FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«14567830»
forever_STEAUA29.04.2006 11:55
sa ma ierte fanii lui Jiji.oricat de mult as tine cu Steaua nu pot sa nu ajung la concluzi ca omul asta e lovit de pusee de paranoia.ultima perla :"am fost la muntele athos sa refac relatia romanilorcu Dumnezeu".poate ca dumenzeu a vrut sa-l pedepseasca pentru afirmatii de tipul asta si l-a lovit prin Steaua.Jiji ABTINE-TE!!!!!

Hai sa nu facem greseala lui Gigi. Sa nu amestecam lucrurile. Tu crezi ca pentru Dumnezeu e mai important Gigi decat milioanele de suporteri stelisti? Dumnezeu nu se razbuna. Daca a vrut sa dea cuiva o lectie (desi ma indoiesc)atunci pt noi a fost mesajul. Nu sunt de acord cu ideea ca Dumnezeu are treburi mai importante decat fotbalul. Pt Cel de Sus toti si toate sunt la fel de importante.

@Vladinho pai nu era domnul Jiji cel care inainte de meci ne vedea calificati 90% si zicea ca se duce asa in excursie la m'boro.ca sa nu zica lumea ca nu insoteste echipa.

in viatza toate se platesc,intr-un fel sau altul.poate ca joi Steaua a avut de platit si afirmatiile pline de inganfare ale patronului.

Si nu eram noi cei care in minutul 25, cand era 2-0 nu mai concepeam ratarea finalei? Oare nu am uitat noi de Dumnezeu in momenele acelea? Iti spun sincer ca eu la fiecare meci al Stelei eram cu gandul si la Cel de Sus. In fiecare minut, la fiecare pasa. Dar imi amintesc atat de bine acel minut 25 cand ma gandeam ca nimic nu ne mai poate opri. Atunci am uitat ca am nevoie de Dumnezeu. Cati dintre voi nu ati facut la fel?

Vladinho29.04.2006 12:18
@Vladinho pai nu era domnul Jiji cel care inainte de meci ne vedea calificati 90% si zicea ca se duce asa in excursie la m'boro.ca sa nu zica lumea ca nu insoteste echipa.

in viatza toate se platesc,intr-un fel sau altul.poate ca joi Steaua a avut de platit si afirmatiile pline de inganfare ale patronului.

Ai dreptate dar cu postul de mai sus ai luat-o si tu razna rau

No offence :)

forever_STEAUA29.04.2006 12:31

Non taken. :)

E parerea mea. Si poate e singura explicatie pe care mi-am permis sa o accept. In rest nu am gasit nimic. Poate ca am luat-o eu razna dar la ce s-a intamplat joi nu voi gasi niciodata o explicatie logica. Oricat m-am gandit, mi-e imposibil sa cred ca absolut fiecare jucator al Stelei a gresit intr-un singur meci. Pt ca toti ii stim. I-am vazut de atatea ori. Nu pot sa cred ca in 60 de minute au uitat toti sa joace fotbal. Ce s-a intamplat joi va ramene, pt mine, un mister.

Dj29.04.2006 20:02

@forever_Steaua

la fel zic si eu.nu imi pot imagina un raspuns pamantesc.asa k dau si eu vina pe necuratul

pisybaby29.04.2006 21:11

Gigi Becali nu e un om rau,are gura mare dar pare genul de om pe care daca il aprobi nu ai nici o problema.parerea mea este ca e asa de controversat..ca sa zic asa,deoarece spune lucrurilor pe nume,nu ca altii..si asta ar trebui sa faca oamenii in general..dar din pacate cei din jur asteapta sa te intorci cu spatele si sa iti pui dopuri in urechi ca sa faca asta..chiar daca ii critica pe jucatori si ii face cu ou si otet,el a pus mult suflet in echipa asta,dar nu o arata...parerea mea...

