FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1121314151630»
Taker17.05.2007 16:09
Gigi, ziceai ca te-ai dat afara... lasa atunci profesionistii sa aleaga care sunt jucatorii buni si care sa plece si n-o mai arde cu nationalisme ieftine... VADIME "care ne esti"...

steaua_ro

Lasati-l sa viseze, ca stiti la ce viseaza? La Steaua de acum 21 se ani si crede ca daca o sa aiba si el echipa formata numai din romani va reusi....

danielcristian17.05.2007 18:00
Lasati-l sa viseze, ca stiti la ce viseaza? La Steaua de acu 21 se ani si crede ca daca o sa aiba si el echipa numai din romani va reusi....

Te inseli, era bine sa fie cum spui tu! El viseaza la o echipa in intregime romaneasca pentru a nu plati salarii prea mari, si pentru a aduna voturi(in visele lui, daca joaca in echipa numai romani, ii va cadea poporul la picioare...).

mountytoma19.05.2007 19:51

Poate aude ciobanul chestia asta, am sa incerc sa o spun pe intelesul lui!

Mai Jiji, brazilienii au vrut bani prin firma de consultanta pentru a nu plati impozite mari. Adica au socotit asa: noi vrem 1755000 oi pe Elton. daca tu ne dai doua milioane de oi pe el, statul ne ia 40%, adica 800000 de oi, si noi ramanem doar cu 1200000 de oi. Asa ca hai sa facem un contract de consultanta cu o firma din Insulele X, unde as vrea sa antreneze Olaroiu, dai la firma aia 1350000 de oi, din care statul nu ia nimic, caci acolo nu exista nici impozite!, si ne mai dai si noua in brazilia 675000 de oi, din care statul ne ia 40%, adica 270000 de oi. in total noi ne alegem cu 1755000 de oi. asta se cheama sa platesti legal impozite mai mici. adica pentru ca la beneficiar sa ajunga 1755000 de oi, tu poti alege intre varianta lui Meme (care te costa 2000000 de oi in total) sau varianta mintii tale (care te-ar costa 2925000 de oi IN TOTAL ).

ASTA INSEAMNA CA Meme NU TE-A FURAT, CI TI-A LASAT 925.000 DE OI IN CURTE!!!!

Asa ca tu sa fii cinstit si sa ceri toti banii la vedere, sa hranesti statul cu oile tale impozitate.

Eu cred ca stiu ce ai tu cu Elton. Si Olaroiu.

SUNTETI INVIDIOSI PE Elton CA EL ARE CEEA CE TU SI Olaroiu NU ATI AVUT, NU AVETI SI NU VETI AVEA NICIODATA: DRAGOSTEA PUBLICULUI. AIA NU SE POATE CUMPARA, BA!

ESTI SI VEI RAMANE UN COMPLEXAT. Elton E O ALTA DOVADA, PE LANGA FAPTUL CA NU TE-AI LUAT NICIODATA DE Ion TIRIAC, CEL CE A FURAT CEL MAI MULT IN TARA ASTA!

fansteaua4624.05.2007 09:15

Patronul Stelei nu respinge jucãtorii strãini din patriotism, ci pentru cã aceștia au prostul obicei de a costa mai mult decît cei autohtoni. E ca la tranzacțiile cu terenuri, unde te îmbogãțești cumpãrînd ieftin de la români și vînzînd scump la strãini. Dar domnia sa și-a tras înțelepciunea de patron și din prima ocupație, cea de cioban. Iar fotbaliștii strãini mai au un cusur: acela de a refuza sã fie tratați ca o turmã. Pun probleme la muls, tuns și nu lasã capul în pãmînt, deci trebuie amenințați mereu cu transhumanța. Gigi Becali, cel mai neinspirat cadou pe care românii și l-au fãcut lor înșile, nu are nevoie de luptãtori, ci de supuși. Ce antrenor sau jucãtor strãin nu a primit, pînã la urmã, o bîtã verbalã în cap?

Nu uita sa mentionezi sursa cand copiezi ceva de pe alt site. Moderatorii

Bogdan4Steaua24.05.2007 11:13

Excelenta remarca. Total deacord cu tine.

