FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

UTA Arad - Steaua 1 - 1

«1789101112»
satmundi22.09.2007 16:41

daca luam un punct acasa cu slavia eu zic ca putem sa iesim in strada sa sarbatorim pentru ca altceva nu se poate intampla in europa sezonul asta,cat despre campionat...macar sa terminam in fata cateilor...pe ultimul loc de Cupa UEFA... forzateaua

MALDINI_STEAUA22.09.2007 16:41

Simt ca innebunesc!!!Campionatul asta e deja pierdut.Nu mai putem face nimic , sa fim seriosi.Vroiam sa imi iau pachet pentru Liga.La revedere !!!!!! Decat sa dau 2 milioane sa ma uit la niste INCOPETENTI ( nu toti ) mai bine ma uit la TV si fac altceva cu banii

AdrianUltras2522.09.2007 16:41

bgdb

asta e o declaratie ca sa nu il injure fanii!!!!!

sa fim seriosi

daca il va aduce pe Laca la echipa

e clar ca o va face doar ca sa isi bata de el

si ca sa se impace cu fanii

Laca nu va accepta niciodata sa ii faca patronul echipa

ori asta e o caracteristica care il pune pe lista de oameni nedoriti de becaliiiii

angel dust22.09.2007 16:42
de ce?

Rada,Baciu,Zapata,Lovin si Goian chiar au jucat

si pana la urma nu e vina lui Cristocea sau Surdu ca nu sunt folositi acolo unde dau randament mai bun

Cristocea nu e inchizator

iar Surdu nu e mijlocas stanga

nu e vina lui Dica ca a fost vandut deja iar acum nu mai e interesat sa bage piciorul

ca sa nu se accidenteze

ce vina are Iacob ca e obligat sa vina dupa mingi la centru sau sa mearga pe benzi si sa centreze el?!

Nicolita,ov Petre si badoi - ei merita nota 1!!!!

nu au jucat nimic

atata timp cat echipa e facut doar ca sa joace x si y nu putem sa emitem pretentii la titlu sau la castigarea vreunui meci

ma astept ca in zilele urmatoare becalii sa sara si sa zica ca il vrea pe Badea in locul lui Zapata

Asa este ...Zapata este singurul ( parerea mea ) care merita o nota buna ... de restul eu unu nu am fost deloc incantat... au fost "descatusati"

Roger22.09.2007 16:42

Cand te gandesti ca nu il simpatizam pe Paraschiv! Doamne ce jucator, pe langa petarda de Ovidiu Petre.

Mi-aduc aminte de un reportaj de pe vremea cand Ovidel juca la National. Acasa la el, cu fratele sau, isi expuneau cu mandrie colectia de manele si explicau cat de important este acest "hobby" pentru ei. :blink:

yo_marius_xxx22.09.2007 16:47

ca sa fiu in ton cu "entrenadorul" jijinho o sa spun ca azi soarta i-a dat cateva palme:

1.accidentarile celor doi Goian si Lovin inca de la inceputul meciului

2.romeo surdu= zero

3.badoi= zero

4ov.Petre=el ar trebui sa primeasca o nota sub zero,ceva de genul -2!!

5.jocul echipei mult mai slab decat cel de la praga....

....astea mi se par "palmele" primite de jijinho de la soarta!!(dar mai bine ar fi primit cativa pumni REALI si Steaua sa fi castigat azi)

AdrianUltras2522.09.2007 16:49

stiti de ce am facut egal?

pentru ca erau jucatorii prea fericiti ca au scapat de tortura lui Hagi!

MALDINI_STEAUA22.09.2007 16:51

Asta este , nu avem ce face noi.Jucatorilor ar trebui sa le fie rusine !!!! Sa le fie rusine de noi , de milioanele de suporteri pe care nu stiu sa-i aprecieze !!!

Astristul22.09.2007 16:52

Mda, azi a fost Laca "baiat de treaba" de aia nu am luat bataie. Am jucat patetic cu Jiji antrenor!

Si referitor la faptul ca vrea sa-l aduca pe Laca pe banca tehnica, eu cred ca Laca nu se preteaza la statutul de sclav, pe care il va avea pe banca Stelei!

forzateaua

bad_joke22.09.2007 16:52

N u e mult de discutat pe baza meciului....defapt vroiam s ava intreb:voi ati vazut fotbal azi?sau iarasi aceiasi echipa modesta de vreun an si ceva cam al fel joaca,numai in C.L isi pun fortele cik acolo se simt fotbalisti,ceea ce cu toti stim ca nu sunt,sunt doar niste marionete manipulate cu bani ciobanului.