Madeleine29.04.2006 21:31

Jiji a gasit explicatia pt dezastrul de joi: "Unii jucatori au curvasarit in noaptea de Inviere!" (nu stiu care-s aia, da' io ii suspectez fara un motiv anume pe Bostina si Carlos) :lol: :lol:

Sa vezi dracie, ca de-acum incolo o sa se transfere la Steaua numai virgini :lol:

spre_2429.04.2006 21:52

=)))) cred ca ia dat o idee dinamovistilor sa se castreze:)) asa-i baieti ?:))

Hassan29.04.2006 22:29

Gigi Becali este un om pe care, de multe ori, nu l-am respectat, din cauza scandalurilor provocate, a lipsei sale de maniere si a derapajelor sale. Insa, cu totii mai derapam uneori, iar atitudinea lui de dupa meciul cu Boro mi-a intors parerea cu 180 de grade. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar in momentul asta eu sunt mandru ca acest om e patronul nostru. Un om care critica, dar iarta echipa noastra la greu, si ii trateaza ca pe "familia lui". Un om care, ca si noi, va merge cu aceasta minunata echipa pana in panzele albe. Un stelist adevarat. Respect dl. Gigi...Steaua este familia noastra, a tuturor care o iubim si care mergem cu ea pana la capat. FORZA Steaua!! SPRE 23 SI Liga Campionilor!!!

spre_2429.04.2006 22:59

@spre 23 ! sigur suntem acolo si vom fii ! asta e telu nostru ! si de la anul @Liga Campionilor direct baietzii ! si respect Becali "FRATELE NOSTRU":P

radoi8604.05.2006 09:21

A reusit Gigi sa depaseasca pragul electoral de 5% cu PNG. Si cum sondajul are marja de eroare de +/- 3%, adica "plus ca minus n-are cum", ar intra in parlament fara emotii.

Mai interesant este faptul ca 31%(!!!) dintre romani au incredere in Gigi Becali. Un articol tare de tot azi in gazeta sporturilor pe aceasta tema semnat de Catalin tolontan:

31% Becali

Unul din trei români are încredere în Gigi Becali. După Traian Băsescu şi Mona Muscă, finanţatorul Stelei ocupă poziţia a treia în clasamentul politic al credibilităţii. N-a prins finala Cupei UEFA de la Eindhoven, dar s-a înfipt în inima electoratului!

Spre Cotroceni, via Ghencea

Sigur că 31% încredere nu se transformă în 31% intenţie de vot. Dovadă că partidul-farsă pe care-l conduce deţine doar 6%. "Doar" e un fel de a zice, în condiţiile în care PNG depăşeşte UDMR, pe ţărănişti şi pe conservatori.

Studiul IMAS confirmă. Becali a intrat pe scena publică prin fotbal, dar acum miza a crescut şi Steaua nu mai e decît un pretext. Omul urcă la corner pe umerii lui Rădoi, e la un pas de Parlament şi se pregăteşte pentru cursa de Cotroceni.

Sălbatic, sincer, abil

Să tragem linie. Cine l-a adus atît de sus pe acest tip inteligent, însă rudimentar, aproape sălbatic în manifestări, dar sincer, duşman al democraţiei şi capabil în acelaşi timp să speculeze beneficiile ei?

Care este vina sportului? Cîte mustrări de conştiinţă trebuie să-şi facă fotbaliştii, plătiţi la negru, din pungă? Sau cei din galeria Stelei, care au cedat în faţa legii pumnului?

Becali a cucerit Steaua cu gura sa mare, a controlat-o cu bani căcălău şi, unde n-a mers, şi-a trimis gorilele. Sub conducerea sa, clubul a ajuns ocolit de sponsori, certat cu Fiscul, suspendat de UEFA pentru discriminare rasială, dar a şi obţinut cele mai mari performanţe sportive din ultimii 15 ani.

Tot el şi la handbal!

Domeniu cu expunere maximă, fotbalul este pretutindeni în lume vizat de personaje suspecte. Care vor să-şi spele banii, să-şi cureţe imaginea sau să ajungă cineva. Becali a ajuns! După propriile mărturisiri, pînă acum 6 ani nu asistase la nici un meci de fotbal.

Astăzi, cînd Steaua cîştigă o cupă europeană, atenţie, la handbal!, cel care dă declaraţii la televizor e tot Becali!

Vina presei

Am ajuns la presă. Ea l-a popularizat de Becali. De fapt, nu ea, ci noi, ca să ne includem şi să nu fugim de răspundere! Evident că diferenţele sînt majore. În timp ce ziarele l-au criticat deseori, televiziunile au rămas cu Becali în zona divertismentului. Orice ştire cu el se transformă în circ.

