FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«12330»
Virgil30.11.2005 10:08

WallpaperGigiBecali.png_thumb.jpg

Gigi Becali este detinatorul pachetului majoritar de actiuni la SC Steaua SA .

Gigi Becali s-a laudat ieri ca intr-o discutie purtata intre Fabio Capello si Adrian Mutu, antrenorul lui Juventus Torino l-a felicitat pe internationalul nostru pentru jocul prestat de Steaua in actuala editie a Cupei UEFA.

Este mare lucru ca un tehnician de talia lui Fabio Capello a spus despre Steaua ca practica un fotbal de calitate. Asta inseamna ca ceea ce am facut eu pana acum in Ghencea este intr-adevar de apreciat, s-a umflat in pene finantatorul ros-albastrilor. Afirmatia unuia dintre cei mai valorosi antrenori din lume vine dupa victoria Stelei la pas (scor 4-0) cu francezii de la Lens si dupa egalul ros-albastrilor (scor 0-0) de la Genova cu Sampdoria, cand elevii lui Protasov chiar ar fi putut sa obtina victoria pe stadionul Luigi Ferarri.

Ceea ce am facut eu pana acum reprezinta doar 60% din ceea ce am de gand sa fac. Nu am sa ma las pana cand cea mai iubita echipa din Romania nu va ajunge in sferturile Ligii Campionilor. Nu am sa ma multumesc doar cu o participare in grupe si am sa va demonstrez acest lucru! Sa nu credeti ca vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba, si-a incheiat Gigi Becali discursul laudativ.

Lauda de sine,nu miroase-a bine.

strezahuzum30.11.2005 10:11

Nu miroase deloc bine.

A, si, Gigi : noi stim ca vorbesti ca sa te afli in treaba. Te-ai laudat ca il aduci pe Plesan, ca vine Hagi, etc. Placa aia cu refacutul gazonului si investitiile in infrastructura nici nu mai tin minte de cate ori ai pus-o.

AdiM30.11.2005 12:30

Bine ca n-a reusit ce isi propusese. Timpul a dovedit ca nu aveau ce cauta la Steaua.

- plesan joaca prost rau

- antrenor care sa faca mai mult ca Protasov (in sensul imbunatatirii nivelului de joc al echipei) nu cred ca exista

I.N.Money30.11.2005 12:34

Ce putem sa mai zicem....asa face asta...numai gura e de el...el a meritu...ce sa mai zicem...

Bodanel30.11.2005 13:06

hai ca stim noi mai bine cate a promis Gigi.sa ne mai lase cu astea.

montreal30.11.2005 13:29

se pare ca si la FC Arges, dupa U Cluj,

i se bareaza drumul...

Jiji,

fa un stadion si o echipa noua "Merinoasa Tunari"

(ca tot dai pe dinafara de bani)

si nu mai umbla cu cersitul pe la alte echipe,

sau vezi ca te asteapta varu-tu la Dinamo.

IONUTZ-CIPRIAN14.12.2005 04:06

:evil: Gigi sa bage bani in stadion si in jucatori,dar mai ales in stadion sa avem si ce sa aratam in lume ca fotbal vad ca se poate arata,dar pe stadioane cu nisip si in mocirla nu pti sa arati NIMIC.Ca ce aspus ala e fix pix,asa zic si eu ca Dinamo merita locul 1[OARE?] :twisted:

dbd14.12.2005 14:00

bah bravo lui...bine ca are cu ce sa se umfle in pene...daca nu avem cu ce si despre ce ???

a facut o treaba buna in Ghencea...si sper sa fie cum zice el ...

armanovici17.12.2005 07:27

Propun sa ramana topicul asta pentru a discuta pe marginea "declaratiilor pompoase" pe care le face iubitul nostru finantator..

Mai nou are un singur vis:sa ii bata pe Berlusconi si Abramovici in meci direct,nu are nimic cu Florentino Perez ca asta e presedinte nu patron..

