FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1202122232430»
Wally03.10.2007 16:04

Gigi Becali: "Dacã mã mai bãgam și eu pe la echipã, era altceva, dar nu m-am bãgat deloc"
2007-10-03 15:50:00

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat cã echipa englezã Arsenal Londra a câștigat fãrã sã forțeze partida din grupa H a Ligii Campionilor, scor 1-0, și a apreciat cã neșansa a contribuit la eșecul de asearã. "Massimo a fãcut tot ce a depins de el. Dacã mã mai bãgam și eu pe la echipã, era altceva, dar nu m-am bãgat deloc. Mã simt bãtut. Dacã am fi avut puținã șansã și marca Iacob alta era situația. Parcã am fost puțin cam moi. Wenger, care este un antrenor de clasã, și-a dat seama și nu a forțat motoarele. Au așteptat sã loveascã și ne-au lovit. Probabil mã mai lasã Dumnezu sã sufãr. Toate sunt de la Dumnezeu", a spus Becali.

Sursa: gsp

Mare dreptate a avut Hagi. Cand iese ceva bine a facut jj, cand nu iese bine e de vina antrenorul, el nu s-a bagat. Respect Gica!

inches04.10.2007 00:19

Wally eu sunt de acord cu Becali, trebuia sa se implice, sa intre pe teren si sa dea doua trei goluri lui Arsenal. Doar nu e el Gigi Becalinho numai ca sa faca la mishto. El e Il Ciobandante mai tare decit Il Fenomeno. Facea el hop hop, pardon "Pac Pac" si le facea pe toate !!!

Mai serios vorbind, domnul Fecali a pierdut 6% din sondaje, e bine poate vine Mourinho ca sa re-urce la sondaje !!! (Sau il aduce pe un necunoscut "Murinio" s-il machiaza)

RaMs3s05.10.2007 09:22

da wally...ai dreptate....cand pierde nu sa bagat...si cand castiga....sa implicat...CE VRAJEALA IEFTINA....

strezahuzum05.10.2007 09:39

Tot n-ati inteles ca gata, asta e tactica ? Castiga Steaua -> e meritul jegului caruia nu vreau sa-i scriu numele. Pierde Steaua sau face egal -> e vina antrenorului sau a jucatorului X, ca daca se implica stiti-voi-cine bateam sigur ...

danimarcu05.10.2007 14:23

Nu inteleg totusi de ce presa ne serveste cu povesti de-astea rasuflate,pe care nu le mai crede nimeni...

Adica nimeni IN DEPLINATATEA FACULTATILOR MINTALE...

IONUTZ-CIPRIAN06.10.2007 14:22

pentru ca Jiji CIOBENUL este o atractie care vinde ziarele,astia din presa scrisa o sa devina la un moment dat ziare de comedie din pricina ciobenului,o sa cumpere romanii ziarele numai pentru amuzament,ca doar apare "imparatul" in ele!!

-=Danny=-07.10.2007 10:01

Prostia lui "domnul" jjjjjjjjjjjjjj apare ca ciupercile dupa ploaie ( adica insuccese ) . Cand o sa scapam de ciuma asta mortala si rapid raspanditoare ?? :unsure:

SuperSteaua09.10.2007 21:06

"Jurnalul National", Tudor Octavian, "Gigi de România":

