Becali a tratat ieri opt ore cu impresarul lui Armenteros și spune cã a fãcut pentru argentinian o ofertã mai bunã decît Sevilla . Numele vizate de Steaua, Armenteros și Dady, dezvãluite ieri de Gazetã, s-au confirmat. Steaua negociazã intens pentru achiziționarea celor doi fotbaliști. Adi Ilie și Argãsealã sînt în Portugalia, sã trateze transferul atacantului de la Belenenses, în timp ce Gigi Becali a discutat ieri, chiar la biroul sãu din București, cu impresarul lui Armenteros.
Întîlnirea dintre patronul roș-albaștrilor și agentul mijlcașului argentinian a durat nu mai puțin de 8 ceasuri! Becali a plecat spre casã abia la ora 20:30. Nu înainte de a spune care e stadiul negocierilor.
"Sevilla oferã un milion de euro și 50 la sutã dintr-un viitor transfer pentru a-l lua pe Armenteros de la Independiente. Eu i-am zis impresarului așa: "Dau 1,5 milioane și 20 la sutã. Dacã Sevilla oferã mai mult, dau și eu mai mult", a spus Becali.
Tratativele nu s-au încheiat, pentru cã președintele lui Independiente n-a fost de gãsit ieri dupã-amiazã, iar rãspunsul sãu final era așteptat astã-noapte tîrziu. Surse autorizate au povestit cã agentul argentinianului de 21 de ani i-a spus lui Becali: "Armenteros vrea sã vinã la Steaua, îl încîntã mai mult decît propunerea Sevillei". Asta pentru cã spaniolii l-ar transfera pe Armenteros la echipa a doua, care joacã în Segunda Division. Motivul? Sevilla are în lotul primei echipe prea mulți extracomunitari (brazilienii Daniel Alves, Renato, Adriano, Luis Fabiano, uruguayanul Chevanton, argentinianul Fazio, rusul Kerjakov, sîrbul Dragutinovici).
Becali a vorbit asearã și despre propunerea pentru atacantul de 25 de ani al lui Belenenses: "Portughezii cer 5 milioane pe Dady, iar eu sînt dispus sã plãtesc suma asta. Aștept vești de la Adi Ilie și de la Argãsealã, care sînt plecați acolo sã negocieze", a spus patronul Stelei pentru Gazetã.
"Da, sînt gata sã dau 1,5 milioane pe Armenteros și 5 milioane pe Dady. De ce? Pãi, sînt convins cã amîndoi sînt superjucãtori și cã îmi voi recupera investiția"
Gigi Becali
"Sînt speranțe sã rezolvãm transferurile pînã vineri, dar nu depinde doar de mine. Eu nu fac altceva decît sã țin pasul cu cererile celor doi, sã plusez la bani"
Gigi Becali
sursa: Gsp