FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1131415161730»
victor07.06.2007 14:04

Toti cei care fac pe durii fata de GG si se clameaza ca mari suporteri ai Stelei ("pana la moarte") ar face bine sa nu uite ca-n tara asta un singur om a avut averea sub sechestru din cauza unei echipe de fotbal: Becali pentru Steaua! Sa-l vad eu pe ala care ar avea casa sub sechestru din cauza lui Steaua si apoi ar aparea diversi care i-ar spune: "Bai tataie, tu nu esti stelist adevarat! Noi suntem ai mai smecheri! Tu esti doar praf!" Cred c-ati injura de toti dumnezeii atunci!

Parerea mea este ca ar fi mai bine sa revenim in realitate! Pe piata nu exista acum un alt patron de club mai bun decat GG. Nu avem de unde alege altceva! Punct! Concentrati-va mai mult pe sustinerea echipei si mai putin pe patronat!

Parerea mea!

axl2307.06.2007 14:09

Faptul ca a avut averea sub sechestru din cauza Stelei nu e de laudat, e de blamat! Gandesti intortocheat, prietene.

JDERUL07.06.2007 14:24
Cateodata Becali vorbeste prostii dar sa nu uitam ca el a fost salvatorul Stelei...

Mai las-o pe asta cu salvatorul ca nu tine! A preluat Steaua pe usa din dos pentru ca avea nevoie de publicitate! El nu a inteles niciodata fenomenul FOTBAL si nici nu-l va intelege vreodata pentru ca, creierul lui este intr-o continuua stare de repaos. Daca ai curiozitatea sa vezi cum a preluat Steaua gasesti informatii in Forum. In rest, sa auzim de bine!

victor07.06.2007 14:27

Daaaa?! Deci unul care isi pune toata averea la bataie pentru Steaua este de blamat? taticu, tin sa-ti reamintesc, ca poate ai uitat (desi cred ca te prefaci doar), ca averea lui Becali a fost sechestrata pentru datoriile facute la Steaua de generalii din minister si de clanul Paunescu! Nu exista in tara asta un om care sa fi riscat mai mult pentru Steaua decat GG. Asta e adevarul, si chiar daca nu ne place, trebuie sa-l recunoastem!

Nu vreau sa fac polemica de nivel scazut, dar intai iti sugerez sa duci mana la buzunar, sa cheltui cateva milioane pentru o anumita cauza si apoi sa te reintorci aici si sa ne spui ca banii nu conteaza si ca visul tau este sa faci oamenii fericiti?! Vorbiti foarte usor despre banii altora! Facem gargara si bravada ca(,) ce stelisti suntem si ii luam la misto pe cei care aduc bani de acasa?! Ce crezi ca il intereseaza pr Dica mai mult, dragostea noastra sau salariul de la Becali?

Echipele de fotbal mari sunt vise frumoase pentru multimi, dar in spatele vitrinei se cheltuie material! Si cine cheltuie pentru un vis frumos ca Steaua are dreptul si la respect! Misto-ul pastrati-l pentru cauze mai comune!

JDERUL07.06.2007 14:57
Nu exista in tara asta un om care sa fi riscat mai mult pentru Steaua decat GG. Asta e adevarul, si chiar daca nu ne place trebuie sa-l recunoastem!

Intai iti sugerez sa duci mana la buzunar, sa cheltui cateva milioane!

Tu crezi numai gogosile lui Jiji? Esti chiar asa de sigur ca nu si-a recuperat banii investiti? Si chiar cu mult peste? Mai foloseste si alte surse de documentare in afara de discursurile sforaitoare ale lui Jiji!

Este parerea ta si eu o respect, dar nimeni nu este stapanul adevarului absolut!

Wally07.06.2007 15:27
daaaa?! deci unul care isi pune toata averea la bataie pentru. Steaua este de blamat? taticu, tin sa-ti reamintesc, ca poate ai uitat (desi cred ca te prefaci doar), ca averea lui Becali a fost sechestrata pentru. datoriile facute la Steaua de generalii din minister si de clanul Paunescu!

Cand a avut averea sub sechestru, era in stare sa vanda palmaresul...daca nu ma insel, Bodu chiar scosese palmaresul la licitatie si pe GG il durea undeva...

cris07.06.2007 15:33

Eu cred ca nu a bagat atata ban precum zice , pentru mine este clar un singur lucru si anume ca Becali a luat Steaua doar ca sa isi faca reclama sa isi stranga electorat de partea lui sa isi realizeze visurile sale politice . Daca iubeste clubul Steaua atunci de ce nu isi vede el de treburile lui cu pamantul si politica , pentru ca la fotbal este un zero trebuie sa recunoasca , nu are de unde sa stie cu ce se mananca fotbalul , pe mine asta ma deranjeaza ca nu vede care este locul lui , de acord el da banii dar alege un om ca A. Ilie si ii lasa cale libera sa faca echipa , nu apare el si il da afara pe unu si il cumpara pe altul , doar asa ca ii place sa fie supremul tuturor. Cu Berlusconni este altceva ( pentru cei care vreti sa il dati exemplu ) el este de ani buni in fotbal a trecut prin multe si are experienta , in schim JJ ... ...

