FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1181920212230»
diogene24.09.2007 17:38

SCRISOARE DESCHISA DOMNULUI Becali

Stimate domn, incep aceasta scrisoare tinand mortis sa subliniez ca pe mine nu m-ati pacalit! Ati furat-o la sentiment si milostenie pe mamaie si pe matusa Aglaia. Pentru mine ati fost mereu cartea in plus din chinta royala. Ati fost jokerul sau pacaliciul… Daca in Romania s-a jucat teatru, dumneavoastra ati fost de neegalat in rol de bufon. Daca am vrut sa mai radem ca altadata la loantele de la TV, ne-am uitat la talk-show-rile unde erati omniprezent. Ne-am amuzat cu un ochi si cu celalalt am plans. Am plans pentru noi. Pentru toti romanii am plans domnule Becali, pentru ca dumneavoastra ati intuit ca avem un punct slab: suntem slabi, naivi, amarati, suntem niste slugoi ordinari… iar dumneavoastra ne-ati ghicit!

Si ne-ati intins la nevoie zaharelul ca sa ne luati ochii si mintea… si creierul. Ati vrut sa ne furati inima si era cat pe-aci sa va iasa! V-ati afisat cu oameni populari, umpleti cersetori cu bani si veniti cu Biblia si cu Paulo Cuelho la emisiuni…

Nu stiu daca ati facut planton si garzi de noapte in ger, dar v-ati autointitulat razboinic! Ne-ati pacalit, domnule Becali! Ne-ati amagit cu ce stiati ca avem nevoie: glorie si bucuria golurilor, bani case si biserici… Totul e ca un puzzle. Fiecare casa din Vadu Rosu, Biserica de la Maglavit, peregrinarile de la mormantul Sfant, Steaua Bucuresti… toate sunt piesele unui domino construit rudimentar si fara nici un strop de cultura!

Sunteti un precedent periculos pentru Romania! Tiparul dumneavoastra de om ar trebui interzis prin lege… Pentru ca ati ajuns acolo unde nici cu gandul nu trebuia sa visati.

Ati incercat sa manjiti, sa compromiteti un simbol al Romanilor. Din nou vi s-a soptit la ureche punctul slab al tintei dumneavoastra. L-ati luat ca pe o papusa trasa de sfori si ati incercat sa-l ridiculizati. L-ati lovit si pe el acolo unde il durea mai rau…

Din nou era sa va iasa, domnule Becali…

In final, astept cu nerabdare sa iasa CD-ul dumneavoastra cu colinde pentru ca va fi punctul de atractie in multe petreceri din Regie si, in plus, cainelui meu ii place sa se joace freesbee…

Lasati-ne in pace, domnule Becali!

Lasati-ne asa amarati in saracia si naivitatea noastra!

Nu sunteti un razboinic al luminii, sunteti o fantoma a intunericului pe care nici macar Steaua n-o poate lumina, pentru ca e acoperita de Intunecimea Voastra…

razvy irr.24.09.2007 18:41

Razvan Boanchish il desfinteaz ap Cioban ...care rade ca prostu in lipsa d argumente clare e show mare :biggrin: :biggrin: :biggrin: http://www.fanatik.ro/fanatik_show_tv_sect...ule___si__.html :biggrin: :biggrin: :biggrin:

weeezer24.09.2007 19:24

Bun asa... la mai multi d-astia cu tupeu.

fane_casieru24.09.2007 19:46

Bine asa....m-a uns pe sufet cand i-a spus...printre altele.....GALERIA AI PIERDUT-O.... :biggrin:

cristian8624.09.2007 20:24

Sa piarda tot, de abia atunci va fi invins, acest om al epocii de piatra.

danimarcu24.09.2007 20:52

Razvan Boanchis si G.Cartianu mi-au devenit dintr-odata simpatici,dupa emisiunea de aseara...

E bine ca cei din presa atrag atentia tot mai des asupra abuzurilor acestui maimutoi, sper sa-i mai scada din popularitate.