Nu pot spune decat ca am jucat PENIBIL!!!

NU avem nevoie de o schimbare de antrenor ci de PATRON-ANTRENOR!!!!!!!!!

Le reseau pansant22.09.2007 16:57

Hai sa va mai spun una, ca deja sunt nervos si vad ca aveti asta sera asa ceva special in voi in a fi total pe langa.

Bai tata nu conteaza ca esti rezerva sau titular, tu trebuie sa joci, nu cnteaza ca te baga in teren Hagi sau ciobanul, tu trebuie sa ai valoare si sa joci cu pasiune si daruire pentru echipa,nu intrii sa faci figuratie, nu intrii sa ii faci in ciuda la nu stiu cine, nu intrii si joci la misto.

Lasa-ti draq o data porcaria cu-e o conspiratie a jucatorilor Stelei, nu joaca ei bine, se lasa ei sa piarda. De ce ar face una ca asta? pentru cine? inteleg cat era Hagi-jucau contra lui, dar acuma contra si in ciuda cui mai joaca ? hai sa va aud, pe super cunoscatorii de fotbal.

Vad ca de vreun an aveti o obsesie cu Nicolita, dragi forumisti daca nu ar fi tiganul asta la echipa Steaua acuma, avea undeva intre 2 si 3 puncte, 1,2 goluri marcate si un joc de 10 ori mai slab decat acuma. Ce nu a facut mai Banel pentru echipa? Nu a jucat bine in fiecare joc? nu a muncit? nu a fost cel mai bun jucator la nostru la constructie? nu a fost cel care a dat majoritatea paselor de gol sau a actiunilor importante? Pe la cine trece mai trei sferturi din mingii in atacul nostru? nu pe la tiganul asta? Bagati mereu aceiasi placa obostia ca nu centreaza-aflati ca centreaza si paseaza chiar bine, spre dezamagirea voastra e singurul care mai da pasa din alegrare, e singurul care joaca rapid si chiar bine, fara sa greseasca pasele si fara sa o dea la 7 metri in fata sau in sus, ia spune-ti expertii lu' tata cine de cele mai multe centrari si angajamente?

Cine este singurul jucator care face presing cu adevarat? cine sustine cel mai mult ofensiva? cate galene sau rosii a avut Banel dragi experti in meciurile importante? de cate ori a fost eliminat sau a pus echipa in situatii dificile? am pierdut vreodata de pe urma greselilor lui? (nu imi dati exemplul ala terminat cu real ca nu are nicio relevanta ), ce jucator recupereaza mingea altfel in afara de fault?

Ia spuneti a fost vreodata depasit clar de adversarul sau? in cate meciuri a fost "autostrada" pe partea lui? Spune-ti ca nu marcheaza, e adevarat, are o eficienta redusa dar hai sa comparam si alti jucatori sa vedem ca nici ei nu stau prea bine aici? Cate goluri a dat Iacob ? Neaga? la 10 meciuri?(nu ma refer numai la sezonul acesata, la o medie de 10 partide), cat de des marca Bostina, Paraschiv, Ogararu si lista e deschisa?

Pentru cei care se bucura de egal, ce ati obtinut mai prin asta? ca ne indepartam de titlu? ca iarasi o se ne trezim prin etapa 23 cu "ce bine daca am fi castigat in meciul cu...", "daca nu faceam egal la..." , astep sa vad acuma ce o sa spuna Becali, si cat de multumiti veti fi. Sunt convins ca iarasi va incepe cu prostisme de stana, in urma carora vom comenta iarasi zeci de topice si atat, nicio masura, nimic. Ca sa se intample ceva la club, Steaua nu trebuie sa castige sau sa piarda, trebuie sa aiba parvenitul asta vreo revelatie, sa ii spuna lui cineva ca trebuie sa schimbe radical. Nu v-ati obisnuit cu explicatii de gen-"asa a vrut Dumnezeu!", "m-a incercat diavolul", "si-a bagat dracu piciorul" si alte cretinisme expirate de ale lui?

