FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«167891030»
i.h.u.g.21.05.2006 18:46

wow...omul asta putea ajunge presedintele Romaniei...asta chiar ma impresioneaza pana la lacrimi :D 8O

IONUTZ-CIPRIAN22.05.2006 16:43

:evil: >>>Dupa cum spune cica se apuca de inca un sat,frumos din partea lui!Inca un sat cu numele lui nea Gigi,oare guvernul vede asta?!!>>> :twisted:

Melku23.05.2006 01:09

"Dinamo si Rapid nu vor mai vedea campionatul cat voi trai eu", a mai spus Becali. (onlinesport.ro)

Asta cu siguranta e cea mai tare declaratie si nu este chiar de necrezut pentru ca am impresia ca Gigi e pus pe ganduri mari si nu se va uita la bani cand vine vorba de Steaua,in orice caz...datorita lui Becali campionatul nostru a crescut pentru ca datorita ambitiei lui a reusit sa antreneze si celalalte echipe si cu cat va ridica Gigi stacheta la investitii,jucatori,etc. cu atat ceilalti vor incerca sa se tina dupa el.

i.h.u.g.23.05.2006 21:06

oookay...Jiji salvatorul fotbalului romanesc?! farfetched ar spune englezul, adica tras de par, rau! datorita lui Becali Steaua a castigat mult, dar tot din cauza lui a pierdut mult din imagine...Jiji se identifica cu (damn cacofonie!) Steaua...e pozitiv pentru el...si pentru Steaua?!

poisonsnakebite200225.05.2006 10:58
Imnul Rapidului e scris de Adrian Paunescu prin anii '80,cand era presedinte de onoare la ei.

Muzica e compusa de Vasile Socaciu care o si interpreteaza.Socaciu la randul lui e tot rapidist.

Ideea e ca imnul Stelei trebuie scris tot de un poet,eventual tot A.P. care inca e in viata,iar muzica de un compozitor.Linia melodica ar putea fi apropiata celei din imnul ...nu stiu cum sa le mai spun.Sa le spun ciori e interzis,sa le spun rapidisti cred ca nu ar fi echitabil.

Pentru cine isi aminteste,imi plac foarte mult imnurile Argentinei,dar mai ales al Braziliei.

In incheiere va spun ca suntem off topic fratilor,cu discutia despre imn.

Aici se discuta numai despre Parintele Nostru Gigi (P.N.G.)

asta-i tare virgile......P.N.G..... :lol: :lol: :lol: si de faza cu off-topic....eu am deschis discutia pe DISCUTII ROS-ALBASTRII, iar un moderator(nu mai stiu care) l-a inchis si a zis sa postez aici...

***alex***03.06.2006 08:32

Gigi Becali, operã de artã

O lucrare reprezentîndu-l pe Gigi Becali a ajuns sã fie expusã de site-ul olandez strangefruits.nl, un portal recunoscut drept gazda unora dintre cele mai reușite lucrãri ale comunitãții mondiale de webdesigneri. Opera îi aparține unui designerului român Radu Pop și, conform autorului, "este viziunea mea despre Gigi Becali, viziune care inițial urma sã fie expusã în locuri publice din București". Imaginea conținea și textul unor declarații oferite de Becali de-a lungul timpului: "De-acum nu mai sînt urs, sînt rãzboinicul luminii care se luptã cu nedreptatea!", "Am mulți prieteni evrei și țigani. Nu sînt rasist!", "L-am fãcut cioarã pe Malonga Parfait pentru cã merita!", "Iar pe Boloni ungur trãdãtor pentru cã asta este!".

intrati aici sa vedeti pozele : http://www.gsp.ro/index.php?a=45784&shift=1

Ayrton03.06.2006 20:57

:idea: Pentru domnii moderatori!

Va recomand sa schimbati numele acestui post din Gigi Becali in George Becali! Este dorinta expresa a patronului Stelei exprimata intr-o emisiune la 0tv! Argumentul suprem a fost ca George este un nume de presedinte 8) , iar Gigi este unul familial. Nu pot sa nu observ ca, consilierii de imagine isi fac treaba foarte bine si chiar au rezultate! :D

***alex***03.06.2006 21:07

Mult succes noului patron al Stelei, George Becali! :D

spre_2405.06.2006 07:19

sper ca o sa fie bine si o sa tina la fel de mult ca Gigi la Steaua !

***alex***08.06.2006 08:12

OK... revenim aici... deci... are cineva rasul lui Becali varianta pt telefon, fara vocea lui Calinescu?

Daca da il rog sa puna aici un link de unde sa-l putem descarca!

skorpio1508.06.2006 09:07

Respect intr-un fel conducerea, pt ca fara ea n-am fi ajuns asa departe. E esential s-avem pe cineva puternic ca sa ne apere la orice nivel. Gigi este insa un personaj cu "prea multa personalitate". E adevarat ca ne-a aparat impreuna cu MM la croncanelile rrapidului, dar atacurile lor s-au bazat majoritatea pe ce-a declarat el! Probabil ca e indispensabil, are banu, are influenta, insa n-ar strica sa fie mai diplomat.. :(

2Sha308.06.2006 13:52

Gigi Becali este un om care baga bani in fotbal.Este de asemenea si f darnic in comparatzie cu Copos de la rapid si cu catzelushu ala de la Dinamo.Daca il ajuta d-zeu sa faca bani o sa faca o echipa de neoprit la Steaua

axl2310.06.2006 01:28

daca Jiji George Gigi becalli asta ar fi fost un pic scolit, un pic volubil, un pic elegant, un pic diplomat, un pic rafinat, un pic mai deschis, un pic mai putin taran, un pic mai putin ranchiunos, un pic mai putin ingust la minte, un pic mai putin iubitor de sine, un pic mai putin falos, un pic mai putin dobitoc, pai sa stiti mai fratilor ca la urmatoarele alegeri ar fi avut cel putin 6,2 procente.

sunt sigur ca are un consilier de imagine, ceea ce e bine pentru Steaua. nu-i neg meritele de la club, dar ca persoana publica nu-l suport. nu stiu daca asculta manele dar are fata. de manea.

