FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1789101130»
gary14.08.2006 17:15

Becali ar fi fost cineva daca s-ar fi tinut de un singur domeniu, pentru ca are o ambitie in el de a realiza ceva de necrezut. In loc sa fie un om important sa zicem doar in sport, el nu! e si un om al bisericii, al politicii, al patriei :roll: face bine ce face si a ajutat destul chiar si romani simpli. Dar asa...cum are... :wink: multe responsabilitati, face si zice mai multe decat trebuie...Oricum sunt multumit atat timp cat realizeaza ceva benefic pentru fotbal, cand investeste atat de mult in Steaua si ii apara mereu imaginea. 8)

mihaisupersteaua15.08.2006 14:41

Are bani,e destul.Ii multumesc pt ce a facut pt Steaua

gary15.08.2006 14:45

exact

simona9015.10.2006 23:19

E OK Becali. putin 'sarit de pe fix' dar orcum a invatat omul sa se tempereze singur,bravo lui.mie imi place de el,are un suflettttt imens,si de fapt asta conteaza.adik,chiar nu ma prea intereseaza care e viata lui pe mine ma intereseaza ce face la Steaua si cvorba aceea a facut si va mai face multe lucruri pozitive pentru Steaua.REspect nea' Jiji. :lol: 8)

Lavy_*_16.10.2006 15:07

Poa' sa fie el cel mai ridicol VIP, sau cum mai este numit....dar a facut multe pentru Steaua si speram ca va mai face... :roll:

Go Team!

simona9020.10.2006 12:32

ok,a facut multe pentru Steaua dar hai sa fim seriosi el este patronul Stelei,a investit o gramada de bani in jucatori si stadion..idee e sa fie nitel mai rezervat si sa il lase pe Olaroiu sa-si vada de treaba lui.Becali ar trebui sa nu mai comenteze el atata sau sa-si de-a cu parerea ..prea mult ca vedem cu totii unde se ajunge.La umilire. :oops: :cry: :o

CebaLaur06.11.2006 00:34

Gigi a bagat bani in Steaua sa-si faca nume in lumea politica asa ca terminati cu "a facut multe pt Steaua".

ce a facut el la Steaua a facut pt interesele personale,nu din iubire pt acest club !

stia cineva cine este Gigi Becali inainte sa vina la Steaua?acum stie de la cel mai tanar pana la cel mai batran cine este acest personaj.a ajuns sa candizeze la presedentie 8O 8O 8O ,pe baza Stelei.

imi vine sa plang cand vad oameni ca t.Stoica,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],Duckadam etc. care nu au o functie in club,asta din cauza lui,oameni care au "murit" pe teren,oameni care printr-o munca de 10-15 ani au pus Romania pe harta fotbalistica o data cu ,cucerirea cupei campionilor.

al_led06.11.2006 09:55

E un miracol ca dnul Becali mai baga bani la o echipa care joaca ping-pong la Piatra Neamt.

Tot respectul pentru dnul Becali.

/eu in locul dansului renuntam.

Steaua nu joaca nimic

radooku_steaua07.11.2006 06:06

Baga bani la echipa? Pe ce lume traiti frateee? Becali a incasat anul' asta vreo 10 mil $ si probabil va mai castigat inca vreo 2-3.... Si ce a facut cu banii astia? A cumparat 4-5 jucatori de fatada pe care a dat vreo 3 mil de dolari, a modernizat stadionul inca 2 mil de dolari.... Sa mai zicem ca inca 2 milioane de dolari ii da pe salarii si rezulta un profit de 3 mil $...Naivi sunteti frate

Bogdan4Steaua07.11.2006 12:49

Vorbim de anul acesta. Da, aproape sigur ca patronul a iesit in profit anul acesta. Dar nu acelasi lucru s-a intamplat in anii trecuti. Haideti sa fim cinstiti pana la capat.

radooku_steaua07.11.2006 15:24

Da Bogdan voi fi cinstit pana la capat. Trebuie spus ca Becali a bagat pana acum sa zicem 20 milioane de dolari la Steaua. Anul trecut si-a scos vreo 6-7 , anul asta si-a scos vreo 10 mil $, din transferuri si-a mai scos din anii precedenti inca vreo 2-3 milioane.... Si ajungem cam tot acolo de unde am plecat. Si chiar daca sa spunem ca Becali a bagat mai multi bani la Steaua decat a castigat el si-a castigat un capital de imagine pe care nu l-ar fi castigat nici cu 100 de milioane de dolari daca nu era patronul echipei. Plus ca banii debea acum incep sa vina , caci probabil echipa iar va intra in CL, alte 10 milioane de dolari si la anul, aceleasi jucatori poate mai multe lacrimi.

