FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UTA Arad - Steaua 1 - 1

«189101112»
handrei22.09.2007 17:29

Asta e primul meci al Stelei pe care nu l-am urmarit intr-o perioada f. lunga de timp. Este mare pacat ce

se intampla la echipa, singura speranta e sa ia suporterii atitudine pentru. ca Becali va reactiona

pana la urma. In fond, interesul lui e sa adune voturi. Daca suporterii fac anti-campanie

el ori va pleca ori cel mai probabil se va schimba (putin). Observ ca avem deja 6 (sase!!) meciuri

in care portarul e cel mai bun de pe teren. Asta mie imi suna a Lichtenstein. Din fericire

la anul vor fi 6 echipe romanesti in cupele europene asa ca poate avem

o mica sansa de a ajunge acolo

AdrianUltras2522.09.2007 17:40

"Edson a transformat penalty-ul stricand debutul cuplului becaliii-Pedrazzini.Punctele la fotbal se numara mai greu decat oile!"

citat din articolul aparut pe gsp

foarte adevarat!

sper sa il citeasca ciobanul

poate se enerveaza si face atac cerebral!

mori ciobane!!!!

JDERUL22.09.2007 17:42

@handrei

Decat sa ajungem in vreo cupa europeana si sa ne facem de ras ca javrele,mai bine lipsa !

Tupac Amaru22.09.2007 17:53

Gata, atletul de culoare Nanel a marcat si el, asa ca nu il mai critice nimeni vreun an - doi, plus ca fecali i-a mai crescut clauza de reziliere cu vreo 20 de milioane de cacareze.

Steaua de azi este reprezentata cel mai bine de acest titulat incontestabil (pentru fecali!) Nanel Bicolita, un tip care nu are nimic in comun cu fotbalul. Cum nu au nici fecali, nici argasitu', nici foarte multi suporteri (doar Adi Ilie, dar cat o sa il mai suporte pe dezaxat?).

Steaua e muribunda!

Danyelutz22.09.2007 18:05

Va rog sa o terminati .Daca echipa mergea bine nu mai era Becali oier.Daca nu era Becali...mai ajungea Steaua in cupa VOINTA,nu in Liga Campionilor.Face ce stie sa faca dar sa ne amintim ca a facut si lucruri bune.Daca nu stie sa le pastreze si sa le dea continuitate asta e alta treaba.Va rog nu mai fiti subiectivi.Cand era Steaua in semifinalele cupei UEFA patron era acelasi Becali.

JDERUL22.09.2007 18:05

@

Ar trebui sa ne dea de gandit de ce Adi Ilie a ramas langa oier.Ma indoiesc de faptul ca ar fii asa de atasat de echipa si culori.Sa ne amintim cateva declaratii la adresa Stelei de pe vremea cand lustruia banca de rezerve la Valencia? Si ce a raspuns cand a fost intrebat daca ar vrea sa revina la Steaua ?

manu7122.09.2007 18:07

prostu' nu-i prost destul daca nu-i fudul=Becali.......am ajuns la concluzia simpla,jucatorii si antrenorul sunt marionete pentru cioban,Steaua a ajuns in halul asta din momentul in care s-a erijat taranu' in antrenor......de la prea multa avere,a luat-o razna se crede alesul domnului.....doamne,sa te fereasca Dumnezeu de omul prost si drumul lung......nu avem nici o sansa pina idiotul mioritic nu este indreptat de o persoana din anturajul sau care sa-l domine mental si sa-i explice ca a intrat pe un domeniu interzis celor fara legatura cu fotbalul.....eu,credeam si cred in Hagi,pentru ca Steaua avea nevoie de un om care sa-i ia tare pe hahalerele de 'f_t'bolisti.......marele iluminat din epoca de piatra a stricat totul pentru ca e prea incult si imbecil incit sa inteleaga ca mai exista pe lumea asta si altceva in afara de pamint si $$$$$.........esty de risul javrelor,ba tarane,ba ciobane,ba incultule........Steaua este a noastra nu a ta ma bisnitare,sa-l contestam pe zdeanta asta de aroman,care se considera mare roman,pe el si pe neamul lui,trebuie facuta o revolutie si eliminat animalul asta si cei din neamul lui....totdeauna Steaua......impotriva prostiei umane=Becali si gasca lui......d.n.a intervino si baga-l in puscarie cu cozma sa compuna impreuna o oda a fesierului.....forza Steaua....pentru mine intotdeauana fular-campionii

Piece of Mind22.09.2007 18:09
Steaua de azi este reprezentata cel mai bine de acest titulat incontestabil (pentru fecali!) Nanel Bicolita, un tip care nu are nimic in comun cu fotbalul. Cum nu au nici fecali, nici argasitu', nici foarte multi suporteri (doar Adi Ilie, dar cat o sa il mai suporte pe dezaxat?).

