Ii e frica ca va incepe psihologul cu el lectiile si..cine stie ce iese la iveala :lol: de asta nu este de acord cu aducerea lui "la el la echipa"!
Ii e frica ca va incepe psihologul cu el lectiile si..cine stie ce iese la iveala :lol: de asta nu este de acord cu aducerea lui "la el la echipa"!
oare ca e nebun?
poate se gaseste prin Romania un psiholog care le are cu pictatu', pac! un portret sfantul Becali botezatorul, 3000 de euro si-un post de psiholog la Steaua. caricaturile se pun?
"Au favorizat pe Rapid!"
Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus ieri cã e de acord cu suspendarea terenului primitã de Steaua. "E normalã având în vedere ceea ce au fãcut suporterii nostri. Eu însã nu înteleg altceva: de ce rapidistii au fost tratati altfel? Ei erau si recidivisti si au fãcut acte mult mai grave, dar n-au fost suspendati. Nici o problemã, dacã nu se vor implica cei din conducerea FRF si LPF, atunci o voi face eu si voi curãta comisiile de rãul din ele", a spus Becali.
"Corpodean e un tâlhar"
Gigi Becali a explicat de ce a dorit în mod expres arbitri strãini la derby-urile cu Rapid si cu Dinamo. "Când vezi cã Sorin Corpodean e declarat numãrul 1 în arbitrajul românesc, desi el e, de fapt, cancerul adevãrat, atunci îti dai seama ce se întâmplã. Corpodean e un mare tâlhar, asta e clar si atunci aducem strãini ca sã nu mai fie el în frunte cu mãgãriile lui cu tot. Vrem sã promovãm români, dar ce sã facem dacã sunt hahalere?", a declarat Becali.
Sursa : Gazeta Sporturilor
poate se gaseste prin Romania un psiholog care le are cu pictatu', pac! un portret sfantul Becali botezatorul, 3000 de euro si-un post de psiholog la Steaua. caricaturile se pun?
A crescut nr pictorilor in tara noastra de cand a inceput Gigi sa cumpere tablourile care-l reprezinta!Eu unul l-as prefera pe ciobanas "rastignit pe cruce" ,cu conditia ca acest lucru sa fie pe viu,nu pe panza... :lol: :lol: :lol:
Eu nu-l mai suport ...insulta fanii Stelei si poarta fular cu milogii.
Era o forma de ironie catre hahalerele ale din jiulesti.
La poza aia toti prostii pun botul. El face misto de ei, pana la urma la final rezultatul a contat, n-ati vazut si inainte de meci, rapidistii ii spuneau lui Gigi ca bate raped cu 2-0 si el zicea da da, vedem pe teren si am vazut. Asa ca nu vad ce atatea comentarii si unele chiar deplasate. Plus ca la finalul meciului cine s-a uitat pe TV Sport la interviurile cu Becali si Copos, Gigi a venit si i-a dat fularul lui Copos iar Copos l-a aruncat pe canapea, a lehamite. Voi va consumati aici si ei fac stouri intre ei.
Gigi Becali a comentat şi şansele la titlu ale Stelei. "Nu mă mai gîndesc la campionat, astea sunt vise, aşa ceva nu este posibil", a afirmat Becali.
Spirit de Razboinic ?! :roll:
O fi vreo tactica. :roll:
Oricum, ganditi-va ca pentru Dinamo urmeaza meciuri cu Bistrita, Poli Iasi sau Ceahlaul. Daca nemtenii sunt salvati de la retrogradare inaintea meciului cu cainii, se poate spune ca acestia au 9 puncte asigurate. Cu Bistrita si Poli Iasi nici nu imi pun problema ca blatistii din Stefan cel Mare sa piarda vreun punct. Prietenii stiu de ce. :wink:
As vrea sa adug ceva la acest topic : Doar vreo 5 echipe din Romania au suporteri care sa vina la stadion ( care arata ca naiba toate , exculd Steaua , piatra neamt si Poli tim ) . Dc ar baga un patron bani intr-o echipa ,in stadion, fara suporteri. De ce nu se umplu stadioanele la fiecare meci indiferent de echipa , pt k "suporterii" vin doar cand e gratis biletu ...si asa echipa nu isi scoate banii investitzi. National are un stadion mare , dar cu ce sa il umple , nu are suporteri. Am vazut un meci din Liga a 3 germana stadionul avea parca 20 000 si ceva de locuri .era plin :?
