FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

George Becali - creditor

«1111213141530»
IONUTZ-CIPRIAN01.05.2007 13:39

Pai multi o sa-l prinda cand o sa plece, ca nu are el anii nostri ;) si nu traieste el o mie de ani!!

axl2301.05.2007 13:43

Din cate imi dau seama din discutia purtata intre MM si Gigi in direct, acum, la sport.ro, demiterea (sau demisia) lui MM se datoreaza fapului ca acesta ar fi facut o chestie (nu-i vorba de ilegalitati) ce nu coincidea cu interesele patronului. Adica i-a trecut peste mana. Si daca e asa, atunci, in mod normal, se justifica plecarea lui de la Steaua.

predatorpulse701.05.2007 14:36

Imi pare rau ca a plecat Stoica dar Steaua merge mai departe indiferent de cine vine,de cine pleaca.Am vazut si eu discutia dintre MM si Jiji, iar apoi l-am auzit pe Argaseala. Mie imi parea profesionist Argaseala dar lingau mai mare n-am vazut. Il intrebau de o chestie, si el replica mereu cu "d-l Becali are dreptate","este cum zice d-l Becali". Inteleg relatia sef-subaltern, dar la Jiji este stapan-sclav. MM a suportat chestia asta pentru ca, in cazul lui, sa fie manager la Steaua era ceva unic, o sansa de care stia ca nu o sa mai aiba parte si s-a tinut de scaun, si indraznesc sa spun ca si-a facut treaba de manager.

Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca ciobanul nu si-a luat medicamentele si face si desface tot, si ca se baga in lucruri in care nu este competent. Andrey nu stiu daca ar fi bine sa ramana pentru ca este mereu accidentat, dar daca il dam pe Elton suntem proooossstttttiiiiiii. Un jucator de clasa, daca echipa l-ar juca si s-ar stabili relatii de joc cu el.

Un lucru este clar: chiar dace terminam pe 2 si intram in CL, vin vremuri cacacioase pentru ca Jiji va fi in tot si in toate. Lucrurile au mers bine pana in acest an, cat au condus clubul mai ales MM si Argaseala, iar Jiji facea pe politicianul si nu se baga asa tare la echipa. Acum Jiji isi va aduce marionete si se va baga cu adevarat la echipa, dar tare mi-e frica ca Steaua va fi retrogradata in curand daca Jiji si nepotii lui vor umbla cu banii pe la alte echipe si vor contacta jucatori adversi.

O sa tin cu Steaua toata viata mea, dar deja asta nu mai este Steaua noastra, ci cea a ciobanului, i s-a sters orice legatura cu trecutul ei glorios si a devenit o unealta politica a lui Jiji, pe spatele careia isi face imagine, si ce e mai grav este ca il doare in pix de suporterii ei si de dorintele lor. Eu unul raman mandru ca sunt stelist. Sper sa vad bannere la Urziceni impotriva lui Jiji, desi stiu ca nu o sa schimbe nimic, atitudinea anti-Jiji trebuie sa existe, macar sa luam atitudine daca impotriva lui nu putem sa facem nimic. Pentru cei care-l admira(oare mai exista?) sa stiti ca marele Jiji care ii domina pe toti se face soricel cand intervine Nicu Gheara peste el la OTV, si asta mai ales pentru ca il are la mana cu multe lucruri din trecut cand Jiji facea scandal peste tot in Pipera. Fratii Becali sunt faimosi si astazi in comunitatile de aromani ca cei mai scandalagii, se bateau la toate nuntile iar azi sunt "oameni de afaceri". O sa-i manance puscaria intr-o zi cand nu o sa-i mai tina in brate oameni sus-pusi, pentru ca de fapt sunt niste nimicuri, in frunte cu Jiji crestinu.

Ciobane, NU TE VOTEZ!!!!!!

FORZA Steaua!!