Toţi, în proporţii diferite, am semnat certificatul său de naştere ca om politic. Aproape că nu mai contează nuanţele. De pildă, are importanţă că mai ales Pro TV, postul care a inventat teledemocraţia, e cel care şi-a gîdilat publicul în tălpi cu Gigi Becali? Dovadă că nu trece o zi fără ca şeful Stelei să nu laude canalul din Pache! Lider mediatic de alienare colectivă, lider strălucit, ce bine ştie să facă asta Pro TV!, această televiziune, dar şi noi toţi, avem acum ceea ce am semănat.

Copos, Nicolai, Becali...

V-aţi plictisit? Staţi că am ajuns şi la greii culpei! Fotbalul l-a acceptat pe Gigi Becali şi presa l-a făcut cunoscut. Chiar şi atacurile i-au crescut notorietatea. Dar forţa i-a dat-o altceva! Corupţia şi starea jalnică a sistemului sportiv şi politic românesc.

Cînd un club patronat de "civilizatul" George Copos intră într-un scandal precum cel al transferului lui Bratu, cînd doar 5% din bani ajung la echipă şi restul la persoane fizice, şi cînd la Steaua se întîmplă exact invers, cum să-i opreşti pe oameni să aibă încredere în Gigi Becali?!

Cînd parlamentara Norica Nicolai scapă cu obrazul nepătat după ce nepoata a votat o lege în locul ei, cînd sistemul îşi bate joc de alegători, cum să nu aibă succes un personaj antisistem, precum Gigi Becali?!

Democraţia rezistă

Să nu dramatizăm! Democraţia e fragilă şi incomodă. Dă dureri de cap. Nu e deloc simplu să trăieşti în ea. Dar societatea liberă are capacitatea de a rezista în faţa ameninţărilor. Poate că Gigi Becali nu e decît o palmă, cam grea, e adevărat!, pe obrazul unui sistem sportiv, politic şi mediatic care îşi luase lumea în cap.

Dialog autentic

- Cu ce echipă ţii?

- Cu Steaua!

- Spune un fotbalist de la Steaua!

- Gigi Becali.

- Şi unde joacă Gigi Becali?

- Pe Pro TV!

Dialogul a fost difuzat de PrimaTV acum doi ani, la emisiunea "Copiii spun lucruri trăsnite"

4 mai 2006

radooku_steaua04.05.2006 15:01

sa fie sanatos nea Jiji..... pe mine nu ma intereseaza unde intra sau unde iese eu vreau sa aduca jucatori si sa faca o echipa valoroasa

iancu dragosh10.05.2006 20:49

oare cate lucruri trebuie sa mai faca acest Gigi Becali pentru ca toti suporterii Stelei sa se trezeasca

1. Suporterii i-a batut

2. emblema si istoria Stelei a fost calcata in picoare

3. imaginea Stelei este la pamant in ciuda rezultatelor obtinute

4. este singurul om care a trecut pe la acest club ( da in mod singur este doar intrecere) si si-a permis sa-l jigneasca pe Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

Daca nici acum nu luam atitudine inseamna ca-l meritam ca si patron. inseamna ca am ajuns niste oi, asa cum ne alinta rivalii nostri din campionat.

Bogdan4Steaua10.05.2006 22:03

Cu totii ne dorim un conducator mai bun. Totusi, nu trebuie sa vedem doar aspectele negative la Gigi Becali. Referitor la "disputa" cu Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], aceasta a fost interpretata gresit de presa. Asa este cand incerci sa bagi strambe si sa creezi tensiune la echipa.

spre_2410.05.2006 22:56

nu prea e patron care sa vina la Steaua..io zic ca Becali e bun..pe cn propuneti in loc? ca nu are nimeni mai multi bani ca Becali..si suflet pt echipa!

razvan9311.05.2006 07:22
asea e....Gigi Becali a investit bani in Steaua si va investi....el le`a marit salarile fotbalistilor....el a schimbat gazonul din Ghencea....
iancu dragosh11.05.2006 13:31

O simpla privire dincolo de aparente si cunostinte minime de matematica pot ajuta pe oricine vrea sa vada ca Gigi nu a investit multi bani la clubul Steaua. Deocamdata suma tuturor investitiilor sale, inclusiv suma achizitionarii clubului nu se ridica nici macar la sfertul sumei cu care ar fi trebuit cumparat clubul Steaua.

forever_STEAUA11.05.2006 13:47

In legatura cu suma mica pe care a platit-o pentru a achizitiona Steaua.: la fel ca si in cazul schimbului de teren cu MApN, prost a fost cine a cerut un pret mic, nu cine a dat.

