trup si suflet pentru UTA
Steaua de astazi nu mai este echipa de care m-am indragostit.
voi ramane vesnic suporter ros albastru, al Stelei aceleia magice, insa compromisul pe care l-am facut pentru a uita intrucatva mizeria din prezent nu mai poate continua...
ce mai conteaza campionatul cand oricum daca il castigam oierul va face echipa pentru Liga Campionilor?
ce mai conteaza dragostea pentru o echipa cand oricum faptele care se intampla in prezent la club sunt de o gravitate incredibila, neegalalte in intreaga istorie a Stelei? grave, dar xtrem de simple: un cioban analfabet si-a pierdut mintile si vrea sa antreneze Steaua. orice om cu un minim de bun simt, citind acest fapt, trebuie sa se inchine; din pacate este crudul adevar
ma uit pe forum si vad multi suporteri care inca sustin echipa, se doreste victorie la Arad etc...admir obstinenta voastra de a ignora catastrofa de la aceasta echipa, insa eu nu pot sa o sustin...dimpotriva, in momentul asta o urasc, pentru ca este pervertita de balele unui schizofren
il urasc pe idiotul si nesimtitul de ov Petre, care si-a permis sa critice un jost jucator adevarat de fotbal, asa cum el, impleticitul de la mijlocul terenului, nu va fi niciodata
va urasc pe voi toti, lingailor de jucatori fara valoare, care in goana voastra oarba dupa dolari, v-ati permis sa-i dati lectii de fotbal, ba mai mult, sa-l lucrati, pe Hagi, pe langa care ati fost si veti fi niste nimicuri, niste boarfe.
lasand la o parte lipsa voastra de profesionalism (nu se critica antrenorul de catre jucator), v-ati permis sa puneti la indoiala tactica lui AHagi , cand voi nici nu stiti sa dati cu piciorul in minge
nu stiu cine v-a strans atatia, toti neghiobi si plini de ifose, de parca chelului tichie de margaritar i-ar lipsi
ati devenit toti dupa chipul si asemanarea oierului, de la tatele caruia lingeti laptele infect al depravarii
Hai UTA!
Moarte ciobanului
pana la plecarea dementului mioritic, voi sustine toate echipele care vor juca impotriva Stelei lui Becali