. La noi ar trebui sa vina investitori straini , sponsori cu multzi banii... k patronii nostri au treaba sa isi faca partid si sa candideze pt presedentzie .
Sponsorul lui Otelul Galati e Mital Steel , al carui patron, dak stitzi e al 3-lea cel mai bogat om din lume si baga vreo 5 mil in club... doar sponsorul baga atat... atat baga Becali intr-un an. :!:
Asta e tot am zis ce ma nemultumeste
Cosmin Olăroiu nu va fi schimbat", a spus Gigi Becali. "Noi încă sîntem în grafic", a anunţat patronul Stelei.
La sfîrşitul partidei, antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a afirmat că nu intenţionează să demisioneze. "Nu m-am gîndit să-mi dau demisia", a declarat tehnicianul campioanei la conferinţa de presă ce a urmat infrangerii echipei sale, in fata lui Dinamo, scor 4-2 pentru oaspeti.
Domnule Becali, hai sa tragem linie, cum ati spus la sfarsitul meciului contra Farlui, si sa vedem unde ne aflam.
Sa luam primul aspect, Campionatul: Suntem la 15 puncte de locul 1, Dinamo, la 5 puncte de locul 2, CFR Cluj, si la egalitate cu locul 4, adica Rapid. Nu mai spun 4 puncte peste Gloria.
Ce-am facut in derby-uri? 1-1 cu Rapid acasa, mai precis pe 23 august, 1-0 in Stefan Cel Mare, 4-2 cu CFR Cluj in Ghencea. Apoi, 2-3 in Giulesti, si neverosibil 4-2 in Ghencea impotriva rivalilor de o viata, Dinamo. Si acum ce face "razboinicul din Ghencea"? Sa ne luptam cu sansa a 2a la locul 2?
Pe plan European, avem si minusuri, si plusuri. Toti trebuie sa ii multumim lui Oli pentru inspiratia de al introduce pe Badea in dauna lui Oprita in dubla cu belgienii. Insa inafara de un 4-1 la Kiew, si poate 1-1 la Lyon, am jucat greoi, si chiar slab. In meciul cu Sevilla se stia inca de la pauza cine e in optimi.
Sa ne multumim anul acesta doar cu o participare in Liga? Nu e cam putin pentru Steaua? Ce i-a facut Oli lu' Jiji, farmece? Ca pe Zenga l-a dat afara dupa 3, 4 meciuri slabe... Astept cu nerabdare un antrenor adevarat la Steaua.
PS: Mentionez curajul lui Oli de a-i folosi pe Croitoru si Ochirosii constant
si de introducerea in primul 11 a lui Gigel Coman sau Lovin.
Si cand ma gandesc ca i-a expirat suspendarea lui Gigel... :cry:
Nea Jiji te dezici de huligani? Aiurea, tinand cont ca ai palmuit si injurat un reporter TV in transmisie directa (si alte incidente care nu au aparut in presa)... esti un "nea Marin miliardar" si atat! NU antrenor, NU presedinte...doar un cioban!
Du-te dupa oprita!
Patronul Stelei a fost suspendat şase luni de către Comisia de Disciplină şi amendat cu 3.500 RON. Gigi Becali a primit această sancţiune în urma memoriului depus de arbitrul Sorin Corpodean.
Este pentru a doua oară când Comisia de Disciplină trebuie să se pronunţe asupra unui memoriu formulat de Corpodean contra lui Gigi Becali. Pe data de 10 noiembrie 2006, patronul Stelei a fost suspendat pe o perioadă de 18 luni de Comisia de Disciplină, în urma memoriului depus de arbitrul Sorin Corpodean care a reclamat faptul ca Becali l-a numit "şpagangiu" dupa partida Dinamo-Steaua, scor 1-0 pentru gazde, disputată în turul campionatului
Ar trebui sa-l suspende toata viata, ca oricum mai are inca vreo 3 ani de dinainte. :twisted:
Becali: "La revedere locul doi!"
Finanţatorul stelist, care a spus înaintea meciului cu Gloria că nu are nicio emoţie la acesst meci, a plecat de la stadion înainte de încheierea partidei. Becali a afirmat că în urma acestui rezultat "roş-albaştrii" îşi pot lua "la revedere" de la locul doi, ce le-ar fi asigurat participarea în preliminariile LC.
