Gigi devine nebun pe zi ce trece...a declarat pentru siteul UEFA ca echipa va trece fara probleme...omule asta nu invata niciodata sa nu mai dea declaratii din astea???
Gigi devine nebun pe zi ce trece...a declarat pentru siteul UEFA ca echipa va trece fara probleme...omule asta nu invata niciodata sa nu mai dea declaratii din astea???
Lui GG ii cam place sa cada de pe cai mari...
Totusi declaratiile sale pot ridica moralul si increderea jucatorilor...
Exista insa o problema pe care Gigi nu vrea sa o intleaga: atunci cand cazi, esti jos ; nu mai castigi indiferent de "dimensiunile" calului. Asa ca prefer sa trecem linia de sosire folosind numai cai mici. Eventual magari ca sa se potriveasca cu conducerea tehnica a echipei !
Cred ca mai bine zis catari (incapatanati) Schimba GG omul de langa tine!! sau Schimba Oli aceasta tactica pacuboasa... !!! incapatinatii!!! catariii!!! :evil:
Nu stim ce se va intampla dupa meci. Daca Gigi ar fi declarat ca sunt sanse ca Oli sa plece in cazul unui eventual esec, s-ar fi creat o tensiune si mai mare. Ar fi fost nebun daca ar fi declarat asa ceva.
de acord cu tine,nu zic ca face rau sustinindul moral pe Oli in clipele astea,rau a facut ca la adus la echipa in primul rind,inloc sa-i dea mai mult lui Protasov si sa-l tina la echipa...ca tot viseaza la c.l.chiar crede ca faci performanta cu un antrenor de 100 000 pe sezon.in fine ce m-a deranjat pe mine a fost declaratia asta:,,Ce dezastru sa fie daca nu trecem de Betis? Ce, copiii mei nu o sa mai fie sanatosi, o sa pateasca ceva familia mea?"...este pur si simplu dispret pt suporteri si pt tot ce inseamna Steaua.
Offff , cand va vad mi se face rau . Cat de dobitoci puteti fi ? Daca Gigi nu lua echipa acum probabil ca va uitati la televizor,la un pahar de vorba cu dinamovistii . Daca echipa ramanea in continuare la Armata sau incapea pe mana unor netrebnici se alegea prafu' de Steaua. Vad ca il injurati ca nu a facut gazonul si nu mai stiu ce , dar era mai bine sa vanda pe banda rulanta?, sa faca blaturi pentru a multumii spectatorii? Va spun eu ca nu . Asa ca ciocu mic , sa fiti mai mult decat multumiti si veti vedea ca se vor face si Stadion si gazon si ce mai vreti voi. Cum poti investi in ceva daca nu este in proprietatea ta ? Ganditi`va draq mai bine inainte sa vorbiti . Vreau sa imi spuneti voi "eroilor" cine putea sa investesca mai mult decat a facut`o Gigi si sa aiba aceleasi rezultate ?
PS: imi cer scuze daca pe parcursul mesajului am fost cam dur , dar unii dintre voi m`au scos din sarite
Nu am ce sa spun de Gigi Becali .Singurele lucruri pe care pot sa le spun este ce este ca mereu crede in Dumnezeu.Are un suflet mare.Insa imi permit sa spun ca uneori exagereaza.Nu cred ca avem 90% sanse sa batem Rapid.Cred ca acem 60%. ![]()
.Cred ca ,,discutia'' cu reporterul de la Antena 1 a fost cam inadecvata.A injurat la televizor si a pierdut destul de multi fani.Poate se witau la antena 1 unii copii .Pardon nu poate ci sigur.Oricm a facut case pentru sinistrati si ajuta pe toata lumea daca i se cere.
GOOD JOB!!!!!!!!!!!
YOU ARE A GOOD BOSS!!!!!!!!!!!!!!!!!
CONTINUE DOING WHAT YOU DO MR. Gigi Becali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da ma da ia punete si u in locul lui sa vezi cum ar fii sa iti faca ce ia facut lui ? ai injura la fel sau "MAI RAU" ?
:D:D:D
Nu este perfect dar il prefer pe el fata de restul conducatorilor de club.A facut lucruri bune si lucruri mai putin bune oricum este de apreciat ce a reusit sa realizeze pana acum...
