Gigi ramai asa cum esti ! asa iti sta si bine si asa si trebuie sa fi acum ! lasa-i sa se ia toti de tine tu vezi-ti de treaba ta cum de astfel ai si facut pana acum !
Gigi ramai asa cum esti ! asa iti sta si bine si asa si trebuie sa fi acum ! lasa-i sa se ia toti de tine tu vezi-ti de treaba ta cum de astfel ai si facut pana acum !
In priviinta lui Vadim Tudor Gigi are dreptate
Mai degraba Vadim Tudor are dreptate in privinta lui Gigi !
:evil: >>>In legatura cu ce are dreptate?>>> :twisted:
Are dreptate atunci cand spune ca avera a facut-o 100% ilegal.
Cum s-o faca ma 100% ilegal? Pai daca era asa si se simtea vr-un pic cu musca pe caciula credeti ca isi permitea sa atace pe toata lumea? Si pana acum Vadim nu a dat nici un exemplu clar. Decat generalitati auzite in piata gen a furat Steaua, a trimis tigani in Anglia... Dar daca era asa credeti ca Gigi scapa de organele de ancheta? Au incercat unii gen Bodu sa-i gaseasca nod in papura, dar s-au umplut de penibil!
Ai uitat ca traim in Romania, amice ? Toate argumentele tale ar fi bune intr-o societate ideala; in Romania au valoarea unor simple basme.
Pe Gigi l-au salvat interventiile unor oameni politici si mai corupti decat el...
:evil: >>>Acum o fi pila lui BASESCU,Gigi are averea facuta pe bune,nu cred ca s-ar da la altii sau ataca pe unii daca ar stii ca poate sa aiba probleme cu organele acreditate!>>> :twisted:
Voi inca mai credeti in basme ?! :o :o :o Ok, e problema voastra... La urma urmei aici vorbim despre patronul Stelei, Gigi Becali, si nu despre omul de afaceri corupt / interlopul Gigi Becali...
Pe mine chiar nu ma intereseaza cum a facut Gigi banii, atata timp cat investeste bani in Steaua restul nu ma intereseaza. Poate sa bage bani la Steaua si Ben Laden, daca sunt performante atunci are toata sustinerea mea. Poate oi fi nebun dar asta cred.
:evil: >>>Asta conteaza cel mai mult ca avem pe cineva puternic in spate care baga bani atunci cand trebuie si este bine ca esyte unul singur nu ca la altii,mai multi,cand sunt mai multi au loc discutii care degenereaza in certuri iar clubul nu poate sa mearga la fel de bine cand exista tensiuni in conducere,sunt curios daca nu lua Becali Steaua ce ajungea in momentul asta echipa sau unde ajungea!>>> :twisted:
Hai ma, cum sa nu conteze cine conduce Steaua? Doar nu vreti un interlop gen Nicu Gheara, Sile Camataru sau "talhar al patriei" gen Voiculescu si toata Antena1 cu toti muncitorii d-acolo sau "Puiu Popovici asta". Oricum la urma urmei important e sa nu tina banii in tara
)!
Serios vorbind, cat timp lui Gigi nu i se gaseste nici o acuzatie serioasa, nu are rost sa credem in tampeniile spuse de Vadim (de la serviciile secrete)! Dar nici chiar sa spunem ca nu conteaza cine conduce Steaua atata timp cat da bani. Pai Steaua nu e masina de spalat bani!!!
Daca am merge pe logica ta atunci suporterii lui Chelsea ce ar trebui sa faca? Nu ma intereseaza pe mine atata timp cat echipa are rezultate, sau poate as avea ceva cu persoana respectiva daca ar omora un om. Dar chestiile astea cum a facut banii la noi in Romania sunt relative. Nici un milionar in dolari de la noi nu i-a facut corect dar unii au facut mai multe ilegalitati altii mai putine. Si atata timp cat nu exista o hatarare judecatoreasca definitiva si irevocabila impotriva lui Gigi Becali atunci inseamna ca nu exista dovezi clare cum ca ar fi facut vreo ilegalitate financiara. Si daca a facut acolo mici gainarii pentru mine nu conteaza pentru ca a dat inzecit inapoi la diversi oameni amarati sau investind in Steaua.
Pai tocmai! Si eu sunt de acord ca Gigi Becali a facut lucruri excelente la Steaua si ca datorita lui s-a ridicat fotbalul romanesc! Si mai cred ca a facut averea 100% legal (am enumerat mai sus motivele care ma fac sa cred asta).
Dar nu mi-ar placea ca la Steaua sa vina unul gen Abramovici care a inceput sa faca avere deturnand trenuri, avand interdictie de a intra in propria tara datorita infractiunilor economice si tot tacamul...