Din pacate, odata cu disparitia lui Meme, Becali s-a dezlantuit total, nu il mai tine nimeni in frau. Se ocupa de transferuri, iar Oli, asa cum era de asteptat, nu are absolut nici un cuvant in fata patronului. Vom avea o echipa de oameni "straini de tehnica", vom juca cu 2-3 inchizatori meci de meci, mingi bubuite in fata, meciuri mediocre, pe care le uiti a doua zi.

Viitorul e sumbru.

Za Best24.05.2007 13:48

Trebuie facut ceva!Nu-l putem lasa pe descreierat sa ne distruga clubul!Zici ca-i omul lui Borcea infiltrat la Steaua...asta trebuie dus la ospiciu!Inebuneste pe zi ce trece...

predatorpulse724.05.2007 14:09

Vreti sa mai auziti din ineptiile oierului:

1)"Vali Badea e cu trei clase peste Inzaghi. O sa aduc jucatori romani importanti, voi aduna ce e mai bun din Romania. Cit poate sa ma coste? 20-30 de milioane! Pai asta e o suma mare pentru mine?

Da Jiji, Badea e cu trei clase peste Inzaghi si un elev de clasa a 6-a e cu doua peste tine. Cum naiba sa debitezi asemenea tampenii? Chiar daca ar strange totii jucatori de valoare din Romania la echipa, cu cele 20-30 milioane e greu sa iesi si din grupele CL ciobane, uita-te la bugetele echipelor care joaca in fazele superioare in CL... au bugete imense, tu dai la Steaua vreo 6-8 mil pe an, Copos ce esti. Jucatorii in ziua de azi joaca pentru salariile lor, nu pentru patrie tarane, aici e vorba de clubul privat Steaua Bucuresti, nu de echipa nationala, chiar daca Steaua este un puternic simbol national.

2)"Nu mai las clubul pe mana la toti".

Da Jiji, se vede mana ta, ne-ai dus pe locul 2 oier penibil ce esti, felicitari. De cand clubul este doar in mana ta ai jignit cativa jucatori straini, pe unul il vrei plecat desi a zis ca vrea sa stea, pe altul vrei sa-l inlocuiesti ca e circar dupa mintea ta, etc. Jiji, sa stii ca tocmai te-ai facut vinovat de xenofobie, tarane, sa dai jucatori afara doar pentru ca nu sunt romani. Bravo Jiji, tot asa, esti cel mai bun manager, esti cel mai tare, tu nu poti sa gresesti pentru ca, nu-i asa, iti zice D-zeu ce sa faci.

3)"Imnul Stelei va fi o melodie religioasa si o sa o cant eu, ca sunt talentat!"

Bravo Jiji ca Scooter - Maria e vechi si plus ca nu intelegeai ce spuneau aia.

Daca tot va fi melodie religioasa, eu propun ca "derbedeii" din peluze sa fie inlocuiti de figuri monahale si sef de galerie sa fie Preafericitul Parinte Teodosie, iar din cand in cand la statie sa vina Jiji si dupa gol sa cante imnul sau religios.

Jiji, stai linistit ca suporterii Stelei te sustin in demersul tau pentru un nou imn, si daca tot faci un nou imn pentru Steaua, fa si unul pentru natiune ca am auzit ca nu-ti place asta de acum.

Doamne ce distrus...

4)"Sunt foarte talentat, eu, daca ma duc la Hollywood iau oscarul in doua secunde", citez din cioban.

Trebuie sa mai comentez asta?

5)"Imi pare rau pentru Elton, dar nu am nevoie la echipa de circari."

Nu ai nevoie pentru ca sunt straini acesti circari cum ar fi Andrey, Elton, Thereau si nu te asculta pentru ca nu inteleg tampeniile care le scoti pe gura, nu sunt servili cum sunt jucatorii romani, ei au un cod de profesionalism, nu ca tine, ciobane.

Hai ma Jiji, ce naiba, si marile echipe au circari si se numesc Robinho, Ronaldinho, Kaka...

Dar bineinteles ca sunt tinuti de patronii lor, carora le plac circarii, nu ca tine.