CebaLaur11.11.2006 01:37

parerea mea ca pana acum este in pierdere,dar Gigi nu e prost (e doar incult),ce a facut el la Steaua se numeste investitie pe termen lung.a bagat bani 5,6 ani,iar acum tre sa culeaga recolta.

de ce credeti ca se agita atat pt Liga,eu 1 as prefera sa jucam in UEFA ca acolo avem sanse la cupa ,dar problema pt el e ca nu ies bani din Cupa UEFA.

lumea o sa tina minte ca ai jucat finala sau ai luat cupa nu ca ai jucat in grupe

gloribyh13.11.2006 22:09

Cepoti sa spui despre Becali?Cum a spus si Paszkany:el s-ar bucura daca la robinet ar curge Becali:)Oricum , multi spun ca el nu trebuie respectat pentru ca bagat bani la Steaua , ca a facut si va face un profit mare...dar am o intrebare?S-a intrebat cineva , ce se intampla daca echipa ramanea pe mana lui oaunescu.Un om cult , un gentleman adevarat...care scotea toti bani de la echipa si nu investea deloc.In trei - patru ani echipa era ca si Dinamo din anii trecuti.Echipa care vinde tot ce are bun , si cumpara talente care confirma sau nu...intrebarea este cine ar fi investit daca nu el?In rest ..ma abtin

sergiu_titan16.11.2006 03:09

M-am gandit la urmatoare discutie, unde era fotbalul romanesc cand a intrat Becali,... in el fiind deja prezenti cam toate personajele importante(Borgea Netoiu Copos Mitica Sandu' ...etc) si unde este el acuma. La ridicarea fotbalului din mocirla mediocritatii au contribuit oare si adjectivele cu care GG a rascolit orgoliul adversarilor? Toate acele cuvinte (-eu fac eu dreg ma lupt ma bat dau in plus) au insemnat ceva in mintea rivalilor care astfel au incercat sa se opuna prin toate mijloacele ...

Finantatorul unei echipe campioane dintr-un fotbal mediocru inseamna mai mult s-au mai putin decat finantatorul unei echipe care in sferturile Cupei UEFA intalnind un mare rival autohton a spus "Asta-i pohta ce-am pohtit!"

FortuneTeller16.11.2006 05:04

Becali nu este Steaua, ci doar patronul actual. Nici Abramovici nu este Chelsea, dar probabil ca suporterii londonezi sunt destul de fericiti sa cistige Premier League cu jucatorii adusi de el. Asta nu e o oda pt Becali si Abramovivi, dar fara bani nu exista nici fotbal de performanta, si nici dragostea pt club nu se transmite la alte generatii. Becali nu e Steaua, dar nici nu ma simt jignit cind jurnalisti mincinosi si intriganti ma asociaza cu Gigi. In definitiv nici nu stiu ce este mai periculos si mai dezgustator pt Romania acum, sa fii prost crescut si incult ca Gigi, ori ipocrit, fariseu, mincinos cu spoiala de pretinsa educatie si civilizatie? Din pacate, si nu e vina lui Gigi, avem de ales numai intre oameni care spun adevarul intr-un mod incult, pe background de manele, si mincinosi care se ascund dupa cuvinte goale. E Gigi ahtiat de publicitate? Da, este, dar cine il opreste pe Copos (care are aceleasi teluri politice) sa ajunga primul Vadu Rosca si sa inceapa constructia? Gigi putea sa cumpere cu aceeasi bani 10 ziare cu tot cu tolontanii sai, si sa-si manevreze imaginea astfel. Nu in ultimul rind, Gigi nu e nici mai rau nici mai bun decit populatia Romaniei, astia suntem chiar daca unii dintre noi vrem Eminescu pina la urma tot copilu' minune rasuna in statiile de metrou. O sa-l votez pe Gigi? Nu, nu acum oricum. Dar pe cine preferati in schimb, Mircea Sandu e bun? E politicos, vorbeste aproape coerent, va inspira incredere? Si el e doar modelul FRF al clasei politice.

