Vreti sa mai auziti din ineptiile oierului:
1)"Vali Badea e cu trei clase peste Inzaghi. O sa aduc jucatori romani importanti, voi aduna ce e mai bun din Romania. Cit poate sa ma coste? 20-30 de milioane! Pai asta e o suma mare pentru mine?
Da Jiji, Badea e cu trei clase peste Inzaghi si un elev de clasa a 6-a e cu doua peste tine. Cum naiba sa debitezi asemenea tampenii? Chiar daca ar strange totii jucatori de valoare din Romania la echipa, cu cele 20-30 milioane e greu sa iesi si din grupele CL ciobane, uita-te la bugetele echipelor care joaca in fazele superioare in CL... au bugete imense, tu dai la Steaua vreo 6-8 mil pe an, Copos ce esti. Jucatorii in ziua de azi joaca pentru salariile lor, nu pentru patrie tarane, aici e vorba de clubul privat Steaua Bucuresti, nu de echipa nationala, chiar daca Steaua este un puternic simbol national.
2)"Nu mai las clubul pe mana la toti".
Da Jiji, se vede mana ta, ne-ai dus pe locul 2 oier penibil ce esti, felicitari. De cand clubul este doar in mana ta ai jignit cativa jucatori straini, pe unul il vrei plecat desi a zis ca vrea sa stea, pe altul vrei sa-l inlocuiesti ca e circar dupa mintea ta, etc. Jiji, sa stii ca tocmai te-ai facut vinovat de xenofobie, tarane, sa dai jucatori afara doar pentru ca nu sunt romani. Bravo Jiji, tot asa, esti cel mai bun manager, esti cel mai tare, tu nu poti sa gresesti pentru ca, nu-i asa, iti zice D-zeu ce sa faci.
3)"Imnul Stelei va fi o melodie religioasa si o sa o cant eu, ca sunt talentat!"
Bravo Jiji ca Scooter - Maria e vechi si plus ca nu intelegeai ce spuneau aia.
Daca tot va fi melodie religioasa, eu propun ca "derbedeii" din peluze sa fie inlocuiti de figuri monahale si sef de galerie sa fie Preafericitul Parinte Teodosie, iar din cand in cand la statie sa vina Jiji si dupa gol sa cante imnul sau religios.
Jiji, stai linistit ca suporterii Stelei te sustin in demersul tau pentru un nou imn, si daca tot faci un nou imn pentru Steaua, fa si unul pentru natiune ca am auzit ca nu-ti place asta de acum.
Doamne ce distrus...
4)"Sunt foarte talentat, eu, daca ma duc la Hollywood iau oscarul in doua secunde", citez din cioban.
Trebuie sa mai comentez asta?
5)"Imi pare rau pentru Elton, dar nu am nevoie la echipa de circari."
Nu ai nevoie pentru ca sunt straini acesti circari cum ar fi Andrey, Elton, Thereau si nu te asculta pentru ca nu inteleg tampeniile care le scoti pe gura, nu sunt servili cum sunt jucatorii romani, ei au un cod de profesionalism, nu ca tine, ciobane.
Hai ma Jiji, ce naiba, si marile echipe au circari si se numesc Robinho, Ronaldinho, Kaka...
Dar bineinteles ca sunt tinuti de patronii lor, carora le plac circarii, nu ca tine.
Aceste declaratii prezentate mai sus au fost debitate in decursul a catorva zile, acesta este rodul plecarii lui MM la echipa. Sunt singur ca ciobanul gandea aceste lucruri si inainte(mai ales faza cu jucatorii straini) dar il mai tempera MM, ii dadea argumente sa nu vorbeasca, mai ales pentru relatia cu fanii, care erau un electorat la indemana.
Gigi Becali este, dupa parerea mea, bolnav mintal si vorbesc foarte serios. Omul isi schimba parerea de la o zi la alta, rade ca nebunul de i se face rau, are iesiri violente si necontrolate pentru ca apoi sa se dea crestin.
Omul asta nu suporta sa fie contrazis, chiar daca cel ce o face are argumente foarte bune, iar apoi se enerveaza foarte repede si ar sari la celalalt daca nu ar fi camere in jur. Este si las, fara cei 50 de bodyguarzi de pe langa el ar fi mort in orice confruntare de pe strada.
Forta fizica nu are, intelect nu are, are bani negri pentru ca in Romania se pot face destul de usor daca stii cu cine sa te combini. In orice alta tara civilizata, Jiji ar fi la periferia societatii cu comportamentul sau grobian. Se crede trimisul lui D-zeu, el vorbeste cu D-zeu si tot ce face el este bine. Nu suna a spitalul 9? Chiar daca nu e bolnav psihic, omul asta e cel mai mare ipocrit pe care l-am vazut.
Jiji pleaca din Ghencea, penibilule. Singura speranta e sa vina un om la club, care sa para destul de docil ca sa-l accepte Jiji la club pentru ca apoi acesta sa-l influenteze pe Jiji in bine, pentru ca dupa cum stim omul este foarte influentabil.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.