@Victor
Cu Patriciu ai dreptate , omul este un rau mai mare decat Becali , insa asta nu inseamna ca daca Gee Gee chiar o sa vrea sa vanda clubul nu o sa apara potentiali cumparatori .
Steaua reprezinta probabil cel mai important brand din Romania si daca un club cum sunt milogii au un patron care pare ca e dispus sa investeasca , nu vad de ce si la Steaua nu s-ar gasi unul .
Mie primul nume care imi vine in minte este Hagi , dar bineinteles insotit de cativa investitori pe care sunt sigur ca e capabil sa ii aduca si pac-pac am scapat de un nebun din conducerea clubului si am adus un om care stie cu ce se mananca fotbalul .
Dar mai e mult pana departe ...
Tu crezi ca "domnul Pac-Pac" este chiar atat de stelist incat sa inteleaga ca ar face un bine, clubului si suporterilor,sa isi ia cu el limba de lemn,creierul de berbec si asa zisa credinta in Dumnezeu si sa se duca unde a dus surdul roata si mutul iapa? Atata timp cat castiga bani buni si apare pe sticla dupa "pohta" inimii n-o sa ne bucuram prea curand!Imi doresc si eu,ca si tine,un investitor care sa stie cu ce se mananca sportul asta,ori unul care nu are habar dar nu se da rotund cum ca ar sti!Greu de tot ,in viitorul apropiat.Sau ne trezim ca ne face Gigi o mare surpriza?!