Apropos, am vazut vestitele comentarii facute de Gigi la adresa lui Dinamo, nimeni, absolut nimeni, nu zice nimic de felul in care Turcu a deschis discutia cum l-a acuzat pe Gigi ca il pune pe Lita Dumitru sa spioneze si sa atace Dinamo. Deci Turcu poate zice ce vrea de Gigi, dar Gigi nu poate zice de Buduru, ca se simte Dinamo cu musca pe caciula. La fel cu comentariile lui Iancu de la Timisoara vis-a-vis de MM. Oare cind vedem si ceva dreptate, ceva onestitate in societatea noastra?

banelitza1620.11.2006 09:17

Nu stiu dak e adevarat ca s-a bagat in alcatuirea echipei la meciu cu real..da' a dat roade. A fost pus Cernea in poarta si a jucat extraordinar!!

E nevoie de Becali la Steaua! Macar stim sigur ca nu pierdem fotbalistii de valoare.

IPR24.11.2006 13:04

Becali e un rau necesar!!! Candva probabil ca a scos echipa dintr-o situatie grea, nu stiu cati s-ar fi bagat sa investeasca la Steaua dupa Paunescu. Recunosc, nu il suport, nu l-am suportat si n-o sa il iert pentru faza cu bodyguarzii de la meciul cu bacaul, insa oierul are un merit, pe care nu i-l putem lua -->a reusit sa resusciteze Steaua, bineinteles in interes material si de imagine...dar repet ne-a scos dintr-o situatie grea.

Editat moderatorii.

Virgil06.12.2006 13:13

167.jpg

Gigi Becali a declarat inaintea plecarii la Lyon,ca meciul din Liga Campionilor nu este mai important decat partida cu Universitatea din campionat,programata duminica 10 decembrie,de la ora 20:30.

Subscriu.

steaua din chicago10.12.2006 18:05

Miliardarule asculta aici la mandea daca vrei sa ii CCE in maxim 2 ani:arunca-i afara pe Coman, ov Petre si opritsa, joaca cu Ochirosii Cristocea si Bostina titulari, joaca cu un singur fundas central si trei atacanti si rupi totul in Europa. Cum? Nu sunteti antrenor? Bah miliardele vorbesc mai tare decit paranoia lui Olaroiu.

c.ronaldo1711.12.2006 01:31

Ba ce dracu te bagi ma in tactica... cred ca stai in chicago... cum dracu sa stii tu ce fotbal se joaca in Europa... zi-mi o echipa din europa care joaca cu 3 fundasi...

***alex***11.12.2006 15:25

rapid :lol:

forever_STEAUA12.12.2006 11:11

@***alex***

Era vorba de o echipa din Europa... Raped e din jiulesti :twisted:

alpopa12.12.2006 11:16

Jiji, e nevoie de un baiat cu nuiaua in vestiar ! Unu' care sa-i ia de la autocar si sa le explice ca la Steaua tre' sa mori pe teren si daca joci cu Industria Sarmei sau FC Voluntari ! Unu' care dupa incalzire si indicatzile tactice sa-i plezneasca nitzel peste obraji si sa le zica ca o iau in bot rau de tot daca n-au 3-0 la pauza !

Virgil22.12.2006 19:52

Misto ieftin,marca Gigi :

"Am avut o oferta pentru Olaroiu. Am cerut doua milioane, dar ne dadeau numai 1,9 milioane", a mentionat patronul Stelei.

SteauaToronto07.01.2007 05:27

Gigi nu prea a iesit la rampa zilele astea...cred ca hiberneaza iarna asta si va iesi in forta la primavara :)))))

«1789101130»