OIERE , AFARA DIN Ghencea . SI TU SI ZEROLAROIU CU Meme .
OIERE , AFARA DIN Ghencea . SI TU SI ZEROLAROIU CU Meme .
Cat timp a fost bine si am avut rezultate nu zicea nimeni nimik nici de Gigi nici de Oli acum ca avem cateva rezultate mai slabe va dati toti cu parerea si habar nu aveti.stiti foarte bine ca fara Gigi, Steaua nu mai era ceea ce este si fara Oli nu mai aveam performantele pe care le-am avut si vom mai avea in continuare sunt convins de asta.maine poimaine o s-a dati vina pa aia care vand bilete la intrare ![]()
IN ATENTIA NUMITULUI "Dan BKL":
Nu stiu daca esti ruda cu domnu Becali si sincer nici nu ma intereseaza.Daca vrei sa stii , ii contest pe cei doi oameni ai "presedintelui" <adica Meme si Oly> de foarte mult timp . Politica de transferuri a celor doi + explicatiile lipsite de bun-simt + iesirile necontrolate ale menegerelui si in special jocul slab al echipei m-au facut sa le cer demisia.Si voi continua sa le-o cer . Mi se pare o lipsa de bun-simt sa nu-ti dai demisia , atunci cand esti pe locul patru la optispe puncte de o echipa care si-a facut lotul in doua saptamani cu doua sute de mii de euro.Iti pot enumera de asemenea,toate bombele fasaite ale menegerului : Saban,Stancu,Gigel ,Andrey . Cat il priveste pe domnul Gigi Becali , pai ce iti pot spune ? sustinerea neconditionata a groparilor <oly si MM> plus imaginea proasta pe care o avem din cauza lui plus comportamentul de cioban pe care l-a avut cu Walter Zenga, cel mai adevarat antrenor pe care l-a avut Steaua vreodata ma face sa-i cer si lui demisia.Din partea mea , poate sa vanda tot lotul ,sa ia nocturnele , vestiarele de la juniori si tabela PANASONIC si sa ne lase.
PS: Pe W.Zenga l-a demis dupa trei patru meciuri mai slabe in care nu marcam .UITA Gigi ca atacantii nostri la vremea respectiva erau Dinita,Cristea si Litu. Acum , Olaroiu cu cel mai bun lot al Stelei din ultimii 5-6 ani , ne ingroapa.anul asta nu prindem nicio cupa europeana,lucrul asta e din ce in ce mai evident. PEACE...
Nu contest valoarea de antrenor a lui Walter dar nu uita cum a fost demis el de la Steaua.Mai erau 3 etape din campionat si Steaua de la meci la meci juca mai defensiv si nu reuseam s-a castigam meciurile cheie pe finalul lor.Au fost cateva rezultate slabe pe final iar atunci titlul de campioana era mai important decat mentinerea in post a lui Walter Zenga doar de dragul de a avea un mare nume in spatiul tehnic la echipei.In fine a venit Titi Dumitriu un om simplu fara impresii care nu uita a CASTIGAT 3 meciuri din 3 si a adus titlul in Ghencea.Parerea mea sincera este ca Oli este cu multe clase peste Walter ca antrenor din toate punctele de vedere.L-am sustinut de cand a venit aici si il voi sustine in continuare.este un antrenor mare a dovedit-o si va mai avea prilejul s-a ne demonstreze ca are clasa.In ceea ce il priveste pe MM Stoica nu uita ca pe langa Andrey,Gigel Coman,Stancu,Saban care dupa parerea ta nu au valoare de Steaua el a adus o gramada de fotbalisti care au dovedit ca au fata de Steaua.Daca si pe MM ati ajuns sa-l contestati nu ma mai mira dc ii contestati si le cereti demisia la toti.
Daca te intireseaza nu sunt ruda cu Gigi Becali nu mai insinuati tot felul de tampenii.Incercati s-a fiti alaturi de echipa si la bine si la rau.