Intotdeauna superiori!

c.ronaldo1704.05.2007 13:56
"Gigi Becali: Daca ma face Urziceniul, eu imi dau demisia"
IONUTZ-CIPRIAN05.05.2007 14:02

Hai sa o vedem si pe asta, daca luam bataie o sa plece de la Steaua :grin: :grin: ... alta gluma nu gasea?

gabrieluno09.05.2007 17:56

D'ale lui Gigi:

"Daca noi ne vom califica, voi incerca sa gasesc o forma legala pentru o sponsorizare a clubului Dinamo cu 2 milioane de euro", a spus patronul Stelei.

8O

focus10.05.2007 08:16

2 milioane ca sa cumpere un jucator (jucatori) de valoare nu are, in asa fel incat sa facem si noi o figura frumoasa in Liga. Dar sa premieze adversarii are....

poatepoate10.05.2007 08:26

Il da direct pe Elton... si dupa aceea poate sa zica ca l-a dat bine... 2 mil :?

Cristiano_1710.05.2007 16:35

Eu zic sa nu il mai atacam atat pe Gigi, ca pana la urma cu el patron Steaua a intrat in grupele CL dupa 10 ani, tot cu el patron am avut o mare victorie dupa 89 (Steaua-Valencia), si tot cu el patron am jucat o semifinala de Cupa UEFA... Sa nu uitam ca, atunci cand era Paunescu, toti jucatorii de valoare erau vanduti pe niste sume infime (si mai erau vanduti si la echipe slabe)... Sa nu uitam ca Gigi a dat si da salarii foarte mari jucatorilor, ceea ce ii face pe acestia sa declare ca nu vor sa paraseasca pe Steaua vreodata(un exemplu este Radoi... ce patron din tara nu l-ar fi dat pe Radoi pentru suma de 10 milioane de $ - nu cred ca exista altu). Ca mai face el declaratii ca a avut emotii mai mari decat la un meci al Stelei (s-a referit ca a suferit pentru Steaua, pentru ca el stia ca CFR-ul are toate meciurile castigate pana la finalul campionatului)... asa ca nu are rost sa ne luam de Gigi...

Dar si Gigi este primul patron care incearca sa linisteasca fotbalul romanesc... pai de cata vreme a mai fost vreun patron al unuia din granzii captalei la un meci al echipei rivale(va spun tot eu - acum 20 ani)...

Deci Gigi demonstreaza ca a intrat in comunitatea fotbalului european, adica cel din Vestul Europei sau mai simplu zis in UEFA...

Deci ganditi-va de 2, 3 ori inainte de a-l acuza pe Gigi de tradare... Gigi a demonstrat-o in mai multe randuri ca este stelist adevarat si cred ca va continua sa demonstreze acest lucru...

Intr-adevar ca noi stelisti ne-am simtit ofensati cand l-am vazut pe Gigi in loja dinamovistilor bucurandu-se si strigand strigatul "spartanilor", dar cati dintre noi nu ne-am bucurat ca Dinamo nu a facut blat cu CFR, sa nu uitam ca totusi acest rezultat ne trimite in preliminariile CL(si vom ajunge in grupe), iar Dinamo mai mult ca sigur va fi eliminata in turul 3...

Deci de ce sa il acuzam pe Gigi... eu zic sa il aplaudam pentru aceasta strategie... Deci sa nu scriem la nervi sau sa declaram si sa il acuzam "Gigi tradatorule"!?

Haideti sa o sustinem pe Steaua si sa privim de 2 ori lucrurile declarate de Gigi si nu sa il acuzam la nervi.

Forza Steaua!

Wally10.05.2007 17:23

Astea cu Radoi pe 10 milioane de $ la nu stiu ce echipa sunt povesti...

bodanelu10.05.2007 17:46

@Cristiano_17 ce discurs lacrimogen :)))

gabrieluno10.05.2007 20:19
Eu zic sa nu il mai atacam atat pe Gigi, ca pana la urma cu el patron Steaua a intrat in grupele CL dupa 10 ani, tot cu el patron am avut o mare victorie dupa 89 (Steaua-Valencia),

Las-o ca macane frate sau mai bine zis behaie.

c.ronaldo1711.05.2007 10:53

@Cristiano_17

Incearca sa privesti si partea cealalta a paharului. Parte in care paharul este gol. Gigi este primul conducator de la Steaua care interzice abonamentele, poate primul din Europa. Gigi ne-a adus la 10 puncte diferenta de Dinamo. Gigi ne-a adus un 2-4 cu Dinamo in Ghencea. Gigi ne-a adus un 1-4 cu Real si un 0-3 cu Lyon.

