Am vazut azi meciul si pe de o parte nu-mi venea sa cred ceea ce vad, pe de alta parte nu pot sa zic ca nu ma asteptam la asta.
Atunci cand behaitul se amesteca in alcatuirea echipei, cand el da verdicte gen golanski nu e de Steaua, Zaharian nu va mai fi titular, sau ca de Dica, Banel, Badea si Radoi nu se atinge nimeni, cum poate juca echipa?
antrenorul, oricare ar fi fost el, trebuie sa aiba in teren niste mortaciuni pentru ca asa vrea patronul, iar jucatorii, oare nu cumva in capul lor in timpul meciului au ajuns sa gandeasca "bai, oare se supara Gigi daca ii dau pasa lui v Iacob, ca ala nu e favoritul lui? mai bine i-o dau lui Badea sau Banel sau Dica. daca surdu nu era pe banca de rezerve, i-o dadeam lui"... dar intre timp adversarul i-a luat mingea si a plecat pe partea lui Petre Marin si a si centrat de gol!
Becali nu cred ca vrea sa-l dea afara pe pedrazzini pentru ca a pierdut la Cluj, ci mai degraba pentru ca a indraznit sa il schimbe pe Banel. care Banel ar trebui trimis la Steaua II (puteti sa ma injurati toti, eu asta cred ca e valoarea lui Banel ACUM)
A AJUNS SA DEA GOL Banel DIN CENTRAREA LUI Iacob?!?!?!?! Haosul din echipa s-a vazut cel mai bine cand Goian nu a mai vrut sa joace decat in fata, se vedea pe fata lui ca-l doare drept in pix de ce se intampla in ariergarda.
cine au fost singurii jucatori care au aratat ceva campionatul asta? renegatii Baciu, Lovin, zaharia nu ar trebui sa-i intoarca curul lui Becali, care a spus despre ei ca nu au ce cauta la Steaua, dar care au jucat mult mai bine decat finul muirel, fitzosul Dica, vedeta surdu, speranta Banel?
in afara de Zapata, nici un jucator nu mai joaca nimic, parca sunt anesteziati.
solutia este una singura: Becali sa nu mai faca presiune decat in proprii lui pantaloni, sa lase echipa si antrenorul in pace.
sunt convins ca asa ne vom revedea adevarata STEA!
Gheorghe Becali, fa-ne placerea si mori, iti vom fi pe veci recunoscatori!