In legatura cu banii investiti:

-gazonul din Ghencea pe banii cui se reface? Se vorbeste de 800.000 de euro.

-jucatorii Stelei au printre cele mai mari salarii din Div. A . Cine le plateste?

-nu trebuie sa invatam in fiecare an numele jucatorilor de la Steaua. Cine ii tine acolo?

-nu a cumparat jucatori pe care se cerea exagerat de mult (Plesan, Bucur) si bine a facut.

Are multe bube Gigi, dar daca te uiti la celelalte echipe din Romania iti dai seama de faptul ca la Steaua se vrea performanta. Din punct de vedere al banilor investiti in fotbal, si aici ma refer la felul cum a facut-o si nu la suma investita, Gigi nu are concurenta. Pana la urma sunt banii lui...

Momentan se pare ca aroganta lui e pretul pe care noi , stelistii, trebuie sa il platim. Dar poate se intoarce roata.

iancu dragosh11.05.2006 13:58

Diferenta dintre Gigi si ceilalti conducatori este ca nu a castigat baniu din fotbal, nicidecum ca ar fi investi foarte multi bani.

Am zis ca este necesara o privire dincolode aparante. doua exemple

1. S-a zis ca s-a cheltuit 300.000 de euro pentru renovarea cabinelor de la copii si juniori. Complet fals. s-a dat o mana devar la fatada si s-au utilat 3 sali de dusuri. Atata

2. Cine vrea sa creada ca Becali a data 800.000 de euro pentru refacerea gazenului poate sa creada. Asas cum poate sa creada ca lucrarile de pe lIa Au costat 2,2 mil euro. Lucrarile sunt mul supra evaluate, asata ti-o poate spune orice persoana care se pricepe cat de cat la acest tip de lucruari.

Concluzie, daca a exagerat cu sumele investite in aceste cazuri, ce ma face sa-l cred atunci cand vorbeste despre alte costuri?

ps. In privinta transferurilor: de cand a venit Becali bilantul este pozitiv, adica s-au incasat mai multi bani decat au fost cheltuiti

forever_STEAUA11.05.2006 14:08

Nu am spus ca a dat 800.000 pentru gazon... E doar suma care apare in presa...

Exact asta ii partea pozitiva: nu incearca sa se "imbogateasca" din fotbal, pentru ca ocazii a avut.

Ce ai fi spus daca venea la Steaua unul de genu' jiovani, borcica, nesimtoiu...

Eu doar asta am avut sa subliniez: se putea si mai rau...

Incearca sa ignori arogantele lui (oricum pe mine nu fac decat sa ma amuze sau cel mai des sa imi fie mila de el), si fa o comparatie intre el si restul din punct de vedere a ceea ce face pentru ca echipa sa obtina performanta...

Bogdan4Steaua11.05.2006 15:43

Si cat credeti ca au costat lucrarile de refacere a gazonului? 1000 Euro?

Aici nu este vorba doar de arat si semanat niste iarba. Costurile unui gazon de calitate(cu tot ce tine de acesta - instalatie de drenaj a apei, incalzire, etc.) se ridica la suma vehiculata de presa. Astfel de lucrari nu au loc numai la Steaua, deci se poate verifica. Becali a suportat cheltuielile. La Rapid gazonul a fost platit din banii Loteriei Romane cel mai probabil, adica din banii nostri.

Referitor la bani, sa luam in considerare anul acesta:

Salariile jucatorilor(fara a lua in considerare primele) au o medie de aproximativ 120.000 euro. Inmultim cu 15-16 si ajungem la 2 milioane de Euro pe an. Staff-ul tehnic(Oli+secunzii)+ staff-ul medical+ salariul lui Mihai Stoica mai scot din buzunar 500.000 Euro. Primele de joc din acest an se ridica la cel putin 500.000 euro. Deja avem 3 mil Euro. Transferurile lui Carlos si Cristocea ajung undeva la 800.000 Euro. Lucrarile la gazon se ridica la 700.000-800.000 Euro.

Astfel ajungem la 4.5 mil Euro. Suma este aproximativa. Mai adaugam deplasarile si probabil ca ajungem la 5 mil Euro. Anul acesta Gigi si-a mai scos din investitie, e drept.

Nimanui nu ii place temperamentul lui Becali, insa trebuie sa ii recunoastem si anumite merite. Asigura clubului stabilitate financiara si cel mai important...a stiut sa pastreze la echipa jucatorii de valoare. Sper sa vedem in vara niste achizitii de marca. Ar fi ceva excelent.

