FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1212223242530»
CREIERU7819.10.2007 21:01

eu cred ca oricine de la Steaua se ridica si are mai mare trecere la presa decat Jiji va pleca pe usa din dos deoarece ciobanul este invidios ...pentru el conteaza doar propria lui persoana si atat ...

nu avem ce sa mai cerem de la acest individ cu limbaj de mahala si cu declaratii duse pana la paroxism...

pentru mine acest Jiji nu inseamna nimic adica este zero barat !

cozmin19.10.2007 23:07

noi cantam..pentru culori..nu pentru conducatori

fco20.10.2007 00:44

si pentru respectul fata de noi suporterii cind cintam

CREIERU7820.10.2007 08:17

asa este bravo!!! steag1 fular-campionii

nemilosul20.10.2007 09:20
noi cantam..pentru culori..nu pentru conducatori

ce caterinca

ati cantat si pentru conducatori pana v-a lasat sa faceti abonamente la peluza

sil7226.10.2007 11:28

Din pãcate acest tip cu carismã machiavelicã, și anume Gigi Becali, nu reprezintã doar un pericol pentru politicã ci și pentru sport. Este tipul avutului care din totdeauna a dominat in viața socialã din România, tipul de om care, simplu, crede cã dacã are bani are de toate. E ceea ce am gãsit și la Ceaușescu: individul unic, de neînlocuit. Ce este mai rãu e cã acest individ are și un tip de agresiune care de fapt vine în compensare cu lipsa adevãratelor calitãți de lider: nu trebuie sã urli ca sã te faci auzit, ar fi un dicton care pentru Gigi Becali e doar un sfârșit murmur. Cu toate cã mulți i-au recomandat-o: s-o lase mai moale. ªi cei din conducerea Stelei par a fi anesteziați de triumviratul acesta ieftin de care dã dovadã Gigi Becali. Oare, chiar, banul e totul? Ceea ce vãd eu în acest om este cã îi place sã se înconjoare de tipi slabi, ușor de manipulat, care sã-i permitã ieșirea lui în frunte, ca un lider, și, specific unei paranoia care dã sã se instaleze ușor, ușor, se crede trimisul lui Dumnezeu. Auoleu, Gigi, ne faci sã luãm Biblia la rãsfoit și sã cãutãm pasajele în care în vreme de Apocalipsã vor veni lideri mincinoși care, plini de carismã, cu mare prizã la public, vor arãta "cãile Domnului". Gigi Becali, dacã tot e sã sfârșim în același foc, mãcar lasã-ne bucuria sã vedem o echipã care are nevoie de jucãtori și tehnicieni adevãrați. Cã dacã piere Steaua sub mâinile tale, cu atât mai mult nu ai ce cãUTA în fruntea unei țãri, cu toate donațiile tale cu tot. Atâta bucurie mai avem pe lumea asta, sã vedem o Steaua renãscând și care sã performeze așa cum o fãcea odinioarã, fãrã ca vreun lider de-al ei sã aparã la TV și sã strige din tot rãrunchii cã fãrã el echipa ar muri. Ai dovedit prea mult cã ești prea pãtimaș, dar nu cu folos. Ai afaceri, foarte bine; de ești capabil, poți prospera și fãrã capital electoral. Fii simplu și discret, așa cum vã lãudați voi, macedonenii, cã sunteți. Lasã locul altora mai buni, cã sunt cu siguranțã. Fii stelist și în nemurirea-ți pe care, cel puțin eu, nu am auzit cã ai fi propãvãduit-o. Încã. ªi vei avea parte și de stimã, dar, sincer, retrage-te pânã nu e prea târziu. Cam atât...

sorin_daniel26.10.2007 19:03

@agu "De ce e liniste in Ghencea?"..foarte buna intrebarea...as vrea si eu sa stiu de ce

amarel27.10.2007 12:38

SIL72

Nu-l compara pe CEAUSESCU cu Becali !! ala era cum era da atat de ....impertinent si lipsit de .....diplomatie sa-i spunem , nu era !! Ceausesc avea alta tactica: chema experti in domeniu,i punea la munca si apoi spunea ca el a dat indicatii!!! AS prefera sa faca si Becali asta !!!! N-ai sa vezi asa ceva la el!!

sisicheci27.10.2007 13:45

:steagcruce:

Acum ar fi cazul sa se faca ceva , pentru ca ciobanul e in cadere libera ! Chiar si cei care-i pupa labele l-au parasit! Are multe procese , Partidul lui de mutufani e ca si cum n-ar fi ; Galeria ar trebui sa-i dea lovitura fatala !