Vrei sa-ti mai zic?

Nu am pomenit de ceea ce a facut oamenilor din stadion...

dbd12.05.2007 08:05

Hai ca le-ai luat si tu....

Ma rog... ai partial dreptate... dar cu Real si Lyon doar nu vroiai asa din primul sau al doilea an de participare dupa o perioada lunga sa ii batem...

c.ronaldo1712.05.2007 09:36

@dbd, las-o mai moale...

Poate pentru tine e o mandrie 1-4 cu Real...

strezahuzum12.05.2007 11:03

Mai, dar dupa povestea cu Ceahlaul si protestele nu stiu cum se face, dar au aparut fanii lui nea GG ca ciupercile dupa ploaie. Unde ati stat ascunsi pana azi stimabililor ??

Eu zic sa nu il mai atacam atat pe Gigi, ca pana la urma cu el patron Steaua a intrat in grupele CHL dupa 10 ani, tot cu el patron am avut o mare victorie dupa 89 (Steaua-Valencia), si tot cu el patron am jucat o semifinala de Cupa UEFA...

Da mah, sa stii ca fara El ciobandante retrogradam, sau se desfiinta echipa. S-au gasit patroni pentru olteni, dupa ce retrogradasera si mai toti jucatorii fugeau spre Bucuresti sa semneze cu potaile, pentru Urziceni, pentru Arges, si nu se gasea altul mai bun decat Becali pentru Steaua ?? :shock: :shock:

Sa nu uitam ca , cand era Paunescu toti jucatorii de valoare erau vanduti pe niste sume infime (si mai erau vanduti si la echipe slabe)...

In timp ce Neaga, Hamu, Martin Tudor, Claudiu Raducanu au fost vanduti numai pe la Real, Milan sau Chelsea, pentru 50 de milioane de $$ fiecare .... Unica exceptie, Ogararu, vandut in graba de nea GG ca nu cumva sa se razgandeasca aia de la Ajax ....

Sa nu uitam ca Gigi a dat si da salarii foarte mari jucatorilor, ceea ce ii face pe acestia sa declare ca nu vor sa paraseasca pe Steaua vreodata(un exemplu este Radoi...ce patron din tara nu l-ar fi dat pe Radoi pentru suma de 10 mil de $-nu cred ca exista altu).

Daca tu chiar crezi pentru Radoi a existat vreodata o oferta ferma de 10 milioane de dolari, esti naiv de-a binelea.

Ca mai face el declaratii ca a avut emotii mai mari dedcat la un meci al Stelei (s-a referit ca a suferit pentru Steaua, pentru ca el stia ca CFR-ul are toate meciurile cstigate pana la finalul campionatului)...asa ca nu are rost sa ne luam de Gigi...Da si Gigi este primul patron care incearca sa linisteasca fotbalu romanesc...pai de cata vreme a mai fost vreun patron al uneia din granzii captalei la un meci al echipei rivale(va spun tot eu -acum 20 ani)...Deci Gigi demonstreaza ca a intrat in comunitatea fotbalului european, adica cel din Vestul europei sau mai simplu zis in UEFA...

Daca prin comedia aia penibila cu presedintele Realului, sau prin alergatul dupa autocarul Gloriei Bistrita, sau prin puparea fularului si inghitirea cu seninatate a injuraturilor galeriei lui Dinamo tu intelegi "linistirea" fotbalului romanesc si "intrarea in comunitatea fotbalului european", atunci imi iau permisiunea sa nu fiu de acord.

Deci ganditi-va de 2,3 ori inainte de al acuza pe Gigi de tradare...Gigi a demonstrat-o in mai multe randuri ca este Stelist adevarat si cred ca va continua sa demonstreze acest lucru...

