FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1161718192030»
Raul198819.09.2007 13:59

Lavinia Sandru: "Oli i-a atacat pe Hagi si Balint la indemnul lui Becali"

Lavinia Sandru lanseaza teoria conspiratiei. Liderul PIN a dezvaluit aseara in emisiunea "Miezul problemei" ca in spatele declaratiilor facute de Cosmin Olaroiu la adresa lui Hagi si Balint se afla Gigi Becali.

"Exista o caseta care probeaza faptul ca declaratiile pe care le-a facut Olaroiu despre Hagi si Balint au venit la indemnul lui Gigi Becali, care l-a pus special pe Oli sa declanseze un intreg scandal", a dezvaluit Lavinia Sandru.

sursa gsp

daca Gigi sa crede mare antrenor de ce nu ocupa el postul de antrenor la Steaua

de ce ne trebuie noua antrenori daca el stie tot mai bine :biggrin:

c.ronaldo1719.09.2007 14:01

Cine naiba mai e si femeia asta? Toti muritorii de foame barfesc despre Steaua in speranta unor verzisori.

**alex**19.09.2007 14:09

A fost pusa la punct de Becali intr-un talkshow, iar acum vrea sa isi ia revansa si lanseaza zvonuri. Spera si ea sa mai obtina cateva voturi pentru PIN.. care e in competitie cu PNG :wink:

_yang19.09.2007 20:59
Cine naiba mai e si femeia asta? Toti muritorii de foame barfesc despre Steaua in speranta unor verzisori.

Imaginii mai degraba...

Dupã ce s-a ieșit din direct, asta nu s-a mai vãzut la televizor, Becali s-a aplecat spre iarbã. "Ce stropesc, dom'ne, cehii ãștia gazonul! Ne trebuie alte ghete". ªi a plecat ca sã-l învețe pe cel mai mare fotbalist român cum se joacã pe iarba udã.

Cata dreptate are Tolontan...

Recoba19.09.2007 22:23

e prima oara...cand tolontan scoate un editorial de tot respectul...dar...la ce ne ajuta...mizeria de finantator tot nu o sa plece...si nu o sa se simta...

yo_marius_xxx19.09.2007 22:51

.....saracu Jiji...mi-e mila de el....omu e clar dus cu capul...

_yang20.09.2007 06:54
e prima oara...cand tolontan scoate un editorial de tot respectul...

Nu e chiar prima data... sa speram ca nu e si ultima...

.....saracu Jiji...mi-e mila de el....

Mai bine ti-ar fi mila de mine si de toti cei care era sa facem atac de cord aseara...

YOYO6820.09.2007 15:26
CAPS, CAPS, CAPS.
1ceb0x20.09.2007 17:14

O sa incep acest thread prin a va ruga sa va amintiti vremurile in care Steaua avea actionari,cand Steaua nu era(inca)asociata cu numele Becali.Cum era Steaua de atunci ? O forta majora in campionat si aproape un no-name in Europa !

Dupa preluarea carmei conducerii Stelei de catre Becali,echipa noastra a inceput sa prinda gustul jocului,cu unele transferuri de marca(Ovidiu Petre,Neaga,Radoi,Dica si lista poate continua)incepusem sa numai avem adversar in tara!Ei bine,toate astea incep sa cada incet-incet si numai din vina caruia s-au intamplat toate lucrurile bune pentru echipa noastra draga.

Ceea ce face Becali astazi,nu este distrugerea Stelei,este inlaturarea lui din curtea noastra.Practic acest individ se da afara pe sine,incetul cu incetul,chiar daca nu realizeaza.La Intrebarile care urmeaza ,cred ca stiti cu toti raspunsurile :

1.Ce antrenor credeti ca mai vrea sa antreneze Steaua ,sau ce jucator credeti ca va mai vrea sa mai vina ,indiferent de suma pe care i se ofera ?

2.Cine credeti ca va mai avea nervul necesar sa mai lucreze cu persoana Gigi Becali ?

3.De ce credeti ca a ales Paraschiv sa plece de la Steaua(care ii promitea Champions League) la o echipa de Liga a2a ?

4.De ce credeti ca Olaroiu a plecat la echipa din arabia sau unde e acum ?

5.De ce Camus(scuzati daca am scris gresit) nu este acum printre stelisti ?

6.De ce credeti ca a plecat MM Stoica ?

7.De ce credeti ca a plecat Protasov de la echipa ?

8.De ce credeti ca a plecat Elton de la Steaua ?