Gigi Becali este un(vream sa scriu foarte...) bun conducator de club care baga bani la echipa dar din pacate pentru noi si pentru el are gura mult prea mare si face gesturi care nu-si au rostul de multe ori...
atata timp cat baga bani in Steaua si echipa merge bine eu unu nam de ce sa ma plang, eu in pic cam excentric dar asa isi face el publicitate
cum de Gigi sau Meme inca nu au pus ochii pe Mazilu? asta trebuie sa fie mai usor de transferat decat cocis, Mazilu inscrie meci de meci, evident...are simtul golului! ne-ar prinde bine atacantul asta
Cu riscul de a aluneca in offtopic sa stii ca Steaua a fost si cred ca este interesata de Mazilu dar pretentiile celor de la sportul sunt putintel cam exagerate - 3 milioane de euro...probabil din cauza asta nu este la Steaua ![]()
revenind..Gigi Becali este un conducator bun si simt eu ca e trup & suflet pt Steaua !
Cu riscul de a aluneca in offtopic sa stii ca Steaua a fost si cred ca este interesata de Mazilu dar pretentiile celor de la sportul sunt putintel cam exagerate - 3 milioane de euro...probabil din cauza asta nu este la Steaua![]()
3 milioane?
exagerarea se poarta la noi in campionat, si Gigi cerea odata 20 de milioane pe Cristea
, mersi de info
Gigi Becali este in direct la OTV la Dan Diaconescu Direct. Sa vedem reactiile de dupa meci. Poate aflam ceva despre eventuale transferuri.
sa ma ierte fanii lui Jiji.oricat de mult as tine cu Steaua nu pot sa nu ajung la concluzi ca omul asta e lovit de pusee de paranoia.ultima perla :"am fost la muntele athos sa refac relatia romanilorcu Dumnezeu".poate ca dumenzeu a vrut sa-l pedepseasca pentru afirmatii de tipul asta si l-a lovit prin Steaua.Jiji ABTINE-TE!!!!!
Hai sa-l lasam pe Gigi in pace. Daca il judecam nu rezolvam nimic si devenim mai rai ca el !!! :!:
sa ma ierte fanii lui Jiji.oricat de mult as tine cu Steaua nu pot sa nu ajung la concluzi ca omul asta e lovit de pusee de paranoia.ultima perla :"am fost la muntele athos sa refac relatia romanilorcu Dumnezeu".poate ca dumenzeu a vrut sa-l pedepseasca pentru afirmatii de tipul asta si l-a lovit prin Steaua.Jiji ABTINE-TE!!!!!
Citeste ce ai scris tu sa vezi ca esti mai paranoia decat el.CUm poti sa zici ca a vrut sa-l pedepseasca si la pedepsit prin Steaua....Doamne fereste ...
@Vladinho pai nu era domnul Jiji cel care inainte de meci ne vedea calificati 90% si zicea ca se duce asa in excursie la m'boro.ca sa nu zica lumea ca nu insoteste echipa.
in viatza toate se platesc,intr-un fel sau altul.poate ca joi Steaua a avut de platit si afirmatiile pline de inganfare ale patronului.
Gigi a fost singurul care a crezut de la inceput k putem ajunge atat de sus.el are cea mai mare incredere in echipa.el a facut din Steaua o echipa adevarata si nu 11 jucatori.are cel mai mare merit..indiferent de prostioarele pe care le mai spune...
Jiji a fost bun pt echipa, dar sa inceteze dracu' o data sa se dea in spectacol cum o face si dupa meciul asta si mai ales sa nu-l mai invoce la tot pasul pe Al de Sus, sa dea vina pe diavol pt infrangere, sa-si faca 'jdemii de cruci, sa cante fragmente din slujba de Inviere la teveu si sa care o gramada de icoane dupa el. E ridicol si habotnic si imaginea asta se rasfrange si asupra noastra.
madeleine .. eu alta explicatie nu pot sa gasesc...asa k zic k Gigi ..diavolul..
Asteptam 3 jucatori de valoare , dar cred ca iar asteptam in van ... Hai Gigi arata ca ai bani cumpara 3 jucatori .
Eu il apreciez f. mult pe Gigi Becali, are si el derapajele lui, ca orice om, dar intotdeauna dupa esecuri, la rece are un mod de a ma bucura si ma face astfel sa uit de esec si sa privesc cu mai mare incredere spre viitor. Asa a facut aseara in emisiunea de pe OTV, pur si simplu mi-a crescut din nou inima, ma simteam din nou increzator in fortele echipei, poate chiar mai increzator. Si sa fim sinceri, daca nu era aceasta nebunie a lui Gigi si aceasta incredere orbitoare a lui in echipa nu ajungeam niciodata aici. Bravo lui si sa fie la fel si de acum incolo.