M-am gandit de 10 ori si am ajuns la concluzia ca Becali e un megaloman, nesimtit, mincinos si arogant, caruia nu-i pasa de nimeni si nimic in afara de propria persoana si bunastarea "clanului" al carui sef este.

Intr-adevar ca noi stelisti ne-am simtit ofenstai cand l-am vazut pe Gigi in loja dinamovistilor bucurandu-se si strigand strigatul "spartanilor", dar cati dintre noi nu ne-am bucurat ca Dinamo nu a facut blat cu CFR, sa nu uitam ca totusi acest rezultat ne trimite in preliminariile CHl(si vom ajunge in grupe), iar Dinamo mai mult ca sigur va fi eliminata in turul 3, deci de ce sa il acuzam pe Gigi ...eu zic sa il aplaudam pentru aceasta strategie...

Cand vad asa o mentalitate de copil usor de pacalit cu niste sloganuri ieftine si poze frumos colorate imi vine rau de nervi. Bah, eu preferam de 500 de ori sa le dea astia de la Dinamo meciul celor de la CFR, sa vada toata lumea ce club de KK sunt. In loc de asta, meciul cu CFR va fi oferit urmatorii 100 de ani ca proba a "onoarei" si "corectitudinii" clubului din groapa de gunoi.

Rezultatul ne trimite in preliminarii ?? Dar Steaua n-a jucat sezonul asta ? N-am batut CFR-ul si Rapidul la ei acasa ? Ca sa nu mai zic ca o prezenta in grupe, fara o echipa competitiva ( sa nu-mi vina careva ca "avem echipa de CL" ca e cea mai mare prostie de pe fata pamantului ) , e un fel de prostitutie - ne ducem acolo constienti ca vom pierde, dar totusi ne ducem, ca se dau niste bani.

Iar despre partea cu aplaudatul ... :sad: :sad: ma bucur ca suporterii n-au fost de acord cu asta. Auzi dom'le, iesi in public si imprastie zvonuri, ca-l vrei pe X si Y de la echipa adversa in urmatoarea etapa, zi-i antrenorului "sa o lase mai moale", du-te si pupa fularul spurcatilor si bucura-te la golurile lor (tot un soi de prostitutie si asta) ... intr-un cuvant PUPA ORICE FUND, SPUNE ORICE MINCIUNA, FA ORICE ABSOLUT ORICE ... PENTRU LOCUL 2.

Asta a ajuns spiritul Stelei ? Nu conteaza mijloacele, cat timp la capatul drumului te asteapa o jucarie lucioasa si noua, numita grupele CL ??

Deci haideti sa o sustinem pe Steaua si sa privim de 2 ori lucrurile declarate de Gigi si nu sa il acuzam la nervi.

Baietica, tu trebuie sa pricepi un singur lucru Becali nu inseamna Steaua !! Steaua inseamna Sevilla 86, semifinala cu Anderlecht, finala din 89, 6 titluri consecutive in anii 90, Lacatus, Hagi, Balint, Marcel Raducanu, Belodedici, Prodan, Galca, Adi Ilie .... si mai ales suporterii ei, din toata tara !

A sustine Steaua, NU inseamna a-l sustine pe Becali ! Si apropo, cand idolul tau Beeecali se va muta la alta echipa, iti sugerez sa te duci dupa el.

Cristiano_1713.05.2007 16:52

Nu sunt deloc fan Becali, ma referam doar la faptul ca nu ar trebui sa ne intreseze Becali sau daca va fi sa plece Becali, acela care va veni.... Eu zic ca ar trebui sa ne intreseze doar echipa, ca nu Becali joaca pe gazon, ci jucatorii... si va spun eu ca jucatorii nu au fost multumiti, cand la scorul de 0-0 cu Ceahlaul, in loc sa fie sustinuti, tot stadionul striga impotriva lui Becali, aproape ca se uitase ca juca Steaua, si nu Becali...

Deci haideti sa lasam propaganda impotriva lui Becali, cand joaca Steaua. Cand joaca Steaua haideti sa o sustinem pe Steaua si la bine si la rau... Deci FORZA Steaua!

