FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1141516171830»
cristi_mold19.07.2007 09:10

@c.ronaldo17

Sa fim seriosi. Daca chiar vroia sa cumpere acesti jucatori plusa de la inceput si nu acum. Punea prima data o oferta mai mare ca a Sevillei pe masa si Armenteros era al nostru.

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie.

simonaR23.07.2007 12:30

Stiu ca este imposibil,dar ce bine ar fi sa plece el de la Steaua indiferent cine ar veni in locul lui.......

fansteaua4625.07.2007 11:57

Becali, lovit de Codul Rosu

Gigi Becali s-a dus marti la mare, ca sa scape de caldura. Pe plaja nu a pregetat sa se dea in stamba in stilul caracteristic.

Becali s-a fotografiat cu zeci de oameni le Eforie Nord, apoi i-a dat unui barbat bani pentru ca acesta sa ii cumpere sutien nevestei. "Du-te si cumpara-i sutien, sta asa cu tatele pe aici", i-a spus Becali.

A platit 5 milioane de lei unui tanar pentru ca acesta sa renunte la cercei, apoi a luat 'bijuteriile' si le-a aruncat in nisip.

S-a plimbat cu sky-jetul si cu o barca cu motor de mare viteza. Totul a culminat cu punctul maxim al campaniei electorale, a facut cinste cu bere la apoape toata plaja. sursa OLS

Dragoshel25.07.2007 11:59

si asta pentru ce, doar ca sa creasca in alegeri, sa fie vazut bine , sa fie VOTAT doar atat, pentru binele echipei nu face nimic, ba mai mult, ne injoseste.

axl2325.07.2007 12:44

Ce dobitoc!!!

mountytoma02.08.2007 10:02

auzind declaratiile facute de Becali despre Bostina, nu pot sa ii doresc oierului altceva decat sa aiba parte de la toti colaboratorii lui de cel putin dublu fata de cum s-a purtat el cu Gabi. Gigi, nu e Bostina vinovat si de meciurile pierdute de Steaua in care nu a jucat?

acum am inteles eu unde a cheltuit behaitul 2 mil euro ca sa castige locul 2: l-a mituit pe Olaroiu ca sa nu joace Bostina in ultimele sase etape...

bai Gigi, cainele meu inca rade de prostia ta!

Inima-Ros-Albastra08.08.2007 10:03

exact ... e nesimtit .. ratatu ... cum sa vb asa despre jucatorii care au adus glorie la Steaua .. infine .. ciobanu nu intelege !

cRiss4Steaua08.08.2007 21:42

Trebuie sa recunoastem ca a facut si lucruri foarte bune pentru Steaua. A investit foarte mult !

amzaciprian09.08.2007 15:47

domnul Gigi Becali ar fi fost bun ca fotbalist

steaua_gloria10.08.2007 20:35

Eu sunt foarte multumit de campania de transferari de vara aceasta. Sunt sigur ca la iarna vor veni si alti, din moment ce ne vom califica in grupele CL. Cine a bagat mai mult ca Becali in transferuri? Sa nu ne mai luam asa mult de el. Are meritele lui.

danimarcu10.08.2007 22:38
auzind declaratiile facute de Becali despre Bostina, nu pot sa ii doresc oierului altceva decat sa aiba parte de la toti colaboratorii lui de cel putin dublu fata de cum s-a purtat el cu Gabi. Gigi, nu e Bostina vinovat si de meciurile pierdute de Steaua in care nu a jucat?

acum am inteles eu unde a cheltuit behaitul 2 mil euro ca sa castige locul 2: l-a mituit pe Olaroiu ca sa nu joace Bostina in ultimele sase etape...

bai Gigi, cainele meu inca rade de prostia ta!

Si sa nu uitam ce urat vorbeste parazitul asta despre jucatori si antrenori cand acestia pleaca de la noi,vezi cazurile Protasov,Neaga, Aliuta,Carlos, Elton ,Hamutovski,etc.

IONUTZ-CIPRIAN11.08.2007 06:43

E neam de cioban!!Ce vrei mai mult??Daca are "cascavalul" in buzunar isi permite!!I se rupe lui de noi de jucatori si de lume!!

mountytoma13.08.2007 06:43

aseara la realitatea TV Gica Hagi a scapat porumbelul: Gigi behehecali i-a spus sa-l bage pe zaharia cu zaglebie ...dar dupa meci!

ati observat cum au pus botul jurnalistii la "stirea asta", cum ca behaitul a avut inspiratia introducerii lui zaharia? se pare ca Gigi a invatat ceva public relations, si anul asta avem presa de partea noastra. oare cat l-o fi costat? l-a cumparat el si pe nasul moraru...

in plus, se pare ca sondajul acela care dovedea ca Steaua are cei mai multi suporteri i-a cam sucit pe multi latratori si scribi (adica jurnalisti)!

dupa parerea mea, care oricum nu intereseaza pe nimeni, Gigi Becali are un singur merit la Steaua: nu mai vinde jucatori pe banda rulanta, si cand ii vinde (nu vorbesc de cei pe care ii scuipa ca pe o masea stricata!) o face pe bani multi. aste aduce stabilitate echipei si e o baza buna pentru performante.

in rest e si prost, si nesimtit, si nerecunoscator, si oportunist. adica este politicianul tipic din Romania!

_yang14.08.2007 07:00
este politicianul tipic din Romania!

Daca ajunge presedinte(si tare imi e frica ca asa o sa fie) imi iau buletinul si ceva de mancare intr-o sacosa si plec peste Prut...

IONUTZ-CIPRIAN15.08.2007 11:03

Eu ma mut la tara,ma fac cioban,pun pariu ca,cu aia o sa faca treaba!!

