JJ este un exponent al "culturii suburbane", este fara indoiala un produs al Romaniei maneliste, a mass-mediei care sta in 4 labe.
Daca mai era nevoie de vreo dovada a caracterului acestui vierme, cred ca episodul "tombola", daca se va adeveri demonstreaza fara echivoc insemnatatea suporterilor pentru oier, adica TURMA DE OI buna de muls.
Poate cuvintele sunt dure, dar cam asta este situatia.
Traim intr-un ev destul de ciudat, in care ridicolul si suburbanul sunt ridicate la rang de valori universale, iar media tampeste zilnic pe cei mai putin experimentati dintre noi. Poate ca multi nu stiu, dar omul, in primii ani de viata si chiar de-a lungul vietii este f vulnerabil la influente externe, si poate fi reeducat cu succes nu neaparat pe cale violenta ci prin inseminarea treptata cu "gunoaie".
Un gunoi, doua gunoaie si vei ajunge o oaie, ca sa nu spun leguma.
Este trist dar adevarat, groparul ingroapa Steaua, spiritul Ghencea , stelismul si poate in cele din urma romanismul. De ce nu?
Cand nu ai opozitie, poti sa abuzezi la nesfarsit. Si nimic nu se va schimba, pentru ca ar insemna ca acest popor de lasi, nu stiu daca nu e mult spus popor, poate cel mult populatie; sa isi schimbe mentalitatea. Dar de , noi nu suntem sirbi, polonezi, saxoni sau mai stiu eu alte natii, noi suntem romanasi indopati cu "papanasi". Miorita ne defineste, suntem prea slabi ca sa realizam ca putem fi puternici, nu avem tupeu sa-i dam o palma destinului, suntem aserviti unor superstitii care in mod ipocrit credem ca tin loc de adevarata credinta.
Nu avem tupeu sa strigam pe stadioane LIBERTATE, in schimb suntem buni la dat **** la unii si la altii sau sa lalaim "ce drog ciudat",de parca ar avea vreo legatura cu Steaua. Chiar si cand s-ar juca cu portile inchise, s-ar putea incuraja echipa din afara stadionului, VOCEA NU POATE SA NE-O IA NIMENI .
Sunt inca prea multi "comunisti" printre noi, infiltrati.
Oare numai in Giulesti sunt milogi ?
Nu spun ca daca s-ar produce niste mutatii veritabile in sensul mentalitatii ar rezulta in mod direct ca de maine Steaua ar fi din nou campioana Europei, probabil ca este utopic sa gandesti acest lucru, poate ca nici macar nu am mai prinde CL, dar macar am fi MANDRI SI DEMNI.
Mandri ca suntem stelisti, ca stim pentru ce luptam si ca vom lupta pana la final.
Si inca o intrebare, unde este FURIA ROS-ALBASTRA?
Doar pe steag sau pe fetele cainilor si altora?
Sa nu vina ziua, cand vom putea spune ca din Steaua, a ramas doar numele. Vreau sa vina ziua cand vom putea spune , si fara a intra in comparatii ieftine, Steaua MORE THAN A CLUB, A RELIGION !