Frati stelisti stiu ca credeti ca faceti un bine echipei mergand la meciuri dar in acest moment gresiti daca faceti asta. Trebuie sa facem cumva ca echipa sa stie ca ii sustinem dar ca nu-l mai suportam pe cioban. Asta e singurul lucru pe care il putem face,singurul lucru realizabil,clubul nu-l putem cumpara si oricum ciobanul nu-l va vinde pana nu va vedea ca nu-i mai aduce imagine si profit.
Daca nu am merge la stadion,mai ales in CL,ar face o gaura cat de mica in buzunarul ciobanului. Stiu ca sunt multi dintre voi care nu sunt de acord cu aceasta forma de protest,si eu m-am gandit destul de mult dar m-am hotarat si in urmatoarea perioada o sa strang din dinti si nu mai merg la stadion(sa vad cat rezist
) . Pare extrem dar stiti cum se spune "extreme times require extreme measures".
Stadionul gol ar da un semnal catre lume ca suporterii Stelei reactioneaza la raul din clubul lor,si aici ma refer la becaliot,asa daca mergem si scandam numele lui Hagi sau se afiseaza niste bannere o sa arate ca il toleram pe prost.
M-am uitat azi la fanatik show si in studio erau vochin,Paunescu,boanchis si cartianu. Primii 2 erau mai retinuti iar boanchis si cartianu erau anti-Becali(bravo bravo) pe fata. Toti au spus lucruri bazat pe argumente si l-au caracterizat f bine pe nebun chiar dupa declaratiile lui,moment in care intra ciobanul in direct si s-a luat la injuraturi cu boanchis,care desi nu-mi place i-a zis multe lucruri pe care multi dintre noi am vrea sa i le spunem in fata ciobanului daca nu ar fi 100 de bodyguarzi langa el. Si Paunescu,si vochin ba chiar si ceilalti 2 i-au dat argumente logice cu care sa arate de ce a gresit fata de Hagi si de ce modul in care conduce echipa(adica ca un tiran) e gresita.
Bineinteles ca a urmat replica lui Jiji care a dat niste raspunsuri de balaceanca,mi s-a confirmat pentru a mia oara ca omul asta nu e sanatos la cap,cea mai tare declaratie a fost "doar jucatorii pot sa ma dea afara". Ce sa mai spui la asa ceva,pai ba ciobane tu le dai banii cum sa te dea ei afara? Abia astept sa vad cum o sa sfarsesti,ca la orice tiran finalul e previzibil.
Era sa uit,asa ca picanterie,s-a repetat in emisiune episodul cand il ameninta pe MM ca nu stie ce o sa faca bodyguarzii lui daca il intalnesc pe MM pe strada,doar ca acum s-a luat de boanchis si cartianu zicandu-le ca peste cativa ani "o sa ajunga in canale",si ceva imi zice ca nu e vorba de aurolaci aici.
Am mai zis-o si o repet:boicotati aceasta Steaua pentru ca din Steaua noastra au mai ramas doar culorile,palmaresul si suporterii,iar primele 2 sunt detinute de Becali si ce e mai grav,mai exista suporteri care il plac pe cioban. Daca nu-mi ascultati sfatul si mergeti pe stadion macar creati o atmosfera ostila pentru cioban,sa-i mai vad fata aia din momentul in care a fost huiduit,sa stie lumea ca suporterii nu mai tolereaza aceasta atmosfera infecta de la club si mai ales ca il vor plecat pe Becali din Ghencea.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.