Si nu, nu am spus ca Steaua inseamna Becali, din partea mea sa vina oricine la Steaua, sa plece toata conducerea de la Becali la Olaroiu... Si nu il sustin pe Becali deloc dar simplu fapt ca Steaua nu reusea sa marcheze impotriva Ceahlaului, iar aproape tot stadionul striga impotriva lui Becali, uitand sa o sustina pe Steaua m-a deranjat... Si da, am fost si eu la acest meci, ca sa nu ziceti ca vorbesc in necunostinta de cauza...

Deci cand Steaua este prezenta pe gazon(cand zic Steaua ma refer la jucatorii echipei, nu Becali), sa ii sustinem din min 1 pana in min 90... steagcruce2 FORZA Steaua... si indiferent cine va fi conducator la Steaua nu voi inceta sa sustin pe Steaua... si in Divizia C de ar fi, tot o voi sustine, pana la moarte!

Forza Steaua! steagsimplu

c.ronaldo1713.05.2007 17:21

Gheorghe Becali ataca fara oprire suporterii si astfel doar prin meciuri se pot face manifestari. De ce nu poate un patron de echipa sa se comporte frumos? Nu il vad niciodata pe Abramovici strigand la fanii celor de la Chelsea, sau pe Juan Laporta pe cei ai Barcei.

NU TE VOTAM!

Ps: Topic cu Gabi Popescu pe cand, ca mi se pare un om care chiar merita sa apartina de Staff-uL tehnic.

dax4713.05.2007 19:24
"Gigi Becali: Daca ma face Urziceniul, eu imi dau demisia"

Si tu chiar ai crezut ?

Niciodata nu poti sa crezi ce zice oierul ! Niciodata !

stelist_4_ever9013.05.2007 19:45

Se pare ca Becali da inapoi intr-un interviu dat pe TV Sport! A renuntat la cuvintele jignitoare la adresa suporterilor si a zis ca sunt fanatici, chiar mai fanatici ca el si ii intelege intr-un fel dar dupa aia a zis ca ne intelege daca-l injuram o data de 3 ori de 5 ori de 7 ori dar dupa aia nu mai suporta nici el si o sa inchida peluzele. :).

Violentsa16.05.2007 13:52

Mi s-a spus ca aici trebuia postat threadul asta asa ca il copiez pur si simplu:

Gigi Vrea Sa Se Descotoroseasca De Straini :

"Conform gazetei sporturilor Gigi vrea sa'l vanda pe Elton oricui (inclusiv lui Dinamo) pentru numai 650 000 iar pe Thereau lui Brugges sau Anderlecht pentru 1.5 mil... Explicatia lui cica este ca suporterii ii cer demisia lui Oli fiindca nu-l baga pe Elton(de parca inainte sa vina Elton la echipa nu ii cereau demisia) iar ca banii pentru Thereau sunt prea multi ca sa refuze... Chiar nu se poate face nimic sa impiedicam o catastrofa de proportiile astea? "

Yoyoyoi16.05.2007 14:12

Cretinoidul asta merita o moarte lenta si cat mai dureroasa.... Vrea sa faca o echipa de romani expirati si tampiti...

stelist_4_ever9016.05.2007 14:21

Sincer, daca unul dintre cei doi jucatori va pleca de la Steaua il voi injura pe acest cioban de cate ori voi fi pe stadion! Cat de prost sa fi sa vinzi 2 jucatori extraordinari cum sunt Thereau, singurul atacant adevarat de la noi sau pe Elton, care este singura speranta ca Steaua va juca cu mijlocas de constructie fiind printre singurii jucatori din Liga 1 care s-ar descurca pe acest post.

Yoyoyoi16.05.2007 14:43

Poti sa incepi de pe acum cu vocalizele! :mad:

poatepoate17.05.2007 15:51

Gigi, ziceai ca te-ai dat afara... lasa atunci profesionistii sa aleaga care sunt jucatorii buni si care sa plece si n-o mai arde cu nationalisme ieftine... VADIME "care ne esti"...

steaua_ro

«1111213141530»