FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1171819202130»
yo_marius_xxx21.09.2007 13:23

Sunt un fan al lui Gica Hagi, așa ca voi fi subiectiv în rândurile care urmeaza. De altfel, sper sa te scot din sarite, cã tu oricum mã enervezi aproape zilnic, de câte ori deschid televizorul. Sunt satul pâna peste cap de glumele tale proaste, de nervii tai, de replicile de gang pe care le dai, de costumul ala cu dungulite (mai schimba-l si tu, ce naiba, doar îti permiti), de Maybach si de pupincuristii pe care-i vad ca "rezista" în preajma ta. Sunt acrit. Intelege-ma și te rog frumos sã nu mã dai în judecatã sau sã-l pui pe Fane sã-mi rupã capul, e destul de ocupat sa puna mâna pe Meme. Da, știu, sunt hahalera, jigodie, prost, tradator vândut elvetienilor, homosexual… As vrea eu si evreu, dar n-am cum. În fine, zi-mi cum vrei, cã pe tine nu mã supãr.

Omul pe care tu l-ai invidiat într-atât încât ai crezut ca umilindu-l ai sa-ti transferi si o parte din gloria lui a plecat. N-are 13% în sondaje, n-o vrea pe Andreea Esca purtator de cuvânt, dar a fost singurul care ne-a facut sa-l strigam "presedinte", în 94, fara sa intre în politica. Diferența dintre el și tine e aceea cã Regele ne-a oferit mereu certitudinea cã suntem mai buni, în timp ce tu, Razboinicul Luminii, ne livrezi sistematic dilema cã putem fi mai prosti decât altii. El ne-a câstigat respectul, tu ti-ai cumparat celebritatea. El ne-a oferit bucurie tuturor, tu îi asaltezi cu pomeni pe amarâti, neaparat în fata camerelor. El ti-a întors si celalalt obraz, tu îl balacaresti cu voluptate peste tot.

Gigi, mi-e mila de tine si ma bucur pentru Gica. Amândoi ati scapat de o mare problema: tu precum un semidoct, el ca un tip rasat, european înaintea ta si nu doar în pasaport. Nu stiu cât de bun sau prost antrenor o fi, ca mie nu-mi raspunde la telefon în timpul meciurilor… Apropo, parca la Liga Campionilor camerele nu te-au prea cautat pe tine, ci pe el. Si cred ca joi seara nici Esca nu l-ar fi întrerupt. Te-a cam lasat balta sa vorbesti singur la final, dupa ce ti-a refuzat oferta la Presedintie…(editorialul lui Dorin chiotea din prosportul de azi)

...subscriu in totalitate celor de mai sus si,fiind crescut la tara,ii spun ciobanului:MULTA M***

...si apropo,votul meu n-o sa-l vezi niciodata,oier imputit!!!!!

agu21.09.2007 13:44

Becali esti rusinea Stelei !

Leaga-ti numele de afaceri , de politica , de... orice altceva decat de Steaua !

Nu ai fost , nu esti si nu vei fi niciodata dorit in Ghencea ! Simte-te si pleaca cat mai ai timp ...

MALDINI_STEAUA21.09.2007 13:48

@agu nu o sa se simta niciodata , si nu va pleca , sunt sigur de asta

MORI CIOBANE!!!!!!!!!

forever_STEAUA21.09.2007 14:19
"Fotbaliștii îl bîrfeau pe Hagi. Unul dintre ei a zis: <Am mai vazut acest film si la Galatasaray si la Timisoara>", a spus Becali la B1 TV. ªi ce dacã? Toți liderii din lume sînt contestați. Nimãnui nu-i convine sã fie condus. Ceva din natura umanã se opune autoritãții. Dacã ești un patron adevãrat, reziști acestor frecușuri. ªi-i oferi încredere celui pe care l-ai delegat. Dacã ești un intrigant cu ifose de cavaler al sinceritãții, atunci îi faci ceea ce i-a fãcut Becali lui Hagi. Îl dai jos prin jucãtori și prin declarații publice.

Discuția mai are o laturã. Jucãtorul revoltat nu-i greu de ghicit. Dintre actualii steliști, doar Ovidiu Petre a fost antrenat de Hagi și la Istanbul și în Banat. Pentru el, Hagi s-a certat cu bașkanii lui Galata, la un moment dat încãpãțînarea de a-și apãra jucãtorul ducîndu-l pe tehnician în pragul demisiei.