Sunt de acord cu tine ca Steaua nu poate fi condusa de catre o persoana care a facut mari ilegalitati financiare pentru ca atunci ar exista riscul ca acea persoana sa tarasca clubul in astfel de probleme si atunci in nici un caz nu ar fi bine pentru Steaua. Dar sunt convins ca Gigi Becali nu intra in aceasta categorie de persoane, pentru ca vorba lui "daca a facut ilegalitati nu-l saltau astia pana acum la ce gura mare are".
Schimband puntin subiectul, noi fostii PNG-isti se pare ca trebuie sa ne reprofilam! De-acum suntem taranisti, pt ca Gigi tot zice ca a preluat PNTCD-ul impreuna cu care va guverna Romania
!
))
Patronului FC Steaua i-a fost inmanat luni 6 martie 2006 un pasaport diplomatic de catre Prima Ambasada a Copiilor din Lume. Cu aceasta ocazie, lui Gigi Becali i s-a decernat titlul de Viceconsul in Romania al acestei ambasade. Oficiile au fost facute de Excelenta Sa Doctor Cavaler Antonio Diletto, Ambasador pentru Italia si Elvetia, si Excelenta Sa Doctor Agostino Conte, Viceconsul la Roma. Scopul activitatilor desfasurate de aceasta ambasada este unul umanitar si vizeaza protectia copiilor si a drepturilor lor. "Sunt mandru ca am fost ales eu romanul care sa reprezinte cauza copiilor romani. Voi aloca pentru acest proiect atatia bani cati sunt necesari pentru ca totii copiii din Romania si, in special cei nevoiasi, sa-si poata gasi un adapost si sa-si poata face un rost in centrele pe care le voi construi in acest sens", a declarat Gigi Becali (foto) in momentul in care i-a fost inmanat pasaportul diplomatic.
Sursa: www.steauafc.com
Atentie!!! Gigi Becali este in direct acum vorbind despre Steaua la OTV!!!
Sau altfel spus, Gigi Becali debiteaza tampenii in direct pe OTV...
A spus si lucruri "bune" aseara, mai mult legat de Nastase, dar ceva a spus bine.
"În ce pericol sa fie Olaroiu daca va pierde calificarea? Asta e o tîmpenie. Sa fie clar pentru toata lumea, nu-l dau afara pe Oli indiferent de ce se întîmpla joi, la Sevilla. I-am spus si lui acest lucru, ca sa stea linistit. Ce dezastru sa fie daca nu trecem de Betis? Ce, copiii mei nu o sa mai fie sanatosi, o sa pateasca ceva familia mea?", a declarat Becali.sursa gsp
pai da,ce p...mea,din moment ce familia nu pateste nimic ce mai conteaza daca Steaua merge bine sau nu.
dar ma rog tipul e bolnav la cap asa ca nu-i poti cere prea multe...mai vrea sa ia si stadionul pe 50 de ani...sa-i ia astia de la Armata stadionul inapoi,cu tot cu echipa,ca sa scapam naibi odata de maimutoiu asta ca eu unu m-am saturat.
Gigi ARE IN SUFLET MARE, IUBESTE SINCER ECHIPA Steaua, dar am impresia ca este inconjurat de lingai, modeL M.M., care este o rusine pentru ceea ce inseamna Steaua.Parerea mea este ca GRESESTE MULT pentru ca nu are pe cineva care sa-l sfatuiasca cu privire la transferuri pentru ca el nu pare capabil de acst lucru.Avem un lot subtire, ne lipsesc 2 mijlocasi si un varf care sa rezolve situatia golului.
sa-i ia astia de la Armata stadionul inapoi,cu tot cu echipa,ca sa scapam naibi odata de maimutoiu asta ca eu unu m-am saturat.
Stadionul este al armatei insa echipa NU!
ca de obicei doar vorbe in vant....cred ca de la el am invatat ca nu tot ce zboara se manaca
"În ce pericol sa fie Olaroiu daca va pierde calificarea? Asta e o tîmpenie. Sa fie clar pentru toata lumea, nu-l dau afara pe Oli indiferent de ce se întîmpla joi, la Sevilla. I-am spus si lui acest lucru, ca sa stea linistit. Ce dezastru sa fie daca nu trecem de Betis? Ce, copiii mei nu o sa mai fie sanatosi, o sa pateasca ceva familia mea?", a declarat Becali.sursa gsp
pai da,ce p...mea,din moment ce familia nu pateste nimic ce mai conteaza daca Steaua merge bine sau nu.
dar ma rog tipul e bolnav la cap asa ca nu-i poti cere prea multe...mai vrea sa ia si stadionul pe 50 de ani...sa-i ia astia de la Armata stadionul inapoi,cu tot cu echipa,ca sa scapam naibi odata de maimutoiu asta ca eu unu m-am saturat.
Nu stim ce se va intampla dupa meci. Daca Gigi ar fi declarat ca sunt sanse ca Oli sa plece in cazul unui eventual esec, s-ar fi creat o tensiune si mai mare. Ar fi fost nebun daca ar fi declarat asa ceva.