MArfa ! adevarat ! Real..nu am ce sa zic..daka sa dus sa le ofere bani..sa incurce rapidu inseamna ca tine mult la steua! asta e klar!
MArfa ! adevarat ! Real..nu am ce sa zic..daka sa dus sa le ofere bani..sa incurce rapidu inseamna ca tine mult la steua! asta e klar!
Gestul lui Becali de a alerga prin Bucuresti dupa jucatorii Gloriei este un gest de disperare, disperare cauzata de fotbalul nostru inca macinat de vechi cumetrii si prietenii.Raspunsul lui Horoba este elocvent,Gloria nu a venit sa castige in Giulesti ci in vacanta.Sa speram ca ceea ce a promis Becali va forta jucatorii sa isi joace sansa corect.Voi privi meciul de maine cu mare interes si voi fi atent la maniera in care joaca Gloria,nu voi trage concluzii in functie de scorul care va fi ci in functie de maniera in care va juca Gloria,vom vedea daca Becali a reusit sa fortzeze o echipa sa isi apere corect sansele sau sperantele noastre intr-un fotbal corect se vor narui.
Nu cred ca toata echipa se va da la o parte. In fond, "tata Jean" va vorbi doar cu doi-trei jucatori, care vor claca inexplicabil. Totusi, sa ne pronuntam dupa meci.
*****Bogdan4Steaua ****
Poate se prinde Sabau care jucator joaca corect si il schimba cu unul intre cei 3 . Daca la gloria lipsesc 5 titulari ce rost mai are sa vb cine bate vorbim in van .
Poate banii lui Gigi sa reuseasca ceva desi nu cred .
Eu cred ca e de ajuns ca tata Jean sa aranjeze cu Albut si pot sa joace corect toti ceilalti daca ala scapa mingea de vreo 3 ori in poarta
Asta este. Sa ne gandim.
Gigi ofera 10.000 pentru fiecare jucator, deci in total peste 110.000 Euro in caz de victorie.
Persoana X, daca este rau intentionata poate rezolva cu bani mult mai putini. E simplu. Ia 40.000 Euro(de trei ori mai putin decat Gigi) si o imparte la 2 jucatori(portarul si un fundas central). Cei doi pot trada grupul destul de usor. Cam asta vrea sa faca si Gigi(s-a gandit bine, insa trebuie sa ii si iasa pasenta). A venit cu banii dar i-a si avertizat pe jucatori ca s-ar putea sa se fure intre ei. In acest mod, restul echipei va pune presiune si exista sanse ca respectivii jucatori care ar fi cumparati sa nu isi permita sa greseasca.
P.S.: Deocamdata totul ramane la stadiul de speculatie. Vedem meciul si apoi ne pronuntam.
deocamdata se vede ca lea facut bn Becali cu banii...se mentine la 0-0 si daka o sa fie asa nu cred ca mai au ciorile asa multe sanse l;a titlu ![]()
Banii lui Gigi au fost foarte aproape sa-si faca datoria inca o data! In orice caz s-a vazut ca anumiti bistriteni au incercat sa-i ia banii! Din pacate n-a mai fost sa fie.
Oricum acum totul depinde de NOI...spre 23!!!
Cu toate ca fiecare aparitie TV a lui Gigi ne umple de rusine de data aceasta chiar ca a intrecut orice masura. Cata demnitate! Presedintele Stelei umbla cu masina dupa autocarul unei echipe urate si mediocre pentru a-i stimula in meciul cu contracandidata la titlu, asta in conditiile in care avem cu doua puncte mai mult.
In loc sa arunce cu banii in stanga si in dreapta mai bine ar contribuii la niste transferuri adevarate !!! :evil: ,degeaba rapidul pierde dak noi nu castigam :evil: .
Asta cu jucatorii Gloriei a fost o ambitie a lui Gigi. Nu face totul in public asa cum a facut-o acum.
voi aveti o parere, eu am alta...