"De cîtiva ani buni, în vietile noastre intrã si tropãie, la orice orã are el chef, Gigi. Zbiarã, se sclifoseste ca o amantã nationalã, amenintã, beleste ochii, azvîrle cu banii, bate mãtãnii, se pupã cu preafericitii, înjurã profetic, clinic si penal, rîde mioritic si apocaliptic, îsi bruftuluieste angajatii si povesteste inspirat cum o sã ne facã el o patrie mai lucioasã decât luceafãrul de pe cer. E Gigi de România, omul care stie cã suferim, fiindcã de 17 ani nu mai mîncãm la ceai, la ciorbã si la cinã numai peste oceanic. Cã nouã, românilor, ne place sã stãm cu osul de peste-n gît, sã fim jigniti, umiliti si prostiti, cu conditia însã sã fim batjocoriti si cãlcati în picioare zilnic, din zori în noapte. Ceea ce nea Nicu a obtinut prin teroare, nea Gigi primeste gratis si din lasitate româneascã, dimineata, la prînz si seara. Reclamã si notorietate. Ca-n bancul acela cu Ceausescu, te temi sã bagi si un fier de cãlcat în prizã, cã imediat îl auzi pe Gigi atoatevorbitorul. Televiziunile se întrec sã ni-l vîre pe Gigi în ochi, în gurã, în urechi si-n fund. Presa se sufocã în zilele în care Gigi îi întoarce spatele. S-a supãrat supremul pe ziaristi si acestia asteaptã mofluzi si fãrã subiectul de dimineatã, de la prînz si de searã sã le zîmbeascã din nou Gigi si sã le lipeascã suta verde pe frunte, în semn cã i-a iertat. Ce ni se întîmplã acum nu-i de ajuns. Trebuie sã vedem poza lui Gigi pe toate gardurile. La radio trebuie sã se transmitã muzici mari pentru Gigi. Jurnalele de televiziune trebuie sã înceapã si sã-si încheie ora cu vesti de la Gigi. Vedetele de detergenti trebuie sã-i facã reclamã numai lui Gigi, cel alb si cu miros de levãnticã. Iar dacã se instaleazã la loc reclama la peste oceanic din Gara de Nord nu trebuie sã astept sã mã împroprietãreascã Gigi cu 2 metri pãtrati la Strãulesti. Mã spînzur eu de bunãvoie înainte".

JDERUL10.10.2007 08:50

Cata generozitate la zoofil :,,Ii voi da o sansa lui Lacatus dar la inceputul campionatului satfel ca,in cazul in care echipa se va duce spre prapastie sa intervin eu s-o salvez"!!!!!

Cat de generos....si cata modestie?!Cat de fin cunoscator al fenomenului fotbal?! Si ce mare antrenor?!

Pedrazzini este cel mai bun antrenor din tara pentru ca,citez:,,comunica cu patronul".Si noi stim ce intelege zoofilul jjjjj prin ,,comunicare".

DanStan10.10.2007 09:39

Aha. Acu' se explica totul. Cand era Jiji mic ii placeau probabil masinile Salvarii. Ca salvau oamenii si-aveau si cruci pe ele. Dom'le, tare bine-ar fi daca Jiji ar lasa Steaua in pace si si-ar deschide policlinica. Macar acolo nu poa' sa-i salveze decat pe aia care-i cred minciunile. Pe riscul lor, normal.

cristian8610.10.2007 11:24

JJ este un exponent al "culturii suburbane", este fara indoiala un produs al Romaniei maneliste, a mass-mediei care sta in 4 labe.

Daca mai era nevoie de vreo dovada a caracterului acestui vierme, cred ca episodul "tombola", daca se va adeveri demonstreaza fara echivoc insemnatatea suporterilor pentru oier, adica TURMA DE OI buna de muls.

Poate cuvintele sunt dure, dar cam asta este situatia.

Traim intr-un ev destul de ciudat, in care ridicolul si suburbanul sunt ridicate la rang de valori universale, iar media tampeste zilnic pe cei mai putin experimentati dintre noi. Poate ca multi nu stiu, dar omul, in primii ani de viata si chiar de-a lungul vietii este f vulnerabil la influente externe, si poate fi reeducat cu succes nu neaparat pe cale violenta ci prin inseminarea treptata cu "gunoaie".

Un gunoi, doua gunoaie si vei ajunge o oaie, ca sa nu spun leguma.

Este trist dar adevarat, groparul ingroapa Steaua, spiritul Ghencea , stelismul si poate in cele din urma romanismul. De ce nu?

Cand nu ai opozitie, poti sa abuzezi la nesfarsit. Si nimic nu se va schimba, pentru ca ar insemna ca acest popor de lasi, nu stiu daca nu e mult spus popor, poate cel mult populatie; sa isi schimbe mentalitatea. Dar de , noi nu suntem sirbi, polonezi, saxoni sau mai stiu eu alte natii, noi suntem romanasi indopati cu "papanasi". Miorita ne defineste, suntem prea slabi ca sa realizam ca putem fi puternici, nu avem tupeu sa-i dam o palma destinului, suntem aserviti unor superstitii care in mod ipocrit credem ca tin loc de adevarata credinta.

Nu avem tupeu sa strigam pe stadioane LIBERTATE, in schimb suntem buni la dat **** la unii si la altii sau sa lalaim "ce drog ciudat",de parca ar avea vreo legatura cu Steaua. Chiar si cand s-ar juca cu portile inchise, s-ar putea incuraja echipa din afara stadionului, VOCEA NU POATE SA NE-O IA NIMENI .