Steaua e muribunda!

Tupac, ai idee ce a declarat Adi Ilie in urma meciului de astazi? A spus asa, textual : "eu cred ca Steaua e pe drumul cel bun!".

Ascultand o asemenea declaratie, tu ce crezi? Omul e imbecil sau nu e si el decat un curtean la curtea bufonului Becali?

Alexica22.09.2007 18:10

Ma de ce nu se face Berbecali antrenor la Steaua ca vad ca se pricepe la fotbal.Golanski rezerva si e mai bun ca Badoi.Nu mai stiu ce sa fac sa rad sau sa plang cand vad c se intampla cu echipa pe care noi o iubim.Pai daca ajunge asta presedinte ma mut in Irak sau mai bine ma duc sa vand hot-dog in Congo.

Poate vor fi si zile mai bune pentru Steaua.

Cu Steaua oriunde si oricand.

fular-campionii suntem noi.

bobochyka1722.09.2007 18:16
UITATIVA LA Ovidiu Petre DACA NU STIE FOTBAL JOACA HANDBAL CEL MAI PROST JUCATOR AL Stelei IN 8MECIURI BUN 0 LA CE MASA DRACU LO MAI BAGA IN ECHIPA

Mai, e cel mai bun din Romania pe postul lui cum dracu' sa nu-l bage!

Virgil22.09.2007 18:19

M-am convins, era mai bine cu Hagi. Acum nu mai joaca nici ce jucau pe vremea lui. Steaua tocmai a ajuns din lac in put. Nebunul si-a batut joc si de banii investiti in jucatori, si de Hagi, si de noi si de el. A ajuns de rasul lumii. De fapt continua sa fie de rasul lumii. Vai de Steaua noastra!

handrei22.09.2007 18:20

Pai vad ca are nota 2, chiar daca a facut o greseala fatala inseamna ca a jucat ceva altfel nu avea mai mult de 1. *sarcasm*

Oricum la ce i s-a pus in carca e de inteles omul.

kop22.09.2007 18:26

Ovidiu Petre, marsi afara, javra ordinara! Du-te dupa Hagi la Craiova si jucati in B sa va bata Chiajna! Si Becali sa se duca in codru de nebun ce e.

LUPANU22.09.2007 18:26

Gigi esti o mizerie...nu numai in fotbalul romanesc... si in tot ceea ce faci!!!

pleaca din Ghencea... noi cei care iubim cu adevarat Steaua suferim enorm...

VADIM o sa fie mai votat ca tine!! Asta ti-o garantam noi

Sper sa te spanzuri

mori Jiji

esti o mizerie

PS: cat despre jucatori....nota 1 toti cu exceptia lui ZAPATA care nici nu stie ce se intampla (el isi face doar datoria de portar)

bubylycy22.09.2007 19:05

Nush dak am jucar ceva dar e bun si acest pct.. mai ales ca am avut un jucator in minus..

in fine.. suntem in cadere libera adio campionat adio Cupa UEFA si ce sa mai zic de cl.. forzateauafularsteaua2 steag3 steag1

rivelino22.09.2007 19:19

In momentul de fata numai cine nu vrea nu ne bate.

Dano22.09.2007 19:19

Se pare ca Steaua intra intr-o perioada neagra din istoria ei....sa speram ca aceasta sa fie cat mai scurta. Din pacate vor urma umilinte in campionat si CL. Doar o operatie radicala ar mai putea scoate echipa noastra din marasm....dar cu asemenea conducatori e greu de crezut.

Sa fim alaturi de culorile Stelei !!!!!

w3bmaster22.09.2007 19:49

Asta nu e fotbal e bambilici

Am zis ca daca vini Zeroli nu ma mai uit la meciurile Stelei cred ca nu ma mai uit pan nu jucam fotbal ...

Forza Steaua

SuperSteaua22.09.2007 19:51
Gigi esti o mizerie...nu numai in fotbalul romanesc... si in tot ceea ce faci!!!

pleaca din Ghencea... noi cei care iubim cu adevarat Steaua suferim enorm...

VADIM o sa fie mai votat ca tine!! Asta ti-o garantam noi

Sper sa te spanzuri

mori Jiji

esti o mizerie

PS: cat despre jucatori....nota 1 toti cu exceptia lui ZAPATA care nici nu stie ce se intampla (el isi face doar datoria de portar)

Exact despre mesaje politice ziceam si eu pe alt articol. Sa-l ofticam strigand numele adversarilor lui!