"La revedere locul doi! Anul acesta s-a terminat pentru Steaua. N-ai echipă... N-ai echipă, nu câştigi! N-am echipă şi cu asta basta, vedem ce facem. S-a terminat!", a spus Becali, extrem de supărat din cauza rezultatului.
Rugat să comenteze faptul că din public s-a cerut demisia antrenorului Cosmin Olăroiu, imediat după ce Abrudan a înscris pentru 2-0, Becali a spus: "Şi ce să facem acum? Asta e!".
În urma înfrângerii de la Bistriţa, Steaua s-a îndepărtat de locul doi, ocupat în prezent de CFR Cluj, care sâmbătă a învins pe UTA Arad cu scorul de 5-0, acumulând 55 de puncte, opt mai multe decât "roş-albaştrii". În acest moment, Steaua are 47 de puncte şi ocupă locul trei, la egalitate cu Rapid, care are însă un meci mai puţin disputat. Dacă giuleştenii vor reuşi cel puţin un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu Farul Constanţa, programată duminică, Steaua va ajunge pe locul patru.
La revedere lui Oli nu i-ai zice? Vrea Liga Campionilor, dar cu ce antrenor numai el stie...
Gigi Becali: "Mai bine jucăm cu rezervele in partida cu CFR, ca să nu ajunga Rapid în Ligă"
Patronul Stelei doreste ca, daca echipa sa nu mai are vreo sansa pentru a prinde pozitia a doua in clasament, CFR Cluj sa ajunga in Liga Campionilor, nu Rapid. "Am juca si noi cu rezervele in partida cu CFR, dar nu avem cum, pentru ca nu stim daca suntem iesiti din lupta pentru locul al doilea. Daca am fi stiut, jucam cu rezervele, ca sa se califice CFR. Mai bine sa mearga CFR Cluj in Liga decat sa se duca Rapid", a declarat Becali.
Ba innebunesc cand vad stiri deastea. Daca nu ma duc si ii dau cu carja-n capa lu' "RAZBOINICUL LUMINII". Ne numim Steaua nu Poli Timisoara.
sORRy pentru dubla, tripla, cvad... postare da mor aici.
Stai linistit,ca ciobanasul nu o sa-si schimbe stilul asta niciodata!Ii iasa in fiecare zi cate-un porumbel pe gura... :lol:
Incredibil, dupa zambetele lui Oli, acum vine si Becale sa rada. Dupa criza asta numai pe MM il vad cel mai serios, cu capul pe umeri, astia 2, Gigi si Oli, sunt prosti rau.
astia 2, Gigi si Oli, sunt prosti rau.
Cine se aseamana, se aduna! ![]()
nea Gigi da-i afara pe toti . Fa echipa la Steaua ca asa nu se mai poate steagsahmic
Sa astepte Gigi voturi. Vor veni din fund....
SCRISOARE DESCHISA PENTRU Gigi Becali
Ce-ai facut alteta? Ce-ai facut patroane? Printul luminii sau regele intunericului, ce-ai putut tu face cu Steaua noastra? Cum ti-ai batut tu joc de milioane de suporteri si fani? Cum ai reusit tu sa faci din simbolul fotbalului romanesc presul tuturor?
Ai venit la Steaua la sugestia marelui lingau al fotbalului romanesc, Mitica Dragomir. Dar nu cu scopul de a salva aceasta echipa. Nu... Departe de tine gandul asta. Nu cu scopul de a face din Steaua o mare campioana. Nu cu scopul de a realiza cu aceasta echipa performante peste performante. Nu. Ci cu scopul de a castiga popularitate. Cu scopul de a-ti cladi o cariera politica pe spatele imaginii celui mai titrat club din Romania. Era normal sa alegi Steaua. De fapt nici nu a fost ideea ta, ca doar nu te ducea pe tine capul la asa ceva. A fost ideea acelui dinozaur infect, acelui om fara scoala elementara a bunului simt. Acel om care de zeci de ani sade bine-mersi, la carma fotbalului romanesc. A sportului rege. El te-a indemnat sa alegi Steaua ca sa-ti atingi scopul marsav. Si prin "mijloace specifice" ai reusit sa pui mana pe Steluta noastra. Ai fost primit ca un salvator, ca un Mesia, care isi jertfeste dolarii obtinuti din blugi turcesti si muls de oi, pentru cea mai iubita echipa romaneasca.Ti-ai investit verzisorii in echipa, in infrastructura, in jucatori, in stadion. Bani obtinuti cu sudoare, cu munca multa, dupa cum singur te lauzi.