Sunt inca prea multi "comunisti" printre noi, infiltrati.

Oare numai in Giulesti sunt milogi ?

Nu spun ca daca s-ar produce niste mutatii veritabile in sensul mentalitatii ar rezulta in mod direct ca de maine Steaua ar fi din nou campioana Europei, probabil ca este utopic sa gandesti acest lucru, poate ca nici macar nu am mai prinde CL, dar macar am fi MANDRI SI DEMNI.

Mandri ca suntem stelisti, ca stim pentru ce luptam si ca vom lupta pana la final.

Si inca o intrebare, unde este FURIA ROS-ALBASTRA?

Doar pe steag sau pe fetele cainilor si altora?

Sa nu vina ziua, cand vom putea spune ca din Steaua, a ramas doar numele. Vreau sa vina ziua cand vom putea spune , si fara a intra in comparatii ieftine, Steaua MORE THAN A CLUB, A RELIGION !

strezahuzum11.10.2007 15:27

Ma gandeam ca n-ar strica sa stim mai multe despre aranjamentele conducatorului iubit. Iata ce zice Saptamana Financiara :

1. SC FC Steaua Bucuresti SA

Steaua Bucuresti naste tot mai multe controverse, in special prin prisma declaratiilor patronului echipei, George Becali. Mai mult, pe numele societatii pe care functioneaza echipa statul a instituit masuri asiguratorii pentru eventuale prejudicii aduse bugetului. La fel ca si la alte echipe cu un palmares bogat si cu multi suporteri, Steaua reprezinta un factor de imagine in care Gigi Becali a investit, dar care a si produs bani din transferurile de jucatori, participarea in cupele europene sau pur si simplu publicitate si sponsorizari. Actionarii societatii sunt: George Becali (26%), cumnatul acestuia, Constantin Geambazi (30%), nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi (37%), Tomaida Badescu (4%) si Marius Ianuli (3%), alti nepoti ai lui Becali. Banii lui Gigi Becali provin in mare parte din speculatiile imobiliare si mai ales din cunoscutul schimb de terenuri cu MApN care nu are un deznodamant in instanta nici in ziua de azi. Vasile Geambazi este cunoscut si datorita scandalului iscat de preluarea firmei Leoser, unde este actionar alaturi de Horia Culcescu, si a serelor din zona Popesti-Leordeni. Bugetul echipei ajunge, teoretic, la 10 milioane euro. O parte din bani vin din partea sponsorului principal al echipei, CitiFinancial, care a incheiat un contract pe trei ani in valoare de 3,9 milioane euro, ceea ce inseamna o cotizatie asigurata de 1,3 milioane euro pe sezon. Reteta financiara se mai bazeaza pe reclamele din jurul terenului de joc, pe drepturile TV, pe prezenta in UEFA Champions League, pe biletele si abonamentele vandute, care acopera in jur de 7 milioane euro. Societatea ?ros-albastra? a terminat anul fiscal trecut cu un profit de peste un milion de euro.

Dupa cum vedeti, doar anul fiscal trecut razboinicul luminii din Ferentari a avut din partea societatii FC Steaua un PROFIT de peste 1 milion de euro. Mai adaugati si transferurile facute ca sa va dati seama de "sacrificiile" saracului GG ...

Wally11.10.2007 15:49

Si ne mai intrebam de ce nu vrea sa plece...

sisicheci16.10.2007 10:55

Este limpede pentru orice om de bun simt ca ciobanul oliguz nu se baga in fotbal daca nu iesea ceva de ciugulit. Problema este ca maimutoiul nu se mai multumeste cu milioanele de euro, vrea si Presedentia-auzi la el !-

Pe mine ma doare ca-si bate joc un analfabet de cel mai mare club de fotbal !