"Gigi Becali e milogul care cerşeşte nu cu bube, ci cu bani. Făcînd asta, el îşi descalifică moral echipa. Gigi nu crede în Steaua. Nici în fotbal. Crede în maţe. În lăcomie. În prostie".
preluat din gsp
... pt ca daca Victoras Iacob
ar fi inscris la gloria alta ar fi fost astazi ecuatia. nu credeti?
Iar a inceput Gigi sa abereze:
Gigi Becali a declarat la TV Sport:"Cand voi fi eu presedintele Romaniei, va castiga doar Steaua campionatul. Ma voi implica pentru a fi Steaua arbitrata corect, pentru ca daca e arbitrata corect, doar Steaua castiga."
Gigi Becali, la TVSport : "Nu stiu cine sunt Scooter astia. Nu stiu ce fel de formatie este si nici nu imi place melodia aceea. Ce-i aia Scooter? Va spun sincer ca mai mult imi place imnul lui Rapid, pe care il si fredonez. Mie imi plac melodiile care au cuvinte romanesti, nu gen "Scooter"."
Oare cum s-ar traduce "dub dub dub" in ro? ![]()
Cum sa se traduca ? Dub,dub,dub,dub...
In alta ordine de idei gusturile nu se disputa.
mda....e km...ciudat...da' prefer sa NO COMMENT :!:
@amy_lee_stelista_no1
OFF TOPIC: Vad ca ai descoperit forumul...
"Imi place mai mult inmul Rapidului". Asta a declarat Patronul Jiji la o emisiune. "Ca ce...asta ....TAP Tap TAp(SCOOTER) e imn? Cel al rapidului este cu cuvinte romanesti...am ajuns sa il fredonez...".
Pai de ce nu face Patronul un concurs la marii compozitori, sa faca un imn nou pt Steaua, care sa fie mai misto decat cel al rapidului, si sa fie fredonat de toata lumea? El critica, insa nu ia masuri. Va salut
Gigi Becali a declarat ca o sa faca un imn pentru echipa Steaua. Nu mai sariti ca hienele ca e din curtea noastra. (bun sau rau) :evil:
O sa se ia masuri..si o sa se faca un imn adevarat ! Becali va asigur o sa faca ceva cu stele... sunt sigur !
cu stele gen irina loghin si George enescu nu cred ca o sa faca mare branza.
imnul Stelei trebuie sa aiba intai si-ntai impact psihologic, sa faca multimile sa freamate, sa atraga alti suporteri.
nu cred ca va face ceva gen irina loghin..
DOAMNE FERESTE
Imnul Rapidului e scris de Adrian Paunescu prin anii '80,cand era presedinte de onoare la ei.
Muzica e compusa de Vasile Socaciu care o si interpreteaza.Socaciu la randul lui e tot rapidist.
Ideea e ca imnul Stelei trebuie scris tot de un poet,eventual tot A.P. care inca e in viata,iar muzica de un compozitor.Linia melodica ar putea fi apropiata celei din imnul ...nu stiu cum sa le mai spun.Sa le spun ciori e interzis,sa le spun rapidisti cred ca nu ar fi echitabil.
Pentru cine isi aminteste,imi plac foarte mult imnurile Argentinei,dar mai ales al Braziliei.
In incheiere va spun ca suntem off topic fratilor,cu discutia despre imn.
Aici se discuta numai despre Parintele Nostru Gigi (P.N.G.)
Cu siguranta trebuie un imn orginal,dar aseara declara ca imnul sa fie o combinatie de Maria Tanase si George Enescu.
Ii respect pe acesti muzicieni,dar nu cred ca sunt potrivite pentru o echipa de fotbal,poate cine stie,pune JJ o melodie a lui Furdui Iancu ca imn :lol: ,Noi suntem romani.
Trebuie un imn care sa ne faca sa avem fiori pe sina spinarii,poate de data asta JJ da lovitura.
am vazut niste imagini la otv cu Gigi si m-a impresionat pana la lacrimi cum se plimba el printre sinistrati, tantos, cu mainile in sold, cu sacoul desfacut si cu un tricou pe care scria mare dolce&gabanna. induiosator!