Ayrton11.05.2006 16:29
Anul acesta Gigi si-a mai scos din investitie, e drept.

Anul acesta GG nu a mai dat nici un ban la echipa (facem abstractie de premierile adversarelor contracandidatelor la titlu)!

Ba chiar a avut un profit, estimez, de CCA 2mil euro!

Numai din Cupa UEFA s-au strans CCA 4,5 - 5 mil euro! Plus contractul cu Rafo, drepturi TV, bilete, panouri de publicitate din campionat si alte venituri din comercializarea produselor cu emblema Steaua!

Bogdan4Steaua11.05.2006 16:35

Reamintesc ca UEFA nu a oferit bani semifinalistelor. Banii incasati sunt doar din drepturile de televizare si din vanzarea biletelor. Suma nu se ridica la 4.5 mil Euro sub nici o forma. Putem vorbi de maxim 3 mil Euro.

alex_Ra211.05.2006 16:43

tocmai vizionam acuma declaratia lui cu referire la MM "vrea sa-l vada mort,dak el asa vrea,vrea sa-l vada mort, care-i problema?....." mi se pare super amuzanta, ca multe altele date de Gigi :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=XvcX-RtAAOE&search=Gigi

Ayrton11.05.2006 16:46

@ Bogdan

Meciul cu Boro

- TV Anglia - 1,2mil euro

- RealitateaTV - 300,000

- publicitate - 300,000 (cumparata de englezi)

- bilete - 500,000

TOTAL= 2,3mil euro!

Cum GG spunea ca pana la acest meci nu se putea vorbi de un profit consistent, rezulta ca aceasta suma a ramas clubului - nefiind platite primele de calificare!

razvan198311.05.2006 20:40

Pe mine pur si simplu astazi m-a impresionat la culme ce a facut Gigi Becali. Sa umble el in tot Bucurestiul dupa jucatorii gloriei si sa le ofere bani pentru a incurca rapidul, asta chiar dovedeste ca el pune mult suflet pentru echipa. Acum nu stiu cat va folosi asta, dar macar omul incearca. Dar sa se duca el cu masina dupa jucatori la hotel si sa tipe si sa le spuna ce bani vor lua daca vor incurca pe rapid chiar mi-a placut. Oricum mie imi place f. mult de Becali, nu sunt de acord cu opiniile lui politice, dar asta pe mine nu ma intereseaza. Daca am ajuns sa spunem ca Becali n-a bagat bani in Steaua, inseamna ca cei care sustin asta ar trebui sa se duca cu sorcova de paste. Si vai l-a facut papagal pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], in primul rand n-a spus chiar asa, s-a inteles gresit, el de fapt a vrut sa spuna altceva dar i-a iesit asta. Si unde sunt acum toti marii stelisti care acum spun ca nu se mai regasesc in actualul club. Pai ei fac parte din istorie, ce ar trebui acum sa inchidem clubul si sa traim din istoria lor? Traditia o continui tot prin performante, si slava Domnului ca in ultimii 2 ani au fost. De ce toti fug acum de Steaua si n-o ajuta? Dau vina pe Becali si pe Stoica, dar de fapt ei nu mai vor sa se implice in fotbal, le e usor sa zica am castigat acel mare trofeu (tot respectul pentru ei), dar pe mine ma deranjeaza cand acestia spun lucruri urate despre actuala Steaua. Dar cei de azi ce-au, sunt ciumegi, sunt ologi? Eu chiar nu inteleg de unde vine aceasta rautate din partea unora. Ei chiar nu inteleg ca acum traim intr-o economie de piata si cine da banii cei mai multi are cele mai mari sanse de castig? La Steaua clar de cand este Gigi Becali s-au investit cei mai multi bani din fotbalul romanesc, investitii care acum isi dovedesc roadele. Gasiti-l voi pe investitorul ala care da si bani, e si educat, e si model in societate, castiga premii nobel si ami stiu eu ce. Va spun eu, nu exista asa ceva. Acum facand o paralela, pai daca il aveam pe Copos care nu i-a mai platit pe fotbalisti de 4 luni, si rapidistii chiar au facut si ei performante sezonul asta, pai ce mai ziceam. Dar asa e la noi nemultumitului i se ia darul.

«14567830»