Oare ce e de facut

DelPiero1016.10.2007 19:18

Priviti va rog cum la aceasta ora,pe sport.ro,Adrian Ilie il linge in dos pe Jiji...patetic...

cristi_mold17.10.2007 08:04

M-am saturat de aces personaj, care se da patron de fotbal. Trebuie sa facem ceva ca sa scapam de el. Nu stiu ce dar trebuie neaparat sa il alungam de la Steaua. Pentru ca deja nu mai are limite prostia si infatuarea lui. JOS Becali

cHrisTophE piNna17.10.2007 08:16

Doamne ce om... ce caracter de c***t, ce nesimtit , ce ipocrit .. m-am saturat , ne-am saturat de el ... BA zmeu zmeilor , Mihai viteazu , cine mata oi mai fii .. MARS DIN Ghencea! NU TE VREM! NIMENI NU TE VREA!

denisss17.10.2007 14:12

@cHrisTophE piNna

SUBSCRIU SI EU>>> **** becalii si toate oratanile de neamuri ale tale

ywan17.10.2007 17:10

pai ba, hahalerelor :laugh: daca va dau eu in cap cu un teanc de 500 de euroi sa nu mai ziceti nimic de mine zdrentelor dica10

Renunta la limbajul gen MiRC. Scrie romaneste.

inches18.10.2007 00:00
Priviti va rog cum la aceasta ora,pe sport.ro,Adrian Ilie il linge in dos pe Jiji...patetic...

Si ce vrei sa faca ? E normal, e angajat la Steaua, si patronul lui e GB. Nici Hagi nu sa legat de GB cind mai era angajat. Dar vei vedea cind va pleca va fii altfel...

fco18.10.2007 01:43

singura solutie sa scapam de Gigi e sa ne ducem peste el in tribuna si sa il terminam cu tot cu bodyguarzi cu neamuri cu tot,altfel numai daca moare scapam de el dar sar putea sa nu scapam de nepoti,veri,cumnati etc.

chewie18.10.2007 06:03

asta daca a scazut 6 procente in sondaje inseamna ca a ajuns la -4%!!!

pai se mai poate spune ceva de derapajele acestui taranoi?ar trebui sa-si faca ''cativa'' suporteri curaj si sa arunce cu pietre in el cand iese din palat:D cel putin asa ar proceda suporterii altor echipe(Liverpool,fenerbahce samd) dar noi suntem doar cu gura....

-=Danny=-18.10.2007 06:59

Cand va fii conferita aia de presa anti Hagi .... pe ce la ce ora ... ca vreau sa vad ce mai zice jegu ala de Becali , si cati sclavi si-a mai facut .

tzepelea18.10.2007 23:39
singura solutie sa scapam de Gigi e sa ne ducem peste el in tribuna si sa il terminam cu tot cu bodyguarzi cu neamuri cu tot,altfel numai daca moare scapam de el dar sar putea sa nu scapam de nepoti,veri,cumnati etc.

am avea ceva de munce,nu gluma...:(

mai degraba as prefera sa vina un rus sau ceva de genu sa il cumpere pe Becali cu totul...;;)

agu19.10.2007 15:29

Recunosc ca de cand am vazut clipul cu inregistrarea de la ,, Fanatic Telesport '' cand ZIARISTUL Boanchis il desfiinteaza pur si simplu pe Becali am facut o pasiune pentru. gazetar A fost intr-o emisiune de curand pe B1 TV in care ,, l-a zugravit '' pe fostul cioban exact in termenii care il definesc ...

Curios e ca in afara de Boanchis si de Cartianu nimeni din gazetarii de sport nu are curajul sa spuna adevarul despre Becali . Oare de ce ?

Si mai curios e ca la Steaua e ...,, liniste '' ! In Stefan cel Mare s-a strigat si impotriva lui Borcea , lui Turcu i-au vopsit gardurile ; Lui Copos i-au cerut cu vehementa ,, rapizii '' sa plece , lui Rednic la fel ...

La Steaua e insa ... LINISTE ?!?! Tribunele scandau pe vremurile bune ... ,, Elton , Elton !!! '' !

Dupa expulzarea sa din echipa ... nimic ! La demiterea lui Hagi , tribunele scandau in tara pe orice stadion ,, Hagi - Hagi !!! '' . In Ghencea e ... LINISTE ! In majoritatea articolelor din presa Becali e in cadere libera , pe toate forumurile dedicate Stelei , Becali e facut ... ( nul barat , ca sa zic asa sa nu se supere ... ) si in tribunele Stelei e ... liniste ! Biletele in Ghencea se vand la suprapret ca in Occident insa in Ghencea e ... liniste !

De ce e liniste in Ghencea ?!?! Unde sunt toate nemultumirile suporterilor ? Unde e ... vocea poporului ?

Oameni buni ! Galeria Stelei ! Ultrasi ! Unde sunteti voi ?!!?

«1202122232430»