9.De ce credeti ca a plecat GHE. Hagi de la Steaua ?

Cu toate ca sunt multe circumstante prin care aceste lucruri s-au intamplat,aproape toate intrebarile duc spre un singur vinovat : Gigi Becali !(in afara intrebarii nr. 2)

1.Niciunul.Nu cred ca ii convine vreunui antrenor cu renume,sa fie pus de marioneta si echipa sa o faca insusi patronul !Niciun jucator nu cred ca va mai vrea sa joace la Steaua indiferent de contractul pus pe masa,doar pentru a juca 1-2 meciuri dupa care sa fie transferat !

2.Cred ca va ajunge sa lucreze singur !

3.Aici nu stiu sigur raspunsul,insa sunt 100% sigur ca Becali este implicat,vrei sa imi zici mie ca te-ai saturat sa joci in Romania ?Bravo lui ca a plecat,a facut foarte bine !

4.Cum a zis si Hagi,sa te sune patronul din loja si sa iti ORDONEZE,atentie,este altceva decat un SFAT,ce jucator sa bagi,e jenant si incredibil !

5.Jucatorul a spus,"Vin la Steaua doar daca mi se promite Champions League",Becali ce a zis ? "Daca are pretentii,sa stea unde este"

6.Nu vroia sa mai fie martor la ceea ce facea Becali la echipa !

7.Acelasi motiv cu Hagi si Olaroiu,l-a avut si Protasov(nu cred ca,Protasov a plecat 100% doar pentru echipa lui de suflet)

8.Dupa 6-7 meciuri Becali a spus ca nu este bun pentru Steaua,cred si eu,in 6 meciuri deabia daca te acomodezi.

9.--

Singura si reala "BUBA" a Stelei nu este lipsa unui atacant pur sange,sau lipsa unui coordonator de joc,persoana al carui nume nici numai merita pronuntat este adevarata capusha a unei echipe care are numai de suferit de pe urma acestuia.

Anul trecut toti stim cum a luat Steaua locul 2 ! Unii nu vreti sa recunoasteti,dar a zis`o si Becali : "am dat 2 milioane pentru ultimele 13 meciuri,si uite cum imi multumesc huliganii".

Mai bine ieseam pe ultimul loc decat sa iesim pe locul 2 intr-un mod total murdar si necinstit.In +,acest personaj s-a aratat a fi si dinamu*st cand a scandat alaturi de Borcea & c.o in tribuna oficiala la un meci al cainilor si a purtat la gat fularul acestora.

Gigi Becali AUGH AUGH sa te duci in PAMANT !!! :rolleyes:

P.S : fularsteaua2:unsure: pana nu va pleca hahalera asta ,nu vom mai vedea Steaua de care ne-am indragostit cu toti,eu unul..ii simt lipsa :mellow:

JDERUL20.09.2007 17:19

@ O analiza pertinenta pentru care te felicit.Subscriu punctului tau de vedere.

1ceb0x20.09.2007 17:22
@ O analiza pertinenta pentru care te felicit.Subscriu punctului tau de vedere.

multumesc,cu toate ca mai trebuiau adaugate multe lucruri !

JDERUL20.09.2007 17:32

Desigur sunt multe de spus,dar putzini sunt cei care inteleg sau vor sa intelaeaga fenomenul.In orice caz ma bucur sa vad ca numarul celor cu acelasi mod de gandire este in crestere.

1ceb0x20.09.2007 17:35

@JDERUL

dap..sunt mai multi insa nu vor sa se arate...

apropo,credeti ca Becali sta la Steaua doar pentru imagine?daca iese presedinte credeti ca va pleca de la Steaua?atunci haideti sa il votam sa iasa odata presedinte si sa ne redea echipa inapoi chiar cu riscul de a muri de foame,ca asta la cum gandeste..e in stare sa se faca monarh !

korynna20.09.2007 17:44

Sa ajunga presedinte sa ne omoare pe toti.Nu vreau sa va impartasesc gandurile mele negre in legatura cu felul in care mi-as dori sa piara acest personaj...oricum el este piatra care ne trage spre fundul apei

EternaL4Steaua20.09.2007 17:54

Adevarat corina ... nu vrem sa aflam ce ganduri ai ca cred eu ca toti avem ideile noastre... eu unu zic ca ar trebui sa il calce Hagi cu maibachu lui :biggrin: in fine ideea e ca JOS CU Jiji !!! (adik totusi cum sa ii ceri demisia lui Hagi pentru ca a pierdut 2 meciuri ... wtf :rolleyes: )