I.N.Money10.06.2006 10:08

E machedon :lol:

Personal nu am vazut vreun machedon sa fie temperat si sa nu aiba cum se spune "o gura mare" :D

Hassan10.06.2006 10:35

Atata spun:

UTCopos a avut si inca are are restante financiare destul de mari la jucatorii lui, si-si plateste antrenorul si stafful tehnic cu niste salarii/prime mizere. Desi au reusit totusi sa fie vicecampioni, sa ia cupa si sa mearga destul de bine in UEFA. Trebuie sa vina R.Lucescu si Vama cu bani de acasa.

Badea, Borcea, Netzoiu&Co. au distrus atmosfera de la clubul lor, au blocat primele jucatorilor, nu i-au mai platit din Ianuarie si de-abia in mai au fost in stare sa-si imparta actiunile. Au creat haos si si-au destabilizat echipa, iar pentru datoriile la stat tot Borcica si Badea vin cu banii de acasa.

M. Iancu sta mai tot timpul in arest, cu banii din cont blocati si cand nu e in arest, arunca cu milioane de dolari pe jucatori expirati.

Tata Padureanu ii pare rau ca nu mai sunt oameni onorabili cu care sa faca blaturi.

Iacov face pe justitiarul cu o mana, si accepta bani de la alte echipe cu cealalta mana.

Sincer, eu cred ca GG+MM sunt la ora actuala cea mai buna conducere de echipa din tara. Fara alte comentarii. MM stie sa aleaga jucatorii si sa apere clubul, iar GG stie sa bage banii cum trebuie.

O avea GG derapajele lui ca deh, e si el om. Dar ca patron de club, mie imi place.

IONUTZ-CIPRIAN11.06.2006 06:21

:evil: >>>Dupa cum bine zice HASSAN mai bine unul si bun decat mai multi la o lalta,ca mai vorbeste el in plus sau ca spune o gramada de prostii asta este,el este Gigi si este unic,la Steaua facut multe lucruri bune alaturi de MM Stoica si vor face in continuare,si sper ca,cu ajutorul lor si al jucatorilor vom fii din nou o forta in CL!!DOAMNE AJUTA!!>>> :twisted:

spre_2411.06.2006 20:45

o sa ajungem sus .. mai sus ca o stea !

Ayrton21.06.2006 22:42

GG despre transferul lui Radoi:

"Dacă îl voi da, o să iau o grămadă de bani pe el. Dacă nu, atunci voi cîştiga popularitate, pentru că lumea o să aprecieze că l-am ţinut la Steaua."

sursa: gsp

Tipic pentru patronul nostru... Interesul primeaza!

toxic310021.06.2006 22:59

@Ayrton

Retine "Sursa GSP" ...prietenii stiu de ce :wink:

Ayrton23.07.2006 14:54

Utati-va la filmuletul asta!

http://www.gsp.ro/index.php?a=51003&shift=1

O parodie cu Gigi Becali facuta de grupul "Voua"!

Foarte haios! :lol: :lol: :lol:

Tipul care-l imita e genial!

***alex***30.07.2006 21:31

Revin cu o intrebare mai veche... chiar nu are nimeni rasul lui Becali in varianta mp3, sonerie de telefon??? L-am cautat si nu l-am gasit desi l-am auzit pe strada la unii trecatori, trebuie sa fie cineva de pe forum care il are, suntem multi!

Pls daca aveti ziceti si voi sau puneti un link de unde sa-l iau!

greco31.07.2006 07:30

Asta mai lipsea... sa fim invadati peste tot pe strada de rasul grotesc al oierului...

cristian01405.08.2006 11:13

Exista o zicala celebra in Romania, vis-a-vis de intrebarile insistente si agasante ale domnisoarei blonde de la Antena 1 : "Gura bate curu' !"

mira3se13.08.2006 19:06

ma antena 1 are ceva cu Gigi si basescu!!!totdeauna ii critica....mie imi place de el....ii pune pe toti la locurile lor... 8)BRAVO LUI!!EL FACE DREPTATE!!!SPER!

dmb14.08.2006 04:11

Gigi Becali este unul dintre cei mai ridicoli VIP a lumii fotbalistice si nu numai din Romania. Pseudo crestinismul lui este hilar de-a dreptul. Paranoia de a se crede/dorii voievod sfideaza bolile nervoase.

DAR cu toate cusururile lui este omul care a facut ca Steaua sa fie in continuare si dupa revolutie acolo unde ii este locul! Nu stiu daca Steaua este o "afacere rentabila" pentru Becali dar sunt sigur ca lucru asta este secundar in ochii lui.Omul este stelist!

Daca ar avea bunul simt sa lucreze din umbra, sa nu se amestece in treaba antrenorului ar fii grozav.....dar n-ar mai fii Gigi Becali ci un Abramovici oarecare!

«167891030»