FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1222324252630»
sisicheci30.10.2007 17:57

:steagcruce:

Hai sa ne gandim si asa: Poate Laca este cel ce poate pune botnita jegului, si cu ajutorul suporterilor ! Poate ca ar trebui indepartati si jigodiile de jucatori care habar n-au de fotbal dar sunt pusi ca sa dea cu pliscul la cioban ! Cred ca de aici ar trebui inceput !

sisicheci30.10.2007 18:00

:steagcruce:

Chiar asa ... Pe Neaga cine-l impusca ?

*Alex*Messi*30.10.2007 18:04
Chiar asa ... Pe Neaga cine-l impusca ?

Mai ai rabdare un meci - doua, poate isi revine :D

mihaim8730.10.2007 18:53

As vrea sa cred ca Gigi o sa stea in banca lui si nu o sa se bage si peste Lacatus.tare bine ar fi daca nu sar mai baga peste toti antrenori.De asta au plecat antrenori care au facut ceva pentru Steaua de ecemplu Zenga.ar trebui sasi vada de oile lui.sa lase antrenoru sasi faca treaba.

htoma31.10.2007 10:47

Sa speram ca constatarea de a fi gandac fata de altii il va face sa asculte de uni care au facut istorie in fotbal asa ca sper binele lui sa nu mai intervina si sa uite vremurile cand unii lingai ii permiteau orice acum e cazul sa inteleaga ca spiritul stelist sa trezit si asteapta sa alunge orice initiativa de a distruge valorile Stelei iar faptul de a incerca sa asculte de jucatori care viseaza sa joace fotbabul pe care l-au jucat altu dar care se plang ca trebuie sa alerge sau sa faca ceea ce e greu. Ar fi bine daca Gigi nu ar mai asculta de nimeni si mai important sa isi rezume activitatea la Steaua in a finanta atunci cand i se cere nu sa comenteze o schimbare sau alta sau o gafa a unui jucator care a intrat in teren in defavoarea protejatilor dar care jucator per ansamblu e net peste cel protejat dar care trebuie sa intre ca asa vrea patronu.

Era cu joaca ca asa vreau eu trebuie sa fie doar un episod trist din istoria Stelei DAR NU TREBUIE SA SE MAI REPETE!

1uLy4Nn04.11.2007 21:32

finantator NU, camatar DA

tzepelea08.11.2007 08:25
finantator NU, camatar DA

si un cioban pe deasupra...nu mai scapam de asta:((

korynna08.11.2007 10:22

Avand in vedere faptul ca a scazut in sondaje,Steaua il trage in jos in momentul asta pe becaliot,dar fara ea ar ajunge din nou no name-ul care era si pentru asta nu este lasat sa renunte,insa cred ca sfarsitul lui behehe este aproape,probabil dupa alegeri.Cu toate ca brand-ul reprezinta o sursa incontestabila de venituri,oameni mai sus pusi o sa "ordone demisia" adulatului nostru finantator,asa cum s-a ordonat si aducerea lui Lacatus pentru refacerea imaginii.In curand jj nu o sa mai fie de folos nimanui si atunci o sa dispara.Sper ca perioada cat va mai teroriza suflarea ros-albastra sa fie cea mai neagra din insignifianta lui existenta.O sa trecem si peste asta.

HAKA08.11.2007 11:13

As prefera sa fie campanie electorala incontinuu ca doar asa nu mai apare sefu"

1uLy4Nn10.11.2007 18:32

Pentru prima oara de cand este investitor la Steaua, Gigi Becali a recunoscut ca se simte vinovat pentru situatia in care se afla Steaua. "Eu sunt vinovat pentru ce se intampla la Steaua, dar in iarna vor pleca mai multi jucatori. Voi aduce cel putin trei fotbalisti de top, pe care voi merge sa ii vad", au fost declaratiile patronului din Ghencea, intr-un moment cand situatia stelistilor este critica. In campionat, Steaua ocupa locul 7 cu 21 de puncte, iar cele doua restante par extraordinar de grele dupa infrangerea cu Sevilla. Dupa plecarea lui Hagi si "excursia" lui Pedrazzini, pe banca Stelei a venit fostul numar 7, legenda-vie Marius Lacatus, despre care patronul spune ca nu va fii iertat de suporteri daca mai pierde doua meciuri.

"Ce vina are Lacatus? L-am atentionat ca daca mai pierde unu-doua meciuri, o sa i se strige si lui "Demisia" din tribune. Ati vazut ca eu am facut ce a vrut galeria. L-au vrut pe Lacatus, l-am adus pe Lacatus, numai sa nu ma mai injure. Iar acum, galeria nu ma mai injura", a spus Gigi Becali.