Tot respectul pentru banii care i-a bagat in rest il dispretuiesc pentru modul in care ii trateaza pe Elton si pe Thereau , ati mai auzit vreun sef de club sa vb asa despre un jucator de la propria echipa ? eu , nu . Imi pare rau de ce se intampla la Steaua dar nu cred ca o sa scapam prea devreme de JJ .

FORZA Steaua !!!

JDERUL07.06.2007 16:04

Poate ne va face D.N.A-ul dreptate. Daca nu, trebuie sa gasim noi o solutie!

Cine pune sabia in mina nebunului este mai nebun decat el!

axl2307.06.2007 16:25
daaaa?! deci unul care isi pune toata averea la bataie pentru. Steaua este de blamat? taticu, tin sa-ti reamintesc, ca poate ai uitat (desi cred ca te prefaci doar), ca averea lui Becali a fost sechestrata pentru. datoriile facute la Steaua de generalii din minister si de clanul Paunescu! nu exista in tara asta un om care sa fi riscat mai mult pentru. Steaua decat GG. asta e adevarul, si chiar daca nu ne place trebuie sa-l recunoastem!

Sechestrul pe averea lui Gigi s-a pus deoarce nu platise datoriile respective, neinteresant din punctul meu de vedere daca erau ale lui sau nu, daca era de datoria lui sa le plateasca sau nu. Ideea e ca averea lui mai mult sau mai putin fabuloasa nu a fost niciun moment in pericol. S-a ajuns la sechestru tocmai pentru ca NU A VRUT sa plateasca, nu pentru ca investise prea mult in Steaua si nu mai avea bani. Asa ca eu nu gasesc mandrie fata de patron in faptul ca averea lui a fost pusa sub sechestru. Dimpotriva.

Trec cu eleganta peste exprimare ta aproximativa din punct de vedere al politetii.

FinalaUEFA11.06.2007 11:05

Waw, atatea argumente clare si inca cativa prosti se mai gasesc... incredibil. Te-a facut vagabond si tu ii pupi mana. Mie mi-ar fi atata rusine ca m-as sinucide.

BTW, Becali poate fi chiar mai rau. Seamana leit cu un retardat.

http://www.youtube.com/watch?v=iC3cMfw3jVI

Danny11.06.2007 15:56

Cand avea Becali sechestru pe avere, Steaua era ingropata in datorii din cauza lui, atunci Steaua nici nu mai avea bani sa plateasca muzica de pe stadion. Si acum e cam la fel ca atunci, numai ca acum Gigi nu mai e zgarcit, acum e NEBUN DOMNE' a innebunit de tot...

c.ronaldo1711.06.2007 16:43

A innebunit Lupu.

Danny11.06.2007 17:56

Pai din cauza ca a ramas cu sechele atunci cand a aflat cat l-a furat MM la transferuri si la toate chestile! :D

Bine ca a venit acum Adrian Ilie... Adi face legea! :twisted: fular-campionii

mountytoma13.06.2007 07:50

De vanzare numitul Gheorghe Becali(are aproximativ toti dintii in gura dar nu stie sa vorbeasca cu ei) pentru suma de exact jumatate de gainat de Curca beata, TVA inclus!

Recompensa substantiala societatii de consultanta care ne gaseste cumparator!

axl2317.06.2007 11:31

Toni Grecu (Divertis): "Becali s-a facut frate cu dracu pana a trecut puntea, tinand crucea in mana." - in legatura cu fraternizarea cu Dinamo.

predatorpulse717.06.2007 12:40

Genial citatul, poate i-l spune cineva si lui Jijel.

JDERUL18.06.2007 07:15

Pai nu trebuie doar sa i-l spuna ci sa i-l si traduca!

blindica03.07.2007 06:29

Las' ca vin meciurile din Ghencea si intre 2 bucati din Scooter - Maria, la statia de amplificare mai auzim si cate o predica bisericeasca moralizatoare despre cum sa nu vedem paiul din ochiul aproapelui nostru si sa nu comitem adulter la gagica spectatorului de langa noi... :tongue:

cris06.07.2007 14:29

Pacatosule, spala-ti din pacate si mai cumpara ceva jucatori de valoare.

danielcristian08.07.2007 10:22

Pe editia online a cotidianului spaniol Marca cititorii sunt invitati sa voteze "cel mai controversat presedinte de club din lume", iar printre candidati se afla si Gigi Becali, cel care a uimit intreaga lume cu declaratiile lui, dar si cu afacerile dubioase care au facut inconjurul lumii.