Vreti sa spuna ca isi da demisia? ca de luni pleaca? ca se apuca sa gaseasasca sponsor pentru echipa? asta asteptati mai? sa isi cera scuze? Nu amicilor, nu o sa faca never asta, doar o sa se arata si mai mandru, si mai vanitos, o sa ii desfiinteze si mai rau pe Hagi si pe unii jucatori, o sa inceapa iarasi cu militarismele si cu implicarea lui la club.

bgdb22.09.2007 16:58
bgdb

asta e o declaratie ca sa nu il injure fanii!!!!!

sa fim seriosi

daca il va aduce pe Laca la echipa

e clar ca o va face doar ca sa isi bata de el

si ca sa se impace cu fanii

Laca nu va accepta niciodata sa ii faca patronul echipa

ori asta e o caracteristica care il pune pe lista de oameni nedoriti de becaliiiii

sunt absolut convins de asta. tocmai de-aia turbam de nervi. cat de prosti ne crede?

asta e chiar pe fata.

e o mica diferenta totusi. daca Laca vine la echipa(ceea ce nu cred) si Becali se baga peste el, fiara chiar ii rupe capul!!

ros-albastru4ever22.09.2007 17:01

A jucat Steaua azi?

joker_daniel22.09.2007 17:01

In a moment pur si simplu suportam umilinta...atat si nimic mai mult...UMILINTA!!!!...in ce hal am ajuns....ce campionat ...ce puncte in Liga...ce victorii....mi se par de domeniul trecutului...INCREDIBIL CUM AM AJUNS...sa nu ai pe tot parcursul meciului decat un sut pe poarta????????....INCREDIBIL...si ala din prosteala gol...MIE MILA DE Steaua..MIE MILA DE NOI...INCREDIBIL!...NU MAI AM CUVINTE...IS DESCUMPANIT TOTAL...ce pachete de Liga...nici la TV nu ma mai uit....nam crezut ca o sa ajungem in halul asta...

Lorentzo_77722.09.2007 17:01

Haideti sa facem toti suporterii o greva impotriva lui Becali sal dam cumva jos de la Steaua ca a facut mult prea mult rau echipei noastre iubite acest cioban patetic !!! Daca echipa juca in Afganistan Jiji era de mult mort ca intra unu sinucigas cu bombe pe el si explodau aman2 !!! Osama,....,vezi ca este un palat in pipera care tre sal dai jos,platim noi explozibiluil !!! Doamne ajutane sa trecem de aceste momente !!! Noul nume al satanei e Becali !!! JOS CU DRACU DIN CONDUCERE !!! Ce frumos ar fi ca Jiji sa plece si la conducere sa imparta Steaua Hagi si Lacatus si sa vina antrenor din nou Protasov !!! Macar asa am sti ca patronii chiar sar interesa de Steaua nu de cresterea imaginii lor si antrenorul ar avea si valoare si si-ar face si treaba bine chair cu carpe de jucatori (cu anumite exceptii) !!! SPER CA Steaua SA REVINA IN ELITA FOOTBALL-ULUI EUROPEAN dar fara Jiji !!! FORZA Steaua CE-A ADEVARATA !!! steag3 fularsteau2 fular-campionii

JOKERul22.09.2007 17:02

JUCATORUL CEL MAI BUN DE PE TEREN OVIDIUUUUUUUUUUUUUUUUUHANDICAPATU

JDERUL22.09.2007 17:04

Dupa un meci in care gazdele au avut doar doua suturi pe spatiul portii,iar cei mai buni jucatori ai nostri s-au numit Zapata,Baciu si Rada,adica portarul si cei doi fundasi centrali credeti ca se mai poate spune ceva ?Cand ,,fenomenul" Ov.Petre care deunazi se plangea stapanului ca Hagi il solicita prea mult la antrenament nu stie ca la fotbal mingea poate fii atinsa cu oricare parte a corpului numai cu mana nu ?

Se vorbea mai sus de tactica.Pai ce tactica,ce scheme colective se pot exersa la antrenament daca antrenorul nu stie ce viseaza zoofilul noaptea si ce jucatori vrea in teren?

AdrianUltras2522.09.2007 17:06

Bostina,Thereau,Paraschiv,Elton

Steaua sigur nu avea nevoie de ei!