JDERUL20.09.2007 17:54

Pentru imagine si pentru a se razbuna de toate frustrarile de care a avut parte din copilarie si pana acum.Nu va renunta la Steaua niciodata de buna voie.Este jucaria lui multvisata si este prea egoist s-o imparta cu altcineva.Deocamdata este si instrumentul cu care are ocazia sa-si demonstreze ca este ,,cerber"a cateva milioane de romani.Presedinte?Este o gluma buna.Nici macar el nu crede asa ceva.Daca ar fi vrut presedintia,ar fi facut din Steaua o achipa de top in Europa,ar fi fost receptiv la doleantele suporterilor si ar fi respectat gloriile Stelei.

Sau poate crede ca va ajunge presedinte,dar este atat de paranoic incat se crede intangibil si infailibil.Chiar si asa nu va renunta la Steaua.Zoofilul se crede Berlusconi in fotbal si politica.La nivel national se inchipuie trimisul divinitatii.(Doamne fereste de asa mantuitor al neamului)

-=Danny=-20.09.2007 18:11

Io nici macar nu pot sa imi dau seama dc e Becali la lotu Stelei .... pai ce ma e sugaru asta jucator , face el parte din Steaua ?? a facut ceva bun la echipa ?? Ba din potriva ba !!!! L-a alungat pe Hagi ca pe un caine , e un porc , si un nesimtit , bagamias .... in el de cracanaru dreaku . Ba naiba nu il mai suport , trebuie sa moara o data ... in CHINURI !!!!

steaua_gloria20.09.2007 18:28

Berbecul i-a facut lucruri inimaginabile lui Hagi si de aceea trebuie dispretuit in ultimul al.Cum poti sa te dai un asa mare om religios, daca tu esti un nenorocit, o jigodie care isi bate joc de oameni?

In aceste momente Dumnezeu pedepseste clubul Steaua.

PRIMULA20.09.2007 18:56

Iti dau dreptate in tot ceea ce ai spus, este adevarat ca majoritatea antrenorilor au plecat din diferite "motive" dar sa fim un pic realisti si in privinta lui Hagi, el a fost un mare jucator, este o emblema a Romaniei, nimeni nu va mai fi ca el, niciun jucator nu va mai avea valoarea lui, dar ca antrenor...nu stiu parca scartie ceva, sa nu uitam de Galatasaray si de Poli. Imi pare rau de faptul ca Becali a dovedit ca nu este om, nu are caracter, una spune la inceput si alta face. Becali trebuie sa invete sa respecte antrenorul, indiferent cine este sau cine va fi. Mi-ar placea sa revina Protasov, dar nu prea cred. Oamenii de valoare nu prea mai au ce cauta la Steaua, din pacate!!!

Din pacate, respectul de care avem nevoie, din partea unora, in Romania, nu cred ca va exista.

Poate un investitor strain ar fi o solutie pentru Steaua!!!!!!!!!

catalin7920.09.2007 19:46

Oare o sa traim si ziua aia in care o sa avem o Steaua fara Jiji?

inches20.09.2007 22:28

@Catalin 79

daca ne aduce Oli un Kamikaze arab sa se explodeze in Palatul lui Becali cine stie ?

ginoxxx20.09.2007 23:24

SINCER NU-L MAI SUPORT PE KKTU ASTA DE Gigi CARE CREDE CA Steaua E A LUI...BAA BOULE, VITA PROASTA Steluta E A NOASTRA A SUPORTERILOR BAAA NU A TA SAU A LU MA-TA!!!si MARIONETA DE Olaroiu NU O SA VINA MA IN Ghencea...SI DACA VINE NU O SA FIE PRIMIT "FRAC-TU" BINE BOULE INAPT!!!

@Catalin 79

daca ne aduce Oli un Kamikaze arab sa se explodeze in Palatul lui Becali cine stie ?

POI DACA E ASA VAD CUM FAC ROST DE NISTE DINAMITA SI NE INTALNIM UNDEVA...SA SCAPAM DREAQ DE DOBITOC...

PortarNr4321.09.2007 05:51

Refuz sa vorbesc despre Jiji deoarece consider ca e un om pentru care nu merita sa-ti racesti gura sau sa-ti obosesti degetele pe tastatura.