Ca nu mai suport sa-l vad in fiecare zi la toate stirile,pe toate canalele,fie de sport,fie de stiri...

yo_marius_xxx24.09.2007 21:04
Bine asa....m-a uns pe sufet cand i-a spus...printre altele.....GALERIA AI PIERDUT-O.... :biggrin:

dar cand a AVUT-O?????

forever_STEAUA25.09.2007 07:35

Lecție de englezã de la Boanchiș cãtre Jiji: You are stupid :)))

Katau25.09.2007 08:28

unu`n plus unu`n plus fmm ,i`m clever you`r stupid somn usor Gigi ,paaaaa analfabetuleee,ignorantuleee,sectantule....=)) ce tare si radea ca prostu mai stiu unu alcolistule,ce ratat =))

fane_casieru25.09.2007 08:32

@yo Marius xxx - chiar si acum dupa ce i-a facut lui Hagi tot mai are o mica parte de sustinatori...mai din tribune ,mai din galerie.

predatorpulse725.09.2007 09:02

Gata!!! Eu am renuntat sa mai merg la meciurile din CL ca sa fac o gaura cat de mica in ciobanul,dar la meciul cu Vaslui ciobanul trebuie sa retraiasca acele momente cand a fost huiduit la greu.

Inca nu-mi vine sa cred ca mai sunt stelisti care vor sa se impace cu Becali. Chiar asa am ajuns,chiar asa de molai suntem? Nu stiu cum se face dar am ajuns cei mai "toleranti" suporteri din tara. Daca se intampla asa ceva la dinamu sau Rapid(adica umilirea in public a legendelor,instituirea unui regim tiranic la echipa,expedierea rapida a unor jucatori iubiti de public) aia incepeau sa zgarie masini sau intrau la vestiare sa ceara explicatii de la jucatori.

Da,astea sunt manifestari grobiene tipice pechinezilor si subpodarilor,dar sunt reactii la problemele de la echipele lor. Sustinatorii acestor echipe au reactionat cand au vazut ca jucatorii faceau pe mercenarii,cand ii durea in pix de rezultat,cand Borcea le vindea nspe echipe si cand Copos nu baga banii.

Ceea ce s-a intamplat la noi a fost mult mai grav,mai ales in ultimii 3 ani insa reactiile au fost minime pentru ca noi ca prostii ne-am gandit la binele echipei. Tin minte o vreme cand publicul in Ghencea era atat de exigent incat se supara daca la 2-0 pentru noi nu incepea spectacolul pe gazon,acum ne multumim cu un sut pe poarta la 2 meciuri.

Ciobanul ne umileste direct sau indirect de o buna perioada de vreme si noi nu facem nimic pentru ca suntem prea civilizati,chiar credem ca mai putem sa facem pace cu un om al cavernelor.

El face cu noi cam ce a facut cu boanchis la fanatik,adica s-a injurat cu el cinci minute si apoi zice "hai ca ne-am impacat". Asa s-a intamplat si la acea pace cu galeria. Ne-a injurat in mod direct sau indirect prin umilirea legendelor,prin modul in care ne face de ras oriunde merge,prin faptul ca conduce clubul ca o mosie si prin faptul ca a facut ca orice farama de profesionalism din club sa dispara. Ne-a facut toate astea si apoi a zis hai sa ne impacam. Si asa vrea sa faca si cu Lacatus,asa de prosti ne crede.

GATA CIOBANE!!! Nu mai facem nici o pace,nu-ti mai dau mult timp in Ghencea,vei pleca intr-un fel sau altul,nu mai tine de scaun ciobane,vinde Steaua ca sigur scoti 150 milioane si poti sa te intorci la oile tale.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

yo_marius_xxx25.09.2007 11:37
chiar si acum dupa ce i-a facut lui Hagi tot mai are o mica parte de sustinatori...mai din tribune ,mai din galerie.

eu raman la ideea protestului timp de 90 d minute PE STADION!! pe Becali il doare undeva ca nu mai mergem la meciuri (vorba cuiva-gaseste cativa tarani sa-l sustina daca ii lasa moca p stadion)....mai mult il va afecta un nou meci ca cel de la Arad (ma refer la atmosfera) unde tot stadionul sa-l hiuduie!!!

sunt sigur ca nu va renunta la Steaua dar dupa cateva meciuri din acestea (MAI ALES CELE DE ACASA DIN UCL!!!) macar isi va schimba atitudinea.....

sorin_daniel25.09.2007 12:42

cica Gigi intra in silenzio stampa..........as vrea s-o vad si pe asta

cristian8625.09.2007 12:49
Inca nu-mi vine sa cred ca mai sunt stelisti care vor sa se impace cu Becali. Chiar asa am ajuns,chiar asa de molai suntem?