Lovitura de imagine pe care a incercat sa o creeze Gigi Becali, odata cu aducerea lui Lacatus nu i-a linistit pe suporteri. Socul plecarii lui Hagi si rezultatele din Ghencea plus situatia tensionata de la echipa, i-a facut pe suporteri in ziua meciului cu Sevilla sa rupa afise cu Gigi Becali la intrarea stadionului din Ghencea. Pentru tot ce se intampla la Steaua, exista un singur vinovat. Sau poate un om puternic...Mai sunt oare si altii care nu recunosc?

stelistub11.11.2007 19:59
Nu miroase deloc bine.

A, si, Gigi : noi stim ca vorbesti ca sa te afli in treaba. Te-ai laudat ca il aduci pe Plesan, ca vine Hagi, etc. Placa aia cu refacutul gazonului si investitiile in infrastructura nici nu mai tin minte de cate ori ai pus-o.

A facut tot ce ai spus tu

danimarcu21.11.2007 20:14

Nu cred ca merita poponarul asta un topic pe site-ul celui mai important club din Romania!

post-7836-1195676014_thumb.jpg

fansteaua4625.11.2007 21:05

Gigi Becali si-a depasit recordul in materie de bacsisuri oferite lautarilor, scrie Click!. Recordmanul din Pipera a oferit unei trupe de muzicieni 11.500 de euro pentru o melodie machedoneasca.

Gigi Becali : Am si acum acasa la mine, in curtea de la Bucuresti, 30 de oi, ca hobby. Uneori ma duc la ele si le privesc. Imi plac oile. Ele m-au crescut si ele m-au facut atat de puternic". De fapt, pastorul este si el tot o oaie, una ratacita. Se va intoarce oare Becali la oile lui?

BandiT26.11.2007 05:54

se pare ca Becali a fost pedepsit la vot!

bravo noua!

puiu mordasan26.11.2007 07:54

Ai luat-o in freza Gigi la vot!!! Acum poate iti dai seama ce gafa ai facut cu Gica Hagi!!! Daca nu-l lasi in pace pe Laca s-ar putea sa cazi mai jos!!! Acesta a fost raspunsul nostru!!!

andyro26.11.2007 08:15

Mie mi se pare imens 4.9 % pentru un cioban agramat, analfabet, megaloman si paranoic. Nu stiu de ce vi se pare ca a luat-o in bot. Eu speram la un 1-2%...

BandiT26.11.2007 08:44

a luat-o in bot pentru. ca nu prinde loc de europarlamentar...

a luat-o in bot pentru. ca nu a depasit pragul electoral!

a facut degeaba "investitii"in televiziuni si in pomeni la ore de maxima audienta, si de aia a luat-o in bot.

prevad ca de acum PNG si il ciobandante vot urma un trend descendent in sondaje.

JDERUL26.11.2007 08:48

De acord cu tine Andyro.Nici eu nu ma asteptam ca partidul lui sa obtina mai mult de 1 procent,maxim doua.Dar....Asta este! Totusi, fata de scorurile care se dadeau de catre diversi,,analisti"inaintea scrutinului, sa recunoastem ca este o diferenta extrem de mare. Romanii nu sunt chiar asa de prosti cum cred cei de teapa lui jjjjj si cei care sunt platiti sa sustina aberatiile lor!

bodanelu26.11.2007 10:26

prevad iesiri paranoice ale ciobanului...

korynna26.11.2007 11:10

A avut 4,9 pentru ca majoritatea celor care au votat proveneau din mediul rural,asa ca nu putem sa ne asteptam la prea multe.Oricum si asa cred ca i-a picat rau oitei negre.

weeezer26.11.2007 13:31

Cica s-a dat in spectacol la sectia de votare, a aratat buletinul de vot deja stampilat si a intrat in cabina alaturi de un batran cu intentia de a-i arata cum sa voteze. Dupa lege, treaba asta cica s-ar pedepsi cu puscarie intre 6 luni si 3 ani.

Dar unde-i lege, E tocmeala...

c.ronaldo1726.11.2007 13:44

Daca intra Gigi la puscarie atunci eu fac inconjoru` lumii cu bicicleta.

Wally26.11.2007 14:34

Iar eu o sa fiu pe role in spatele lui Ronaldo...

axl2326.11.2007 14:40

Iar eu o sa va man cu biciul din spate, instalat confortabil pe un magar.

George Stan26.11.2007 14:57

Ne vedem acolo!

«1222324252630»