Nu contest valoarea de antrenor a lui Walter dar nu uita cum a fost demis el de la Steaua.Mai erau 3 etape din campionat si Steaua de la meci la meci juca mai defensiv si nu reuseam s-a castigam meciurile cheie pe finalul lor.Au fost cateva rezultate slabe pe final iar atunci titlul de campioana era mai important decat mentinerea in post a lui Walter Zenga doar de dragul de a avea un mare nume in spatiul tehnic la echipei.In fine a venit Titi Dumitriu un om simplu fara impresii care nu uita a CASTIGAT 3 meciuri din 3 si a adus titlul in Ghencea.Parerea mea sincera este ca Oli este cu multe clase peste Walter ca antrenor din toate punctele de vedere.L-am sustinut de cand a venit aici si il voi sustine in continuare.este un antrenor mare a dovedit-o si va mai avea prilejul s-a ne demonstreze ca are clasa.In ceea ce il priveste pe MM Stoica nu uita ca pe langa Andrey,Gigel Coman,Stancu,Saban care dupa parerea ta nu au valoare de Steaua el a adus o gramada de fotbalisti care au dovedit ca au fata de Steaua.Daca si pe MM ati ajuns sa-l contestati nu ma mai mira dc ii contestati si le cereti demisia la toti.Daca te intireseaza nu sunt ruda cu Gigi Becali nu mai insinuati tot felul de tampenii.Incercati s-a fiti alaturi de echipa si la bine si la rau.
Si tu nu uita ce meciuri a castigat Titi . CU FCM BACAU , de si-au dat seama si suporterii ca e blat .daca tin bine minte , la pauza au plecat de pe stadion . Bacaul si-a menajat vedetele. Cu FC Brasov deja retrogradata si cu o formatie a lui Poli nemotivata.
Meciurile astea ti le castiga si Zenga. Din respect pentru ceea ce a facut el , trebuia mentinut .
Domnu Gigi ,marele nostru patron , i-a satisfacut imediat cererile lui Zenga.Walter l-a cerut pe Mitrovici ,Gigi s-a conformat si l-a adus pe Ciocoiu care se retrasese . Walter i-a cerut pe Shroj si Caramarin si Gigi s-a conformat si i-a adus imediat la echipa pe Baciu si Lovin .Daca Walter se bucura de sustinerea de care se bucura acum Oli , pai iti spun eu ca acum eram calificati pentru a doua oara in CL si campionatul era rezolvat de mult .
Vai de mine, sondaj la OTV, cu Gigi in direct:
L-ati prefera pe Becali in locul lui Basescu?
da 60%
nu 40%
1,19 usd, o,90 euro
In functie de retea.
Penibil, oare ce om cu oarecare capacitati intelectuale ar trimite un sms la emisiunea ASTA sa voteze impotriva lui Becali? Si probabil ca bizantino-faraonico-machidonul va lua sondajul de bun si va creste inima-n el. Un ego gigantic.
Oamenii cu capacitati intelectuale nu strica banii pe SMS-uri de acest gen. Lasati-l pe Becali sa se bucure de sondaje prin SMS-uri. La alegeri va avea parte de un soc. ![]()
Nu-l mai suport pe Jiji...
Cica fotbalul nu e pentru suporteri, e pentru puncte...
Nu va mai luati de Becali. El habar nu are pe ce lume traieste. Stricam forumu' degeaba cu numele lui.
Vad ca televiziune vrea sa-si faca, cred ca i-ar trebui si un forum, acolo sa primeasca tot felul de cereri, proiecte si altele care i-ar mai trebui sa se calauzeasca in viata!! :mrgreen: :-D
Pai crezi ca nu-si face, si site/forum daca ii merge cu televiziunea?? Da acolo 1000 de dolari, si iese si ala:))
"Acum, doua, trei meciuri sunt spartan, alaturi de spurcati, pana joaca cu CFR, apoi ma dezic, nu mai sunt spartan. Normal ca am tinut cu Manchester aseara, acum sunt de partea spartanilor", a adaugat Becali. " ... deja incepe sa imi fie scarba de acest cioban
!
