O sa incep acest thread prin a va ruga sa va amintiti vremurile in care Steaua avea actionari,cand Steaua nu era(inca)asociata cu numele Becali.Cum era Steaua de atunci ? O forta majora in campionat si aproape un no-name in Europa !
Dupa preluarea carmei conducerii Stelei de catre Becali,echipa noastra a inceput sa prinda gustul jocului,cu unele transferuri de marca(Ovidiu Petre,Neaga,Radoi,Dica si lista poate continua)incepusem sa numai avem adversar in tara!Ei bine,toate astea incep sa cada incet-incet si numai din vina caruia s-au intamplat toate lucrurile bune pentru echipa noastra draga.
Ceea ce face Becali astazi,nu este distrugerea Stelei,este inlaturarea lui din curtea noastra.Practic acest individ se da afara pe sine,incetul cu incetul,chiar daca nu realizeaza.La Intrebarile care urmeaza ,cred ca stiti cu toti raspunsurile :
1.Ce antrenor credeti ca mai vrea sa antreneze Steaua ,sau ce jucator credeti ca va mai vrea sa mai vina ,indiferent de suma pe care i se ofera ?
2.Cine credeti ca va mai avea nervul necesar sa mai lucreze cu persoana Gigi Becali ?
3.De ce credeti ca a ales Paraschiv sa plece de la Steaua(care ii promitea Champions League) la o echipa de Liga a2a ?
4.De ce credeti ca Olaroiu a plecat la echipa din arabia sau unde e acum ?
5.De ce Camus(scuzati daca am scris gresit) nu este acum printre stelisti ?
6.De ce credeti ca a plecat MM Stoica ?
7.De ce credeti ca a plecat Protasov de la echipa ?
8.De ce credeti ca a plecat Elton de la Steaua ?
9.De ce credeti ca a plecat GHE. Hagi de la Steaua ?
Cu toate ca sunt multe circumstante prin care aceste lucruri s-au intamplat,aproape toate intrebarile duc spre un singur vinovat : Gigi Becali !(in afara intrebarii nr. 2)
1.Niciunul.Nu cred ca ii convine vreunui antrenor cu renume,sa fie pus de marioneta si echipa sa o faca insusi patronul !Niciun jucator nu cred ca va mai vrea sa joace la Steaua indiferent de contractul pus pe masa,doar pentru a juca 1-2 meciuri dupa care sa fie transferat !
2.Cred ca va ajunge sa lucreze singur !
3.Aici nu stiu sigur raspunsul,insa sunt 100% sigur ca Becali este implicat,vrei sa imi zici mie ca te-ai saturat sa joci in Romania ?Bravo lui ca a plecat,a facut foarte bine !
4.Cum a zis si Hagi,sa te sune patronul din loja si sa iti ORDONEZE,atentie,este altceva decat un SFAT,ce jucator sa bagi,e jenant si incredibil !
5.Jucatorul a spus,"Vin la Steaua doar daca mi se promite Champions League",Becali ce a zis ? "Daca are pretentii,sa stea unde este"
6.Nu vroia sa mai fie martor la ceea ce facea Becali la echipa !
7.Acelasi motiv cu Hagi si Olaroiu,l-a avut si Protasov(nu cred ca,Protasov a plecat 100% doar pentru echipa lui de suflet)
8.Dupa 6-7 meciuri Becali a spus ca nu este bun pentru Steaua,cred si eu,in 6 meciuri deabia daca te acomodezi.
9.--
Singura si reala "BUBA" a Stelei nu este lipsa unui atacant pur sange,sau lipsa unui coordonator de joc,persoana al carui nume nici numai merita pronuntat este adevarata capusha a unei echipe care are numai de suferit de pe urma acestuia.
Anul trecut toti stim cum a luat Steaua locul 2 ! Unii nu vreti sa recunoasteti,dar a zis`o si Becali : "am dat 2 milioane pentru ultimele 13 meciuri,si uite cum imi multumesc huliganii".
Mai bine ieseam pe ultimul loc decat sa iesim pe locul 2 intr-un mod total murdar si necinstit.In +,acest personaj s-a aratat a fi si dinamu*st cand a scandat alaturi de Borcea & c.o in tribuna oficiala la un meci al cainilor si a purtat la gat fularul acestora.
Gigi Becali AUGH AUGH sa te duci in PAMANT !!! 
P.S : 
pana nu va pleca hahalera asta ,nu vom mai vedea Steaua de care ne-am indragostit cu toti,eu unul..ii simt lipsa