."
Cel mai mare rau l-a facut A. Ilie, cand l-a linistit pe Fernandel, spunandu-i ca, si daca Hagi e varza ca antrenor, totusi Steaua are cel mai valoros lot din Liga si ca va castiga oricum campionatul!!! Na de vezi, castigam la pas fara sa tragem pe poarta.
Chiar dak in ultimul meci Cristocea nu a aratat prea multe sper sa joace pentru ca centreaza f bn,in + la executat cornerele el se pricepe cel mai bine.Iar pe Lovin nu l-as baga,nici macar rezerva,dar cine stie....!oricum eu cred ca vom castiga! steag3![]()
bai nene si tu esti.b.o.u. Lovin a jucat bine ultimele meciuri ce vreeeeei sa dea 5-6 goluri pe meci x((((((( e cu 10 clase peste Ovidiu Petre numai de Lovin sti sa zici de surdu Neaga Croitoru si badoi sa nu zici nimic,nu?
De ce l-a bagat pe Baciu? E ca si cum n-ar fi..practic joaca in 10 ...
pe cine vroiai fundas central prietene.gandeste si tu!
echipa de azi nu este FC Steaua , jigniti Steaua .... echipa de azi este Fc Steaua,este creatia lui cu care se lauda ... Steaua care o stim noi este alta ...
Citez din volumul oierului : Dam 5-6 la Arad si batem si pe Arsenal sa vedem apoi ce mai ziceti voi de Steaua , ca Beeeeeeeeeeecali e conducator mare...
Yahhhhhhhh sureeeeeeeeeee
Mi-e sila sa vad cum joaca Steaua ....
iarasi nu jucam nimic
acelasi 4-2-3-1 de rahat
badoi e 0 ca fundas dreapta
ov Petre e acelasi ca de pana acum.a,da!
sa nu uit.acum e si mai enervant pentru ca se da Dorinel Munteanu
pb e ca pasele lui lungi ajung tot in aut de poarta
Dica sta tot pe teren
sau pe unde o sta
ca nu se prea vede
surdu nu e mijlocas stanga
Cristocea,desi a recuperat mai mult ca ov Petre, nu e inchizator.si lucrul asta se vede!are mari pb cu mijlocasii puternici
Iacob sta tot in tusa
numai in centru nu e
Nicolita alearga degeaba
si Petrica Marin se tot complica
cei mai buni de pana acum : Zapata,Baciu si Rada!
singurii care au aratat ca sunt de Steaua
avem in Gigi becaliiii cel mai slab antrenor din Liga 1!!!
Pacat Massimo!
nu imi vine sa cred ca spun asta, dar chiar VREAU sa castige UTA azi! poate face oieru icter si scapam de el si de copii lui de suflet de la echipa!
hai Laca! arata-le tu ca ei nu sunt Steaua!!!
Jalnica repriza ...............demult n-am mai vazut atata ipotenta de la jucatorii nostri,cand dracu o sa jucam si noi fotbal ca de turca asta is satul pana peste cap.
Lacatus la Steaua
ma baieti tineti draqlui cu UTA. ca acolo e cel putin un stelist*. stiti voi cine
la Steaua nu mai exista vreun stelist nu vedeti sunteti orbi.
*stelist era demult asociat prin cuvintele fotbalist de clasa
Nu imi vine sa cred ca spun asta,dar UTA trebuie sa castige ca sa mai vedem si noi niste goluri.
Ciobane,ti-ai facut-o cu mana ta si din pacate noi suporterii trebuie sa suferim.
Daca suntem sinceri cu noi insine trebuie sa recunoastem ca in conditiile in care avem atatia accidentati si din iarna vor pleca Goian si Dica aratam ca o echipa de locurile 10-16. M-am uitat la prima repriza din Urziceni-Ceahlaul si desi nici acolo nu a fost fotbal grozav,a fost cu 2 clase peste cel al Stelei de acum.
M-am lamurit si eu cum e cu antrenorii la Steaua,stilul nostru e acelasi de cand a venit Oli si s-a continuat in era Hagi. Doar cu Protasov si cu Zenga am jucat fotbal. Asta nu e fotbal,e o miuta ratacita in Liga 1. In ultimii 2 ani la Steaua nu s-a implementat nici un sistem de joc,doar daca consideram "da-i si fugi" sistem de joc.
Jocul din prima repriza a fost penibil,singura echipa de pe teren fiind UTA. Au fost fraieri ca nu au presat ca sigur ne dadeau macar un gol. Steaua a jucat penibil si cu Goian si Lovin pe teren si fara ei jocul a fost la fel de prost. Nu le e jena sa mai intre pe teren cu tricourile alea pe ei? La un moment dat se ajunsese ca rada sa dea pasa filtranta,atentie nu pasa lunga,ci cea filtranta. Pana si Dica a inceput sa greseasca mingile,pentru ca se intalneste cu mingea odata la 10 minute datorita mijlocului "magnific". Ov Petre,dupa ce l-a lucrat pe Hagi,poate sa-si faca harakiri,a fost cel mai slab jucator alaturi de Nicolita,a recuperat f rar si de foarte multe ori si-a incurcat colegii de la mijloc.
Surdu ramane o nulitate momenta,ca si Banel,Iacob si Dica sunt singuri in atac. Au fost cateva faze penibile in care Iacob ramanea singur si nu era nimeni in careu si astfel trebuia sa mearga cu ea in tusa o pierdea,Banel Nicolita style.
Sa zicem mersi daca facem un egal,cat despre campionat,ha ha ce gluma buna.
Asta am ajuns datorita lui Becali,din echipa care nu numai ca vroia victoria in orice meci,ba chiar se astepta sa castige la scor,in echipa in care abia smulge egaluri.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.