Ai urcat in sondaje, ai ajuns spaima politicienilor. Dar nu pentru ca ai fost un mare orator, un deosebit diplomat, un politician capabil. Ci deoarece, prin marsavie si parsivenie, ai iesit in fata tuturor ca sef de trib stelist, ca patron al echipei cele mai iubite. Si astfel te-ai facut cunoscut. Te-a remarcat lumea, te-a remarcat presa.
Steaua a obtinut, cu tine la conducere performante deosebite. Dar meritele nu sunt ale tale. Sunt ale acelor jucatori care si-au rupt oasele pe teren, care si-au varsat sangele prin ranile provocate de crampoanele adversarelor. Care si-au dat sufletul pe teren pentru Steaua si pentru suporteri. Nu pentru tine. Razboinicii tai, nu sunt ai tai. Sunt ai nostri. Echipa asta nu este a ta, este a noastra. A milioanelor de stelisti. Unde erai tu acum 10 ani, cand Steaua castiga campionatul? Unde erai acum 15 ani, "stelistule"? Unde erai acum 20 de ani? Sau acum 21 de ani cand Steaua facea istoria fotbalului romanesc? Inca din 1947 echipa asta a avut suporteri devotati. Numarul lor a crescut cu fiecare an care a trecut. Indiferent de conducatori, de antrenori, de jucatori sau de magazineri. Indiferent de locul ocupat in clasament, de performante sau contra-performante. Numarul suporterilor a crescut , dar au ramas fideli. Iubirea fata de culori, fata de echipa a ramas la fel, oricine ar fi fost presedinte, golgheter sau crainic pe stadion. Si va fi la fel si dupa tine, si dupa nepotii tai si dupa alti zeci de conducatori care iti vor urma.
Ai obtinut pe spatele echipei o popularitate de neinchipuit acum cativa ani. Nici tu nu credeai ca poti ajunge atat de sus. Nici sufleorul tau Dragomir n-a crezut ca poti dobandi asemenea popularitate. Si toate astea prin daruirea jucatorilor, prin devotamentul suporterilor fata de echipa. Stelistii te-au acceptat in mijlocul lor de nevoie. Ai fost utilizat, la fel cum ai utilizat si tu pe altii. Te-au folosit pentru a obtine de la tine banii, pentru a salva echipa de la faliment, pentru a redeveni Steaua ce-a fost. Sa nu cumva sa crezi ca toti suporterii, toti oamenii sunt prosti si tu esti cel mai inteligent. Sa nu crezi ca doar tu stii sa manipulezi, ca doar tu stii sa profiti. Au profitat altii de pe urma ta, a banilor tai laptosi, a averii tale ciobanesti. Dar ai fost prea orb ca sa-ti dai seama. Prea avid de putere ca sa vezi ca ai fost manevrat. Te-au folosit ca pe o carpa pentru a sterge praful de pe imaginea Stelei, de pe cupele si trofeele obtinute, ca sa poata straluci din nou.
Ai ajuns sa fii batjocura tuturor, dar esti prea increzut, prea plin de tine ca sa-ti dai seama. Si la randul tau, ii batjocoresti pe altii, incercand sa pari mai pur, mai nevinovat. Ti-ai batut joc de echipa asta si de tot ce inseamna Steaua. N-a vorbit presa internationala cu atata dispret despre un conducator de club din Romania cum a facut-o despre tine. Ne rade lumea intreaga si pe tine te doare in piulita de la maybach. Ai iesit mereu in fata cu declaratii optimiste: batem Realul, batem Lyonul, batem Barcelona, batem Sevilla, batem Manchester. Ai fost umilit la tine acasa, de fapt la noi acasa. Pentru ca echipa asta nu este a ta, nici a stramosilor tai. Este echipa noastra, a suporterilor, a fanilor, a celor care gandesc si traiesc cu sange ros-albastru in vene. A celor care am ramas alaturi de echipa indiferent de urcusuri sau coborasuri. Ne-am mandrit cu performantele din anii trecuti. Te-ai mandrit cu succesele echipei. Dar tie ti-a ajuns. Nu te mai intereseaza. Ai trecut la alte preocupari: biserici, Athos, sinistrati, tigani nenorociti hoti de energie electrica si de fier vechi. Astea sunt preocuparile tale. Din dorinta avida de voturi, din necesitatea de a fi considerat salvatorul nenorocitilor, ai lasat Steaua pe plan secund. Ai trecut din blasfemie in blasfemie, considerandu-te trimisul lui Dumnezeu printre noi. Ha ha, te rade lumea. Doar la Balaceanca mai sunt din astia ca tine. Atata noroc ca pe aia nu-i asculta o tara intreaga, decat doctorii si asistentele. Dar pe tine te aude o tara intreaga, o lume intreaga. Pentru ca vestea aberatiilor tale a trecut de mult peste hoatarele tarii.