Gigi Becali se dueleaza cu nume celebre precum Silvio Berlusconi (AC Milan), Roman Abramovic (Chelsea), Maurico Zamparini (Palermo), Maurico Macri (Boca Juniors), Manuel Ruiz de Lopera (Betis Sevilla), Pinto da Costa (Oporto), Enrique Pina (Granada 74), Dimitri Pieterman (Deportivo Alaves), Ceca Raznatovic (Obilic), Luciano Moggi (Juventus), Mohamed Al Fayed (Fulham).

Sursa: Onlinesport

Jiji, esti o pata pe blazonul Stelei!

Alex_9109.07.2007 11:09

Gigi Becali trebuie sa fie laudat si trebuie sa-i multumim pentru toate achizitiile noi facute. Dar pacat ca nu s-a grabit sa faca cele cinci transferuri cerute de Adrian Ilie si Gheorghe Hagi inainte sa plece echipa in cantonamentul din Olanda...

Z3US17.07.2007 13:12

Eu nu mai am nimic cu Becali.. A investit in Steaua a luat ce jucatori au vrut antrenorii....ToT absolut tot. Ne`a facut stadionu, ne`a luat jucatori etc. A investit destul in Steaua si cred ca nu prea ar trebui sa`l mai criticati atata.

alexblaja18.07.2007 18:18
Eu nu mai am nimic cu Becali.. A investit in Steaua a luat ce jucatori au vrut antrenorii....ToT absolut tot. Ne`a facut stadionu, ne`a luat jucatori etc. A investit destul in Steaua si cred ca nu prea ar trebui sa`l mai criticati atata.

Eu cred ca tu faci caterinca...sau poate nu, vazand "motto-ul" tau:

Fara Steaua nu putem trai ! Nu pot sa traiesc ! Trup si suflet pentru culori ! Steaua 4 EveR !

A doua propozitie m-a frapat...cum adica, nu poti sa traiesti ?!?!?!?!?!

Alex_9118.07.2007 18:37

Cum adica nu mai ai nimic cdu Becali ???:O :O :O Ai uitat ca a inchis peluzele ?!?!?!?! A facut pac pac si a inchis peluzele , pai pentru asta merita sa facem noi pac pac , si sa il zburam din Ghencea :D , nu ca ar fii frumos ......:D

c.ronaldo1719.07.2007 07:49

Becali a tratat ieri opt ore cu impresarul lui Armenteros și spune cã a fãcut pentru argentinian o ofertã mai bunã decît Sevilla . Numele vizate de Steaua, Armenteros și Dady, dezvãluite ieri de Gazetã, s-au confirmat. Steaua negociazã intens pentru achiziționarea celor doi fotbaliști. Adi Ilie și Argãsealã sînt în Portugalia, sã trateze transferul atacantului de la Belenenses, în timp ce Gigi Becali a discutat ieri, chiar la biroul sãu din București, cu impresarul lui Armenteros.
Întîlnirea dintre patronul roș-albaștrilor și agentul mijlcașului argentinian a durat nu mai puțin de 8 ceasuri! Becali a plecat spre casã abia la ora 20:30. Nu înainte de a spune care e stadiul negocierilor.
"Sevilla oferã un milion de euro și 50 la sutã dintr-un viitor transfer pentru a-l lua pe Armenteros de la Independiente. Eu i-am zis impresarului așa: "Dau 1,5 milioane și 20 la sutã. Dacã Sevilla oferã mai mult, dau și eu mai mult", a spus Becali.
Tratativele nu s-au încheiat, pentru cã președintele lui Independiente n-a fost de gãsit ieri dupã-amiazã, iar rãspunsul sãu final era așteptat astã-noapte tîrziu. Surse autorizate au povestit cã agentul argentinianului de 21 de ani i-a spus lui Becali: "Armenteros vrea sã vinã la Steaua, îl încîntã mai mult decît propunerea Sevillei". Asta pentru cã spaniolii l-ar transfera pe Armenteros la echipa a doua, care joacã în Segunda Division. Motivul? Sevilla are în lotul primei echipe prea mulți extracomunitari (brazilienii Daniel Alves, Renato, Adriano, Luis Fabiano, uruguayanul Chevanton, argentinianul Fazio, rusul Kerjakov, sîrbul Dragutinovici).

Becali a vorbit asearã și despre propunerea pentru atacantul de 25 de ani al lui Belenenses: "Portughezii cer 5 milioane pe Dady, iar eu sînt dispus sã plãtesc suma asta. Aștept vești de la Adi Ilie și de la Argãsealã, care sînt plecați acolo sã negocieze", a spus patronul Stelei pentru Gazetã.
"Da, sînt gata sã dau 1,5 milioane pe Armenteros și 5 milioane pe Dady. De ce? Pãi, sînt convins cã amîndoi sînt superjucãtori și cã îmi voi recupera investiția"
Gigi Becali
"Sînt speranțe sã rezolvãm transferurile pînã vineri, dar nu depinde doar de mine. Eu nu fac altceva decît sã țin pasul cu cererile celor doi, sã plusez la bani"
Gigi Becali

sursa: Gsp

«1131415161730»