Aceste declaratii prezentate mai sus au fost debitate in decursul a catorva zile, acesta este rodul plecarii lui MM la echipa. Sunt singur ca ciobanul gandea aceste lucruri si inainte(mai ales faza cu jucatorii straini) dar il mai tempera MM, ii dadea argumente sa nu vorbeasca, mai ales pentru relatia cu fanii, care erau un electorat la indemana.

Gigi Becali este, dupa parerea mea, bolnav mintal si vorbesc foarte serios. Omul isi schimba parerea de la o zi la alta, rade ca nebunul de i se face rau, are iesiri violente si necontrolate pentru ca apoi sa se dea crestin.

Omul asta nu suporta sa fie contrazis, chiar daca cel ce o face are argumente foarte bune, iar apoi se enerveaza foarte repede si ar sari la celalalt daca nu ar fi camere in jur. Este si las, fara cei 50 de bodyguarzi de pe langa el ar fi mort in orice confruntare de pe strada.

Forta fizica nu are, intelect nu are, are bani negri pentru ca in Romania se pot face destul de usor daca stii cu cine sa te combini. In orice alta tara civilizata, Jiji ar fi la periferia societatii cu comportamentul sau grobian. Se crede trimisul lui D-zeu, el vorbeste cu D-zeu si tot ce face el este bine. Nu suna a spitalul 9? Chiar daca nu e bolnav psihic, omul asta e cel mai mare ipocrit pe care l-am vazut.

Jiji pleaca din Ghencea, penibilule. Singura speranta e sa vina un om la club, care sa para destul de docil ca sa-l accepte Jiji la club pentru ca apoi acesta sa-l influenteze pe Jiji in bine, pentru ca dupa cum stim omul este foarte influentabil.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Matteo24.05.2007 14:18

Faceti o petitie anti-oier cum v-am spus acum 2 saptamani, nu vedeti ca asta-i retardat si ne taraste clubul in mizerie cu declaratiile lui de psihopat?

c.ronaldo1724.05.2007 16:39

Gigi e rasist! Asta reiese! Pare o gluma, dar asta e adevarul...

Za Best24.05.2007 18:25

Sunt 99% sanse ca Elton si Thereau, doi dintre cei mai buni jucatori ai echipei noastre, sa plece! Asta datorita declaratiilor acestui... (l-am facut in toate felurile, imi este si scarba sa-l mai catagorisesc intr-un fel)! Imi este sila... sila de tot ce se intampla acum la Steaua!

Bogdan4Steaua24.05.2007 23:52

Daca ar veni cat mai repede Adrian Ilie, poate i-ar mai tempera iesirile de om dement. Desi sansele sunt mici, eu inca mai sper sa ii vad pe Elton si Thereau in tricoul Stelei.

Noi, suporterii, avem datoria sa luam atitudine.

Wally25.05.2007 11:04

Cred ca topicul ar trebui inchis... GB nu merita sa aiba un topic pe site-ul suporterilor stelisti!

IONUTZ-CIPRIAN25.05.2007 14:35

Lasati-l sa mearga, ca doar nu-l laudam, aici ne descarcam si noi nervii pe el... PIEI SATANA de la Steaua!

_yang25.05.2007 20:51

Au amandoi tatuaje... Va zic eu ca asta e motivul, dar a fost sfatuit de nepoti, veri si alte neamuri sa nu spuna asta ca se face de ras.

FinalaUEFA30.05.2007 15:26

Buna idee! GB e nebun! Il supunem la test si il inchidem la spitalul 9! :lol:

FinalaUEFA30.05.2007 20:01

In sfarsit au luat atitudine (macar minima) Dorin Chiotea si Cornel Dinu la TvSport(sau sport.ro, ma rog) fata de magariile lui Becali.

ShoBo01.06.2007 10:01

Cateodata Becali vorbeste prostii dar sa nu uitam ca el a fost salvatorul Stelei...

bodanelu01.06.2007 10:42

@shobo... si de unde a salvat-o? De la inec? :D

alice4steauaBUC01.06.2007 11:10

@bodanelu

Dap... de la inec... si a dus-o la spanzuratoare! :neutral:

Scapam noi odata si-odata si de asta... sper...