"Avem cel mai bun lot din Romania" spuneai nu cu mult timp in urma. Intr-o perioada cand lotul era decimat, cand suspendarile si accidentarile faceau imposibila chiar si desfasurarea unor antrenamente normale. Cand toti suporterii iti cereau un mijlocas central de valoare, un atacant de careu puternic, sau macar doi jucatori pe un post. Pe tine nu te-a interesat. Tu nu asculti de ce-ti spun suporterii, acei jegosi, huligani, sarantoci si needucati. Tu o stiai pe a ta, ca mai apoi sa scuzi rezultatele slabe ale echipei prin prisma indisponibililor. Nu ai vrut si nu vrei sa aduci jucatori scumpi, pentru ca vor salarii mari. Orice copil de clasa a saptea ti-ar putea spune ca in loc sa cumperi 6 jucatori ieftini, cu 4 milioane de dolari, mai bine cumparai 2 jucatori cu aceeasi suma, dar cu o valoare sportiva mult mai mare. Dar cu matematica ta elementara nu ti-ar fi iesit calculele. Iti dadea cu virgula si nu ai fi stiut cum sa procedezi in acest caz. Altfel era situatia echipe acum, altfel se vedeau lucrurile, daca respectai ce ai promis. Ca la tine banii nu conteaza. Ca esti cel mai bogat, cel mai darnic, cel mai cel investitor. Pai de tabela aveam noi nevoie? Ca sa jucam cu cine la adapostul acelei tabele? Cu Otelul? Cu Poli Iasi? Nu era mai bine sa fi avut un jucator de 2 milioane decat o tabela de 2 milioane?
Ai reusit in decurs de cativa ani sa ridici o echipa, dar la fel de bine, ai ingropat-o. Prin declaratiile tale pompoase prin tampeniile debitate in fata fiecarui microfon ce ti-a iesit in cale, ai reusit sa terfelesti imaginea acestui club. Sa o faci sa devina tema de baza a bancurilor si ironiilor altora. Te-ai luat in gura cu toti conducatorii de cluburi, cu toti oficialii de la FRF si de la LPF, cu toti arbitrii. Si ce-ai rezolvat? Toti acestia s-au intors impotriva ta, impotriva Stelei. Suntem defavorizati in fata oricaruia dintre acestia ne-am afla. Si nu putem face nimic. Nu putem sa ripostam pentru ca e ca si cum ne-am zbate sa ne salvam din nisipuri miscatoare. Pentru toate astea tie trebuie sa-ti multumim. Tie trebuie sa-ti aducem elogii pentru situatia de acum, tie si declaratiilor tale imbecile. Pentru ca, da-mi voie sa-ti spun ca si regele Cioaba este mai modest ca tine, si imparatul Iulian este mai moderat in declaratii si mai iscusit in vorbe.
Ti-ai arogat merite de mare psiholog, de mare intelept, cand tu nu faci diferenta intre psihologi si psihiatri. Da-mi voie sa-ti explic. De primii au nevoie jucatorii si echipa si de ceilalti ai nevoie tu. De cand ai venit la echipa nu ai facut absolut nimic din proprie initiativa. De la intrarea pe stadion, prima oara, si pana la ultima investitie la Steaua, ai facut totul la dictare. La indicatiile altora, la sugestiile apropiatilor, la apropourile cunoscutilor. Poate nu esti tu de vina. Poate cei care te-au sfatuit sunt de vina. Tu esti de vina ca i-ai ascultat. Ca ai pus in practica ideile lor. Iar cand au fost succese ti-ai arogat meritele, iar cand au fost insuccese ai transferat vina pe sufleori. Si asta din acelasi spirit parsiv si marsav care te caracterizeaza. Cum crezi tu, mare doctor in psihologie, ca motivezi jucatorii cand le spui "stati linistiti. terminam pe locul 2". Cum crezi ca acei jucatori isi vor reveni moral, psihic, cand vad ca pe tine nu te intereseaza trofeele, competitiile interne, meciurile, jocul echipei.
