cu fiecare meci ne indepartam de locul 1,cu fiecare meci jucam tot mai prost iar Adi Ilie spune ca sintem pe drumul cel bun?!Cred ca el nu ii nebun dar a ajuns ca Argaseala in ton cu ciobanul,altfel adio functie,adio bani (desi nu cred ca duce lipsa).Discipolul lui iuda ov.Petre a ramas sa distruga ce se mai poate,ce naiba au vazut toti antrenorii la acest autentic antitalent?! siHagi (caruia precum Brutus i-a infipt cutitul in spate)dar si Oli,aud ca l -ar vrea si Piti in nationala!Doamne feresti!!! Acum ciobanul ar vrea sa se foloseasca si de Lacatus cum s-a folosit de Hagi.Isi da seama ca va fi huiduit iar in Ghencea,ca iar si-a pus suporterii stelisti ( care nu sunt prosti asa cum ne considera unii ) si s-a gindit ca ,macar sa promita,aducerea simbolului Stelei la cirma echipei,din iarna pentru ca noi toti,drept multumire ,sa ii pupam,eventual,miinile.Sigur,ca daca Marius,ar fi naiv sa il creada (cine stie poate ar risca si el ca Hagi,din nemarginita si SINCERA dragoste pentru clubul si echipa Steaua) cum s-ar calma spiritele,chiar de ar avea rezultate,oierul i-ar cauta nod in papura,ar face tot posibilul sa il indeparteze,chiar umilindu-l (daca pe Hagi,regele fotbalului romanesc...)Pai cum se simte el cind stadionul explodeaza la numele lui Hagi,Lacatus iar el "marele" este huiduit in continuu?!Deocamdata doar asa il putem pedepsi,i-am vazut reactia la Arad.Felicitari si cinste aradanilor si tuturor celor de pe stadioanele din Romania care le va lua exemplul.Asta ar fi cea mai mare pedeapsa pentru cel care,in nebunia lui,se viseaza presedintele Romaniei,mai ales ca urmeaza o nesfirsita perioada electorala.Asadar sa il primim cumse cuvine,dupa cum merita!