De Bostina clar nu avem nevoie!Ca doar avem destui jucatori de picior drept pe care ii poate pune Gigel pe stanga!

De Elton nu aveam nevoie pentru ca are ciobanul in ov Petre coordonatorul de joc perfect.plus ca e si inalt,lent si nici nu stie cu mingea spre deosebire de Elton care e rapid,tehnic,stie cu mingea dar mic

de Thereau nu aveam nevoie pentru ca are cine sa dea goluri.Goian de ce e pe teren?nu ca sa dea goluri?

ce sa caute Paraschiv la Steaua?

acelasi ov Petre e de 100000 de ori mai bun ca el

nu ati vazut ca Paraschiv muncea ca un sclav si recupera toate mingile. ov Petre nu se ocupa cu munca de jos fratilor ca e prea bun pentru asta.ov Petre e coordonator de joc

el nu recupereaza

el da pase in lateral sau in spate

el nu da pase pe culoare

el da pase lungi care ajung in aut de poarta

mori ciobane!!!!

p.s.

la Steaua nu e nevoide de mingicari straini ca Elton si Golanski

la Steaua e nevoie de panarame romanesti gen ov Petre sau badoi!!!!

mori ciobane!!!!!!

ros-albastru4ever22.09.2007 17:09

Baieti,stati lisnistiti,nu va mai enervati de pomana...asa o sa jucam de-acum inainte atata timp kt oaia asta penibila pe nume Beeeeecali o sa conduca echipa.Eu deja m-am obisnuit cu durerea asta,cu zdrentele astea de jucatori gen Surdu,Petre,Iacob...VA FACETI NERVI DEGEABA...

angel dust22.09.2007 17:09

Auziti ca Arsenal a trimis spioni la meciul Stelei de azi. Cred ca s-au cracanat pe jos de res. Astia or sa il sune pe Becali sa ii zica, ca o sa trimita un portar si un atacant atat. Ce rahat de om este Ciobanul asta...

JOKERul22.09.2007 17:12

CE MARE CONDUCATOR DE OASTE Jiji OIERUL SEF PESTE OILE FARA CAP DIN Romania INGROPASAR IN BISERICA ,CARE A CONSTRUITO

Cris0722.09.2007 17:16

Cea ce joaca Steaua acum nu se poate numi fotbal,Becali nu stiu dc mai cauta antrenor daca el face echipa si el alege cine joaca,eu zic ca azi nu meritam nici egal la cum a jucat echipa.Cred ca anul asta este cel mai slab an al Stelei , in ultimele 4 meciuri am dat doar 2 goluri si am obtinut 3 puncte din 16 este rusinos pentru o echipa de top,mai ales dupa cati jucatori au fost adusi.Becali strici tot ce era frumos la Steaua!! mai bine se intoarce la oi si la afaceri

JOKERul22.09.2007 17:17

UITATIVA LA Ovidiu Petre DACA NU STIE FOTBAL JOACA HANDBAL CEL MAI PROST JUCATOR AL Stelei IN 8MECIURI BUN 0 LA CE MASA DRACU LO MAI BAGA IN ECHIPA

JDERUL22.09.2007 17:26

@ Angel dust

Apropo de Arsenal.Astazi a inscris 5 goluri.Dar sa nu ne facem probleme ! Pana la meciul cu ei mai da zoofilul o fuga pana la muntele Athos si vine iar cu niscai MIR.Si cand ii va unge iar pe cei alesi sa vedeti ce-o sa-i mai batem pe englezi ! Asa ca....ce antrenamente,ce scheme,ce viata sportiva,alea,alea ?Bahh ! Fie la altii ! Mirul rezolva totul.

alexys22.09.2007 17:28
zi mah ce vrei de Nicolita doar nu il face tigan. Inca joaca la noi, e clar, nu e tigan. Si ala de la facut tigan pe jucatorul Stelei...ala nu e om deci pot sa il jignesc cit vreau.

Acuma cred ca e timpul sa scapam de ov Petre. Ne-a luat mult pina am scapat de Gigel Coman dar asta e, lucruriile bune cer timp. Ov Petre fa pasi. Nu mai veni acasa cu echipa-ramii in Arad.

sa intelegem ca si tu esti vreun pui de caldarar aterizat peste ocean??...hai sictir!!!

«1789101112»