IONUTZ-CIPRIAN02.06.2007 12:02

Sa vedem pana unde va ajunge in viitor!!

fansteaua4604.06.2007 07:33

Gigi Becali și Cornel Dinu au fost saptamina trecutã protagoniști unei dispute verbale violente la o cafenea situatã în zona Dorobanți

Într-una dintre zilele saptaminii trecute, la cafeneaua Ambiance, situatã în zona Dorobanți, a avut loc un incident între patronul Stelei, Gigi Becali, și administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu. Cum s-a întîmplat?

Dinu era deja la masã atunci cînd Becali a ajuns acolo. Imediat ce l-a observat pe dinamovist, Gigi s-a aprins din senin și l-a luat la rost pe un ton rãstit. Conform martorilor, mai mulți foști jucãtori ai echipei naționale, a urmat un potop de înjurãturi și amenințãri adresate de Becali lui Dinu.

Acesta din urmã n-a replicat aproape deloc, preferînd sã se întindã pe spãtarul scaunului și sã fumeze. Atitudinea Procurorului l-a scos și mai rãu din sãrite pe Becali. "Bãi nesimțitule, o sã vezi tu ce o sã pãțești dacã mai vorbești urît de Steaua", i-a spus Gigi, fiind deranjat de unele afirmații mai acide fãcute de Dinu la adresa trupei din Ghencea în finalul sezonului.

Faptul cã a fost înjurat și amenințat de Becali a fost confirmat indirect chiar de Dinu, care saptamina trecutã, într-o emisiune TV, a zis malițios: "De cînd a intrat în fotbal, Gigi Becali crede cã poate spune orice".

S-au certat și acum 6 ani

În vara lui 2001 s-a consumat prima disputã durã între Becali și Cornel Dinu. Deranjat de unele afirmați ale lui Neaga, dinamovistul a spus: "Vorbește ca un drogat". Becali l-a sunat în seara aceleiași zile pe Dinu și l-a fãcut albie de porci. "Mi-a dat telefon, însã n-a existat un dialog, a fost vorba numai de un monolog de înjurãturi. A dovedit gradul lui de bunã creștere și de comportament. Ceea ce a fãcut el e mahala. E degradant", a declarat Dinu la vremea respectivã.

axl2304.06.2007 07:40

Doi papitoi care se cearta. Macar Dinu, pe care nu-l inghit, are decenta sa nu-l bage in seama pe cioban. Atitudine corecta.

horse3704.06.2007 15:34

Un chip cioplit

Mul?i se întreab? nedumeri?i: Cine este adev?ratul Gigi Becali? Cei care doneaz? bani oamenilor sau cel care îi jigne?te? E bun sau e r?u?.

De fapt, e un actor cu o singur? Dorin??: s? joace rolul lui Dumnezeu ?i s? ia Oscarul pentru el. S? poat? trimit? roiuri de l?custe, dar ?i s? poat? vindeca. S? stea pe un munte de euro iar la poale noi s? ne rug?m la el pentru bani de opera?ie.

Donînd bani în direct la televizor, domnia sa împline?te cîteva din Dorin?ele unor oameni chinui?i, îns? în primul rînd î?i satisface o nevoie personal?: aceea de a fi v?zut la repeti?ia de rol. Generozitatea este înecat? în l?comia de a fi atotputernic. ?tiam din Apocalips? c? mul?i vor vorbi în numele Lui, dar nu ne a?teptam s-o fac? atît de prost.

Cu ajutorul televizorului, a devenit omniprezent ?i tr?ie?te într-un perpetuu reality-show. Aceast? gogoa?? se va umfla sub ochii no?tri, pîn? într-o zi, cînd va exploda în direct. Atunci vom vedea c? Becali nu e nici bun, nici r?u, e doar aer b?gat cu pompa într-un idol gonflabil, din care vor s?ri bancnote, chitan?e ?i contracte.

Preluat din Gsp.

FinalaUEFA04.06.2007 15:49

Becali e atat de mandru incat probabil are agenti... cine vorbeste rau de el e urmarit si asasinat cu injuraturi de insusi Jiji. Probabil de-aia nu prea vezi presa sa fie total impotriva lui, asa cum ar fi normal.

Wally04.06.2007 17:54

Mare dreptate avea Copos cand spunea ca Becali e un foarte bun actor...

«1121314151630»