![]()
Gigi Becali este detinatorul pachetului majoritar de actiuni la SC Steaua SA .
Gigi Becali s-a laudat ieri ca intr-o discutie purtata intre Fabio Capello si Adrian Mutu, antrenorul lui Juventus Torino l-a felicitat pe internationalul nostru pentru jocul prestat de Steaua in actuala editie a Cupei UEFA.
Este mare lucru ca un tehnician de talia lui Fabio Capello a spus despre Steaua ca practica un fotbal de calitate. Asta inseamna ca ceea ce am facut eu pana acum in Ghencea este intr-adevar de apreciat, s-a umflat in pene finantatorul ros-albastrilor. Afirmatia unuia dintre cei mai valorosi antrenori din lume vine dupa victoria Stelei la pas (scor 4-0) cu francezii de la Lens si dupa egalul ros-albastrilor (scor 0-0) de la Genova cu Sampdoria, cand elevii lui Protasov chiar ar fi putut sa obtina victoria pe stadionul Luigi Ferarri.
Ceea ce am facut eu pana acum reprezinta doar 60% din ceea ce am de gand sa fac. Nu am sa ma las pana cand cea mai iubita echipa din Romania nu va ajunge in sferturile Ligii Campionilor. Nu am sa ma multumesc doar cu o participare in grupe si am sa va demonstrez acest lucru! Sa nu credeti ca vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba, si-a incheiat Gigi Becali discursul laudativ.