Cum ai tupeul sa le spui suporterilor sa taca, sau ca parerea lor nu conteaza, sau sa strige acasa la ei nu pe stadion. Pai, bai profitorule, suporterii Stelei sunt acasa la ei oriunde joaca Steaua. Acolo unde este echipa Stelei este casa noastra, a stelistilor. Tu sa strigi la tine la palat ca doar aia e proprietatea ta. Clubul asta nu-i al tau, oricati bani ai bagat sau vei baga in el. Si in momentul in care tu ti-ai realizat popularitatea pe spatele suporterilor, ar trebui sa le lingi talpile ca te-au sustinut, ca te-au ridicat. Am fost in tribune la Bistrita si am strigat cu toata puterea DEMISIA. Si nu am fost doar eu sau 10-20 de oameni cum ai vrea tu sa crezi. Am fost peste o mie de oameni, care strigau acelasi lucru, care simteam acelasi lucru. Si am fost doar atatia pentru ca doar atatia au incaput acolo. Pentru ca numarul real al celor care nu te mai vor, al celor care te-ar huidui este cu mult mai mare. Este cam cati votanti crezi tu ca ai, ca sa fac o comparatie mai pe intelesul tau.
Tu nu vezi in ce hal ai ajuns, ca nimeni nu te vrea, ca toata lumea te huleste? Esti chiar orb? Tu nu auzi fluieraturile si huiduielile si strigatele de disperare ale multimii? Esti chiar surd? Tu nu simti nemultumirea intregii suflari steliste? Esti nesimtit?
Ai ajuns sa faci cu echipa asta ce ai tu chef si nepotii tai necunoscuti de nimeni, pe care-i folosesti ca pe un paravan. Alaturi de sluga devotata Mihai Stoica, acel om care e la fel de responsabil ca si tine. Acel om care s-a trezit prea tarziu sa-si recunoasca greselile, sa se recunoasca invins si depasit de situatie. Insa, el macar a avut curajul sa recunoasca. In ceasul al tresprezecelea, dar a recunoscut. S-a trantit la pamant si a batut cu palma in podea. Tu nu poti sa faci asa ceva? Tu nu ai demnitate deloc? Vrei doar glorie si putere. Dar uiti un lucru. Si da-mi voie sa ti-l reamintesc:
EU NU TE VOTEZ! Nici Marius, nici Horatiu, nici Robert, nici Alexandru, nici Nicolae, nici Dumitru, nici Gabriela, nici Vasile, nici Dan, nici Marin, nici Ioana, nici Cornelia, nici Sorin, nici Cristina.......
NOI NU TE VOTAM! noi olteni, ardeleni, maramureseni, moldoveni, dobrogeni sau munteni.
NIMENI NU TE VOTEAZA!!!
Draga Becali stiu ca esti la pertu cu D-zeu de aceea pentru ca mi-ai stricat tot anul cu antrenorul tau m-am gindit sa iti stric numele-iti dedic cartea "God or Aliens 2" (noul testament versiunea 2006) tie mah! Te bag in istorie hahahah dar e ok ca si tu ne-ai bagat in gura lumii cu antrenorul ala pe viata al tau. Scuze, pe trei ani! Deci domnule Becali cind te-or injura pocaitii barem sa sti ca nu poti sa ne umilesti cu asa antrenor fara sa nu ti-o platim cumva. Si asta nu e nimic-daca nu schimbi antrenorul iti dedic si God or Aliens3 de o sa ajungi sa d te duci la muntele Athos pe shsustacke ca afla musulmanii si te martirizeaza. Ne este rusine sa mai incepem discutii de fotbal din cauza ta? e ok, si tie o sa iti fie rusine sa iti mai faci numele cunoscut! Antrenorul tau ne-a distrus una din bucuriile vietii (Steaua Bucuresti fosta Steaua Europei) deci si noi, cum putem, iti vom distruge una din bucuriile tale-faima publica. Hai sa vedem cine cedeaza primul-tu (renunti la Olaroiu) ori noi (ne dam drept italieni nu romani). Daca nu aud la stiri ca Olaroiu demisioneaza pila la urmatorul meci...sti ce urmeaza, nu? Hahahahahha
cine credeti voi ca il voteaza pe Becali? cred ca nici jucatorii lui de la Steaua.. poate Meme si Oli..pana acum are 2 .. ii mai trebuie alte cateva milioane de voturi ![]()