Afara_cu_ciobanu27.10.2007 14:20

Incet incet imi este tot mai clar ca ciobanu o sa plece urat de la Steaua.

Ciobanule ,Ceausescu nu a primit nimic pe langa ce te paste pe tine.

Cat timp ciobanu e la Steaua nici un antrenor ca lumea nu va veni.

Ce autoritate sa aibe in fata jucatorilor....?

PS: Inca mai sper ca ciobanul poate fi gonit de la Steaua.

sisicheci27.10.2007 14:33

:steagcruce:

Problema e si cand pleaca ! pentru ca deja sezonul asta e compromis : Steaua joaca din prost in mai prost, MILITIENII cumpara meciuri la greu, de TZIGANI ce sa mai spun !

In Liga Campionilor nu cred ca ia nici locul 3 ingrupa asa ca... Sa plece drq mai repede, si sa ne lase in pace !

IONUTZ-CIPRIAN27.10.2007 16:27

Momentan astea sunt vise,pana nu vine unu bazat,care sa-i bage o gramada de bani pe gat,cibenul nu-l vad sa zboare singur,asa ca ne trebuie o minune!!

mountytoma27.10.2007 17:15

Am vazut azi meciul si pe de o parte nu-mi venea sa cred ceea ce vad, pe de alta parte nu pot sa zic ca nu ma asteptam la asta.

Atunci cand behaitul se amesteca in alcatuirea echipei, cand el da verdicte gen golanski nu e de Steaua, Zaharian nu va mai fi titular, sau ca de Dica, Banel, Badea si Radoi nu se atinge nimeni, cum poate juca echipa?

antrenorul, oricare ar fi fost el, trebuie sa aiba in teren niste mortaciuni pentru ca asa vrea patronul, iar jucatorii, oare nu cumva in capul lor in timpul meciului au ajuns sa gandeasca "bai, oare se supara Gigi daca ii dau pasa lui v Iacob, ca ala nu e favoritul lui? mai bine i-o dau lui Badea sau Banel sau Dica. daca surdu nu era pe banca de rezerve, i-o dadeam lui"... dar intre timp adversarul i-a luat mingea si a plecat pe partea lui Petre Marin si a si centrat de gol!

Becali nu cred ca vrea sa-l dea afara pe pedrazzini pentru ca a pierdut la Cluj, ci mai degraba pentru ca a indraznit sa il schimbe pe Banel. care Banel ar trebui trimis la Steaua II (puteti sa ma injurati toti, eu asta cred ca e valoarea lui Banel ACUM)

A AJUNS SA DEA GOL Banel DIN CENTRAREA LUI Iacob?!?!?!?! Haosul din echipa s-a vazut cel mai bine cand Goian nu a mai vrut sa joace decat in fata, se vedea pe fata lui ca-l doare drept in pix de ce se intampla in ariergarda.

cine au fost singurii jucatori care au aratat ceva campionatul asta? renegatii Baciu, Lovin, zaharia nu ar trebui sa-i intoarca curul lui Becali, care a spus despre ei ca nu au ce cauta la Steaua, dar care au jucat mult mai bine decat finul muirel, fitzosul Dica, vedeta surdu, speranta Banel?

in afara de Zapata, nici un jucator nu mai joaca nimic, parca sunt anesteziati.

solutia este una singura: Becali sa nu mai faca presiune decat in proprii lui pantaloni, sa lase echipa si antrenorul in pace.

sunt convins ca asa ne vom revedea adevarata STEA!

Gheorghe Becali, fa-ne placerea si mori, iti vom fi pe veci recunoscatori!

Amapola27.10.2007 18:54

Dupa parerea mea cei mai vinovati sunt jucatorii.S-au umplut de bani,care nu ii merita.

fansteaua4627.10.2007 20:44

Gigi oierul e in cadere libera !

MarkCortez27.10.2007 21:02
Dupa parerea mea cei mai vinovati sunt jucatorii.S-au umplut de bani,care nu ii merita.