Ce te face sa crezi ca cei care vor sa se impace sunt stelisti, si nu doar sustinatori ai oierului, care pretuiesc "calitatea" de cersetor ?

Nu stiu cum se face dar am ajuns cei mai "toleranti" suporteri din tara. Daca se intampla asa ceva la dinamu sau Rapid(adica umilirea in public a legendelor,instituirea unui regim tiranic la echipa,expedierea rapida a unor jucatori iubiti de public) aia incepeau sa zgarie masini sau intrau la vestiare sa ceara explicatii de la jucatori.

Da,astea sunt manifestari grobiene tipice pechinezilor si subpodarilor,dar sunt reactii la problemele de la echipele lor. Sustinatorii acestor echipe au reactionat cand au vazut ca jucatorii faceau pe mercenarii,cand ii durea in pix de rezultat,cand Borcea le vindea nspe echipe si cand Copos nu baga banii.

Intr-adevar, am devenit excesiv de toleranti. Imi amintesc ca dupa meciul cu rapid (sezonul 99-2000?) de acasa incheiat cu 1-3, a fost o descindere in sala de conferinta a unui grup de suporteri. Atunci nu ne era frica sa contestam conducerea, si nu era vorba de umilirea legendelor, suporterilor.

Facem prea multe compromisuri si nu e bine.

De locul 1 hipnotizati, incet, incet devenim dresati.

Ceea ce s-a intamplat la noi a fost mult mai grav,mai ales in ultimii 3 ani insa reactiile au fost minime pentru ca noi ca prostii ne-am gandit la binele echipei. Tin minte o vreme cand publicul in Ghencea era atat de exigent incat se supara daca la 2-0 pentru noi nu incepea spectacolul pe gazon,acum ne multumim cu un sut pe poarta la 2 meciuri.

Multi nu au prins epoca de aur a Stelei, nici macar pe cea de la mijlocul anilor 90, deci habar nu au cum juca Steaua atunci. Multi nu au trait anii in care ii umileam pe caini peste tot.

GATA CIOBANE!!! Nu mai facem nici o pace,nu-ti mai dau mult timp in Ghencea,vei pleca intr-un fel sau altul,nu mai tine de scaun ciobane,vinde Steaua ca sigur scoti 150 milioane si poti sa te intorci la oile tale.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Javra de conducator nu va pleca de la Steaua decat intre 4 scanduri. Deci daca facea ce a facut cu Hagi, Lacatus sau Piturca la un club de prim rang din alta tara, una care pretuieste valorile, nu manelele si care este formata din cetateni cu IO mai mare de 50, nu cred ca aceasta mizerie, acest cancer al fotbalului romanesc, mai era in viata.

agu25.09.2007 14:08

Nu stiu de ce si cat il mai suportam noi cei care iubim cu adevarat Steaua si nu banii care se pot castiga de pe urma acestui nume , pe acest retard semi-analfabet cu aere de ,, domnitor '' de Pipera ?

De ce trebuie sa sufere si sa injure in gand sute de mii , chiar milioane de iubitori ai Stelei ?

De ce un megaloman miliardar de carton al vremurilor astea trebuie sa fie reprezentant al clubului Steaua ?

Ne-am saturat de prostiile tale , ne-ai micsorat coeficientul de inteligenta uitandu-ne la tine care apari la toate stirile si pe toate canalele TV ...

Ne-ai adus la limita rabdarii ... Ar fi bine sa-ti dai seama de asta ...

Pleaca din Ghencea bai Becali ca aici nimeni NU te vrea !!!

strezahuzum25.09.2007 14:28

El Ciobandante a facut ieri o vizita la DNA. Tot asa mestere, la mai multe si mai des ! Poate ne faci bucuria intr-o zi si nu te mai intorci :biggrin:

danimarcu25.09.2007 20:00

Sper sa ajunga la "mititica",poate cand iasa va avea alta parere despre "poponari"... :biggrin:

dax4725.09.2007 21:33

Care aveti dovezi anti-fecali, duceti-le la DNA ! Numai asa vom scapa de acest individ. Nu va amagiti ca va pleca singur. Never ! E constient ca e zero barat fara Steaua. E super speriat ca nu va mai fi bagat in seama. Asta e cea mai mare spaima pentru el - sa fie ignorat. Ce mi-ar place sa-l vad sarac lipit pamantului, sa vad cum s-o descurca in viatza. Or sa ajunga machedonii astia sa conduca totul in tara asta. Cel putin in Constanta nu mai ai loc de ei in structurile statului. Daca nu esti machedon, nu prea ai loc la joburile bugetare. Am o amica care lucreaza la ITM Constanta si vor sa o sa faca sa-si dea demisia, ca e singura romanca din tot biroul de control. Acum e in concediu medical. O terorizeaza colegii ca sa-si dea demisica, ca tine locul ocupat si nu poate un alt machedon sa ocupe locul, dar sunt sigur ca vor gasi o solutie. La fel cum evreii conduc toata america, asa la noi cu machedonii. Mai grav cand unul din ei ajunge asa de puternic in tara asta, si mai grav cand nu se poate face nimic impotriva lui.

The end of Romania may be much closer than we ever thought !

predatorpulse725.09.2007 22:34

@dax47,nu generaliza in legatura cu machedonii. Si eu sunt aroman(desi nu prea le am cu limba,de inteles inteleg aromana,cu vorbitul e mai greu) dar mai mult vorbesc romana decat aromana.

Nu caracteriza aromanii dupa cei de genul lui Becali,la toate popoarele sunt buni si rai. Din ce am inteles de la maica-mea aromanii se impart in mai multe semintii depinzand de zona unde au migrat si ce influente au avut. Se stie ca avem foarte multe influente grecesti si in general balcanice,lucru care se vede si in limba si in portul nostru.

Fara sa fac o istorie a aromanilor,sa-ti spun ca aromanii cu care m-am intalnit eu se impart in 2 categorii: cei traditionalisti care inca sustin toate traditiile(multe invechite,fara nici o relevanta in ziua de azi si care ar fi mai potrivite la sate) si tineretul care in afara de limba nu mai pastreaza alte legaturi cu trecutul.

Ciobanul care ne-a furat clubul face parte din cea mai rea categorie de aromani:piperanii. Tot de la maica-mea am aflat ca inca din anii 60 fetele aromane se fereau de baietii din aceasta comuna,pentru ca de pe atunci aveau reputatie de scandalagii si de badarani,lucru care a ramas pana in ziua de azi.Degeaba se da Becali crestin ca in societatea aromana e bine cunoscut faptul ca atunci cand era tinar mergea pe la nunti cu gasca lui doar ca sa se mai ia la bataie ca unii pe acolo.Asta in vremea cand nuntile se faceau la cort. Din pacate multi aromani,ca si multi romani,au adoptat modelul Becali,adica "am bani,n-am nevoie de altceva,nici de educatie,nici cultura ca oricum fac ce vreau" si lumea isi face o impresie gresita despre noi. Insa vestea buna e ca aromanii s-au mai modernizat ca mentalitate(pentru ca se stie ca aveam o societate f patriarhala) si sper ca odata cu pleacarea lui Becali de la club(da doamne) sa se mai destepte unii.

Problema lui Becali e ca e incult,ignorant,grobian,ca are apucaturi de tiran,nu ca e aroman.

Inca o chestie pe care am aflat-o:pe el nici macar nu il cheama Becali,asta e italienizarea adevaratei pronuntare a numelui sau si anume BECÎLI.

ca sa vezi cat de iubit e Becali de machidoni uite un link:http://www.adevarul.ro/2006-05-24/Actualitate/Gigi-Becali-huiduit-la-ziua-aromanilor_185859.html

Noi sa fim sanatosi si sa batem bacaul.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

Intotdeauna superiori.

FC_STEAUA_194726.09.2007 04:24

ahahahahaha ciobanu' in silenzio stampa :biggrin: , nici nu cred ca stie ce inseamna! sunt curios daca rezista o zi intreaga.

axl2326.09.2007 07:28

Domnul Logoree in silentio stampa? Asta ar fi cea mai buna gluma din saptamana. Si e doar miercuri.

El Nino_926.09.2007 16:36

A intrat in silenzio stampa, doar cu ziaristii...cu televiziunile vorbeste =))

**alex**26.09.2007 17:04

Un fel de semi-silenzio stampa..

Matteo26.09.2007 17:05

doamne ce cretin

weeezer26.09.2007 19:34

Io n-am inteles de ce s-a inchis threadul Bacau - Steaua si unde putem discuta despre acest meci. Link?

«1181920212230»