-=Danny=-15.08.2007 16:05
Daca ajunge presedinte(si tare imi e frica ca asa o sa fie) imi iau buletinul si ceva de mancare intr-o sacosa si plec peste Prut...

=)))) E tare @yang !!!! Io sincer as vrea sa ajunga Becali presedinte , pentru ca chiar sunt curios ce ar face ....... ca de cioflingari tip Basesc si Iliescu , mi s-a luat ( pacat ca nu pot sa votez ) .

fane_casieru15.08.2007 16:07
=)))) E tare @yang !!!! Io sincer as vrea sa ajunga Becali presedinte , pentru ca chiar sunt curios ce ar face ....... ca de cioflingari tip Basesc si Iliecu , mi s-a luat ( pacat ca nu pot sa vortez ) .

Mai bine ca nu poti sa vortezi.

strezahuzum19.08.2007 20:13

Incredibil ce nesimtire are El Ciobandante, urla dupa un meci in care am scos un egal cu 80 de minute in inferioritate numerica, la adresa lui Hagi pe motiv ca "nu-l respecta fiindca nu l-a bagat pe Radoi fundas". Imbecilul de Becali depaseste orice limita ! Gata, el hotaraste echipa, Hagi e in plus !

Pleaca dracului tampitule !! Vinde clubul daca nu-ti convine ca antrenorul hotaraste cine intra pe teren ! Lasa-nee, lasa-neee !

fansteaua4619.08.2007 20:14

CAPS, CAPS, CAPS.

Citeste regulamentul.

cristian01419.08.2007 20:34

Din pacate Steaua noastra e condusa de un inapt, un om meschin, cu un caracter infect. Dupa 7 meciuri in care Steaua nu a jucat spectaculos, dar nu a fost invinsa de nimeni, e la un pas de Champions League si pe primul loc in campionat, Becali a sarit la gatul lui Hagi, pe motiv ca acesta nu ii respecta indicatiile cu privire la pozitia lui Radoi in teren, si anume fundas la marcaj.

Sincer ma astept ca Gica sa renunte la functia de antrenor si chiar vreau lucrul asta, pentru ca nu merita tratat in asemenea hal. De asemenea cred ca atat Ghionea, cat si Rada vor lustrui banca de rezerve din moment ce finul Radoi e batut in cuie in centrul defensivei, la dorinta nasului.

Sunt realmente socat de reactia necontrolata si de declaratiile absolut tampite ale lui Becali. In seara asta a trecut orice limita. A recunoscut printre altele ca Olaroiu ii facea pe plac si ca Hagi nu mai are ce discuta cu el. Tot el a spus ca nu-l intereseaza ca Steaua sa invinga, ci doar respectul, pe care nu l-a primit din partea antrenorului, cand i-a cerut sa joace cu Radoi fundas la marcaj.

Cireasa de pe tort a fost declaratia imbecilului prin care a numit echipa : "salata de vinete".

Incredibil cat de fals e acest om, care ii promitea lui Gica liniste la echipa, si iata dupa 7 partide se pare ca s-a intors roata si il forteaza sa plece.

Iar la meciul cu Bate "Berisov" dupa cum afirma chiar marele Gigi, ii va inmana personal lui Hagi o lista cu jucatorii doriti de el in teren.

I n c r e d i b i l de cine e condusa Steaua !!

fansteaua4619.08.2007 20:38

Imi este mila de mama lu Becali… biata femeie... ce odrasla are …

**alex**19.08.2007 20:54

In direct la Telesport, Meme l-a atacat dur pe Becali si are mare dreptate.. degeaba il injurati multi dintre voi, el a fost cel mai mare stelist din conducere si inca mai e stelist!

Iata cateva dintre declaratii :

-A zis ca a plecat de la Steaua ca nu suporta sa i se comande

-Ca el l-a dominat pe Gigi 5 ani de zile

-Ca are foile de la Gigi catre Oli cu echipele pe care sa le trimita in teren ( a facut o paranteza amuzanta in care i-a transmis lui Gigi ca Ochirosii nu se scrie Ochi Rosii )

-Ca a plecat pentru ca era sigur ca Steaua o sa se autodistruga, ca Gigi mai are putin si crede ca el conduce lumea

Wally19.08.2007 21:47

jijigodia trebuie sa inteleaga ca respectul nu se cumpara, oricat de multi bani ai avea, ci se dobandeste.

mountytoma20.08.2007 01:00
Becali a sarit la gatul lui Hagi, pe motiv ca acesta nu ii respecta indicatiile cu privire la pozitia lui Radoi in teren, si anume fundas la marcaj.

Iar la meciul cu Bate "Berisov" dupa cum afirma chiar marele Gigi, ii va inmana personal lui Hagi o lista cu jucatorii doriti de el in teren.

in privinta pozitiei lui Radoi ii sugerez lui Becali sa se aplece peste birou pentru ca Radoi sa il poata linge mai bine. despre lista lui gigica pentru meciul cu borisov doar atat: sper sa fie o hartie moale sa nu ne zgaraie regele la curul regal cand o va folosi!

Gigi, fa-l pe Radoi cancelar la palat mai, si asa vei fi satisfacut. dar la fotbal stai dracului deoparte ca esti mai prost ca in politica!

-=Danny=-20.08.2007 07:17

jjjjj e cel mai prost om , nu mai vorbesc de patron ..... ce cauta ma el sa se implice in echipa , vorba lui MM daca vrea sa antreneze sa se faca antrenor , Hagi nu o sa ii asculte nici o data aberatile lui ...... snut curios ce o sa zic Hagi in presa in legatura cu atacul de la jjjjj.

«1141516171830»