Cam cu aceiasi jucatori + un portar mult mai bun,a acum 2 ani ai ajuns in semifinalele UEFA iar anul trecut te-ai descurcat rezonabil in Liga...Deci nu jucatorii sunt de vina. Cei care au facut cat de cat sport de performanta stiu cat de mult inseamna sa ai o atmosfera buna la echipa, sa stii ca daca gresesti esti sustinut si nu imediat trecut pe lista neagra, ca antrenorul este unul cu coloana vertebrala si nu o sluga a patronului..Deci din aceste motive si inca alte 50 NU JUCATORII SUNT DE VINA ! Nu ei au vina cea mare...Un mic exemplu: Ganditi-va cum a jucat Petre Marin pana sa se ia Gigi de el si cum joaca acum..diferenta de la cer la pamant

CREIERU7827.10.2007 21:05

parerea mea si a majoritatii este ca ar fi bine sa pleci cat inca mai ai pragul de 5% si poti intra in parlament :biggrin: sau daca nu stai in banca ta si lasa lumea sa-si fac treaba si Steaua isi va reveni iar tu vei creste din nou in sondaje :laugh: :biggrin: si vei ajunge "veri important papagal" (citez din spusele tale la adresa unui politician)

esti de tot rasul :biggrin: esti in cadere libera :tongue: mai bine iti vezi de oile tale decat sa ne faci noua clipe amare berbecule

alexzeu27.10.2007 21:10

ar trebui sa il fortam noi pe Becali ( fecali ) sa plece din Ghencea ....si cred ca ar fi destule metode .....

yo_marius_xxx27.10.2007 21:12

daca pot sa fac o sugestie:schimbati titlul topicului in "George Becali - camatar" ca el doar "imprumuta" clubul (cred ca dobanda e rezonabila).....

CREIERU7827.10.2007 21:18
ar trebui sa il fortam noi pe Becali ( fecali ) sa plece din Ghencea ....si cred ca ar fi destule metode .....

CARE? ca sunt curios cum l-am putea face pe cioban sa plece la stana :arrow:

IONUTZ-CIPRIAN28.10.2007 06:59

Cred ca ar trebui sa-i intre "lupii" in pretioasa sa stana!!

fansteaua4628.10.2007 15:02
2mnpv61.jpg
mountytoma28.10.2007 22:03

gheorghita bekkali caratorul de genti in cantonamente pentru Hagi si raducioiu (mi-a intrat in suflet raducioiu pentru chestia asta!) isi imagineaza ca aducandu-l pe Lacatus si-a salvat pielea...

sper ca venirea lui Lacatus sa fie atat inceputul revirimentului in jocul Stelei, cat si inceputul sfarsitului pentru ciobanul care...

- cu 72500$ de la Hagi a cumparat cateva sute de hectare de teren extravilan

- acelasi teren extravilan l-a transformat in intravilan, cu ajutorul primarilor corupti, care pentru o bucata de teren au mutat granitele localitatilor pana dupa pamanturile ciobanului, ale carui proprietati au ajuns de la 100$ hectarul la 100$ metrul patrat, in prima faza

- cu alte cateva spagi bine directionate, plus un sprijin de la brebe, statul a construit canalizari, drumuri, a adus retelele de gaze si curent in apropierea terenurilor lui, care au ajuns la mai multe sute de euro (intre timp euro a devenit mai valoros decat dolarul) metrul patrat

dar, iata ca s-a golit punga. prost cum e, nu si-a investit banii cu cap, si astazi nu prea are bani disponibili. acum cateva luni chiar a declarat ca a vandut un teren ca sa plateasca primele jucatorilor...

Gigi, acum intelegem disperarea de a ajunge in parlament. ai nevoie ca statul sa te ajute ca terenurile tale sa creasca si mai mult in valoare...

sper ca te vei intoarce unde iti e locul si destinul de "razboinic": la coada oilor!

1uLy4Nn30.10.2007 16:54

noi suporterii putem face ceva pentru indepartarea 'finantatorului' ??? neprezentarea la meciuri este o solutie?

giufita30.10.2007 16:59
noi suporterii putem face ceva pentru indepartarea 'finantatorului' ??? neprezentarea la meciuri este o solutie?

nu cred ca e o solutie ca noi sa nu mai venim la meciuri..din pacate nu prea avem ce face...poate doar...daca o sa incerce cu Laca ce-a facut cu Hagi..atunci chiar ca ar iesi mare razboi!!!!!!!!!

«1212223242530»