Alta aberatie e ca pe Steaua nu o va interesa titlul in 2007 pentru ca se va putea califica si de pe locul 2 in UCL.

Motanu D17.12.2005 07:57
Pe Steaua nu o va interesa titlul in 2007 pentru ca se va putea califica si de pe locul 2 in UCL.

Pai o sa ne calificam in UCL din postura de castigatori ai trofeului ! :twisted: :twisted: :twisted:

armanovici17.12.2005 08:12

Sa faci asemenea declaratii la un club de talia Stelei e ceva de neimaginat..de fapt nici cupa Romaniei nu il intereseaza,nici Supercupa si pana la umra nici campionatul...pai atunci la ce mai jucam?

meshteroo17.12.2005 09:02

Pentru a castiga Champions League si Cupa UEFA... :lol:

dbd17.12.2005 14:10

poate vrea sa castigam cupa asiei :lol: :lol: :lol:

meshteroo17.12.2005 14:12

Da...si Copa Libertadores... :lol:

Virgil17.12.2005 18:06
Sa faci asemenea declaratii la un club de talia Stelei e ceva de neimaginat..de fapt nici cupa Romaniei nu il intereseaza,nici Supercupa si pana la umra nici campionatul...pai atunci la ce mai jucam?

Ma mir ca nu ai remarcat pana acum.Gigi vorbeste foarte mult la misto.Asa incat iti recomand sa te linistesti.

Cum sa nu vrea sa ia campionatul ? :lol: :lol: :lol:

dbd17.12.2005 18:13

ar fi chiar tampit sa nu vrea un asemenea lucru...dar vorba ta ...vorbeste la misto...ca sa se laude ...

orice campionat ...cupa...chiar si meci este important...

armanovici17.12.2005 18:51

Nu imi plac mistocarii :P

Teoctist17.12.2005 18:58

Nu te cred.Tu insuti esti unul dintre ei.Mistocarii sunt fiinte pline de imaginatie si puse mai mereu pe glume.Originea lor se pierde in negura timpurilor. :P

armanovici17.12.2005 19:16

good point Nea Vinu.de fapt ei provin din mitologia greaca...Mai mult s-a demonstrat stiintific,de catre un sobor de preoti,ca la deschiderea cutiei pandorei "mistocareala"(n.r.se trage din grecescul amistokaritis) a luat-o spre zonele carpato-danubiano-pontice si s-a oprit aici..si nu va pleca niciodata!

Virgil17.12.2005 19:19

Aici te-nseli.Unii au luat-o in directia U.ca. :)

armanovici17.12.2005 19:37

dar dupa ce in prealabil au facut specializarea la Universitatea Mioriticus Amistokaritis din Tomis :P

dbd18.12.2005 05:47

sunteti mai mult de cat OFF TOPIC ... :lol: :lol: :lol:

sper ca aceast virus h5n0 al mistocarelii sa nu ajunga si pe aci... :?

dar daca ajunge ar fi bine ca astia nu prea le au cu mistou...

armanovici22.12.2005 16:14

Gigi aseara la OTV...Gigi-show...reteta succesului:

! bucata magnat de pipera

2 bucati laudatori de meserie

1 bucata moderator "cu dar de la d-zeu"

Ce a iesit??

un show cu de toate...limbaj comic..gesturi comice...peste 10 laude pe minut...Pacat ca nu e in viata Caragiale...ar fi scris sute de pagini pe acest subiect..

"Traian imi lasa mie tronul in 2009"

facase voia ta doamne si aparane de nenorociri!!!

dbd22.12.2005 16:16

ba va bateti voi joc de omu' asta dar nu facea nimeni cate a facut el...si nu e rau sa fii credincios...chiar exagerat...

oricum mie imi place de el...e haios...si le aplica la toti care se iau de el metoda : " VFMC " :lol: :lol: :lol:

armanovici22.12.2005 16:36

dar nu ne-am batut joc de el...are parti bune,are parti rele...pacat ca gura mariei sale strica tot ce face..

«12330»