Vreau insa sa scriu cateva cuvinte despre Hagi. Da, Hagi ca antrenor are multe sechele, dar a inceput omu' sa se cizeleze putin in privinta asta. Greseala mare a lui a fost ca a vrut sa inceapa antrenoratul direct la echipe mari ... ceea ce nu e usor. Probabil ca el considera ca numele Hagi e prea mare ca sa fie asociat cu o echipa din josul clasamentului.

Oricum, nu merita ce i-a facut Jiji si pentru asta e destul sa te gandesti la ce jucator a fost.

A fost victima unei ambuscade (parerea mea), o capcana intinsa de asta ca sa arate ca el e mai tare si decat Hagi.

Nu imi iese din minte imaginea lui Hagi stapanindu-si cu greu plansul ... un om care intradevar iubeste Steaua. Nu am fost de acord cu venirea lui ca antrenor la Steaua, dar e clar ca nu merita asa ceva.

novac21.09.2007 06:45

Inrt-un scurt timp mai putin de 12h, oierul natiei a reusit o performanta greu de atins. Sute de mii poate chiar cateva milioane de " votanti" ii marie cu drag numele printre dinti. Al lui si al neamurilor, slugilor si anurajului de la stana. S-au intamplat multe lucruri urate in decursul timpului (plecarea lui Laca, distantarea de fosti mari jucatori, conflicte cu galeria etc) dar ce sa-i faci, rezultatele bune au sters senzatia nasoala. Ziceam ca nu poti sa fii si cu dansa 'ntransa si cu sufletul in rai.

Acum a reusi sa-mi dea o noapte alba si multe ganduri negre pentru ca...asa a vrut el. Gata nu mai pot! trebuie sa facem ceva.

Citesc mesaje de genul: sa-l impuscam, sa scapam de el... Marfa dar din pacate nu se poate. Nu putem decat sa ne unim si impreuna sa incercam sa-l determinam sa plece/vanda si sa ne lase in pace.

Boicot la meciuri nu este cel mai indicat ca dam in jucatori si implicit in Steaua. Au facut-o cateii ieri si cica au ajuns iarasi sa fie injurati jucatorii si nu actionarii - gresit.

Sa mergem cu banere de genu**** Becali iar nu e bine. Nu te lasa pe stadion, sau sa le expui sau sobolanul ala de la Liga mai face o anexa la lege.

Cea mai buna metoda este sa intoarcem arma teribila (pe care o si foloseste cu brio ticalosul) a media impotriva lui. TV-urile, ziarele si paginile de net sunt avide de subiecte iar oierul stie ca de fiecare data cind apare pe sticla i-si creste sansele sa mai capete 10-20 de voturi. De asta l-a si atras pe Hagi si a facut balciul asta de trei luni, numele Hagi este lipit de al lui Becali la orice accesare a google. De asta se da in barrci si-si pune poalele in cap pe toate televiziunile. Publicitatea, chiar si cea negativa este benefica. Trebuie sa-l facem pe oier in asa fel incat presa sa fie fericita sa prezinte asa cum este nu cum vrea el sa Para. Acum cateva zile, pe sticla la un talkshow, Lavinia aia a reusit sa-l scoata din minti facandul in fata analfabet si incult. A uitat frazele invatate devenind mitocan, dizgratios si...mic de tot.

Ce va propun eu : tineti minte Piata Universitatii? Tineti minte cum se diferentiau participantii de "vizitatorii" nedoriti? Tineti minte badge-urile/ecusoanele cu GOLAN pe care purtau in piept oamenii? Fiecare aparitie pe sticla si fotografie din ziare il faceau pe sobolanul comunist sa-si muste unghiile de nervi. Ei bine mesajul ca UMILIT, SOLIDAR Hagi, OIER IMPUTIT sau pur si simplu H A G I repetat de 10-15000 de ori pe stadion ar face fericita presa si pe oier l-ar constipa. Si va aparea garantat pe sticla cu efect negativ asupra lu....asta de la stana. Nu cred ca putem sa facem sepci sau alte gadget-uri ca este problema cu trademark-ul dar putem sa facem 15000 ecusoane si sa le dam la intrarea stadionului.Fara costuri mari si fara risc de amenzi sau conflict cu garcea.

Si cel mai important lucru este ca Hagi , Laca , Balint si ceilalti mari jucatori vor primi 15k de intoarceri in timpuri mai bune. Pentru ca Steaua chiar este a lor si a noastra ros-albastrii mai mult decat a lui Becali asta.

bodanelu21.09.2007 06:54

hai Victor... ce explicatii ne mai dai acum? :D

«1161718192030»