Ovidiu Petre l-a rãsplãtit pe Hagi. În cel mai pur stil sportiv. Lucrîndu-l pe lîngã patron. Nu discutam despre blat, Ovidu Petre e totusi un jucator profesionist, ci despre altceva. Pentru ca acest episod învioreazã o discuție mai veche despre responsabilitatea vidã a jucãtorilor. De dragul demonstrației, ca și în cazul lui Rednic, sã acceptãm cã fotbaliștii nu-l mai doreau pe Hagi. Cã îl gãseau prea aspru sau insuficient de bun comunicator. E și normal, de vreme ce se obișnuiserã cu discuțiile socratice ale lui Becali. Aveau oamenii un standard! Revenim. Erau deciși sã-l schimbe. Pe Rednic, pe Hagi și pe oricine doresc ei. Dar pentru asta tragi în teren! N-o lași mai moale ca sã vezi ce se întîmplã. Ai și tu o țîrã de ambiție, de sînge de bãrbat și cîștigi meciurile pentru ca mai apoi sã spui: "Gicã, nu te supãra, noi nu mai vrem!".

Da, Ovidiu Petre are dreptate! Am mai vãzut acest film de zeci de ori. Cu un antrenor fragil, nesigur, mãcinat de propriile erori și care n-a știut sã-și apropie vestiarul. ªi cu un jucãtor superior, stãpîn pe el și imun la emoție, indiferent de rezultat. Un tip perfect, ce mai. Cu o singurã adãugire: îl mușcã mingea.

Tolo în gsp

ªi printre atâtea vești proaste mai picã și una bunã.

Jiji: "Olãroiu este imposibil de luat pînã în ianuarie, dar și atunci va fi greu".

IONUTZ-CIPRIAN21.09.2007 14:30

BECALLI ESTI UN JEG de om,omu si-a dat demisia acuma,ce dracu te-ai mai apucat sa tii prelegeri despre el,nu-i deajuns ca la-i facut de kko ?Imi pare rau de Gica dar,trebuia sa faca asta!!

steaua_gloria21.09.2007 15:01

Gigi, TU STRICI Steaua! aceste cuvinte m-au zguduit cu adevarul lor. Hagi te iubesc. Ajuta-ne sa-l dam jos.

anemarie21.09.2007 15:38

Becali NE-AM SATURAT !!!!!!!!!!!!!! steag3

TOTI SUPORTERII ADEVARATI AI Stelei AR TREBUI SA SE SIMTA JIGNITI PENTRU FELUL IN CARE UN CIOBAN SI-A BATUT JOC DE CEA MAI MARE LEGENDA A Stelei??UN ADEVARAT SIMBOL DEPOSEDAT DE DEMNITATE?..

PANA CAND SA TE MAI SUPORTAM ????????..Becali NOI SUNTEM Steaua?.ADEVARATII SUPORTERI,ALATURI DE GENERATIILE DE JUCATORI SI ANTRENORI?..TU ESTI DOAR UN CAPITOL URAT DIN ISTORIA Stelei CARE ECLIPSEAZA LUMINA UNUI ASTRU AL FOTBALULUI?.. steag3 steag3 steag3 steag3

wotan21.09.2007 16:08

sunt un suporter vechi al Stelei, de la inceputul anilor 80 sunt mereu prezent pe stadion sa incurajez echipa. nu prea sunt amator de forumuri, dar am intrat pe acesta pentru ca Steaua a ajuns intr-o situatie disperata. A ajuns sa fie marioneta unui om care nu reprezinta absolut nimic in istoria acestui club unic, de legenda.

Amintiti-va ce conducator a avut Steaua: Ion Alexandrescu. Acest nume inseamna profesionalism, prestanta, decenta, performanta. Acest om care a cumparat Steaua (nu vreau sa ii pronunt numele pentru ca nu merita) inseama dezastru pentru Steaua. Steaua era un nume care impunea respect oriunde in Europa. Acum am ajuns in headline-uri cu bataia asta de joc de om care face ce vrea la Steaua. Cum e posibil asa ceva? Nicaieri in lume nu mai exista un exemplu asemanator! E strigator la cer si nu numai modul in care si-a batut joc de o legenda a Stelei si a Romaniei, Hagi, ci si prin absolut tot ce face. Steaua a ajuns jucaria unui analfabet inconjurat de mafioti, recuperatori si alte "personaje de elita" ale societatii actuale!