Mie mi-e scarba de mult de el...ba mai mult il dispretuiesc!!!
"Acum, doua, trei meciuri sunt spartan, alaturi de spurcati, pana joaca cu CFR, apoi ma dezic, nu mai sunt spartan. Normal ca am tinut cu Manchester aseara, acum sunt de partea spartanilor", a adaugat Becali. " ... deja incepe sa imi fie scarba de acest cioban!
Jiji seamana din ce in ce mai mult cu o prostituata, se injoseste din interes si trage numele Stelei dupa el!Eu inteleg ca e in avantajul nostru sa bata Dinamo pe Rapid(ceea ce a si facut) sau pe Cluj,dar putea sa fie si el mai diplomat,cu stilul asta ciobanesc nu are nici o sansa in politica,acolo e nevoie de diplomatie.Baiatul asta nu se cenzureaza de loc,ce-i vine la gura ,aia spune,dupa care,cand isi da seama ce a spus incepe sa o dea la intors.Cum a fost si faza cand a spus ca i-a dat 5000 de dolari lui Corpodean ca sa ne arbitreze cinstit!Ce prostie,cine ar putea sa creada asa ceva,el nu se gandeste ca implica numele Stelei in magariile lui?Adica il mituieste pe unul ca sa fie cinstit, a dracu' de cinstit ar putea fi un om daca e nevoie sa-l platesti ca sa fie...
Data trecuta am zis ca nu o sa mai ma duc la vot toata vita mea.Acum cred ca o sa ma duc la vot numai sa-i votez conta-candidatul taranului,indiferent cine este acesta.
Mintea acestui "om" poate distruge adevarate cariere de jucatori:
Elton, Andrey - omul (Becali) se da patriot iar si ii lasa pe banca de rezerve. Sa ii fie rusine ca isi bate joc de acesti jucatori care au venit cu sufletul la Steaua.
Sa isi duca razboiul cu MM in alta parte....
A demisonat toata conducerea :neutral:
Inainte eram simpatizant, insa acuma dupa cate face imi este sila de el, nu stiu ce are in cap, insa numai creier nu!! Gigi, lasa echipa unuia mai potent ca tine!!!
Uitati-va pe National TV sa-l vedeti pe Becali cum isi da arama pe fata! Baiatul asta de cate ori deschide gura e pasibil de puscarie pe viata!
Se pare ca a dat 3 nume pentru plecare in vara:
Andrey, Stancu si Saban!
Mi-e sila de el si de aia nu m-am uitat la emisiune, mai bine ma uit la desene animate!! :-D
Gigi Becali le-a rãspuns rapidiștilor care au spus cã așteaptã bani pe la patronul Stelei pentru a cîștiga la Cluj. "Premiez Rapidul doar dacã face egal la Cluj", a rãspuns Becali.
Întrebat dacã nu poate dormi noaptea, Becali a spus cã duminicã va fi prima noapte de somn. "Nu pot dormi pînã duminicã cînd vom trece pe locul 2. Atunci va fi prima noapte în care voi dormi", a spus patronul Stelei care nu i-a rãspuns lui Ionel Ganea, jucãtorul rapidului sugerîndu-i lui Becali sã ia niște calmante pentru a se odihni.
Asta-i prost.
@Daniel
O iei si tu pe urmele lui Vadim.
Serios acum, astept cu nerabdare nedisimulata momentul cand Gigi va fi arestat, indiferent sub ce acuzatie. Pe capone l-au luat pentru neplata impozitelor, facand analogia inversa, pe Gigi o sa-l ia pentru contrabanda.
@DanielO iei si tu pe urmele lui vadim.
Serios acum, astept cu nerabdare nedisimulata momentul cand Gigi va fi arestat, indiferent sub ce acuzatie. Pe Capone l-au luat pentru neplata impozitelor, facand analogia inversa, pe Gigi o sa-l ia pentru contrabanda.
:lol: :lol: Merci, o iau ca pe un compliment! Cred totusi ca nu o sa traim noi ziua in care Jiji va pleca din Ghencea! ![]()