NU TE VOTAM NICIODATA!

mihai din oradea22.09.2007 19:56

cu fiecare meci ne indepartam de locul 1,cu fiecare meci jucam tot mai prost iar Adi Ilie spune ca sintem pe drumul cel bun?!Cred ca el nu ii nebun dar a ajuns ca Argaseala in ton cu ciobanul,altfel adio functie,adio bani (desi nu cred ca duce lipsa).Discipolul lui iuda ov.Petre a ramas sa distruga ce se mai poate,ce naiba au vazut toti antrenorii la acest autentic antitalent?! siHagi (caruia precum Brutus i-a infipt cutitul in spate)dar si Oli,aud ca l -ar vrea si Piti in nationala!Doamne feresti!!! Acum ciobanul ar vrea sa se foloseasca si de Lacatus cum s-a folosit de Hagi.Isi da seama ca va fi huiduit iar in Ghencea,ca iar si-a pus suporterii stelisti ( care nu sunt prosti asa cum ne considera unii ) si s-a gindit ca ,macar sa promita,aducerea simbolului Stelei la cirma echipei,din iarna pentru ca noi toti,drept multumire ,sa ii pupam,eventual,miinile.Sigur,ca daca Marius,ar fi naiv sa il creada (cine stie poate ar risca si el ca Hagi,din nemarginita si SINCERA dragoste pentru clubul si echipa Steaua) cum s-ar calma spiritele,chiar de ar avea rezultate,oierul i-ar cauta nod in papura,ar face tot posibilul sa il indeparteze,chiar umilindu-l (daca pe Hagi,regele fotbalului romanesc...)Pai cum se simte el cind stadionul explodeaza la numele lui Hagi,Lacatus iar el "marele" este huiduit in continuu?!Deocamdata doar asa il putem pedepsi,i-am vazut reactia la Arad.Felicitari si cinste aradanilor si tuturor celor de pe stadioanele din Romania care le va lua exemplul.Asta ar fi cea mai mare pedeapsa pentru cel care,in nebunia lui,se viseaza presedintele Romaniei,mai ales ca urmeaza o nesfirsita perioada electorala.Asadar sa il primim cumse cuvine,dupa cum merita!

danimarcu22.09.2007 20:08
M-am convins, era mai bine cu Hagi. Acum nu mai joaca nici ce jucau pe vremea lui. Steaua tocmai a ajuns din lac in put. Nebunul si-a batut joc si de banii investiti in jucatori, si de Hagi, si de noi si de el. A ajuns de rasul lumii. De fapt continua sa fie de rasul lumii. Vai de Steaua noastra!

Macar cu Hagi antrenor stiam ca este unul de-al nostru in gashca aia de infatuati...

steaua_gloria22.09.2007 20:21

Acelasi joc, acelasi ghinion.

CaTaLiNsm StElIsTu22.09.2007 20:24

Apoi bage-l pe banca de rezerve daca e vb sa vorbim de postul lui cel mai bun din Romania.

lupi22.09.2007 20:30

trist...Ce se intampla la Steaua e dea dreptul urat.Cand vad jucatori ca ov Petre imi vine sa ma intreb daca nu il plaeste Borcea sa joake asa slab..asta e prost de nu mai poate.Parca vad ca o sa joace si cu arsenal...mai bine joaca Croitoru care e 0 decat ov Petre care e pe minus...am dat un gol din bulan.am luat unu dintr-o prostie mare...pentru 1 data in viatza nu am reactionat la cele 2 goluri...am doar 16 ani..dar cu Steaua asta in 2 ani incaruntesc...nu jucam absolut nimic:(asta e cel mai trist...se mai intampla sa fie meciuri in care ataci tot meciu si dai un gol..ratezi ff mult si dintro gresala sa iei gol..dar noi azi nu am jucat nimic...nea dat Dumnezeu un gol...si noi ca fraieri nu am stiut sal valorificam...Mori ciobane

bogdan22.09.2007 20:40

Am spus-o si o mai spun. Nici un antrenor nu va face treaba la Steaua atat timp cat va exista Ciobanul, O. Petre, Croitoru, Surdu, Lovin , Cristocia, Baciu (Opss, am spus deja / echipa). Mergem din ce in ce mai rau. Suntem VARZA. Am fost si voi fi pro Hagi. Am spus-o ca nu el este vinovatul. Pentru cei care doresc sa revina Protasov. Fiti siguri ca nu mai revine, a plecat tot din cauza Ciobanului.

Vai de Steaua noastra!

«189101112»