Steaua este pe punctul de a fi distrusa de acest om...

Eu personal voi protesta prin boicotarea meciurilor atata timp cat acest personaj abject va fi "finantatorul" celui mai mare club din istoria Romaniei, Steaua.

Trist... sunt de-a dreptul mahnit, dar nu exista alte solutii...

Steaua va fi mereu inima mea...

Maxim respect tuturor suporterilor adevarati ai Stelei

MALDINI_STEAUA21.09.2007 18:26

Cea mai frumoasa zi a Stelei de dupa revolutie ar fi ziua in care ciobanu va pleca de la echipa.Acea zi va intra in istorie!

IONUTZ-CIPRIAN22.09.2007 07:57

Cred ca va fii ziua in care "il ciobanadante" va trece in nefiinta!

c.ronaldo1722.09.2007 12:39

Topicul asta de ce este la discutii ros-albastre? Numai ros-albastru` nu e Gigi...

Ps: poate il mutati la arhiva :D

yo_marius_xxx22.09.2007 12:42

doamne-ajuta!!!!

forever_STEAUA22.09.2007 12:48
doamne-ajuta!!!!

Aș prefera mai degrabã sã îl mut la "Coș de gunoi"... Sper sã o pot face cât mai repede...

yo_marius_xxx22.09.2007 13:03
... Sper sã o pot face cât mai repede...

....si noi..............................................

-=Danny=-22.09.2007 16:23
Topicul asta de ce este la discutii ros-albastre? Numai ros-albastru` nu e Gigi...

Bine ca a fost mutat de la lotul Stelei ..... Io zic ca e bine pus aici , pentru ca toti stelistii vbesc cum sa scape de el , si cat de mult il urasc :)

GOD22.09.2007 16:33

Multi o sa sariti cu gura pe mine,dar de cand a venit ciobanul Steaua a inceput sa faca performante,pana atunci ZeRO.

La Steaua trebuie antrenor strain,nu patron;).

yo_marius_xxx22.09.2007 16:48
Multi o sa sariti cu gura pe mine,dar de cand a venit ciobanul Steaua a inceput sa faca performante,pana atunci ZeRO.

nici macar nu meriti sa ti se raspunda.......

GOD22.09.2007 16:56

Ma adica el a adus ceva,dar dupa 96 incoace numai era nimic,adica alti finantatori se mai gasesc ,dar pentru performanta trebuie finantatori straini.

Matteo22.09.2007 16:57

Speranta poate fi Hagi, el ar putea cumpara Steaua de la psihopat, galeria ar putea sa vorbeasca cu Hagi si cu toate mariile glorii astfel incat sa mobilizeze fanii si sa se creeze o mega-campanie anti-fecaliot . Sa nu se mai duca nimeni la stadion atata timp cat acest infect va mai fi la carma echipei si va fi nevoit sa vanda Steaua !

**alex**22.09.2007 17:18

@Matteo

Nu e o solutie sa nu mai vina lumea la stadion. Am face rau echipei si nicidecum lui Gigi.

MALDINI_STEAUA23.09.2007 12:05

Oierul nici in sectiunea : cos de gunoi nu ar merita sa fie.Poate il auzim pe cioban cantand maneaua aia de-i place lui : De azi nimic nu ne mai leagaaaaaaaaaaa =)))))

The Flyer24.09.2007 12:22

La Steaua trebuie antrenor strain,nu patron;).

cred ca ai late treburi!

@Matteo

Nu e o solutie sa nu mai vina lumea la stadion. Am face rau echipei si nicidecum lui Gigi.

ce rau sa mai faci echipei????!?!?!?!??!cind o sta imbecilul becaliot scos juma'te pe geamul lojei ciobanesti si va privi la un stadion aproape gol............sa vezi spume pe el!

**alex**24.09.2007 14:58

Becali abia asteapta sa fim suspendati ca sa nu mai vina lumea la stadion sa-l injure, asa ca nu ii pasa daca stadionul e plin sau gol. Doar in Champions League are interese pentru a obtine profituri mari.

IONUTZ-CIPRIAN24.09.2007 15:22

Da pana cand naiba va mai tine si asta?Fiecare isi are nasul,abia astept sa-l vad pe al lui Jiji!!

weeezer24.09.2007 16:34

Nu are Hagi bani sa cumpere Steaua...

«1171819202130»